Kaapec maanaas?

Noveeroju.ka sievietes biezhi noraada dziives vietu rigu.sarakstee izraadaas ka nav riiga..kautkaa stulbi ne?lai tik pieveerstu uzmaniibu viirieshi? Un tad cer ka spees veestulees taa apburt savu upuri ka shis lies pilnu degvielas baaku un trauksies uz maziem lisaaniem pie triss beernu maminjas?ar rozu puskji?.ne velti saka ja 90% populaacijas ir stulbi..to pieraadaa verleeshanas paskatoties prieksvelrshanu kampanjas..un arii seit aciimredzot intelekts sievieteem palicis divdesmitgadniecu liimenii..nu tik buus nu tik leks eerzeliitis..

dabasmiilis  Tiem ,kam interesē tikai viens kekss[teiksim ,pa svētkiem] ,tiem tie 100km var arī likties sīkums ,bet ja paskatāmies ilgtermiņā ,tad tikai nervu beigšana.

Nē ,nu - pasaules klaidoņiem ,apceļotājiem tie simts arī ir kā neliela pastaiga ... man personīgi ,kuram ārkārtīgi nepatīk ceļošana arī 30-40km ir milzu attālums, neatkarīgi no transporta veida man bieži reibonis piemetas ,izņēmums ir vilciens ziemā. Kādēļ beigt nervus?

Siva  ak Dies, LV ir maza knopka! Kā arī daudzi jauni cilvēki izceļojuši-ne sliktākie, ne labākie, bet tie, kuriem iepriekšējās paaudzes nav atstājušas materiālas iestrādes:)
Tā ka - ja par tēmu-man nekādā gadījumā nav svarīgi ģeogrāfiskais aspekts tik mazā valstī kā Latvija
Ja nu akurāt jāizvēlas, ņemu no Latgales, ne Kurzemes - nav pieredzes ar viņiem, vien ārzemēs noskatījos, ka ar pārlieku tikumību nesirgst, un ja zeķes netīras, pāriet uz staigāšanu Dieva dotajos ādas apavos.

Shalom  A vsp šeit oho ir kāds redzējis 100% aizpildītu anketu? Ja godīgi laikam neesmu manījis tādu..

Astronaute  Vīriešiem atkal ir JŪRMALA. Un, ja paprasa, kur tieši, sākas muļļāšanās ar atbildi.

Piparkuka  Kas tās par muļķībām: "Aizej uz randiņu redzi cilvēku.Pagriezies ,un ej mājās.Cik tā problēma."
Priekš kam?! Tāpēc jau jāraksta patiesība, lai otrs zinātu.
Vispār neizprotu šo mānīšanos....

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu