Kaapec maanaas?

Noveeroju.ka sievietes biezhi noraada dziives vietu rigu.sarakstee izraadaas ka nav riiga..kautkaa stulbi ne?lai tik pieveerstu uzmaniibu viirieshi? Un tad cer ka spees veestulees taa apburt savu upuri ka shis lies pilnu degvielas baaku un trauksies uz maziem lisaaniem pie triss beernu maminjas?ar rozu puskji?.ne velti saka ja 90% populaacijas ir stulbi..to pieraadaa verleeshanas paskatoties prieksvelrshanu kampanjas..un arii seit aciimredzot intelekts sievieteem palicis divdesmitgadniecu liimenii..nu tik buus nu tik leks eerzeliitis..

elfu_mazulis  Melo visi. Un tie, kas apgalvo, ka to nekad nedara, visticamāk melo paši sev. Bet laikam sakarināt birkas apkārtējiem, pamatojoties uz anketu, atvieglo dzīvi. :)

C_hloe  Par ko tagad cepiens?
Degviela? Rozes? Bērni? Rīgā?
Šoreiz pat nesaprotu, kādās kategorijās autors domā.
Rīgā ir autora Meka, tad nu šķiet, ka visas melo???
Un, pat, ja melo, tas paredz kādu atbildību?

dalay  Ja norāda ka rīgā tad ir lielāka ticamība ka uzrakstīs kāda jēga rakstīt miestinu kur atrodies ja tāpat netikties , vai dažiem, ir atkarība no sarakstes vai no portāla

runcitis15  Attālums un attiecības nav savienojamas.Nebraukās viens pie otra.Ne viens ,ne otrs nemainīs lai savu dzīvi apgrieztu otrādi.Nav arī 100 procentu garantijas kaut no vīrieša puses.

Mikko  Bla, Bla, Bla...
Kãdu jaunu tému izdomat taču var? 😏

Skudiss  Kas tad tā par auto lamatu kurai vajag pilnu bāku lai izbraukātu Latviju, varbūt vajag sākumā nopirkt normālu auto un tad lūkoties dāmas. Varbūt dāmas tā pārbauda vai pretendents ir plikadīda, naf naudiņas degvielai. A to šeit mož lielās, ka ir bankas īpašnieki.
Katram dzimumam ir triki. Pareizāk sakot tiem kam patīk mānīties. Un nevajag to infu kuru šeit izliek traktēt, ka tādi ir visi valsts pilsoņi.

Mikko  Te ir dãmas? 🤣🤣🤣
Kur?

uzplanaledus  Tā ir īpaša gudrība, norādīt kaut ko citu, lai piesaistītu uzmanību. Ja spēs apburt, tad dzīves vieta un parējie parametri var kļūt mazāk svarīgi. Plus vēl, ja nekļūst mazāk svarīgi, tad arī viss oki, jo vīrietis ir iepazīts vēl pirms tikšanās.

tigeriene16  Čau! Tie, kas mānās, ir kautkādi kompleksaini tarakāni. Vai tiešām esat tādi švakuļi, ka nevarat atklāt patiesību par sevi? Kauns atklāties? Kāpēc jāmelo sev un citiem?

av2  Hallo, tiessaam teema ? Tak miillaa Latvija ir tik...mazinnna, ko juus te cepaties par 100 km? Man ssito nesaprast. Autinnss tak ir domaats braukssanai, paaris stundaas paari visai valstij var paarbraukt....
Taapeec, ko es saku, silti iesaku .....nu vispirms parunaaties vienam ar otru te, nu atklaati.Kur probleema ? Buus skaidrs, vai ir veerts maz satikties. Un ja ir veerts...tiessam, 100 km tagad buus probleema? Smejaties, vai kaa?
Un, tam gan piekriitu, ka tiessaam laikam puse iedziivotaaju dziivo tajaa Riigaa. Un? Personiigi man tas ir....kaada starpiiba, kur dziivo.

Mikko  O! Labrít! 🤣
Nu gan číkstings panesãs! 😏
Ja tas bús tã vérts tad brauktu ne tikai trisreiz nedélã, bet katru dienu! Un ne tikai 100.km...
Kas vírietim ar auto ir 100.km???
Pupu mizas! Rígã korkjos var pusotru stundu dirnét, bet pie forša Zakíša nevar simtinu aizullét?
Nu ja... Tas jau nav teleponu švíkãt!
Rodas sajúta ka péc nobrauktajiem + - 100. Pat viagra nepalidzes 🤣

runcitis15  Mikko-tak gribās sievieti līdzās.Lai samīļo sajust tās glāstus.Nākošais.Ko var zināt par sievietes uzticību .Ko dara sieviete savā pilsētā.Kamēr strādā tusē ar džekiem vai sarakstās ar vīriešiem.

Mikko  Runcuk! 😺
Katrs to uztver pa savam! 😌
Ja sieviete bús tã vérta tad bús arí lídzãs!
Ja búsi pats tãds kã vajag sieviete nevienu citu nemeklés, bet gaidis kad atbrauksi!
Tas tã Iesãkumã! Ja ne tad aizies ar citiem!
Morâle ir viena - Ar varu mílš nebúsi!
Un ja iet ar citu tad nafig Tãdu vajag!!!
Tieši mazpilsétãs ir labãkie Zaki 🐇
Tãds neliels ieteikums - Cieni savu vírieti un vinš Tevi padaris par karalieni!
Nu Jús mani sapratãt! 😏

sakka  Oi,nabadziņš!Pats tik atklāts anketā!Kārtējais precētētais mīkstais,kas mēģina ko sev pierādīt,jo mājās to nevar!

Mikko  Tu to man? 😏

uzplanaledus  Var jau to sievieti ņemt pie sevis Rīgā. A tā redz, visu gatavu gribas, lai viņa jau būtu Rīgā, lai būtu viegli sasniedzama vienmēr, kad gribās :D

ketija64  Īsumā un nepārprotami --vīrietim sācies klimakss :)

sandra111  sudzi tiesa-par krapsanu,,,

Felde  02.53 Doma jau pareiza,un arii sievietei nav probleemu braukt,ja ir verts..ja vinnu gaida...
Taccu te,iekss oho,ir neliela probleeminna-lielaakajai dalai to braucamo ta nav.... un tiessi tie-veelas,lai sieviete pienaak kat,apkalpo,un pazuud-netraucee... :) tiessi tie,kuri taas tiesibinnas nodzerussi,vai par paraadiem-anuleetas.... Un-sorry,pie taada nudien praats nenesas braukt,lai kaa vinss negaidiitu! Un te,luuk-taa atklaasme-alkatiigaas sievietes,vinnam tik auto...tik manta..tik nauda.... Bet,zem visa jau sleepjas kas cits,ko neatklaaj... Cik te par to runaats! Un visskallak bllauj tiessi tie,kuri klusee par savu bezizejas situaaciju,un aizskar sievietes!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu