Aritmeetika

Vaislinieks.20 dagi piemeeram.uztaisa triis kinderus triis sievieteem..alimenti ka zinaam 120eiras meenesii katram.minimums..taatad 360 meenesii..gadaa 4300eiro..20 gadus jameer jaamajsaa alimenti ..sanaak 86 tuukstoshi viirietim jaasamaksaa..domaajat tas reaali?un vai kvalitatiiva dziive viirietim?

Marita  Kas jums lielai daļai galvas saspiestas? Jebšu jūs paši esat šo manipulāciju upuri? Laikam neko labu savā dzīvē neesat pieredzējuši.
Lai vai kā tur ar jums, arī šo briesmīgo sieviešu bērni grib ēst, ģērbties, izklaidēties. Un tas maksā naudu. Ja esat bijuši tādi idioti un gulējāt ar šīm briesmonēm, tad maksājiet un nečīkstiet.

Chris1986  Marita, tev laikam tagad vecuma galā sagaida liels atklājums, ka vīrieši un sievieši ir no dazādām sugām un katrs grib pavisam ko citu

saulite34  Pietiekošā vairumā ir vīriešu ,kuri vēlas bērnus un ,un kuriem ir tēva instinkts un tādi vīrieši paši izvēlas sievieti ,ar kuru vēlas būt kopā un audzināt kopā bērnus.

Mela  Ojjj, kā izcils matemātiķis un nepiepildījies bagātnieks iztērē sevi oho dzīlēs 😅
30% no minimālàs +6% gadā, ja maksā valsts 😒
Bet turi savu zuti stingri biksēs un tavi tūkstoši pakiks pie tevis.

Kaskaade  Nu nav daudziem vīriešiem tēva instinkta, to es jau no profesionālā viedokļa saku. Tēva instinkts drīzāk ir izņēmums nevis masveida parādība.
Ir vēl viens pretenciozs novērojums, vīrietis mīl galvenokārt tikai mīlamas sievietes bērnus.

dabasmiilis  Kur ir problēma ,neredzu problēmu?
Ja taisi bērnus ,tad uzņemies atbildību par savu rīcību.

20:44,
Uzskaitīji visu ko lieku , bet pašu galveno piemirsi - bērnam ir arī jāēd - ar internetu paēdis nebūs! ;)
Bērnam ir jāmācās ,nevis jāspēlējas ar telefonu un vella tīklu - izaugs kārtējais zombijs.
Pulciņiem arī neredzu jēgu - vajag kopīgus pasākumus ar ģimeni , ar fāteru ārā bumbu spārdīt vai vijoli spēlēt, ar māti krustdūrienā trenēties.
Kabatas naudu arī lielu nevajag , citādi bērns pieradīs pie tām summām un nespēs novērtēt naudas vērtību ,sāks vēl narkotikas pirkt.
Izklaidēm arī naudu nevajag - var kopā ar ģimeni izklaidēties - riču raču un cirku paspēlēt. Bet ja tas pirmklasnieks grib to skuķēnu nocopēt ,tad prezi var no tēva atvilknes paņemt.

Samaitāti tie cilvēki , vergo un nav laika ,ko pavadīt ar miesīgiem bērniem , atpērkas tikai no tiem - ņem, bērniņ, naudiņu - audz savā nodabā ar svešiem cilvēkiem un dzīvo kā redzi!
Pēc tam brīnies ,kādēļ visapkārt pilns ar atsaldeņiem ar empātijas trūkumu.

Marita  Chris Lielākoties tā tiešām ir. Taču likumi attiecās uz abiem vienādi. Un nestāsti, ka tu vai Tracer par to nezin. Un arī bērns nav vainīgs, ka viņa tēvam nav tēva instinkta. Viņš tapēc vien nevar pašlikvidēties.
Es vēl saprastu, ja tā gadītos vienreiz. Taču šeit piesauktās trīs reizes jau ir par daudz.

Chris1986  Marita, tu varētu pretendēt uz Nobela prēmiju psicholoģijā ar savu jaunatklāto "tēva instinktu" :D

LaskovijMerzavec  Dabasmīli es arī neuzskaitīju mitekļa izdevumus, jo bērnam kur tacu ir jādzīvo, tāpat ēšanu un kopā laika pavadšanu mājās.

Pulciņi - pirmkārt, bērni paši izvēlas kur iet. Kautvai tādas Dzirnas izmaksā 70 eur. Un neiemācīsi viņiem to ko iemāca tur.
Kopīgus pasākumiem arī laiks atrodas.
Telefonus skolā nemaz neļauj aiztikt. Tai pašā laikā, redzi kā berni socializējas, kautvai taisot savus video tiktokos un citur, seko visādiem cilvēkiem un.māk no telefona ... uztaisīt ēst un izdekoret, kā restorānā.
Kabatas naudas summu vajag tādu, lai pret naudu izturētos, kā pret naudu, neviss skaitītu kapeikas.
Aizej ar gimeni uz akvaparku - 150 eur būs mazāk.

rokons  Lasot te komentus, patiesi ir sajūta, ka ir idioti - vīrieši.
Vai nu spēlē tādus, vai dzīvē satrādājuši pietiekami muļķību, ka sieva vai nu bēg, vai dzen no mājām ārā.
Tad arī sekas par alimentiem un citām nelaimēm. Ja veicina bērnu attīstību un izaugsmi, tas vienmēr piesaistīs bērnus, jo viņi zinās, ka uz tēvu var paļauties.

dabasmiilis  Ar bērniem un alimentiem ir tāpat kā ar dzērājšoferiem ,tiem arī visi vainīgi ,kuri ņemot tiesības nost!

mis_parkere  Cerams,ka tev nav bērnu un nebūs!

Mela  "9 Parēķini reāli, skolas bērna ikmēnešana izmaksas:
- 30 eur mobilais (20 par aparātu u 10 par inetu)
- 50-200 eur pulciņi/privātas nodarbības (atkarībā kur un cik bieži)
- kabatas nauda minimāli 50 eur, reāli 100 eur
- 30 apģērbs/kurpes/sporta
- 50 izklaides, kkur ieziešana"
Kas tās par izmaksām mobilajam?
Nu uz pykciņiem obligàti nav jāiet,var atrast pašvaldības lētos
Minimālā kabatas nauda 50? No kāda vecuma un kur tas noteikts?
Kurpes jeb botas vien maksā 30+, vet ja viss kabatasnaudā iztērēts?!
Kas ir domātsvarvizklaidēm un kkur iziešanu?

Kaskaade  23:12, tie ir tikai minimālie tēriņi uzskaitīti. Var jau protams pie petrolejas lampas vērpt audeklu krekliem un no bērza tāsīm vīzes siet, bet bērns tomēr ir arī sociāla būtne, kuram jāierakstās savā bērnu sabiedrībā un laikmetā.
Vecākiem ar zemu sociālo atbildību ir vieni priekšstati par bērna vajadzībām un interesēm, citiem ir citi priekšstati. Var jau būt, ka keramikas pulciņš nemaksā neko, taču profesionālais sports, mūzika, dejošana, ect nodarbes maksā ļooti dārgi. Pieminētie izdevumi par apģērbu vsp smieklīgi, arī kabatas nauda.
Izšūšana krustdūrienā, futenes spēlēšana vēl neatbrīvo vecākus no visādiem izdevumiem skolā, b/d, draugu dz.d.dāvanām, ārstniecības izdevumiem un bērna autonomi pavadītā laika izdevumiem.

Mela  Followere atkal klāt 😅
Lai mani bano, bet kā lieta skar mani, tu kļūsti dumjāka par dumju 😊

Cik Latvijā ir to profesionālo sportistu, kam akūni trenniņi maksā un kurus pēčāk vaibvisa pasaule grib nopirkt?

Tu mani tikko pie bērniem sūtīji, tagad runā tā, it kā es nezinātu, kas tas ir.
Aizrīsies ar savu naidu un iedomību.

nakunakutekuteku  Autors ražo kinderus,ja dzīvotu ar sievieti un radītu bērnus gan jau matemātika galvu nešķobītu.

Reds  Mela - 23:12 "Kas tās par izmaksām mobilajam?" - tie ir tie cilvēki, kas visu pērk līzingā un tad sūdzas ka nekam nepietiek nauda. 20eur X 24 mēn = 480eur , jo nu bērnam jau nepirks par 100EUR telefonu, īpaši ja to beigās tāpat apmaksā kāds cits.

Avs  Attiecībā uz tēmu varu ieteikt visu fertilā vecuma puikām mācīties no svešas pieredzes, nevis pie atziņām nonākt iztērējot vienīgo dzīvi mēģinājumu-kļūdu mācību metodei. Ja jūtaties kā vilciens, kas brauc pa nepareizajām sliedēm - raujiet to rokas bremzi nost. Ja jūtat, ka laulība ir nevis jūsu, bet gk viņas izvēle, pārtrauciet pasākumu, kamēr vēl esat kādai interesanti kā donori. Neviens jums pieminekli necels par noturēšanos negribētā laulībā, līdz izaug bērni. Vienkārši jūs tādi laika zoba apgrauzti vairs nevienai normālai sievietei nebūsiet vajadzīgi, kad tie bērni būs lieli, vismaz ne kā donori. Un sievai, kas apelējusi pie bērnu labsajūtas, varbūt tieši tas ir bijis vajadzīgs. Pat nav svarīgi, vai bijis vajadzīgs. Jūsu novecošana ir nenovēršams blakusprodukts gaidīšanai, līdz bērniņi izaug.

av2  dziivot vispaar ir...kaitiigi, un daargi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu