Kādēļ daži vīrieši savā dzīvē satiek tikai izmantotājas?

Kādēļ šiem vīriešiem dzīvē tā nepaveicās satikt īstu sievieti, kura viņu iemīlētu, ne izmantotu un pēc tam pamet?

dabasmiilis  "Ja vīrietim 164 gados..."

-Es tālāk par šiem vārdiem netiku...
Viena daļa pat līdz pensijai nenodzīvo ,bet te sūdzas par trīsreiz vecāku. Es domāju ,ka tur nopietni ir jāpriecājas ,ka viņš vēl dzīvs un spējīgs kreklu ap kājām aptīt!

ube  Ja sieviete viena ir izaudzinājusi bariņu bērnu, viena uztur savu dzīves kvalitāti, viena ir pelnītāja bijusi, tad viņa var atļauties izvēlēties vīrieti pēc konkrētās vajadzības. Gribās palīgu, vērtēs makā biezumu, gribēs gultai, nevērtēs maku, bet citas lietas

gunda10  Laikam jau neizmantotājas ir feministes , karjēristes , literatūras skolotājas , traks var palikt

ne_tik_pareizs  Jo viņi ir tik ļoti ļoti noderīgi - gluži kā tādas 5 eiro banknotes... :)

Summer_in_the_City  Ar ko īsti atšķiras "izmantošana" no "neizmantošanas"? Man domāt, ka izmantošanas termins ir tāds iemīļots ierocis manipulātoru arsenālā. Ja nerīkojies, kā patīk man, bet kaut ko gribi no manis, liec man iespringt, pirms es panāku savu - tātad izmanto mani.

kokto  Nedomāju ka ir vīrieši ka satiek tikai izmantotājas . Jo lielāka pieredze ar izmantotājām jo trenētāka intuīcija tev pateiks ka šitā "dirsiņa " ir izmantotāja !

Pereira  Tādēļ,ka izvēlās nepareizâs sievietes!!Vīrieši mīl ar acìm.Pēc tam tikai vis pārējais.Ierauga sievietes īsto seju!!!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu