Ar ko šeit esat iepazinušies?

typhoo  Satiktas daudz jaukas meitenes. Kopumaa visas ir bijushas normaalas un sakariigas. Vnk ne ar visaam sanaak tas klikskjis. :) No tikshanaas ar nenormaalaam, leciigaam un citaadi diivainaam Dievinjsh ir pasargaajis. :) Par taam spriest nevaru, bet sarakstees taadas ir gadiijushaas. :(
Bet gribaas domaat, ka ne ar vienu neesam skjiirushies ar dusmaam vai naidu. Protams, ko vinjas domaa pie sevis, to zin tikai vinjas pashas.

Vaukskis  Ar bijušo portāla lietotāju infatuation pirms izgāja pie vīra un viņas draudzeni, citu Oho.lv reģistrējušos, kuras segvārdu aptuveni 12-13 gadu laikā esmu aizmirsis

Vecais_Zakjis  Ar oHo lietošanas noteikumiem!:D:D

Kaskaade  DanaL, man arī interesē, kura tieši ir tā jaupienākusī pasažiere 😉

coldlands  Nu ja tants te ir gadus 20mit tad tants, kas šeit ir tik gadi desmit skaitīsies pie jaunpienācējām🧐
Eto že logicno!

dabasmiilis  Te viena otra nikus/profilus maina biežāk kā zeķes , tad jau ikreiz viņa ir jaunpienācēja!?

Everita  ar tiem, ko pazīstu jau dzīvē, un kas nepakautrējas uzzināt, ko meklēju online. čiv-riv

dalay  Es pateikšu kāpēc es mainu nikus tāpēc ka puiši vainīgi bet atpakaļ tā gribas nākt portāla atkarība ka ne ka

Kaskaade  Nu pirmā reize, kad varu tev piekrist. Še mītošie visi sirgst ar to pašu. Krč laikmeta sērga.

Everita  es mainu nikus tāpēc, ka visiem, kuri neabonē VIP-u, tiek atslēgta PA čatošanas opcija, bet iepazīties - es jūs lūdzu-visur kur vēl varu, tikai ne te. Te godīgs iepazīties gribētājs ir kā plikais, kas atnācis uz maskuballi.

andersone  Ne ar ko.

rokons  Esmu iepazinies ar dažādām domāšanām, arī bezdomāšanām.
Ar maskētu augstprātību, visvarību, arī domāšanas apmātību.
Cilvēku te nav maz, tipāžu arī arī daudz, var šo to izzināt un pat iemācīties.

krauklis1535  Ar ko gan katrs neiepaziistas. Es iepazinos ar viirieti.
Bet veeroju, ka viena sieviete tik vien kaa pa kuuti dziivo un iepaziistaas ar vistaam, gailiem, aaziem....laikam pati tajaa kuuts saimee ir liela cuuka....urksskeet prot, tas ir fakts. Nez kapec par ZURKU KORNELIJU nepalika......

Piparkuka  Ar vairākiem cilvēkiem. Draugiem. Labiem cilvēkiem.
Un interesantiem cilvēkiem.

Paula6  Šeit ir visdažādāko ļaužu spektrs, kādi vien sabiedrībā ir un tāpēc ir interesanti tos iepazīt, lai gan šeit neesmu bieži. Iepazinusies šeit esmu ar patīkamiem un interesantiem cilvēkiem, tādiem, ar kuriem man sader visās jomās un ar kuriem ir patīkami atrasties sarakstē vai draugos reāli. Līdzīgais pievelk līdzīgo, lai gan vienam otram šeit ir maska uz sejas un vārdiem.

fargo  daudz, kas ir bijis šo gandrīz 20 gadu laikā. labs un nē. kā jau dzīvē. vairums cilvēku ir kļuvuši par ēnām - kā dienas dažkārt, kas paiet raitā darbā un pat nezini, kāda īsti ir diena ārā. pagaisuši ir vārdi un gandrīz viss pārējais, tikai daži spilgtāki to dienu tēli paliek.
viss nebūtiskais laika gaitā aiziet prom. pat laikam saprotot, kas ir vērts un kas nē, tomēr pārsteidzoši, cik mazsvarīga vieta atmiņās ir seskam. tās gandrīz nav.
atceros liepājas jūrmalu vasaras naktī. pārgājienus, ezerus un mazās upes. grūti ir atcerēties vārdus un seksu.

Chris1986  Nu ja, pareizi te tants raksta - ieguvušas te draugus (iepazīšanās portālā!), ne uz ko vairāk arī nevar pretendēt, jo dēļ gadiem nav vairs preces izskats, kas pievilinātu pretējo dzimumu

uzplanaledus  Es esmu iepazinusies ar personāžiem :)
Reāli ilgi gan šeit cilvēki uzturas. Tas jau gandrīz kā dzīvot kopā :)

Pereira  Es iepazinos ar jaukiem cilvēkiem.Ar vīriešiem tikai vienai naktij !!!Ar vīriešiem čatošanai utt.Katram savas vēlmes un katram savas intereses!!!

Labrador  Agrāk bija vairāk - satikto sieviešu kopējās īpašības - neadekvāti augsts pasnovertejums , iedomība un prasības pret partneri. Kaut arī pašas ir viduvējības.

Pereira  Labradoram!!!Agrāk maize maksăja 20 kapeikas..Keīfīrs stikla pudelēs utt.......Sievietes ir sievietes un viņas ir jāciena,tikai tāpēc ka viņas ir sievietes!!!

hjuumans  mums nav jāmētājas ar akmeņiem vienam uz otru. viņas nav ienaidnieki vīriešiem. un mēs viņām neesam. tevis minētās īpašības ir universālas.

es par to te nestāstīju, bet es vienā brīdi biju uz gultas. mugura. es vairs uz havaju aiziet nevarēju. mani zem rokas ved. vairs nav runas par naudas pelnīšanu. un sāp, visu laiku. sēdēja man blakus dažreiz pusi nakts. nogurusi un pārgurusi. es taču redzu. neviena pārmetuma, nevienas sūdzības. veda mani pie rokas uz toleti, divreiz mazāka sieviete.

mēs neesam ienaidnieki un savtība un ļaunums var piemist visiem.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu