Vai vīrietim ir jābūt agresīvam?

Vai vnk pietiek, ja viņš ir mīļš, kā tāds plīša lācītis? :)

Felde  9.56 nepiekrītu! Pretpoli pievelkas.un veido līdzsvaru! Sieviete var tāda būt.maiga.smalka....ja blakus ir parliecināts stiprs vīrietis! Un tos maigumiņus-ņuņņas....sievas pat klapē.... Attiecībās dominē viens! Abi,-nekad! Līdzsvaru veido sievišķais+vīriišķais. Bet tevis teiktaja.nezkāpec saskstiju divus gejus...kuri tā mierīgi maigojas...🤔😅

anis  Attiecībās dominē viens-ne vienmēr! Dažkārt ir nemitīga cīņa-dzīve gan paliek visai nemierīga!
Bet ja abi ir stabili psihē,tad viss notiek un nemaz ne tik slikti. Bērniem gan klājas pagrūti- lielie cīkstoties mēdz nobradāt apkārtni...

av2  vislabaakais, kad tie agresiivie passi dabuu bietee :)
Atbilde uz jautaajumu - nee, tikai cilveeks, kas ir nepaarliecinaats par sevi, un par saveejiem ,ir agresiivs, slims galvaa.

Felde  Nu normaliem cilvekiem,itkaa piennemts-katrs paarvalda savu jomu... tapec jau ir sievietei sava,viirietim sava atbildiiba attieciibaas! Un man tas patiik! Patiik,ja nav jaajaucas viriessa lietaas,ja varu pallauties un zinat-vienmer bus ok! Arii pati tieku galaa ar sevi,maaju,majigumu,sieviskkigumu... Uz mani vienmer var pallauties!
Kaada maarutka pec-agresija? domineessana? valdoniiba? Divi cilveki viens otru papildina!

Mikko  Sestdienas vakaros esot vienâm sievietém pieaug agresivitãte! 😏

Felde  vai tikai sievieteem? Un kapec sestd. vakaros? :) nezinu gan,iekurts kamiins,silta maaja,atputa...kaada agresija?-tikai miers,bauda,atputa....

Ausma  Neviens nav perfekts, un jāskata spēles laukums kopumā-t.i. tava vīeta šī perfektā vai ne tik perfektā vīrieša dzīvē.
Ja tava vieta ir nr 1, tad piever acis uz viņa nekompetencēm, ok, baismīgajiem defektiem, piemēram, intrigu vērpšanu un stučīšanu-gan pats samaksās par to, pa inercei nostučījot nepareizo. Intrigu vērpšana ir pretīgs ieradums, sevišķi vīrietim, nezinu, kādās grāmatiņās vai filmās tas skaitās cool. Bet ne dzīvē un ne Baltijas krastos.
Savukārt , ja vīrietis tev iedalījis krūmu maukas lomu, tad skati viņu īstajās krāsās, sliktāk nebūs. Sliktākais, kas var notikt, ir attiecību zaudēšana ar cilvēku, bet, common, tu JAU esi šādā situācijā.

SmalkaisStils  Primitīvā sabiedrībā agresija skaitas kruti , primitīvie arī tā uzvedas ! Inteliģentā sabiedrībā svarīgs ir adekvātums un intelekts.

C_hloe  Te daži vispār neizprot, kas ir agresija 🤭
Kā Av2 raksta, agresīvi ir sevī nepārliecināti cilvēki.
Normālam cilvēkam nav nepieciešamības un vajadzības būt agresīvam. Viņš pārvalda lietu kārtību.

AivarsN  Felde. Pretpoli ir vīrišķais un sievišķais, bet abiem uz pasauli jāskatās līdzīgām acīm. Ja sieviete ir maiga un romantiska, tad arī vīrieti viņai vajag maigu romantisku, nevis ielu kausli. Ja sieviete ir naidīgi noskaņota pret pasauli un provocē konfliktus, tad protams, arī vīrieti viņai vajag labu izsitēju. Stiprs vīrietis nebūt nenozīmē agresīvs. Viņš ir mierīgs, līdzsvarots, jo ir pārliecināts par sevi, bet pret savu sievieti var būt pat ļoti maigs un romantisks. Tev gan laikam nebūs sevišķi piemērots.😄

Kaskaade  Jokaini, kā var pārvaldīt lietu kārtību, ja tev nav varas un teikšanas. Pilna pasaule lēmētiem pseidointeliģentiem lohopēdiem. Ne viņi ko var, ne spēj, tik gaudot, ka visapkārt viss slikti, viss netaisnīgi, - nu tā saucamais demokrātiskais proletariāts, kurš labprāt atņemtu citiem visu, ja rastos tam pietiekami legāli apstākļi.
Nespēju iztēloties, kā biznesā var izdzīvot bez agresijas; kā var izdzīvot, ja kāds izdomājis tevi apjāt uz naudu, piedāvājot apšaubāmu preci vai pakalpjumu. Kautgan, kā jau teicu, kur lutauši, tur cirpēji.
Nu diezgan primitīva pieeja jautājumam, ja psihiatriju un vardarbību pielīdzina agresijas vienīgajai izpausmei. Agresija ir adrenalīns, par kuru atbild kortizola līmenis asinīs. Pašsaglabāšanās instinka pamatā ir kortizols - sit vai bēdz.
Starpcitu, jo zemāks vīrietim testesterona un adrenalīna līmenis, jo viņš sievišķīgāks. Bet nu jā, tagad jau modē bārdainas draudzenes, kuriem nav vīru teikšanas, tādu viegli vadīt pēc sirds patikas.

Mikko  Palasiju un sasméjos 🤣🤣🤣
Intelektuãli atradušies! 😜
Te nu protams visi tãdi jérini 🐐
Kã ir patiesíbã to jau nu ljoti labi zinãm!
Un Kãdi esam dzívé arí!
Gribétos, kaut gan ir jau redzéts kad uz ielas kãdai piesienas neadekvats radijums tad testesterona kluči ieliek biksã un nemanãmi pazúd ka tikai kas nenotiek! 😎

Felde  Aivarin,nu paldies,ka pieveersies manis analizeessanai....
bet te nu oponeessu-tiessi tads virietis mani saista-viriskkigs,speecigs,zinoss un prasiigs...kaartiigs Vecis! :) BET-miligs,maigs saprotoss un sexigs...
Piebildiisu,tadu ir lloti maz,tie,kas te kvern,un apliek sievietes-tocc taadi nav! Un no tadiem-sievietes nemuuk!!! Tapec-nesaki hop....ja nespej lekt! vaargulli plaatas,normalie-riikojas! :)

ube  Jēziņ, cik te daudz agresīvu tantu!
Piekrītu c-hloai un smalkajam stilam par to, ka agresija ir nepārliecinātu cilvēku ierocis. Ja nav prāta, tad ir agresīvi jāuzbrūk.

Puse  gudrs vīrietis +dumja sieviete=vientuļā māte, gudrs vīrietis +gudra sieviete =viegls flirts
nu kur te kaut kāda lietošanas vērtība gudrībai kā vīrieša virsvērtībai?
nea, labāk ne tik gudrs, lai atnāk uz kotlešu smaržu un iekrīt lamatās.
a tā agresivitāte - nedaiļo vīrieti, bet arī nebūs kardinālais punkts, pie kura jābeidz attiecības ar godīgu & veiksmīgu tipiņu

Laila_71  ..prātīgums vīrietim piestāv daudz vairāk:)

C_hloe  Tāpēc ir varavīksne, ka dzīve nav melnbalta. Tas ir - pasaulē nav tikai melns un balts.
Es varu būt agresīva ārējo apstākļu spiesta, un, pat pie vispizitīvākā rezultāta, pèc tam jūtos kā izžmiegts citrons.
Kādi esam paši, tādu vidi sev apkārt veidojam, tādus cilvēkus izvēlamies. /te es par vidi, kurā mīt kaskāde/
Nezinu veiksmīgus biznesmeņus, kuru veiksmes pamatā ir agresija. Pārliecība par sevi, mērķi un savu komandu - jā, agresija - nē.
Vīrietim nav jābūt agresīvam, ja viņa raksturā nav “sjusi pusji” īpašības.
Spēja racionāli domāt, vienmēr skaidri pateikt nē, kad tas ir nepieciešams, pieņemt lēmumus un būt atbildīgam par tiem, rīkoties, darīt - tā nav agresija.
Arvienvārdsakot, autors redz tik divas iespējas būt vīrietim un viņš tāds nav vienīgais, kā redzam.
Nu tad lūk- ir vīrieši vīrieši, kas neiekļaujas divās minētajās kategorijās. Man patīk tie ))

Mikko  Absolúti piekrítu!!!
Agresivas un neapmierinãtas sievietes!
Nespéjot izsist no lidzsvara vírieti paliek arvien agresívãkas!
Žults šljãcas pãri malãm! 😏
Es kã vienmér pasmaidu un eju tãlãk.

Laila_71  ...ļoti labi, ja vīrietim piemīt līdzsvars...un prātīga sieviete nekad necenšas viņu no tā izsist...un normāls vīrietis saprot, ka kādreiz sievietei emocijas ir jāizpauž balsī, un viņš to šifrē, un ļauj sievietei izrunāties...jo saprot, ka pēc tam viņa būs mierīga...:) ...līdzīgi ir ar vīrieti, kad viņam ir jāizstāsta sava sāpe...

Mikko  Tieši tapéc visas rejas uztveru ar mieru un pãrliecíbu!
Lapsas gaudo, vilks pasmín un iet tãlãk...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu