Vai vīrietim ir jābūt agresīvam?

Vai vnk pietiek, ja viņš ir mīļš, kā tāds plīša lācītis? :)

Lovetta  un tā agresivitāte ...traki,ka nevar aiziet ne uz vienu tusi, baļļuku vai krogu, lai netiktu meklēts kašķis par katru sīkumu..pagrūda nejauši, uzkāpa uz kājas, ne tā pateica, ne tā paskatijās-par visu sanāk plūktiņš. Un tu saproti,ka labāk paņemt savu mētelīti un somiņu un fixi notīties, lai neviens neaptvertu, ka ķēms kas hroniski izraisa incidentus atnācis ar tevi. Nafig, tādus toč nevienai nevajag

dabasmiilis  Ir jābūt samērīgam ,jāprot pieskaņoties situācijām un izvērtēt ,kad to agresivitāti tiešām vajag ieslēgt, mīļš visu laiku nedrīksti būt - citādi tev kāps uz galvas un ar tevi nerēķināsies.
Sava teritorija un ģimene agresīvi jāaizsargā, neviens vecis nelīdīs klāt tavai sievietei ,ja zinās ,ko viņas vecis var viņam izdarīt par robežas šķēršļošanu ,un arī sieva neprātos par svešām ķetnām.

Ausma  nesvarīgi. Lūriķis gan nedrīkst būt, un ja tomēr, tad nedrīkst izmantot ļaunprātīgi dienesta stāvokli šim nolūkam vai ierīces, kas pretrunā ar manām cilvēktiesībām. Ja nu tomēr, tad tam jābūt pozitīvajam trollim, nevis aizmuguriskam ieriebējam.Tikko parādās aizdomas par pēdējo variantu=čau! Un pastāsta masām par šo. Vai klusībā piedod, jo Dieva sods trolli ta jau saniedzis-prāts procesa gaitā ta atņemts.

Letija  Cik bieži jums normālās ģimenēs rodas situācijas, ka vīrietim ir jāaizstāv ģimene - ar agresiju?
Vai sakarīgiem, inteliģentiem cilvēkiem ir tādi draugi un paziņas, kas kādā brīdī varētu uzbrukt?
Nē.
Tieši tāpēc nav vērts sprieduļot par vajadzību būt agresīvam.
Tādas vajadzības nav.
Vai nu - kaut kādā kontingentā varbūt ir, bet vai tad tos ir vērts analizēt - kurš kuram tur pie kroga kaut kur kaut ko uzdauzīs!

anis  Diemžēl,nevēlēšanos izkauties bieži izmanto ļaunprātīgi-ne tikai uzliek čupu,bet arī paņirgājas...
Tajās retajās reizēs,kad nenoturējos,biju izbrīnījies par rezultātu. Domāju,ka nu naids uz mūžu,bet nē-sāk ieklausīties un neignorē vairs. Kustoņus daudzmaz saprotu,bet cilvēkus nē...
Ne burlaks,ne plīša lācītis-cilvēkam jābūt patstāvīgam,ar spējām aizstāvēt savu pozīciju-ne uzbrūkošam,agresīvam...

Ausma  nu nezinu, cik tālu kiberlaikmetā tiks ar to zirgu,šķēpu un vairogu. man pie pakāļas visi šitie pamuļķīe dauzītāji, priekš tam ir ierīces, btw, ne tik dārgas, elektrošoks nieka 10 eur.

Piparkuka  Agresīvs asociējas ar- nedaudz tups, kašķīgs, neaudzināts, uzbāzīgs, katrā ziņā- no kura ir jābaidās. Dzērāji ne reti ir agresīvi, dažādi iedzēruši cietumnieki un tml. "tipi".
Tāpēc- noteikti nē!!
Viņam ir jābūt mierīgam, adekvātam, vīrišķīgam. Un vīrišķīgs nozīmē svu stāju, savu ceļu, savu spēku, kad vajag, arī spēju sadot kādam, ja vajag. Tikai ne- agresivitāti.
Agresīvi ir arī dzērāji, kas sit sievas taču. Tātad- vāji pamatā. Nešaubos, ka vairumā gadījumu tās sievas viņus "izved", bet tāpat- šāda agresivitāte ir vājums.
Nepatīkami!

Mikko  Ja tã labi padomã tad te vieni agresívie vien ir 😏
Jo seviški sievietes 😂
Tas noteikti no rudens depresijas, neizdevušãs kopdzives un prinču neesamíbas! 🤣

C_hloe  Agresivitātē ir psihiska novirze

Ausma  Ir laiks atvienoties no manām datu ierīcēm. Turpmāk solu tikai negatīvas emocijas.

dabasmiilis  Dzīvnieku pasaulē par barvedi top spēcīgie un agresīvie - tur atsakoties no dueļa, vienkārši zaudē troni, cilvēki ir tieši tādi pat radījumi...
Nu labi ,palabošu - cilvēkam vēl līdz dzīvnieku līmenim ir jāpaaugas.

dabasmiilis  Pavērojiet paši ,ko rietumu pasaulē dara ar tādiem mīļiem plīša lācīšiem - sievietes pret viņiem slauka kājas , ka atliek vienīgi savā starpā sasprausties.

Ne ,nu var jau arī brīdī ,kad tevi slaktē vai mīda zemē , toleranti smaidīt un pagriezt otru vaigu ,mēģināt vienoties par miera līgumu vai neaiztikšanas maksas lielumu! ... vai arī mācīties ātri skriet!

Puse  Bezcerīgs klīnisks gadījums.

ketija64  Agresīvi cilvēki ir nelaimīgi cilvēki.

ube  Nav manīts agresīvs un gudrs vīrietis vienlaicīgi. Bet man patīk gudrie...

AivarsN  Tikai tāds ar tādu sapas. Agresīvai sievai, agresīvu vīru. Miermīlīgai, miermīlīgu. Viedai, viedu, bet dumjai, dumju. Savādāk nekas nesanāks.

Ausma  ube=pasīvais peredasts bastards aksels,ārlaulības tradīciju turpinātājs un žīds aprēķinātājs/
kad tie friči beidzot atbrīvos baltu info telpu!? /

Puse  Kostja bija varens intrigants

Ausma  Vīrieti intrigantu dzīve var sodīt ar gudru sievieti.

Kaskaade  Te laikam ļaudis aizrāvušies ar agresiju kā dzīvesveidu nevis stāvokli.
Aiziet tāds neagresīvais pēc izziņas uz kādu iestādi, tantes izdzenā viņu pa kabinetiem, un bez nekā viņš atnāk mājās plātot rokas, ka neko nav varējis izdarīt.
Tas pats darbā, visi viņu apceļ, apkrauj darbiem un virsstundām, nemaksā. Viņš drosmīgi klusē, lai patiktu cilvēkiem, ignorējot savas intereses un savu mērķi. Neko viņš nevar, nekas viņam nesanāk, visi abižo. Teikšu, visu sieviešu sapnis, miernesis un miermīlis, lāga dvēsele.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu