Kaapec maanaas?

Noveeroju.ka sievietes biezhi noraada dziives vietu rigu.sarakstee izraadaas ka nav riiga..kautkaa stulbi ne?lai tik pieveerstu uzmaniibu viirieshi? Un tad cer ka spees veestulees taa apburt savu upuri ka shis lies pilnu degvielas baaku un trauksies uz maziem lisaaniem pie triss beernu maminjas?ar rozu puskji?.ne velti saka ja 90% populaacijas ir stulbi..to pieraadaa verleeshanas paskatoties prieksvelrshanu kampanjas..un arii seit aciimredzot intelekts sievieteem palicis divdesmitgadniecu liimenii..nu tik buus nu tik leks eerzeliitis..

qwertyjs  Lieli meli sākas no maziem meliem un beidzas nepārtrauktā melošanā.

Mailija  Man nav bijis vajadzības rakstīt izdomātu dzīves vietu,bet ja vajadzēs-tad īstais čoms kaut no Ziemeļpola atlidos,atpeldes,nav svarīgi kā.Un tas jau labi ka mānās:D Tā ja dzīvotu blakus paģikā uzreiz neuzzinātu kāds autors baigais žmots ka pat bendžas piles skaita.
Vēl pie tēriņiem neaizmirsti pieskaitīt-nu kad taisies uz randiņu-tīras zeķes,ziepes,zobu pastu unt.t.t.:D

anis  Meli ir tad,ja ar kādu nelāgu mērķi! Es pamatā dzīvoju Grīziņkalnā. Līdz tam Viesturdārzā. Vai tā ir Rīga-vēl tagad mēdzu sacīt,ka noiešu līdz pilsētai... Kā ir ar tālākiem nogabaliem-Rīga pamazām plešas plašumā. Mārupe,Ulbroka itkā nav Rīga,bet Bolderāja,Mangaļsala ir! Ko izsaka oficiālais statuss? Jā,bildes senas,bet izmaiņu nav-tad par ko uztraukums? Nieki vien...

Peleks  A es ka reiz no rīgas ignorēju, man pieredze ar rīdziniecēm bēdīga, da i ko var no cilvēka sagaidīt, ja šams visu mūžu miskastē nodzīvojis, ne tur prieks, ne veselība vairs ir iekšā

anis  Domāju,ka nevajag vispārināt! Var būt,ka rīdzinieks jau kā piecas minūtes. Un var no Rīgas braukāt uz darbu laukos un justies tur piederīgs. Es ,kā rīdzinieks,tiku lauku rados uzņemts ar neizpratni,jo brēcu,ka nevar Jāņu ugunskurā nodedzināt uzkrājušos plastmasas taru. Tumsoņa un nevīža nav vietvārdi... Dažam mizukaste tīrāka un kārtīgāka,kā citam goda istaba...

runcitis15  Tas jau mazākai ko sievietes mānās.Nomet 5-10 gadi nost no sava vecuma.
Vēlas būt jaunākas kā patiesībā ir.

Shalom  Ja mērķis ir tiešām ar kadu iepazīties, tad lai atstātu labu pirmo iespaidu.

runcitis15  Mazums.Cilvēks dzīvo laukos,un strādā pilsētā.
Kāda tur starpība.Kaut tik jauks cilvēks.

Felde  19.04 ne tikai sievietes.
Reizem skatos un briinos.... virietim bilde...tajaa gadi 70,bet rakstiits 45... Nu kaa???
Bet jaa,piekriitu,kaada jega melot? citi taccu nav mulkki! Pag,un veel-kad saku,ka parak jauns,piemeram 41g.tad atbild-tas nav iistais vecums,patiesiibaa jau tulit 50mit... :) :)

runcitis15  Felde-ka tik karsta sirds.
Aizej uz randiņu redzi cilvēku.Pagriezies ,un ej mājās.Cik tā problēma.

Felde  :) saki??? kas tur ko staigaat,ja ir saprotams,ka taapat jaaiet maajas.. :) :)

dabasmiilis  Nezinu kā pārējie ,es personīgi katru gadu kļūstu tikai jaunāks - atklāju jaunības eliksīru.
Tādēļ nav jēgas bildi likt ,pārāk seksīgs , ja ielikšu bildi - sāks visādas seksīgas rīdzinieces prasīties ciemos uz tuvcīņas stundām. ;)


Ir jau desiņas ,kas gatavas braukt arī no Daugavpils uz Liepāju , lai tikai kečupā uz pāris minūtēm iemērktu galu , tad secināt ,ka desa nestāv un braukt atpakaļ.

Tiem ,kas aizstāv benzīna tērēšanu tādiem sīkumiem , padomājiet ,ko nodariet apkārtējai videi!

Chris1986  Nu, ja norāda, ka no Rīgas, tad priekš manis atkrīt automātā. Es vēl uzrakstītu kāda no savas pilsētiņas. Nu, ja zem 30 un bez bērniem. Bet kkur braukt pakaļ savam kurvim - nē, nē, tas nav priekš manis

vaitiesam  Pfff.. pilsētu ne savu norāda! Man lūk, kādu laiciņu atpakaļ ielene atšuva, lūk tas ir riktīgs pisec☹

Sanija_  Mānās arī vīrieši. Ja tas tiek konstatēts, tad atkrīt automātiski. Tiesības prasīt godīgumu no citiem ir tam, kurš pats ir godīgs.

Bellatrixa  Mjā, ne tur pūķis jānokauj, citi varoņdarbi jāizveic vai zvaigznes no debesīm jānones, modernais vīrietis jau pie lielāka degvielas daudzuma iztērēšanas ir pagalam :)

vilks28  Es gan kādu gribētu tuvāk Ludzai , jo man tā Rīga ir par tālu.

Ievinjata  Es gluži nedzīvoju Rīgā, bet 30 min. braucienā no Rīgas centra. Man nav grūti norunāt satikšanās punktu tur. Nenorādu, kur dzīvoju, jo ir personāži, kas paziņo - braucu ciemos. Man nav nepieciešamības, lai manā mazajā miestā tieku atrasta. Esmu gan ievērojusi, ka vīrieši tieši uz Rīgas dāmām, kā traki, jo liela daļa dzīvo īrētās istabiņās vai brauc uz Rīgu no Cēsīm, Siguldas, Valmieras (kaut kā man tā puse nāk prātā) un tad nu tiek meklētas čiepiņas, kas gatavas pie sevis izmitināt. Domāju, ka sieviešu dzimuma pārstāves, iespējams, dara tāpat.

Mikko  Noteikti!
Paldies dievam kãda liela dala uz brivdienam pazúd no Rígas un tad ir vieglãk elpot un var brívi parvietoties...

aivalaiva  Gaidus 10 atpakaļ man bija anketa, gads pielikts klāt ne nost - un ne taoec, lai izskatītos labāk Kā ir savā vecumā, bet tāpēc, ka nav jābaidās viena gada šurp vai turp. Nākamais, dzīvesvieta bija uzlikta Cesvaine, lai gan dzīvoju pārdesmit km tuvāk Rīgai. Un vispār,kopumā 3 Rīdzinieki nebaidījās braukt lūkoties 😁, jāsaka, ka tanī laikā neko daudz ne sarakstījos. Un ne jau sekss vienmēr ir mērķis, bet arī vienkarsi labi pavadīt laiku. Lūk pie stāstot, ka mans hobijs ir makšķerēšana, dabūju pirmo randiņu uz ezera uzreiz ar pīcku rokā. Un nav te tā, ka būtu tikai slikti vīrieši un sliktas sievietes. Nē, te mēdz būt kolosāli cilvēki, tik viens mīnuss, vai nu precēti vai nekam nederīgi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu