Pareizā sieviešu atlases stratēģija ( tikai vīriešiem).

Šis posts būs par to, kā pareizi domāt un būt efektīvākam attiecībās ar sievietēm. Vīriešiem kopš bērnības ģimenē, multfilmās, skolās, seriālos utt. tiek zombēta sekojoša stratēģija - ja jums iepatīkas kāda meitene/sieviete, tad jums pirmajam ir jāizrāda iniciatīva, jāuzsāk aplidošanas rituāls, javeic visādi brīnumi, jādāvina dāvanas, jāsaka komplimenti, jāizklaidē viņa un jāmēģina visādi viņu "iekarot". Tas ir pilnīgi nepareizi un, lielākoties tas noved pie nepamatotām gaidām, vilšanās un nonākšanas uz rezervistu soliņa ar visa veida izmantošanu no sievietes puses apmaiņā pret cerību uz seksu, "ja labi uzvedīsies". Ja gribat būt efektīvi izmetiet to visu miskastē. Pareizā stratēģija - atlase tikai no tām, kuras par tevi ir izrādījušas interesi, jebšu tu viņām simpatizē. Visas pārējās nafig! Ja viņa tev patīk, bet tu viņai nē, nafig viņu! Netērē laiku, tur tāpat nekas nesanāks! Viņu ir dafiga, bet tu esi viens! Visas sievietes "draudzenes" ar kurām klusībā tu cerēji uz seksu nafig! Pārtrauc jebkādus kontaktus! Ja nedod trešajā randiņā - nafig viņu. Vientuļu sieviešu ir nereāli daudz ir no kā izvēlēties. Ja sieviete nepadara/nevar padarīt tavu dzīvi labāku - viņa tev nav vajadzīga. Tava misija ir būt laimigam šajā dzīvē un tu nevienam neko neesi parādā! Esi savas dzīves saimnieks. Dari tikai to, ko TU gribi, nevis to, ko grib vai uzspiež tev citi un kultūras stereotipi!

Chris1986  "Sievietes , pateicoties izglītības sistēmai , propogandai un sabiedrības nereti greizajiem standartiem , atrodās privelegeta statusā un no savām pozīcijām neatkāpsies. Viņas uzskata , ka vīrietis ir līdzeklis viņu labklājības un labsajūtas veicināšanai. Ja vīrietis nav gatavs veicināt , tad čau , atradīsies , kurš veicinās." (c)
Nu, šis viss atgādina 1. pasaules kara pozīciju karu Rietumu frontē, kad ar cik tur gadus armijas sēdēja viena otrai pretim ierakumus un - ne uz priekšu, ne atpakaļ.
Vēl trakāk bij vidusslaikos, kad aplenca cietoksni, un tik ilgi nelaida ārā - līdz padevās vai nomirīja badā!

sakka  Oi,oi,ja būtu tik daudz,tad te,nafig,nesēdētu-nebūtu laika!Lai nepūš pīles!

Tessa  torpeduška, nejauc jokus ar dziives realitati.
neviens nav vainiigs pie ta, ka kadam ir tik gruša dziive. bet vispar, ja šadi jadoma, tad ir parak daudz briva laika. varu piegadat ganampulku, nebus laika veltiit domas visadam #ujnjam, nostradasies liiks un pat sievietes (arii gumijas) nevajadzes.

LaskovijMerzavec  Torpeduška, nu autors neviss tiek sūtīts pie prostitūtām bet gan izteikts objektīvs saldzinājums.

Viens dabū Lienes ielas meiteni, otrs apkopēju, ar izkritušiem zobiem un attiecīgu intelekta līmeni, cits modeli.

Visi skaitās dabūjuši, tikai ko?!?!?!

qwertyjs  Savu dzīvi padarīt labāku vari tikai pats un kad tā notiks, sievietes pašas ap tevi liptin lips. Neticami, bet fakts! 🧐

coldlands  Laskovij, a tev pašam tā zobi mute ir?

Sonja  beidzot paliek interesanti, kas uzvarēs

Marita  Njā. Diezgan traki jums vīriešiem. 😁
Šo visu palasot, rodas iespaids, ka ir divas pretinieku nometnes - sievietes pret vīriešiem un otrādi. Tiek kaldinātas kaut kādas stratēģijas, lai viens otru apčakarētu, lai norādītu īsto vietu. Diezgan nožēlojami, ka tāda jauka nodarbe tiek sagandēta ar tādām muļķībām. Tā vietā, lai izbaudītu dzīves jaukākos brīžus, cilvēki to visu samudrī un sačakarē. Un kam no tā visa kāds labums?

Labrador  Marita - labums no tā ir tiem , kuri stāv augstāk un regulē sabiedrībā notiekošos procesus.

Kaskaade  Cik ļoti jājūtas mazvērtīgam, lai kādu uzskatītu par augstākstāvošu, kurš regulē kādus hvz procesus

Labrador  Vairums vīriešu nespēj kontrolēt savus instinktus , kā rezultātā , sievietes var uzstādīt jebkādas prasības , vienalga atradīsies , kuri centīsies tām atbilst. Latvijā brīvo vīriešu ir daudz vairāk , nekā brīvo sieviešu , jo daudzas izveidojušas attiecības ar ārzemniekiem. Par vīriešiem nav dzirdēts kas tamlīdzīgs. Un tas ir vēl viens trumpis sieviešu rīcībā

DanaL  Tiešāk kāda garīgi vesela persona ir tikusi ar autoru līdz 3.randiņam???

Kaskaade  Man liek šīs fenomens saucās prātgrauzis.

Foršais, vai tev nešķiet, ka tava ģeniālā teorija vienlīdz attiecas uz abiem dzimumiem?

Marita  Foršais Tu gribi cīnīties ar dabu? No senseniem laikiem vīrietis ir iekarotājs un mednieks. Sieviete pa liekam tam nav radīta. Protams, vienmēr būs izņēmumi.
Un kapēc skaisto aplidošanas procesu nosaukt par manipulēšanu. Kapēc to nevar izbaudīt kā pieaugušu cilvēku rotaļu. Neviens jau neliek aplidot sievieti, kura izturās noraidoši vai cacīgi. Rotaļu biedrus taču mēs izraugāmies paši. Galvenais to visu nesarežģīt.

Epifanija  Un kā tad vīrietis saskata sievietē vērtību vai tad ne šai procesā pierādot viņai, ka viņa ir vienīgā viņa domās? Ja sieviete neiekļūst vīrieša domās, tad viņa dabūta tiek aizmirsta un vīrietis iet lenkt nākošo utt

Mela  🤣🤣🤣🤣🤣
Bet labs!
👍

Labrador  Randiņu politika - vairums tā saucamo brīvo sieviešu ir ilgstošā ideālā partnera meklējumos un tām vidēji statistiskais , kā arī nodrošinātais vīrietis nav aktuāls. Tikai pati sieviete šajā gadījumā ir vidēji statistiskā , ar neadekvātu pasnovertejumu un prasībām prer partneri. Randiņi ar tādām ir lieka resursu tērēšana un noskaņojuma bojāšana. Dēļ sava rakstura un prasībām šādas sievietes ilgstoši ir vienas , protams , tām ir gadījuma sakari , bet tāda dzīve noved pie neapmierinātības un agresijas. Vairumā gadījumu sieviete stumj savu pozīciju un ne uz kādiem kompromisiem neiet. Ar partnera vajadzībām , problēmām un hobijiem sieviete nerēķinas. Sievietes mērķis ir no dzīves maksimāli ņemt , neko nedodot pretī. Kopdzīve ar tādu iespējama īslaicīgi un vīrietim , kurš nespēj kontrolēt savus instinktus , tāpēc dēļ tās sievietes būs gatavs uz visu.

RRAGANA  Nu vobšem, ir tā, kā tas Foršais te sludina-galvenā tomēr ir sieviete! jo viņa izdara gala izvēli.😌 Tas ir tik jauki, ka daļa vīriešu to apzinās. Jebkurā gadījumā, vecais labais-jesļi sučka ņezahočet, kabeļ ņe vskočet. Forši! Sievietes rullē!😂 Turam buru.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu