Aritmeetika

Vaislinieks.20 dagi piemeeram.uztaisa triis kinderus triis sievieteem..alimenti ka zinaam 120eiras meenesii katram.minimums..taatad 360 meenesii..gadaa 4300eiro..20 gadus jameer jaamajsaa alimenti ..sanaak 86 tuukstoshi viirietim jaasamaksaa..domaajat tas reaali?un vai kvalitatiiva dziive viirietim?

Mela  Red, ak, nu jā, pareizi - visu labāko bērniem! Pie tam, ja ir iespēja līzingu paņemt uz 36 mēnešiem, tad jau visas 600 eiras sanāk ))

Pamatā ir ēdiens, apğērbs, kvalitatīva laika pavadīšana.
Kurā vecumā bērnam kabatas nauda ir 50-100 eiras?
Man bērni sāka strādāt līdz ko tas bija iespējams. Abi lielie vidusskolā strādāja, pabeidza interešu izglītību un ar izcilību vidusskolu. Vidusskolēni ļoti daudzi strādā. Un viss viņiem sanāk.
Par tēmu - autors ir garā nabags, tur ir problēmas sakne.

Andromeda  Nu rožaini nav, bet nav arī neiespējami. Ir taču ļoti daudz cilvēku, kas audzina 3 un pat vairāk bērnus, kas arī jāpabaro, jāsaģērbj...

hjuumans  vīrietis nav resurss, tu pats esi šī dzimta. kam vēl, ja ne tev, būtu jārūpējas, lai tava cilts turpinātos? situācijā, kurā tev prezis pārplīsa, kaut kādai bāra čiksai? viņai ir jārūpējas par tavu cilti?
tu neesi vnk resurss, tu esi IEMESLS. mēs radam. visu. sieviete ir zeme, mēs esam iemesls, kāpēc kaut kas notiek. uz zemes.
iedomājies, empātijas dēļ vismaz, visu no otras puses.
piemēram, es zinu vīrieti, vīru, tēvu, kurš ir divu bērnu tēvs bijis agrāk, vēlāk appreceja citu sievieti, uztaisīja vēl divus bērnus. un ir prom. no visiem un visām. tā nav mana dzīve, nav mana darīšana.
jautājums - ko darīt, ja neliekas ne zinis par četriem(!) kinderiem. vispār? neko nedarīt? tas neiet cauri! kāpēc?
jo tos zēnus kādam tomēr ir jāaudzina. un tie ir tuvākie tiem cilvēkiem? atkal. jautājums - ko darīt? vienalga? mums ir savi, par kādiem grēkiem ir jādomā par citiem? kāpēc savi tēvi nevar domāt par saviem? kur jāskrien? kas nav noķerts? vēl viens grjobanais 3 sekunžu orgasms zaķī, ko viņš pat nezin kā sauc?
jautājus ir, kāpēc citiem ir jaatbild par otra kinderolām. jo viņas neaug svaigā gaisā, pārtiekot no skābekļa un zaļas zāles vasarā?
te ir vesela rinda zēnu, kam nav tēvu.
kā tad tā? kas notiek? laika nav? labi, zaķis vairs nepatīk, bet nav vispār! kas viņam mācīs sportot, kas viņam mācīs zenu lietas - telti taisīt, bumbu spēlēt? kāpēc to ir jādara citiem. un ja ir jādara citiem, kāpēc par to tad tētukam nemaksāt? kāpēc?
var normālu argumentu?

Chris1986  Njā, vislielākā nelaime, laikam, ir piedzimt par sievieti. Visa tā apsēstība ar bērniem .. Un tad vēl jāmanipulē visu laiku, kā te sievieC izpaužās, lai tik tam otram iestāstītu, ka viņš grib to pašu. Nav viegli, nav viegli. Bet, ja jau kāds uzķeras, tad jau tas droši vien ir to pūļu vērts

saulite34  krisa mātei arī laikam piemita bērnu apsēstība,tāpēc tāds nabadziņš tikai ir sanācis un tēva arī nekad nav bijis,tāpēc tas dziļais naids pret sievietēm katrā komentārā.

Kaskaade  Nevis folovere, bet nu jau heitere.
Ikviens NORMĀLS vecāks investē savos bērnos, neatkarīgi no tā, kļūs viņš pasaules līmeņa zvaigzne vai nē.
Izmaksas no skolas kora un hokeja, futbola, tenisa, mūzikas instrumenta, to aksesuāriem un tendences tos atjaunot, tā kā bērns aug - ir krasi atšķirīgas.
Ja tev izdevies izaudzināt bērnus ļoti ekonomiskajā klasē, malacis. Bet atceries, cilvēki un pasaule ir daudzšķautņaina. Ne visi ir trūcīgi vai spiesti taupīt uz bērna attīstību, tādēļ pieņem, ka ir vecāki, kuri var atļauties apmaksāt savu bērnu mobilos telefonus, ārpusskolas nodarbes un izklaides.

Mela  Izlasot šo komentáru, man nav ko pievienot iepriekš teiktajam.

Viená no skolām viena klases audzinātāja teica - ja gribat, lai jūsu bērni ir gudri, par to papildus jāmaksā. Nezinu nevienu viņas audzēkni, kurš būtu ko īpašu sasniedzis.
Tai pat laikā mūsu trijās labākajās ğimnāzijās nekāda veida zināšanas nav jāpērk,tur jāiegulda darbs, darbs un darbs. Un tad ir rezultāts.
Es ļoti atvainojis visiem lauciniekiem par neveiklo salīdzinājumu - materiāls ieguldījums bērnos /jauno krievu stilā/ ir pāķisma pazīme. Jo parastāka skola, jo lielāka zīmēšanās ar nevērtīgām lietām.
Nesteidz mani aosveikt ne ar ko, jo tu neko par mani nezini. Pilnīgi un galīgi neko.

Kaskaade  Esmu ūber pāķiska, investējām bērnos praktiski visus materiālos un nemateriālos līdzekļus, tāds ir mūsu uzdevums - dot bērniem iespēju uz mūsu pleciem pakāpties dzīvē vēl augstāk, lai viņiem, savukārt, būtu ko dot saviem bērniem.
Trīs labākajās ģimnāzijās dod vidējo izglītību un nekko vairāk. Tākā, grozi kā gribi, lai ieraudzītu sava bērna dotības un tās attīstītu, ar ģimnāziju vien būs stipri par maz.
Pasaules labākās augstskolas prasa ne vien labas sekmes, bet arī citas jaunieša vērtīgās prasmes un iemaņas. Starpcitu, viņi pat nekaunas jaunietim uzdot jautājumu - kādēļ tavuprāt mums būtu tevi jāpieņem un ko tu varētu dot mūsu augstskolai. Un augstā vertē ir izcilīca sportā, mūzikā un vispusējā atraktivitātē un motivācijā sasniegt ko vairak par pliku diplomu.

Mela  Esi esi pāķska 😊

Reds  Pievienojos Melai - domāt ka zināšanas un prasmes var nopirkt, liecina tikai par to ka cilvēks pats dzīvē tā īsti neko nav apguvis un meklē attaisnojumus tam kāpēc citi ir tikuši krietni tālāk. Tā arī rodas visādi mistisku privilēģiju meklētāji.

Marita  Jau sen ir teiciens, ka sieviete var atļauties tik bērnus, cik viņa spētu viena izaudzināt. Un tā arī jābūt. Lai nav jālūdzās visiem tracerveidīgajiem pēc tiem ubagu grašiem.

Kaskaade  Nu ko tu vari pievienoties, ja neesi tēmā un arī spried pēc savas mēraukliņas. Lai kko iegūtu, kkas ir jāzaudē. Lai bērni iegūtu, viņos vecāki liek iekšā- laiku, uzmanību, darbu un naudu. Un ja kādam halucogēni radies priekšstats, ka šajā dzīvē var ko dabūt bez naudas, lai tik murgo tālak. Izej tik no mājas ārā un tie eiro birst pat nezin kur. Tad ko tur runat par bērnu uzaudzināšanu un palaišanu dzīvē.
Krč, ko tur runāt ar mūžam neapmierinātajiem neveiksminiekiem, kuriem visi ir parādā un kuri nejēdz paši patstāvīgi ko sasniegt un atstāt pēc sevis ko krietnu.

saulite34  Visiem jau nepiemīt tik liels bezkaunības talants,uzrakstīt pāris rindiņas un jau pieprasīt 50 eiro ziedošanai,pati pazīstu cilvēkus, kas nav beiguši augstas skolas,bet ir krietni cilvēki un savus bērnus izaudzinājuši par krietniem cilvēkiem.

Kaskaade  Ir jābūt bezmērīgi bezkaunīgam ko prasīt bez maksas, ja pašam pietiekami naudas, lai nopirktu nekustamo īpašumu. Saulīte, tā biji tu, kura diedelēja bezmaksas konsultāciju?
Kamēr ir aitas, būs cirpēji un kādēļ pirkt, ja var izdullināt bez maksas, lūk kaunīgo cilvēku moto.

saulite34  No tādām ubadzēm kāda esi tu,es neko nediedelēju,tu te caurām dienām ar savu 600 eiro vērto kleitu diedelējies pēc uzmanības,jo bērniem pēc tās augstās skolas tu vairs neesi vajadzīga.

Reds  Man liekas ka te tikai viens cilvēks nav tēmā : "Izej tik no mājas ārā un tie eiro birst pat nezin kur.", nezinu nevienu sievieti, kura nezin kur viņai nauda paliek, par vīriešiem nemaz nerunājot. Un man to pazīstamo sieviešu loks ir ļoti daudzveidīgs, sākot ar zemāk atalgotajām darbiniecēm, beidzot ar uzņēmumu vadītājām, tā ka te pat nav runa par kādu konkrētu sociālo slāni vai - var vai nevar atļauties telefonu, bet gan par vienkāršu nevīžbu.

Vēl bēdīgāk tas izskatās tiem, kuri ir satikuši sievieti, kura zin ne tikai, kur viņas pašas nauda paliek, bet paspēj pasekot līdzi arī tam, kur viņas partnera nauda paliek un padomāt uz ko ir vērts tērēties un kam nav nekāda vērtība - tiesa pēc tādas pieredzes vīrietis sāk izbrāķēt vismaz 90% kā nopietnām attiecībām nederīgas.

Orchia  Aaaa, nu redz kā cik meliem īsas kājas izrādījās. Persona, kurai ir pietiekami naudas nekustamā īpašuma iegādei, bet nav naudas jurista konsultācijai - ir atradusies 😂👍
Tikai morāli nenobriedušam cilvēkam bez atbildības sajūtas vai arī rūdītam blēdim un afēristam var ienākt galvā doma nemaksāt par pakalpojumu, bet manipulējot ar pilnīgi svešu cilvēku dāsnumu un atsaucību iegūt bez maksas taustāmus un netaustāmus labumus.
Ok, arī slinkam cilvēkam, kuram slinkums kur iet, nerastos iebildumi samaksāt par saņemto pakalpojumu, vēl jo vairāk ja samaksa jāveltī labdarībai. Tad nu sāk krist pamatota šaubu ēna, vai tas pērkamais nekustamais īpašums tiks pirkts par godīgā ceļā iegūtiem līdzekļiem, vai arī tie nav no kāda izdullināti kā viss pārējais.
Saulit, tu esi Epifanija? Jeb arī tevi plosa nost zvērīga skaudība par svešām kleitām?
Iedomājies, saulit, ir arī tādas mātes, kuras saviem pieaugušajiem bērniem nekarājas kaklā kā ledlauža enkurs uzmanības pieprasījumos. Un kas vsp varbūt labāks, kā apziņa, ka vairs neesi tik ļoti vajadzīgs saviem bērniem, jo viņi kļuvuši patstāvīgi un visu spēj paši.

16:38, uzdod tiešu un vienkāršu jautājumu visām savām daudzajām sievietēm: "Vai tu zini no kurienes rodas putekļi un kur paliek nauda?" Un viņas visas, kā viena atbildēs tev manā vietā.

LaskovijMerzavec  Nu protams, kas gan ir tāds, piemēram, Daniļevičs salidzinot ar Redu vai C_hloju. Kautkāds tirliņš izveidojis vienu no top latvijas deju skolām. Bērns to pašu var iemācīties arī spelējot riču raču.

Un ko man teik, ja bērns atnāk un saka, ka gribu uz Dzirnām, izvilkt āŗa cirku un stāstīt, ka cirkā vairāk iemācsies.

UN cik daudz gan ir idiotu, kas savus bērnus vadā uz hokejiem,tenisiem, deju skolām, dziedāšanām, teātriem un vēl kkur. Izrādās laime slēpjas krustdūrainā cirkā.

Kabatas nauda? Kopš meita, no otrās klases braukā pati pa savām nodarbībām, tad arī dabū naudu. Kas tur sanāk? Labākajā gadījumā, snaki un ūdens.

Bet visi jau saprot, ka nevar taču atzīt, ka naudas par maz, tādēļ jāienem poza, ka viss ko nevari atļauties ir sūdīgs.
Tā arī par mobīlo, kur vienīgā atšķirība starp modeļiem ir vai nu vari nopirkt vai nē.

Mela  No visiem taviem bērniem tikai meita ar kaut ko nodarbojās?
es neuzskaitīšu ne telefonu modeļus, ne to cenas, ne pulciņus vai citas skolas, kur mani bērni guva papildapmāību vai papildus iemaņas.
Seklums visos laikos ir srklums un ne ar kādu naudas daudzumu nav izmērāms.
Piesiešanos Danilēvičam vispār nesapratu, par Teterovski arī var parunāt.
Runa ir uztulīdzekļiem, kurus, sasaņā ar CL maksā abi vecāki. Un 129 ir MK noteiktais minimums.
Diezgan bezjēdzīga duskusija

saulite34  Niku karaliene,es vēl saprastu,ja tu cilvēkam būtu uzrakstījusi pareizu informāciju un par to pieprasījusi naudu,bet to visu tevis rakstīto informāciju var atrast internetā,un ko tad tu šeit lien un karies kaklā svešiem cilvēkiem,kuri tevi pat neaiztiek,pats galvenais cenu zīmi no tām lupatām nerauj nost,lai visi redz kāds tu bagāts tantulis esi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu