Mīļākā

gribu uzzināt viriešu atbildes , ko viņu izpratnē nozīmē MĪĻĀKĀ

LaskovijMerzavec  Tā arī pieraksta, ka Kaskaades cienītais pie mīļākās iet iztukšot vēdaru un tikmēr jau arī rieksti ir uzpildījušies....

Balta  Un tagad aptauja visiem, visiem-
Vai sieviete, kas ir vīrieša labākais variants, izpildās tik smirdīgi kā kaskaade?

Es balsoju par to, ka akla vista vnk kā nebūt ne bez palīglīdzekļiem radu veidolā paķērusi dimanta graudu, un manu versiju apstiprina arī empīriski novērojumi.

Balta  p.s. Tas nav slikti, censties saķert par sevi labāku partneri, -es pati labprāt,-bet svarīgi, ko tu ar šo situāciju dari tālāk.
Vai tu novīsti kā roze, vai smirdi kā sesks. Vai tu labdabīgi iesmaidi par situāciju, sapucējies un gaidi piedāvājumus no vīriešiem ar labu gaumi, t.sk. miljonāriem, jeb arī tu izspūrusi, nedabīgā smaidā atņirgtiem ilkņiem turies ēzelim mugurā cauri visiem brikšņiem.
Jā, sākumā tev ir atbalstītāji radu, draugu izskatā. Bet ar laiku viņi pieklājīgi attālinās, jo pirmkārt, tā nav taisnīga kauja (palasiet cilvēktiesības), otrkārt tā vispār nav viņu kauja un nākoškārt, naids ir kā skābe, kas saēd gan to, kas nīst, gan to, kuru nīst.
Palasiet kaskadieres domu graudus-
viņa JAU ir slima.

Emma45  Seksa meklētajiem simtāmreižu esmu uzdevusi jautājumu, vai tava sieva nojauš, ka jājies apkārt. Visi kā viens apgalvojuši, ka sievām nav ne jausmas, ka viņas domā, ka ir ze best of ze best un ka manējais ir pie ciskas/ lasi vāveres/ pieburts. Kas par naivumu.Pareizi dara tās, kuras negaidot ieskatās telefonos vai vēl labāk e pastos. Bet no otras puses,/ tas atkal no vīriešu teiktā/, viņi saprot, ja sieva ņemas pa internetu, tātad nav gluži apmierināta ar viņa potenci, ka meklē papildspēkus un, ka viņam nekas cits neatliek, kā izklaidēt vientuļās dāmas. Apburtais loks.

Kaskaade  Dan, es par savu romantisko sajūsmu šī topika pirmajā komentā dabūju 9dislaikus, tākā runājot par sarkasmu - esam vienā laivā 😉 man ar lasīšanu strap rindām problēmu nav, pīsiņā 🥂

Uuuuu, laskavij, mūsu vecumā jau mežonīgs sliknums kur skraidīt, iespringt un meklēt piedzīvojumus uz savu tirsu, tāka, večuk, vai nu tava pastāvīgā beibe tevi nebaro vai arī slikti taisa minetiņu 😜

DanaL  Kaskāde, tas koments nebija tev, tu romantiku nepieminēji, tāpat kā es uz to pat nemērķēju :)

VAZ07  Milaka tas ir svetki , sieva tas ir darbs !

Siva  Katra brīva soc saitā piereģistrēta dāma imho saskarās ar juridiski nebrīvu kungu un to brunčaino satelītu uzmanību. Personīgi mans lielākais vilnis bija 2005. g., un vēl tagad īsti droši nezinu, kurš bija tas pāris, kas manam profilam uzlidoja. Vai ex skolas kamerāds ar cienīgo, vai tie abi dažādu paaudžu nelaimīgie, kas vēl šodien maļās pa šo saitu laiakm kā prazdami atstrādājot savu karmu. a vot, nepalīdzēšu. Es ņemu tos, kas ir mani labākie varianti šodien, nevis tos, kuriem esmu es. Tas tā, ja abas kvalitātes nesakrīt.

SmalkaisStils  cHRIS0000 viedoklis =
Kāpēc vispār vīrietis tiecas pie sievietes? Tak tikai un vienīgi dēļ seksa....
ŠĀDI domā pilnīgi atsaldēti, degradēti vīrieši !!! ... Viņi ir tik primitīvi , ka vada viņus tikai fizioloģija kā dzīvniekus - instinkti. Tas ir zemākais līmenis.
Viņiem nav nekā kopēja ar normālu vīrieti .Tik tupi ka uzskata , ka tādi ir visi vīrieši.

marselis  par so terminu man pasam nav skaidrs-,kad sieviete saka "es varu but milaka un nekas vairak".
Isti neizprotu "milakas" funkcionalas iespejas un pielaides attiecibas.

av2  vinna realizee manas idejas , fantaazijas, un veel vairaak. A varbuut vienkaarssi mums baigi saskan...jaapadomaa.

Elons  Visādi ir bijis...esmu krāpis, ticis krāpts, sāpīgi kad pašu krāpj... BET, manam draugam ir īsta mīļākā. Abi viņi precēti, dzīvo savās gandrīz paraugģimenēs un intīmi tiekas aptuveni 2x mēnesī un tas viņiem abiem piedzīvojums..., Ar savu ziņkārību ļaunprātīgi neizmantoju uzticības personas statusu, bet tas ko pamanu un pārsteidz ir sirsnība šajās attiecībās...

Kaskaade  Visur labi, kur mūsu nav. Arī sirsnība dodas sevišķi viegli, ja tā jādod tikai 2x mēnesī.
Jautājums, reāli. Tie cilvēki ir atsaldēti galvās, ja ziedo savu īso mūžu attiecībām, ārpus kurām jāmeklē sirsnība? Kā tā var, dēļ centa cilvēki gatavi nožņaugties, bet izšķērdēt neatgriezeniski savu vienīgo vērtīgo resursu - laiku - to jā, to vienmēr lūdzu.

Felde  Attiecibas,vel vairak-lauliibu,neveido viens cilveks! Un,pienak laiks,kad apniik ieguldit resursus...apniik zemoties,luugties,pat dusmoties,un cilveeks meklee kaadu-ar kuru ir viegli. Viegli-nenoziimee bezruupigi,bezatbildiigi...driizak-saskanna no pusvaarda. Ja ggimenee taa nav,ir verts ciinities,censties,bet,ja tomer nesanaak-jaatver durvis,un prom. Prom,pa labam,ar ciennu pret otru cilveeku,ar milestiibu pret berniem.
Ja taa nesanak,tad vismaz - ciet muti! Tikai cilveks,kurss spej civilizeeti riikoties,tikai taads var ceret uz piedossanu,miilestiibu,veiksm!

izpaligs  šai tēmā vis (gudrākās) izrādās,,,, vis tizlākās kaskad, feld,spirinās,kā tārps uz āķīša kaut ko grib pierādīt,,,,, tiklīdz jūs esiet iegājušas šeit, jūs, jau kaut ko meklējiet , mīļākā vai mīļākais ,ja diviem cilvēciņiem ir labi,,,,, kādēļ gan nē ,,,,,visi tiecās pēc ,kaut kā labāka,,,grozieties ,kā gribiet,,,,,un lai jūsu AĻŅIEM tā arī būtu pilns pendērs un izšauti rieksti

Kaskaade  Kas tu tāds?
Antiņ, šis ir praktiski vienīgais forums valstī, kur autorizācija nav vajadzīga caur latvija.lv

Felde  18.35 Vai,luudzu,spej atbildet-kas manaa tekstaa tevi taa satrauc? Vai tikkai purksskkini,jo probleemas ar satureessanu...?

elis25  :)mīļākā no vārda -mīla,sieva no vārda -sieviete cēlies,retoriska tēma!

Shalom  Vīrietis sūdzas savam draugam:
- Man bija pilnīgi viss: nauda, skaista māja, laba mašīna, skaistas sievietes mīlestība. Šļukt… un viss izzuda!
Draugs prasa:
- Kas notika?
- Mana sieva uzzināja...

LaskovijMerzavec  Sēž vīrs ar sievu restorānā.

Garām iet vīrietis ar izskatīgu bruneti un sveicina vīru.
Sieva: Kas tas tāds?
Vīrs: Kolēģis ar mīļāko.

Pēc brīža, garām noiet cits ar ļoti izskatīgu rudmati un abi sveicina vīru.
Sieva: Arī Tavi kolēģi?
Vīrs: Jā, blakus departamanta vadītājs ar mīļāko.

Vēl pēc brīža garām noiet garkājaina blondīne un ar platu smaidu sveicina vīru.
Sieva: Un šitā arī kāda kolēģa mīļākā?
Vīrs: Nē, tā ir mana mīļākā!

Sieva: Kā!!!!! Es zvanu juristam rīt Tev būs šķiršanās papīri uz galda.
Vīrs: Labi. Tad atceļam jaunedēl iepirkšanās braucienu. Un arī vasaras brīvdienas kurortā atceļas. Un kāzu jubilejas svinības atliekam. Un pasaki uz kurieni Tavas drēbes aizvest?

Sieva bŗidi padomājusi: Tomēr mūsējā ir daudz skaistāka par to divu mīļākajām.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu