Mīļākā

gribu uzzināt viriešu atbildes , ko viņu izpratnē nozīmē MĪĻĀKĀ

runcitis15  Ja sieviete seksuāli neapmierina vīrieti ,tad tiek meklēta mīļākā.Cerības,ka vīrietis pametīs mīļāko ir mazas,jo ģimenē paliek bērni.Sēdēt mīļākai uz diviem krēsliem vai to vērts?Laiks iet ,un var palikt ar garu degunu ja vīrietis pasaka,ka vēlās beigt tādas attiecības.

Caune  Mīļāka tas ir kompromiss attiecību trīsstūrī, bet viens cilvēks par šāda kompromisa esamību var arī nebūt informēts. Bet pasaule pilna labu ļaužu. Ja informēi ir visi, tad tā ir sava veida nastas noņemšan no sievas gurniem.

Chris1986  Mīļākā ir sieviete, kam vēl liekas interesants tavs vīrs un kam vēl nav apnicis ar viņu trāzties

runcitis15  No vīrieša puses,tā ir klaja nekaunība.Tik pat kā iepļaut sejā otram cilvēka.Ja sieva apnikusi,tad šķirās,un varēs drāzties pa labi un kreisi.
Kā būs ja sieviete izmainīs kā atriebību vīrietim.Viņš man tā.Es atkal tā.

miers2  Mīļākā - tās ir saldas kaislības, tā ir smaidoša romantika, tas ir burvīgs piedzīvojums, -saldais, aizliegtais auglis - ja šādi nesanāk, tad tas ir tikai kreisais sānsolis nevis mīļākā.

saulite34  Daudzi tā dzīvo mainīdami viens otram,un visiem stāstīdami ,cik ļoti viņi mīl viens otru.

miers2  Oponentiem varu piebilst, ka mīļākā pati vēlas saņemt lielu porciju kailas romantikas, kuru citādi nedabūs - mīļākā nav duročka , kā te viens pajolis iesmilkstējās - tā ir forša un nereti gudra sieviete, kurai gribas saņemt no dzīves vairāk prieka nekā mājās kads cirvis spēj sniegt

runcitis15  Ir tādas pat skaitās ideālas.Abi iet pa kreisi,un satiekas ģimenē.
Super laulība.

LaskovijMerzavec  Jūrniekam bij labi - mīļākā gaidija ostā,
Pilotam bij labi - mīļākā gaidija lidostā,
Tālbraucējam bij labi - mīļākā pie moteļa gaidīja.

Tik meitenei bij grūši - te uz ostu, te uz lidostu, te uz moteli, te pie ohojieša uz "saderības" kāstingu.

runcitis15  Katrs mēs savas dzīves veidotāji.Vai vērts to darīt, tualetē lasīt īsziņas no mīļākās.Meliem īsas kājas ,un ātri atklāsies.Vai nejauši tiks atstāts telefons.
Brīvam vīrietim kā man tādas problēmas nepastāv.

ALCORA  Jebkuram vīram, kura sieva darbojas iekš OHO ir vismaz 1 mīļākā. Arī no OHO. Viņām nekad nesāp galva,viņas nemeklē atzinību un sajūsmu no OHO vīriešiem, viņas stundām ilgi nesēž OHO, viņas bez liela trokšņa sniedz labu seksu un bauda orgasmus. Visbiežāk viņas ir vecākas par mīļākajiem, bet labi koptas, izmanto kosmētikas brīnumus, labi ģērbjas, labi smaržo, ir smaidīgas un laimīgas.

DanaL  Mīļākajai būt nemaz nav tik slikti. Vīrietis parasti atnāk ar kādu dāvaniņu, smaržīgs, sapucēts, nemēdz aizmigt pie TV, vispār uzvedas pavisam savādāk nekā ar sievu. Da i nekrīt uz nerviem un nepinas pa kājām ikdienā, ir diezgan viegli vadāms, jo saprot, ka lai to seksu dabūtu, ir diezgan pamatīgi jāizpildās. Vīrietis mīļakās mājās ir gatavs pielabot un uzfrišināt to, ko savās mājās izliktos neredzam, utt.
Balvā viņš to seksu dabuj, bet labi zina, ka nedrīkst atslābt, un nemitīgi jāmainās uz augšu, jo vienā jaukā brīdī var dabūt pendeli mīkstumos un turpmāk netiks ielaists pa durvīm.
Sievai šitās izpriecas izpaliek :(

Kaskaade  Ojooopereseteee, te vienā topikā sievietes testdraivus noliedz, bet nākamajā dāsni lojālas pret m*aucību, zašibisj.

Laskavij, ja vecis brīvs, tā sieviete nav nekāda mīļākā, bet sex partnere, mīļotā, girlfrenda, piedzīvotāja, da jebkas, izņemot to, ko žanra klasikā pieņemts uzskatīt par mīļāko.

Gorgonas šļupsti man vsp neinteresē, jo sevišķi, ka nav spējīga nevienu sev noturēt blakus ilgāk kā par pirmo, kas vienlaicīgi pēdējais, sexu.

Probze jau viena, ievilkt gultā jau var praktiski jebkuru, kuram daudzmaz stāv, cits jautājums ko iesākt pēctam, kad pieradums izveidojies un sagribas to svešo vīru dabūt un paturēt sev. Avantūristes, ipiomac 🤣🤣👍

DanaL  Testdraivs un pastāvīga loma ir divas dažādas lietas. Starp citu, es to otru neglorificēju, vienkārši akcentēju pozitīvos momentus. Jebkurā gadījumā tas ir labāk nekā būt par izmēģinājumu poligonu. Atstāsim šo lomu vīriešiem.

SmalkaisStils  tāda romantiska jūsma te no sievietēm par mīļākajām sarakstīta, bet realitātē mīļākā vīrietim ir kā prostitūta pie kuras iet pēc seksa. un tikai... lai tā mīļākā pāris reizes atsaka seksu...tad redzēs cik tam vīrietim viņa vērta un kāpēc viņš viņu meklē.. :)))

Shalom  "Ojooopereseteee, te vienā topikā sievietes testdraivus noliedz, bet nākamajā dāsni lojālas pret m*aucību, zašibisj."
Dubultie standarti. Ja to dari tu, tad tas ir slikti, ja to daru es, tad tas ir labi, jo to daru es. :)

Chris1986  SmalkaisStils , a kā tu domā, kāpēc vispār vīrietis tiecas pie sevieties? Tāpēc, ka baigi interesanti ar viņu parunāties, tipa, par puķēm kura kosmētika labāka? :D Tak tikai un vienīgi dēļ seksa. Socializēties viņam ir interesantāk ar vīriešiem, ar ko ir kopējas intereses

Kaskaade  Dan, man šī tēma nav aktuāla, mans dārgais tiek turēts vajadzīgajā tonusiņā - ejot no mājas ārā pilns vēders un izšauti rieksti 🤣👍
Betaa neko lielu atšķirību neatrodu - abas opcijas uzkārtas konkrētā nenoteiksmē un neziņā un atrodas pilnīgā atkarībā no svešiem lēmumiem.
Es pat teiktu vairāk, abas opcijas ir sava laika izšķērdēšana, bet pirmā vismaz slepeni nezog un nepārtiek no pabirām no sveša galda.

DanaL  Ir gan traki, ja cilvēki nespēj atšķirt romantisku jūsmu no sarkasma. Ar dubultajiem standartiem tas pats.
Kā vienmēr, rūgumpodi rullē.

Skudiss  Mīļākā ir sieviešu dzimtas pārstāve, kura ir paralēli laika posmā kad ir sieva. Mīļākās nozīme ir vīrietim sniegt to, kas pietrūkst ģimenes dzīvē. Vienam tas var būt zeksis, citam sarunas vēl kādam varbūt kotletes.
Mīļākas savu statusu var apzināties, neapzināties un būt tieši ieinteresētas šim stausam jo pašas ir laulībā.
Galvenais lai viss notiek pa atklāto un būtu apmierinātas visas puses.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu