Ar ko šeit esat iepazinušies?

Gretta  Ar savu vienīgo draudzeni. Ar savu Lielisko.

ieva03  Es šeit iepazinos ar foršu vīrieti,ar kuru pēc tam sarakstijos 14gadus(protams arī satikāmies,bet tas bija sen,sen,un tā ir taisnība)un man šis portāls patīk,jo esmu šeit jau sen,sen,un esmu vecmēbele(nu tā jau viens otrs vīriešu kārtas pārstāvis te izsakās,bet mani tas neskar).

Mela  qwerty, tev laikam tupi skauž :D
redz, kad dzīvē nav uzstādīts kā galvenais mērķis - dabūt kādu blakus lai vai kas, tad viss notieks pats par sevi.
Šeit ir daudz lielisku cilvēku. Iepazīties var, ar ko iepazīsties dzīvē, ta ir paša izvēle, jo raksta jau visādi. Ikkatrs un ikviens ar kuru esmu dzīvē satikusies un iepazinusies ir forši. Ļoti forši cilvēki.

Sarullē savu skaudībiņu un nobāz kaut kur tālu prom

eLfrida  Izsaku savu nicinājumu tām precētajām sievietēm, kuru vīri kvern iepazīšanās portālos, bet viņas izliekās to nezinām.
Cienoša sevi sieviete ar kāju pa dirsu būtu iespērusi vēl pie pašiem pirmajiem veča sānsoļiem.

Kopumā, ir astapti dažādi cilvēki. Visu cieņu tiem/tām, kas ar lepni paceltu galvu spējīgi sākt dzīvi kaut vai no nulles, nevis diedelēt žēlastības dāvanas.

Lapsa18  Labvakar,man patīk te būt,mani nekas nekaitina,gribu rakstu,gribu palasu.Nevienam neesmu iepatikusies,bet īpaši necentos.Man raksta,bet es neeju uz randiņiem un tad arī viss beidzas.Es spriežu par cilvēkiem šeit,pamtojoties uz viņu publiskajiem rakstiem,man vienalga vai viņi patiesi vai izliekas,tā ir viņu izvēle.

dalay  Te daudz shamaņu pareizi ragana rakstīja 😂🤔ir bijushi arī magi uzmanaties ar ko iepazīstaties

MrAction  Pilnigaaakaa miskaste ar daziem dimantiem tajaa.

MrAction  Nopietni to nevar uztvert.

qwertyjs  Mela, priecājos, ka savus mērķus esi piepildījusi, satikusi savus foršos 4elus un čau. Tikai tavi profili kliedz par pavisam ko citu. Par ko lai skaustu, ka esi te n-tos gadus? Kaut esam pazīstami tikai virtuāli, ir radies priekšstats un tas nav diez ko iepriecinošs. Kādreiz ieteici izvērtēt savu rīcību un nemācīt dzīvot citus. Esmu ieklausījies rekomendācijā/ ne tikai tavējā / un tas ir devis pozitīvus rezultātus. Bet tev pašai nenāktu par sliktu pārskatīt savus uzstādījumus , citād mūžīgi karāsies te kopā ar savu latiņu, kurai pāri neviens saprātīgs vecis nemaz i nedomā pārlekt 😉

mieru_tikai_mieru  ar savu otro vīru

DanaL  Virtuāli esmu iepazinusies arī ar daudziem PA pasažieriem. Tikai no komentāriem vien bieži ir skaidrs, kāds kurš ir.
Piem., kāda atkalpienākusī pasažiere. Mēģina radīt intelektuāles iespaidu, citējot citus, bet agresīvi reaģē uz oponentiem gandrīz pirmskolnieka līmenī un saliekot viņiem sarkanos īkšķīšus, bet saviem padivainajiem komentāriem - zaļos. Visumā -persona, kas pati sevi nav atradusi. Vai varbūt jau sen pazaudējusi.
Burkšķis, kurš savu īgnumu par aizgājušo jaunību un neizveidojušos personīgo izaugsmi projicē uz sava vecuma pretējo dzimumu un kapitālismu kopumā...
Un vēl daudz citu interesantu personāžu. Gluži kā dzīvē 🙂

coldlands  9:23 var padomāt ka tavi komentāri ir pozitīvisma, gudrības, un draudzības pilni😂

DanaL  10:20
Apmēram tikpat cik tavējie 🙃

Julianna  Vakar saplūcu nokulta lauka malā kviešu graudu buķeti. Kaut kāda interesanta šķirne, ar lieliem spurainiem akotiem. Vāzē izskatās vienkārši fantastiski. Bet salīdzinot ar iepriekšējā gada kviešiem, sajūta, kaut kas nav īsti tā, kaut kādi mākslīgi un neīsti. Kviešu, dziļākā nozīme ir svētuma simbols -- saņemt ražu par saviem darba augļiem. Runājot tēlaini, kādus graudus mēs sējam dzīvē, tostarp arī te -- oho. Tie ir mūsu vārdi un darbi. Un kādu ražu par to ievācam. Kvieši ir Dievu barība. Ēdot kūkas, bulciņas, kas mums nav paredzēts, bojājam figūru. Ēģiptē tika uztaisīti nemieri, grautiņi, lai izlaupītu muzeju ar tūkstoš gadu vecām sēklām, kura šobrīd līgojas kaut kur Jaunzēlandes laukos, lai barot planētas izredzētos no izredzētajiem. Jauku svētdienas noskaņojumu. Vēlot Jums saņemt ražu par visiem LABAJIEM darbiem.

Mela  Julianna, precīzi manas domas. Skaisti pasniegtas.
Es nez, esot mūža otrā pusē jābauda ik mirklis, jo ik mirklis sniedz ko vērtīgu. Tāpat ar cilvēkiem. Jātiekas, jārunā ar tiem, kas bagātina mūsu dienu un rada prieku.

ube  Ar gudriem un ne tik...Ar sirsnīgiem un ne tik...
Ar arhitektu, operatoru, slalomistu, šoferi, dzejdari, motokrosistu, mednieku, koristu, ekstrasensu un diviem doktora grāda īpašniekiem. Raiba un kolorīta publika.

Skudiss  Kā viens pareizi minēja, var iepazīties sākot ar prusakiem beidzot ar balles karalieni, bet nevar iepazīties ar to kura dēļ šeit atrodas. Savādāk sen jau būtu visi prom un laimīgi dzīvotu.

dalay  Vecāki vīri, precēti vīri, datoriki, maģistra doktora grādu ,peļņa no 600-2000 viskkas te ir 🤣 ,veci ar mazbernu jau , ar auto , ar maju , dzivokli, ar restoranu,

ketija64  Ar pārs cilvēkiem esmu sapazinusies,tomēr iepazīties nav mans galvenais mērķis. Feinas diskusijas par un ap :) ,tās ir šī portāla sāls un atkarība :)

Mela  Ikviens no mums pa savam saprot jautājumu un attiecīgi sniedz atbildi pēc savas izpratnes. Es atbildēju tā, kā sapratu es, taču palasot komentārus, iedomājos, ka varētu sniegt atbildi no cita rakursa.
Es neesmu te iepazinusies nd ar vienu, ar kuru vēlētos veidot vai esmu veidojusi attiecības. Taču tas mani nebūt neskumdina, jo reāli apzinos, ka šādu cilvēku varu arī nekad nesastapt. Pie šī visa apzinos arī to, ka dzīve turpina savu ritumu un tā ir jādzīvo tā, lai ir labi, lai labo atmiņu ir arvien vairāk un vairāk.
Tā pavisam atklāti - neticu, ka ividē var veiksmīgi iepazīties. Tie, kas sapazinušies, varbūt ir 5% robežās no visiem, kas mīt ividē.
Atkārtošos - raksta visādi, izvēlos iepazīties ar foršiem. Kaut vai tikai domu apmaiņai, kaut vai tikai, lai gūtu pozitīvas emocijas.
Un, ja kāda dzīves mērķis pusmūžā esit ir nomedīt kādu, ar ko dalīt dzīvojamo telpu un tēriņus, tad tā ir viņa paša izvēle.
Mums katram ir brīva griba izvēlēties būt un justies tā, kā pašiem patīk.
Es gribu būt un esmu laimīga neatkarīgi no vīrieša ne/esamības manā dzīvē.
Tai pat laikā, man ļoti patika būt attiecībās ar mīļoto cilvēku.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu