Tīri no evolucionārā viedokļa?

Ko ieteiksiet? Vai ir normāli rakstīt šādu tekstu sadaļā, ko meklēju.

Meklēju sievieti kurai ir laba gaume un patīk mana auguma vīrieši. Tādu kurai patīk vīrieši savos spēcīgākajos gados. Tādu kurai arī šķiet, ka sarunas internetā nevar atsvērt reālu tikšanos. Personīgi es taureņus pie monitora neķeru. Un kura labāk izbauda pieredzi dzīvē nekā fantāziju internetā.

Tādu var likt nav pārāk lecīgi?

tracer  Mana anketa buutu shaada..pie nosaciijuma ja buutu stulbs un gribeetu sev kaadu pateereetaaju sievietes veidolaa..bet njemot veeraa ka man taadas kaklakundzes nav vajadziigas.taapat humoram uzrakstiishu kaa shitaadas pavedinaat..likt ieknaabt miilas auglii..rakstitu ta....viirietis speeka gados.paspietiekams.ar vispusiigaam intereseem.monogaams.mekleeju tevi ..to vientuljo dveeseli..kura arii veelas saulrietu skatiit divataa..tikai tu un es..un saule juuraa kriitot apspiidees muuss..mums buus visa nakts lai sagaidiitu saules atgrieshanos.mekleju sievieti kuras aciis vareeshu luukoties liidz saule ausiis..

Kaskaade  Wo wo, tracer pareizi raksta textiņu uz ko pavelkas glupas sievietes.

Labrador  Iepaziishanaas portaalu pasazhieres vairumaa gadiijumu ir taa saucamaa ideaalaa partnera mekleejumos un jebkuraa raalajaa viirietii atradiis truukumus. Taadu , ideelo partneru , kaadas taas veeleetos satikt , dabaa nemaz nav , kaa arii pashas mekleetaajas ir taalas no ideaala.

tracer  Tu un es...un meeness..meeness spiidees paar zemi..izstiepjot naksniigaas eenas.spociigi atspiidot juuras vilnjos...vilnji sitiisies pret krastu..ar aicinoshu salkonju ..tie aicinaas..aicinaas .aicinaas..mees divi vien krastaa..tik reta vaarna iekeerksies liedaga priedees..kaa signaals par reaalo dziivi..bet mers nedzideesim to keercosho balsi...mees dzirdeesim vilnju čalu..mees skaitiisim cik reizhu..reizinaadami ar zvaigznju skaitu debesiis un apreibsim..apreibsim no taa ka esi blakus..un reibsim.reibsim.. uz muuzhu..kameer vilnji naaks uz krastu.tikmeer muusu miila buus dziiva...eh..nostalgija..

Sienazutrenkataja  Raidi to mesidžu, ko sieviete grib dzirdėt...
Mīlēšu, rüpēšos, aizstāvēšu...
Un dod saprast, ka reāli Tu to vari nodrošinät. Nav runa par naudu..jo visas jau pašas strādā...

fargo  es uzkatu, ka cilvēks nedrīks būt sava personiskā universa centrā. tā cilvēks kļūst par narcisu, sevis mīlētāju un ir cilvēki, kas saka tas esot ceļš. tas ir strupceļš. sava visuma centrā vajadzētu būt citiem. nevis kaut kādiem citiem, bet taviem citiem.
un ar to, lieta ir tā, ka tos nevar nomainīt pret tiem, kas ir labāki. "oj, man tur ir ērtāk, iešu tur" vai tad kas nezina pasaku "gulbīt, gulbīt ved mani..."
par smagumu. visdrīzāk, būs klupieni un kritieni ar feisu dubļos. visādi būs. bet. ja tā nebūtu, tad dvēsele nemācas, bet ja nesanāk un tomēr iet savu ceļu, tad mācas. ja vien viss būtu viegli un freijā, cilvēks domā, bet tā nevar būt dēļ pasaules lietu kartības.
kas attiecas uz vīru, tad vīrietim ir ļoti nepieciešams arods. pašapziņai, disciplīnai, iztikai, spējai pastāvēt. gandrīz visi feili vīriešu starpā ir dēļ amata neesamības cilvēka galvā un rokās. ja amats ir, tu nepazudīsi, pat ja klupsi. un klūp kādā brīdi visi. bet ja dzīvē notiek tūdi un ierastā kārtība saiet šreijā un amata tev nav, tad ko? ar izstieptu roku iet?

Julianna  Pareizi te viens raksta. Tev 31 un visa dzīve vēl priekšā līdz 40+ vai 50+ kad sāksies holesterīni, alcheimeri un citi gemoroji. Bet pagaidām tos 9 gadus dēls izplosies no sirds, kamēr no spēka zara paliks vien pāris cm. Neko neliedz, jo dzīvojam vienreiz un nekam neesi parādā, jo Tu tačiu esi Dievs. Un kas dievam var atteikt vai nedot?

Reds  "Mela. Otrādi. Vīriešiem pēc 35 prāta kļūst vairāk, bet hormonu ietekme mazinās. Līdz ar ko manipulēt ar viņiem kļūst grūtāk."

Nu bet par to tak viņa arī sūdzas, ka vienīgā dzīvē apgūtā prasme pēkšņi vairs nestrādā - pasaule jūk prātā :D

qwertyjs  * profesionāla privāta apdruka posteru cienītājām 18-30g. . iespiedīšu ātri, ērti, kvalitatīvi.*🤭 Plus mačo bildi. Īsi, ar humoru, saprotami. 😆

Labrador  Sabiedrībā evolucionejushi galvenokārt vīrieši , jo viss , ko mēs redzam , lietojam , ir vīriešu prāta un roku radīts , tāpēc dzīvē vīrieši vairāk vadās no veselā saprāta , bet sievietes no instinktiem un emocijām. Tāpēc sievietes bieži par partneriem izvēlās marginalus , bet situeti vīrieši , kuros sievietei nepatīk kāda sīka nianse , uzskata par neliešiem.

fargo  marginālus neizvēlas, marginali paliek pāri.
ja kāzās paliek pāri kāpostu salāti un tos jau tuvāk pie rīta ēd, nenozīmē to, ka kāds izvēlas ēst kāpostu salātus. tas nozīmē vienu - paika ir cauri!
un vīrieši izdomā un ievieš gandrīz visu, bet dara to ģēniji. ne tu, ne es ģēniji neesam. kas nozīmē mazliet kāpostus. jo mēs esam kāposti, kaut kādā ziņā, zīmēties ar svešiem sasniegumiem, lai viņas pazemotu, nozīmē rotāties ar svešām spalvām. es neesmu "izdomājis" iekšdedzes dzinēju, so... its irrelevant to my status as a man.

Mela  Foršākai, Es nesaprotu, kapēc kādam ar kādu jāmanipulē.
Pēc 36 gadu vecuma vīrietis, kam nav finansiālas stabilitates, nav attiecību - ilgstosu - pieredzes, kļūst par šovinistisku burkšķi un viņam jāsak iepirkt pamperi vecumdienām :D

Forsaakais  Mela. Tu saliki kopā finansiālo stabilitāti un attiecības it kā tas būtu kaut kas, kas ir nedalāms. Atkal būšu nepopulārs un cinisks. Ja 36 gadu vecumā nav finansiālas stabilitātes un nav skaidri zināms uz ko tiekties, tad nekāda attiecību vai ģimenes esamība neglābs. Nākamais - finansiālā stabilitāte, protams, piesaista sieviešu dzimumu, kurš vēlas sev sociālās garantijas caur laulības institūtu. BET attiecības un ģimene maksā naudu. Precētie par to cenšas nedomāt - cik viņam izmaksā tā ģimene un tas gemorojs. Tas ir finansiāls balasts. Un, kādam arī karjeras balasts, jo nav laika attīstībai, jāraujas 2 darbos, lai apgādātu vagīnu. Ja vīrietis labi pelna, tērē tikai uz sevi, bet ar seksu nodarbojas ar līdzvērtīgām, brīvām, stiprām un neatkarīgām sievietēm pa brīvdienām, tad viņš kļūst tikai bagātāks. Ne nabagāks. Viņš var izveidot uzkrājumus. No tā, ko viņš neizmet vējā uz citām personām. Bet, ja tev dzīvē nav ar ko lepoties, nav nekādu sasniegumu, saki, ka tev ir ģimene. Un tas nekas, ka apprecēties un uztaisīt sīkos nav nekāda māksla. To var pasniegt kā kaut ko sarežģītu un ne katram pieejamu:)

Mela  Ak foršais cālīti, tu taču pat izlasīt uzrakstīto neproti 😆
Finansiālā stabilitāte ir stiepjams jēdziens, bet doma ir tajā, ka cilvēks jau sevi ir atradis.
Un, ja cilvēks ir vecpuisis vai vecmeita / un vēl komplektā ar “nezinu, kas esmu un ko gribu”, tad пиши пропало.
Un kādēļ ksuc cinismu ar seklumu un muļķību?! Ai ai ai, bērniņ, tev vēl augt un augt 😌

dabasmiilis  Labāk melo - iespēja satikties būs lielāka , mūsdienās retai interesē realitāte, pasakās dzīvo.

Nav ko visu sarežģīt, labāk karini makaronus - sievietes evolūciju vēl nav piedzīvojušas ,lai saprastu kas tā tāda vispār ir - tikai aizbaidīsi! ;)

Viņas vēl vienkāršus tekstus ar grūtībām apstrādā ,kur nu vēl evolucionārus!

Labāk raksti ,ka neko nemeklē ,tad sievietes aiz ziņkārības vien lips klāt!

rokons  Ref 17:56

Vismaz jūrlietās balasts ir pat nepieciešams, lai zvalstīšanos mazinātu. Labs balasts ļauj saglabāt stabilu kursu uz mērķi. Un otra vajadzīgākā lita ir ķīlis. Ja to var sadabūt - pa dzīves viļņiem var droši vizināties, līdz gala ostu sasniegsi :D

mieru_tikai_mieru  No evolucionārā viedokļa? :) Tas tā, lai ar tevi gribētos turpināt cilvēku sugu?
Teksts ir gaudulīgs, drīzāk izraisa žēlumu, nevis iekāri. Starp rindām skaidri lasāms "nevienai mani nevajag, vismaz kāda - piesakās!"

dabasmiilis  ´´Jālasa labas grāmatas, jāklausās laba mūzika, jāskatās labas filmas un jādomā, kas pašu dara laimīgāku, priecīgāku, jāskatās sākumā uz sevi, pirms metas krizitēt apkārtni.´´

-Mela, piekrītu par pieturzīmēm ,bet par to prāta aptumšošanu gan nē!
Dzīve sastāv gan no labām ,gan sliktām lietām - abām ir tiesības eksistēt , un tad te viena daļa acis pielējuši ignorē sliktās lietas un skatās tikai uz visu pozitīvo ,uz visu labo, tā it kā sliktais neeksistētu! [kaut kur tur sīriešus slepkavo, bet tas tak uz mums neattiecas, jo mēs tak laimīgi, esam tīri!]
Tieši tādēļ ir vajadzīgi tādi vērīgi cilvēki kā Aivars un vēl uz pirkstiem saskaitāmie ,kuri nebaidās arī sliktajām lietām ieskatīties acīs, nevis izlikties ,ka to nemaz nav ,ka tās neeksistē. Skaidrs ,ka Aivaram nav jārunā par labajām lietām ,jo tās jau mēs tāpat visi redzam ,bet uz slikto pieveram acis , baidāmies ieraudzīt realitāti!

Es nebūdams egoists ,manās interesēs ir ,lai visi kaimiņi ir turīgi ,ne tikai es ,jo tad dzīvosim saticībā ,bet ja es būšu vienīgais turīgais ciemā ,tad visticamākais miera man nebūs ,nāks no manis zagt - dzīves realitāte!
Parasti tie ir egoisti un narcisi kas tikai par savu laimi domā, kurus neuztrauc kas notiek ar kaimiņiem ,tas pats ar deputātiem - siltā vietiņā ielien un tad uz pārējiem skatās no augšas!

Par tām filmām arī neko nesaprotu - ieslēdzu porņukus ,sēžu skatos , vienu brīdi paliek labāk ,bet tad nākamajā brīdī atkal viss ir pa vecam, kaut kā tas viss pārejošs!

Mela  Ir liela daļa cilvēku, kas labo neredz.
Slikto risina, nerunā, bet risina, gūst mācību. Par labo jārunā, ar labo jādalās.
Mums te viens pagalms, tur vairs nav pagājušā gadsimta otras puses smilškastes, bet zāle ir nopļauta, mustkastēm uztaisītas skaistas koka nojumes un sētas apkārt, pagalmā milzu, tiešām milzu puķupodi ar ziediem, skaisti, un vakarā atvetot fb es redzu bildes nk tā paša pagalma ad tekstu - mana izpostītā bērnība, kur bija smilškastes, tagad nav nekā.....
Muša un bite lido, muša redz sūdu, bite redz ziedu un vienai viss sūdos, otrai viss ziedos - un pastāv abi
Tagad puekeca par ko es?!
Tu vari ik vakaru lūrēt degpunktu un vaimanāt, vai iet un baudīt operu, teātri, izstādi un vnk staigāt....
Vienkārši, viss, patiesībā, ir vienkārši

Kaskaade  Ja vīrietis labi pelna, tērē tikai uz sevi, bet ar seksu nodarbojas ar līdzvērtīgām, brīvām, stiprām un neatkarīgām sievietēm pa brīvdienām, tad viņš kļūst tikai bagātāks"

Paklaus vecu sievu, šamējās nav nekādas stiprās, ibo vīrieti izturēt spēj tikai brīvdienu sexā. Un brīvas ir tamdēļ, ka darbam tik derīgas un neatkarīgas, tamdēļ, ka vienas.

Foršais, kā tad paliek ar garīgumu, godīgumu un uzticēšanos, ja vīrietis piķi tērē tik uz sevi un sievieti aicina tik uz brvd free sex?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu