Vai jūs gūstat baudu no tā, ka citiem čakarējat smadzenes?

It sevišķi no rītiem! Apjaušot, ka esat pavisam viens, speciāli ejat ielās, lai dabūtu sev šādu mierinājumu pie galīgi svešiem cilvēkiem un viņu dienu padarot par elli?

Julianna  Aivar. Tas ir valdošo projekts, pasludināts caur baznīcu, lai tautu turētu grožos un tie baiļotos atdarīt pārinodarītajiem. Ar šo dogmu gadsimtiem pakļau cilvēkus. Neviens nesaka iet un klapēt nost. Paskaties, ko tas nodarījis latviešu tautai! Iedzinis bailes un paklausību. Pieņem likumus, kas acimredzami mums kaitē, septembrī bērnus atdosim konclāģerī, atļausim uz viņiem ņirgāties -- bāzt kokus degunā, mērīt temperatūru, vilkt namorgņikus utt. slimnīcā vairs nevari ieiet un pamainīt pamperi, pabarot paralizētu. Pansionāti ciet.utt. Un valsts to atļaujas par it kā bezmaksas izglītību, medicīnu, aprūpi, lauzt cilvēkus!!!! Un mēs bļin to akceptējam. A nifigā! Jaucu ezoēriski šīs dēmoniskās valsts pārvaldi katru dienu. Ja tauta ar savu egregoru pretotos, būtu citādi. Indē mūs lielveikalos, paldies, jau izstrādāju stratēģiju pārveidoju savu ēdienkarti tā, ka it kā neviena veikala nav LV. I dzīva. I pat veselāka. Slēdz robežas. pofigu, slēdzat. Sataisišu sev originālus dokumentus, brīva cilvēka. Dēmonika sistēma nav pilnīga. Lai ražo kaut miljonu likumu, spraugas nenosegt. Varenais Visums darbojas pēc 3 likumiem, kaut kāda Latvija cep kaudzēm, lai mūs paverdzinātu. STOP!

av2  neaizties , ja vari neaiztikt. Dziivo savu dzuiivi, ar svaam problemaam, nafig veel svessas, un veel,, kaa izklausaas, nu ...tvaika ielas pacients traapiijies.
Es ssitaadiem esmu meegginaajis ...ar smaidu . Nu aizgriezz kaads priekss, vai meegiina tev ko ieskaidrost, a tu vinnam : " Wow , kaada tev smuka massiina " :) utt. Reizeem darbojaas.Cilvis nomierinaas, pasmaida pretii.

coldlands  Vai julianna nav aivara māsa🤔

dabasmiilis  Es to vien daru katru rītu ,kā skrienu ielās kašķēties ar meitenēm.
Vakar pat viena 80mit gadīga meitene tādu pļauku iedeva ,ka vēl šodien pārskaitu savus zobus.

Bet kad man piesienas ,tad aizsargrefleksā sāku neķītri izrunāties , tas līdz - visas labi audzinātās nosarkst un pazūd krūmos.
Dažreiz tā aizraujos ,ka nepamanu ,ka esmu palicis viens.
Tā kā iesaku autorītei neķītru dzeju samācīties!

Julianna  C-- lands. Nu Tavējā arī māsa, kā tur kristietībā -- visi mēs brāļi un māsas.Ar Aivaru ar esmu runājusi pa tel.Normāls džeks.Tavai daiļradei Oho telpā nesekoju līdz.Ja kļūsi interesants, tad gan.

Labrador  Raksturīgi sievietēm , kad sarunāts satikties , lai pavadītu laiku kādā pasākumā. Izbrīvēts laiks , nopirktas biļetes , sarunata tikšanās vieta un laiks. Un tad sākās - sievietei vienmēr būs neskaitāmi iemesli , lai gan sākumā pati izradijusi iniciatīvu.

aivalaiva  Tā, iz dzīves, ne man bet skolas biedrenei. Vizinājas pa ceļu ar velo, autobuss netika garām. Kad pabrauca beidzot garām, apstājas priekšā, atņēma šoferis riteni, izskruveja ventilus un iemeta tos grāvī, lai tā vairs nebraukā pa ceļa vidu.

Kaskaade  Epifānijai neviens viedoklis vai ieteikums no malas nav labs, jo viņa grib dzirdēt/lasīt tikai to, kas sakrīt ar viņas domām. Es tev ko nepareizi par administratīvo atbildību pateicu, ka sacēli spuras gaisā? Jeb ko mums vajadzēja tev ieteikt noindēt to tanti? Izskatās, ka pašai nav ar ko izkašķēties, izdomā feil tēmas un pati tajās kašķi kurina.

Sonja  apjautu, ka esmu viena. ielās vairs neparādīšos.

Vaukskis  ..Nē ! Ja kas, tad ne ielās, bet pa pa telefonu, bet tie, kuri jūtas čakarēti, lielākoties paši sevi tā ieprogrammē

elis25  Galvenais ,lai man nečakarē smadzenes,ikdienā tā jau nogursti no sabiedrības un darāmā pietiek,lai vēl lieki kaut kur kašķi meklētu.Tas varētu būt raksturīgi cilvēkiem kam nav ko darīt un nav par ko domāt,aizņemts cilvēks cenšas izvairīties no konfliktsituācijām.

AivarsN  Julianna. Es jau pierakstīju, ka tas strādā tikai pret sīkiem pāridarītājiem, jeb cilvēkiem, kuriem ir sirdsapziņa, bet tikai uz brīdi iesnaudusies. Bieži vien bērni, vai tuvi cilvēki aiz pārpratuma, vai neapzināti mēdz nodarīt pāri, vai sāpināt. Nevajag viņiem atdarīt ar ļaunu, jo tā viņi vēl vairāk zaudēs ticību labajam un pāries ļaunuma pusē. Taču īstajiem ļaundariem,-sociālajiem parazītiem, tumšajiem, pelēkajiem, jeb kā vien tos dēvē, sirdsapziņas, līdzjūtības vispār nav. Tāpēc nav jēgas ar labu vērsties.

coldlands  Smieklīgi lasīt ka viens otrs personāžs sevi labajos ieraksta.

Sonja  viņš jau arī ir labs. tikai nepieciešams līmlente vai skočs

AivarsN  Lielākā daļa personāžu zina savu piederību gaismas, vai tumsas spēkiem un atbilstoši tam arī dzīvo. Daudz bēdīgāk ir tad, ja visas dzīves laikā tā arī neizdodas izdarīt izvēli, jeb noteikt savu piederību. Tad patiešām, dzīve ir nodzīvota pilnīgi veltīgi.

Piparkuka  Neadekvātuma kalngals!.....

Piparkuka  P.S. Julianna te ir vienīgā, kas saka to, kā iss ir.

Laimnese  Nav man laika čakarēt kādam smadzenes...baudu var gūt arī savādāk.
Bet, ja dikti kādam gribas, tad varu arī pacensties un izčakarēt....

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu