Pareizā sieviešu atlases stratēģija ( tikai vīriešiem).

Šis posts būs par to, kā pareizi domāt un būt efektīvākam attiecībās ar sievietēm. Vīriešiem kopš bērnības ģimenē, multfilmās, skolās, seriālos utt. tiek zombēta sekojoša stratēģija - ja jums iepatīkas kāda meitene/sieviete, tad jums pirmajam ir jāizrāda iniciatīva, jāuzsāk aplidošanas rituāls, javeic visādi brīnumi, jādāvina dāvanas, jāsaka komplimenti, jāizklaidē viņa un jāmēģina visādi viņu "iekarot". Tas ir pilnīgi nepareizi un, lielākoties tas noved pie nepamatotām gaidām, vilšanās un nonākšanas uz rezervistu soliņa ar visa veida izmantošanu no sievietes puses apmaiņā pret cerību uz seksu, "ja labi uzvedīsies". Ja gribat būt efektīvi izmetiet to visu miskastē. Pareizā stratēģija - atlase tikai no tām, kuras par tevi ir izrādījušas interesi, jebšu tu viņām simpatizē. Visas pārējās nafig! Ja viņa tev patīk, bet tu viņai nē, nafig viņu! Netērē laiku, tur tāpat nekas nesanāks! Viņu ir dafiga, bet tu esi viens! Visas sievietes "draudzenes" ar kurām klusībā tu cerēji uz seksu nafig! Pārtrauc jebkādus kontaktus! Ja nedod trešajā randiņā - nafig viņu. Vientuļu sieviešu ir nereāli daudz ir no kā izvēlēties. Ja sieviete nepadara/nevar padarīt tavu dzīvi labāku - viņa tev nav vajadzīga. Tava misija ir būt laimigam šajā dzīvē un tu nevienam neko neesi parādā! Esi savas dzīves saimnieks. Dari tikai to, ko TU gribi, nevis to, ko grib vai uzspiež tev citi un kultūras stereotipi!

Julianna  Foršākais. Tu te dot instrukcijas, kā no dīķa izzvejot vērtīgākās zivis. Labi, ok. Caur sietu izkrita tavuprāt nederīgās. Bet nav alņiem vai briežiem, vai vienkārī mudakiem, ko darīt ar to vērtīgo zivi? Izmantot vienreiz un tad ar kāju pendeli un skalošanas -- zvejošanas procesu no jauna, jebšu pamazām šo vilināt uz zagsa pusi? Tavai teorijai nav noslēguma

Kaskaade  Noslēgums ir vērtīgajai zivij ielikt raugu un atstāt aļņiem audzināšanai.
Ņe carskoje eto gjelo pamperus mainīt, pakaļas mazgāt, piedalīties bērnudārza koncertos, skolas vecāku sapulcēs un pusaudžu hormonālajās vētrās. Un ja vēl viss tas bars jābaro, nu i nafigam, lai tās sievietes priecājās ka vsp tikušās pie spraudiena ar forshaako.

Shalom  Forsaakais priekš kam tad vajadzīga tāda sieviešu atlases stratēģija, ja beigās izrādās, ka attiecībām viņa tāpat ir nederīga?

AivarsN  Izskatās, ka sievietes vairāk ietekmējusi rietumu ideoloģija, kuras galvenais uzdevums ir cilvēku populācijas samazināšana, lai parazītiem vairāk vietas. Cilvēks nav vienkārši tāpat vien pelnījis būt laimīgs. Tikai darot laimīgu otru, var kļūt laimīgs arī pats. Savādāk nekā. Tā ir normāla enerģiju apmaiņa. Ja enerģija tiks raidīta tikai vienā virzienā, lai arī cik labs donors, tā tomēr izsīks un līdz ar to viss beigsies. Arī vampīram nekāda saldā dzīve nespīd. Daudz laika un enerģijas jātērē upura medībām, bet enerģija reti iegūstama un nekvalitatīva. Gandrīz vienmēr vajā bada sajūta, līdz sasniedzot kritisko vecumu, vairs nedabū neko.

Kaskaade  Uuuu, izrādās šīm pasažierim nav pat pašturpināšanās instinkta. Ķipa, a uz kurieni ir tava dzīve? Mūžīgo dzinēju esi izgudrojis, mākslas šedevru kādu, uzbūvējis slimnīcu vai ziedojis miljonu onkoslimo ārstēšanai? Kas paliks pēc tevis? Tonnas bioloģisko atkritumu, kas nolaistas kanalizācijā un urna ar nepiederīgiem pelniem? Vai ceri, ka guļot pamperā par tevi atcerēsies zivtiņas ar kurām parotaļājies un palaidi atpakaļ brīvībā? Pasaule ir apaļa, grozi kā gribi. Dēls, agri vai vēlu būs jāpļauj viss, ko sēji, un tas ir neizbēgami. Un pilnīgi noteikti kādreiz tev kāds pateiks, "kas es alnis/alnene kāds/kāda to veco smerdeli vāķīt"

Shalom  Ja otram cilvēkam neuzticies vai tad tās var nosaukt par attiecībām?

Julianna  Foršākais. Nu paldies par Tavu apgalvojumu, ka nekādā gadījumā neliec ragus(tā laikam bija domāts, ne raugus).Bet! Ir viens liels un sūdīgs BET. Vai miesa, kura kā dolomīta akmeņgrauzis ir gājis cauri neskaitāmām zivīm pēkšņi paliks uzticīga vienai miesai? Man vispār ir doma, kāpēc sultāniem iepriekšējos laikos bija harēmi. Jo viņi vīlās. Ō, kāda smuka čikse.. pēc laika, nu nē, nav īsti ideāls. ņem nākamo, nākamo, līdz salasa pilnu spektru un tā rodas viens kopējs tēls ar ideālo daudzgalvaino sievu. Vai mūsdienu vīrieši (un savā ziņā sievietes) nepiekopj šo harēma stratēģiju??? Vēl kas. Tavs stāsts izslēdz bērnu radīšanu, kā tādu. Ļoti žēl, ka bērni ir palikuši mūsu dzīvē, ekskluzīvs, tirgošanās, strīdu prece. Pie manis atnāk uz konsultāciju meitenes, sievietes,runājam par intīmo pusi. Manī radās pārliecība un to sludinu. Guļat ar tiem večiem, un tikai ar tiem, kuri, pat ja notītos no jūsu dzīves, jūs paliktu stāvoklī, nekad to nenožēlotu, un nekurnot audzinātu viņa bērnu vienas pašas, bez materiālā atbalsta. Vot ar šo kritēriju tad lemjiet, plēst kājas konkrētajam vecim, vai nē. Runājot par pārtraukto dzimumaktu. Sauļuk, Tev pietiekoši gadu, bet infas nav pilnīgas. Labi, Tu dari frikcijas, bet Tavs pipuks var izšaut miligramu sēklas, vienu pilīti, ko Tu nemaz pat nenojaustu. I hobā.. Zaleteļi. Tā radās mans brālis. Otvečaju. Savai mammai ticu, ka negribot sanāca ar visu pipuka vilkšanu laukā.

Marita  Pārtrauktais dzimumakts vispār ir galīgais anahronisms. Mūsdienās taču ir normāli pieejamas pretapaugļošanās metodes. Un, ja vīrietis 100% pārliecināts, ka negrib bērnus, var taču veikt vazektomiju. Un neviena tad tādu neapčakarēs. Cita lieta, ka tas viss ir tukšas frāzes. Jo vīrieši arī nav pārliecināti par to, ko gribēs pēc laika.
Foršais saki lūdzu, kāds man labums būtu no precēšanās. Piesiet sevi vienam? Uzturēt viņu, rūpēties par viņu? Kādā veidā izpaudīsies mana sociālā statusa paaugstināšanās? Es gan nesaku, ka laulības ir principā sliktas. Ja ir abpusējas jūtas, sakrīt vēlmes un dzīves uzskati.
Tev ir arī pašvakas zināšanas laulību tiesībās. Sieva nevar pretendēt uz taviem pirmslaulībā iegūtajiem labumiem. Un var taču noslēgt laulības līgumu.

Mela  Es nez, bet ir jau taisnība tajā tekstā sava.
ir arī netaisnība. Nav jau tā, ka baigi propogandē, ka vīrietis dara visu lai iekarotu sievieti, tad jau pretim var likt, ka līdz ko sieviete nonāk sievas mātes statusā, tā visas rūpes par māju un virtuvi gulstas uz viņas plecien, tā ir visās filmās, visās reklāmās.
IMHO, vīrietī tas mednieks ir ielikts ģenētiski, ja vīrietis /vispārīgi/ mīl sievieti /vispārīgi/ un kādam vīrietim ir īpaši iepatikusies kāda sieviete, tad viņš to visu aplidošanu veic instinktu līmenī. Un tas ir normāli.
Tāpat piekritīšu, ka labāk par visu varu nelauzties aizslēgtās durvīs. Tam gan piekrītu.

Mela  aiiiii
Foršākais ar tik viens parasts ņerga čīkstulis ar sliktu pieredzi :D :D :D

Chris1986  Es daudz ko saprotu, bet Foršākais kometāru 08:35 nesaprotu! PRIEKŠ KAM tam vīrietim veikt visas tās darbības, priekš kam viņam to sievieti ikdienā mājās? Lai abi ietu darbā, liktu naudu kaudzītē un vakarā čikātos? Kur kaifs? Vot, kad atbildēsi uz šo jautājumu, tad sākšu kko saprast! :)

Kaskaade  Chris, tu nepievērsi uzmanību pašam galvenajam - pēc darba uz tumbačkas, kurā stāv nauda, viņi čikāsies ar pārtraukto dzimumaktu ☝️
Tad nu arī es vairs nesapratu, kur vsp kaifs no tā pasākuma.

Foršais, nabagmājās nonāk tādi vecāki, kuri bērnus līdzīgi tev audzinājuši.

Tā arī neatbildēji, kas ir tavas dzīves mērķis par ko bilanci finišā savilkt? - Sakrāju naudu, kura nevienam netiks; uzbūvēju māju, ko atstāt valstij; izčikāju daudz sievietes, kuras mani vēlāk nolādēja par visām podlastjām?
Jākomentē lūdzu, tu uz kurieni?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu