Vai jūs gūstat baudu no tā, ka citiem čakarējat smadzenes?

It sevišķi no rītiem! Apjaušot, ka esat pavisam viens, speciāli ejat ielās, lai dabūtu sev šādu mierinājumu pie galīgi svešiem cilvēkiem un viņu dienu padarot par elli?

qwertyjs  man tīk čakarēt smadzeni, ne speciāli, bet tā -taustot pacietības robežu. Lielai daļai iz4akarēto "respondenšu" trūkst elementāras pacietības- tāds mans novērojums🧐

coldlands  Par viedokli tocna neko nemaksā, nauda nav pārskaitīta. Tēmas strocijis neesmu, tāpēc jautāju.

Kaskaade  A ir kas dzirdēts par personas datu aizsardzību, jūtūbē licēja? Svešā cilvēka fotografēšana un viņa foto neatļauta publiskošana ir administratīvi sodāma rīcība.
Nav vienkāršāk omei uzcept kūku vai bonbonkas uzdāvināt, nu nopirkt draudzību mīļā miera labad?

Kaskaade  Man salašņu tuvumā nav, es tā būt nevarēju.

Gloks_17  Kaskāde tā nepārliecinoši atbildēja uz Epifānijas jautājumu. Es domāju, ka tā tieši viņa spokojās rīta agrumā

eLfrida  Kāds gudrs cilvēks, grāmatas "Dievišķā matrice" autors, proti, Greggs Bradens esot teicis, ka visus nelabvēļus vajagot svētīt no visa savs spēka, cik nu uz katru attiecīgo brīdi ir iekšās, tad nu es praktizēju svētīšanu.
Svētīti Jūs, oHo ļaudis! Svētīti!

p.s. sasmējos, brīdī, kad vēlējos pajautāt, kā man izdodās... ;)
Nekas. TURPINĀŠU!

p.p.s. a vispār jau nebūtu slikti, ja mēs te cits citu svētītu... Ko domā pārējie?

AivarsN  Kaskaade. Labprāt pavizināšu, ja vēlies. Vēl manu kluso, elektrisko zirdziņu, neviens pasažieris nav brāķējis. Ideāls transporta līdzeklis romantiskiem izbraukumiem. Var ripināt arī pavisam lēnām un netraucēti savā starpā sarunāties, jo tas neizdod lielāku troksni kā velosipēds. Vienīgi tā klusām pielavoties, var kādu aizdomājušos gājēju, vai velosipēdistu pārbiedēt.

tracer  Man patiik sabojaat noskanojumu.guustu baudu ..klasiskais moments kad kaadai no oho atgaadinu ka vinja xeit jau piecus gadus klaare nopietnaas attieciibas.toleranti uzsveru ka piemeerotu kandidatu(mulki respektiivi)nav un nebuus..vieniigaa iespeeja atliks savaldzinast pastnieku kursh pirmo pensiju atnesiiiss:D

Julianna  Aha. Kā iesit pa vienu vaigu-- pagriez otru, lai vēl močnāk sanāk. Kāpēc cilvēkiem liek melno maģiju un jūtas nesodīti? Jo ražot ļaunumu ir baigi viegli, bet likvidēt to, jau ir stipri jāpiepūlas. Es uzskatu, ka jebkuru agresiju pret sevi ir jāsoda. Un neiet runa maukt pa aci fiziski. Bet lai sodītu enerģētiski, ir jābūt zināšanām. Ja to nav -- nu ko? Saņem sitienus, kā boksa maiss un vaino sevi, ka nepacēli 5 punktu un neattīstījies garīgi. Un vēl. Pat Dievišķs cilvēks var ražot melno maģiju, kad NEPAMATOTI lād citus, sūta melnas domas utt. Dievišķs cilvēks par to norauies, bet dēmoniskam ražot ļaunumu ir PIENĀKUMS pret dēmoniko pasauli. Par to viņš saņem dzīves labumus. Ir 9 Dievišķas čakras un 9 dēmoniskas čakras. Septiņas(dēmoniskas) no tām atrodas cilvēka ķermenī, kājās. Tās ir. Pirmā(atala) baiļu, 2(vitala) laika, 3(sutala) ilūzijas, 4 (talatāla)mīlestības sačakarētājs, 5 (rasatāla)finanšu, 6(mahatāla) veselība, 7(patala) absolūtā noziedzība. 8 (praseka)strīdi un 9 (asurika Bindū)abolūtais ļaunuma vadības panelis. No 7 čakras dēmonisks cilvēks jau var nogalināt citus cilvēkus.

Gretta  Pati nečakarēju un citiem neļauju savas čakarēt.

Sonja  es kā flora& fauna -pirmā nelienu klāt, bet atgaiņāšanās nolūkos mēdzu dzelt fiziski un garīgi, negūstot ne prieku, ne žēlumu.

tracer  Redzi aivar.saki paldies ka neesi kaadu raganu te atradis.tad nebuutu tev braucamaa jauna.noteikti..vareetu pirkt jaunus aizkarus katru meenesi..ikea peec jaunaam tumbockaam braukt..vaardu sakot izpkekareet naudu meeslos ko sievietes uzskata par svariigu.tieshaam paarliecinos ka sievuetes smadzenes neevolucionee..

AivarsN  Ļaunu atdarīt ar ļaunu, nekas prātīgs nesanāks. Tas ir tas pats, kas cīnīties ar cūku. Abi novārtīsieties dubļos un viņai tas patiks. Ignorēt, pateikt paldies, vai ļaunam darbam izdarīt pretī ko labu. Tas teicami nostrādā, vismaz pret sīkiem pāridarītājiem, kuri reizēm pat īsti neapzinās ko izdarījuši. Pret profesionāļiem būs vajadzīgas rafinētākas metodes.

Labrador  Man liekās , tas aktuālāk sievietēm. Vīriešiem vienmēr kas darāms.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu