Kādēļ daži vīrieši savā dzīvē satiek tikai izmantotājas?

Kādēļ šiem vīriešiem dzīvē tā nepaveicās satikt īstu sievieti, kura viņu iemīlētu, ne izmantotu un pēc tam pamet?

Chris1986  Nu, nav tā, ka tie ir reti gadījumi. Drīzāk reti gadījumi ir, kad nav izmantotajas. Un tas nav nekāds uzbrauciens. Tā ir daba. Sievietei ir jāturpina suga (kkāda iemesla dēl, ko viņa pati h*i zin) , gēnos jau ir tas, ka tam vajadzīgi resursi un ka tas var iegūt no vīrieša. Tā ka paši vīrieši vainīgi, ka uz kko tādu parakstās

Aina_Ko  Viss ir vienkārši. Sākumā šie vīrieši satiek sapņu sievietes, kurām gatavs sniegt visu to labāko savu iespēju robežās, bet kad viss izjūk, tad šīs sievietes tiek pārdēvētas par izmantotājām.

Felde  ...aklais sajuut ar tausti...
kaajas,pupi,dupsis ir-nnemu! :) :)

Labrador  Tas , ko minēja Foršais , mūsdienās tiek dēvēts par īstu vīrieti .
Dzīves realitāte - vairums Latvijas sieviešu pēc 30 ir vientuļās mātes , daudzām no tām bērnu tēvi ir marginali - kriminālie narkomāni , kuros tās agrā jaunībā saskatījušas īsto vaislinieku. Tālāk nāk zināma pieredze un šādas sievietes ir vairāk vai mazāk , bet finansiālās problēmās , viņu ienākumi nav tādi , kuri nodrošinātu vēlmes. Tāpēc šādas sievietes meklē to , ko sauc par stipro plecu - vīrieti , kurš materiāli palīdzēs - piemēram ar kredīta par mājokli un auto nomaksu , apmaksāts kādus izdevumus. Vīrieši pēc 30 vairumā gadījumu apzinās , kā attiecības no tiem tiks prasīts materiālais atbalsts. Tālāk jau paši izvēlas , veidot attiecības vai ne. Personīgā pieredze - man bija attiecības , viss bija diezgan abpusēji cilvēcīgi. Es apmaksaju tās sievietes neatliekamās vajadzības , abi zinājām ienākumus. Viņai bija atbildīgs darbs , bērns , majsaimnieciba , bet alga 400 lati , kas bija pa īsu , lai visu uzturētu. Es tajā laikā ieguldījumu apmēram 200 latus mēnesī - malkai , mājokļa izdevumiem , pārtikai , jo tobrīd dažreiz paliku pie viņas Luksuspreces man neprasīja. Bet tad viņas personu lokā ienāca klasiskā maita , izmantotaja , kuras mācībām viņa pakļāvās. Tad jau tika konstatēts , kā esmu vienreizējs skopulis , neveiksminieks. Savukārt tā slīpētā maita paspēja izģērbt vairākus vīriešus un pat viņu radus . Ir vīriešu kategorija , kuri nespēj būt vieni , tāpēc gatavi maksāt.

Kaskaade  O Džīzas, ko tu tur ieguldīji, tos 200 latus pats arī noēdi. Un vēl tagad atcerēties, pēc tik gadiem 200 latus kā 200 tūkstošus, nu moins, zeme atveries

Labrador  Kaskādes - tu esi prasta soviku bāba. Nevis sieviete , bet bāba.

Kaskaade  Jo??? Pamato lūdzu.

Un kas to būtu teicis. Vīrietis, kurš piemin vismaz 6 gadus senus notikumus, kā dzīvodams un ēzdams pie sievietes pārtērējies 200 latus.
Jaukumiņ, lūdzu par kādām tādām nesoviku sievietēm sapņo?

Felde  Kaskade,ja sievietei ienakumi ir 400ls,un jauztur berns +maksajumi,,200ls-ir daudz! Pietam,piebilde bija,dazzreiz paliku..... Katraa zinna,vairak sannem tas,kurss neprasa! Tas ir parbaudits! Pati nekad neko neesmu prasijusi,bet vienmer sannemu gana daudz,pietam,allazz ir jautaajumi-kaapec tu neprasi? Virietis ir tendeets dot,ruupeties,bet svariigi,lai vinss juut,ka vinnu neizmanto,un tad neizmet kaa lupatu! Un veel,virietim arii nepieciessamas ruupes,uzslavas,un sadzirdams-paldies.... tikai tad vinss gribees ruupeties! Ja sieviete veelas tikai nnemt,lai reekkinas-nekas labs vinnu negaida. Bet,ar savu tekstu nekaadi neveelos teikt,ka virietim nav jaiegulda attieciibaas!

Kaskaade  Felde, mēs izlasījām tikai viena cilvēka stāstu, taču mēs neko nezinam par tās sievietes stāstu. Un tā uz viena cilvēka stasta pamata rodās sagrozītā īstenība, baumas un intrigas. Viens balts un pūkains, bet otrs nepateicīga cūka. Ja Labradors būtu teicis, ka sponsorē kādu jauniņu studentīti par īsām, bet patīkamām tikšanās reizēm, es noticētu un iespējams saprastu. Bet šeit jau bija runa, ka cilvēks ienācis mājsaimniecībā un ieguldījis. Arī tu tici, ka viens spēcīgs vīrs nevar apest 200 latus mēnesī, nerunājot par tualetes papiru, elektrību, feirī un pulveri ar ko izmazgāt gultas veļu pēc viņa nakšņošanām?
Man šķiet tikai pašsaprotami maksāt par to ko pats patērē un kur dzīvo. Turklāt, nudien, 200 lati nav tas ekvivalents, par ko būtu jāakcentē sava labdarība.
Felde, un ja mes kā draudzenes dzīvotu pie tās sievietes, arī uzskatītu, ja viņai būtu jābūt pateicīgai, ka iedodam viņai par pilnas pansijas dzīvošanu 200 lati mēnesī?

Felde  :) Tur jau tas aakkis,ka nezinam neko par situaacijam... Zinu vieniigi to,ja nezinam,nedriikstam nolikt... Busim nu godiigas,esam jau arii mees-sievietes-reizeem maitas... :) :) izmantojam...kuudam...nenoveerteejam... :)
Un tiessi tapec,gana biezzi esmu viiriessu pusee,nu nejau llurbaku...bet tomeer! -godiiguma pusee....

dabasmiilis  Tādēļ ,ka mūsdienās vieglas dzīves kārotājas ir savairojušās , uzglūn no katra stūra!
Un ja vecis pārāk naivs vai norūpējies[nedabūjis] ,tad uztraukumā var arī nepamanīt draudzenes nolūkus!

Ir tādas ,kas domā ,ka visur var izbraukt tikai ar skaistumu. Bieži vien ,jo skaistāka ,jo iedomīgāka!
Tādēļ ,kad man pievērš uzmanību modeles ,tad slēdzu domāšanu iekšā (ar rokām saķeru-aizsargāju mantību)un slēdzu atpakaļgaitā , jo tas nozīmē ,ka kaut kas nav kārtībā!

Kaskaade  Beidz tak muldet dabasmiili. Kā saka Aivars, puspasaule tagad parazīti un meklē, kam varētu uzsēsties uz kakla un nokarināt kājiņas.

Domā starp vīriešiem nav blēžu un svešu resursu kārotāju? Izmantojot sievietes vēlmi pēc attiecībām, pat pārāk bieži alfoni ienāk sievietes mājā uz visu gatavu, virina sievietes ledusskapi, ēd viņas pirkto pārtiku, brauc ar sievietes auto, guļ sievietes spilvenos. Un tad par visu pašpatērēto viņi sievietei varbūt, pasvītroju, varbūuut ieber sauju ar melnajiem centiem, uzskatot, ka sievieti izglābuši no nabadzības.

uzplanaledus  Jā, interesanti, kur ir zelta vidusceļš, jo viena galējība ir izmantotājas, otra, dzelzs lēdijas, kas visu var pašas.

coldlands  ...daudzām no tam, bērnu tevi ir kriminālie narkomāni...
Labrador, tad jau sanāk, ka liela daļa Latvijas vīriešu ir bandjugas?🤔

Chris1986  Nu, nezinu, man dzīvajā pilnīgi neviena neuzbāžās - ne godīgās, ne izmantotājas. Laikam pārāk briesmīgs izskatos

dabasmiilis  09:03,
Sauja ar melnām kapeikām ir vairāk ,kā nekas! Tas nozīmē ,ka viņam vairāk nekā nav - atdod pēdējo ,kas viņam pieder - i pēdējo kreklu atdos! ;)

Felde  09.03 Par to jau arii runa-pirmais,kas jaasaprot viirietim-atsskkirt sieviskkigu,sapratigu sievieti,no mantkaariigas maitas,vai vieglas palaistuves.... Sievietei-normalu virieti,kuam ir milziigs izaugsmes potenciaals,no alfonsa,muskullu kalna vai tukssa muldeetaaja,kurss dzivee sanem visu gatavu,un tad plaatas,cik vinss labs.....
Nesaprotu,kur problema?! -visi tik apdedzinaajussies,tik izmantoti....ka dziives vieniigaa jeega aplikt preteejo dzimumu,un skaitit svessu naudu! Prasi no otra tiessi tikpat-cik un ko speej pats! -tik vienkaarssi!!! un tad,jau kopaa-ejiet uz meerrkiem! tikai taa var veidot kpdziivi. Manupraat....

dabasmiilis  "Prasi no otra tiessi tikpat-cik un ko speej pats!"

-Tā ir kārtējā galējība , sarežģīti ir salīdzināt otru ar sevi - mēs katrs esam dažādi!
Ja esmu klintīs kāpējs ,tad viņai arī jākāpj līdzi ; un ja esmu aizā lecējs ,tad arī viņa jārauj līdzi ; ja gribu vienkārši mājās pasēdēt un paklausīties klasisko mūziku sveču gaismā ,tad viņai arī obligāti tas jāgrib!?

Kā tad ar pielāgošanos , vienošanos , pieskaņošanos ,iecietību utt... ?
Sanāk ,ka visu gatavu vajag ņemt?

Pēc tādas vienlīdzības formulas pie partnera netikt - tai nav tik pat dārgs autiņš kā man - norakstāma , viņai alga mazāka - norakstāma , viņa atpaliek auguma centimetros - norakstāma , nespēj apēst tik pat daudz kā es - norakstāma utt... bezgalīgi.

Normāli ir no otra kaut ko prasīt , bet tai prasībai ir jābūt ar mēra izjūtu!
Citam pietiek dzīvošanai ar 1000 algu ,citam pat ar desmitkārtīgu būs par maz - tad sanāk ,ka man no ādas jālien laukā ,lai izpatiktu tā otra apetītei ,pretējā gadījumā mums nekas nespīd?

Tādēļ jāskatās uz līdzīgiem , ar tiem var normāli dzīvot un nav jāčakarē smadzenes ,izdabājot otra augstajiem plauktiņiem ,lai aristokrāti čupojas savā starpā...

Felde  nu nevajag tak leekaat pa graavjiem....
-liidzvertigs partneris... ar to domaaju cilveeku,kurs liidzigi domaa,lidzigi dziivo,un lidzigus nakotnes plaanus plaano. Manaa gadijumaa,jau esmu teikusi-kuram ir darbs,,,dzivesvieta,auto.... berni.. skaista pagaatne,un meerkktieciiga nakotne.... ak jaa,smadzenes,dziivesprieks,un velme miilet,ne izmantot vai domineet! Miers maajas ir vertiba,nejau naudasmaks! Naudu pelnam kopaa,kopaa arii terejam!
Dabasmili,pilnibaa piekritu Tev.Meera sajuta,nevis citu ccakareessana!

Kaskaade  Ja vīrietim 164 gados ir tikvien cik sauja nēģerīšu, skait arī viņa pēdējais krekls ap kājām aptīts zeķu vietā.

Es te tā iedomājos, inc, kāds vīrietim varētu būt potenciāls ap 50 gadiem...potenciālu vajag stipri agrāk, kad jābūvē viss, bizness, karjera, ģimene, māja. Ap 50smit būtu tākā laiks pļaut potenciāla augļus -vadīt biznesu sēžot uz čopera, apskatīties telefonā, kas notiek mājās un neutoties kafijas vai romiešu salātu dēļ.

Cik sieviešu, tik gaumju. Manos ieskatos un dzīves gājumā nevar vīrietis izpelnīties cieņu sievietes acīs, ja nav līderis un autoritāte konkrētajai sievietei. Žēluma, bezvariantu vai psiholoģisku īpatnību dēļ sieviete var jau arī iesaistīties partnerībā ar vīrieti, bet nu tas tads spridzeklis ar laika degli. Sievietēm jau dikti šodien kārojas draudzenītes ar bārdu, bet nu dabu neapmānīsi, agri vai vēlu sieviete pati piebeigs to ne ta vīrieti, ne ta sievieti.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu