Kur var nostučīt lietuviešus?

Šodien pie jūras bija liela lietuviešu kompānija ar bērniem utt. Šodien ir otrā diena, kopš no Lietuvas iebraukušajiem ir jāievēro 10 dienu pašizolācija. Kur viņus var nostučīt un kāds sods viņiem paredzēts?

Puse  Leiši tak ir forši! Nesaku, ka nav gadījies saķerties ārzemēs, bet tik un tā-normāli cilvēki. Visvairāk man patīk tas, ka ārzemēs leiši staigā atsevišķos baros, vismaz 2005. g. tā bija, bet latvju labi audzinātie puiši vairāk mammai pie rociņas vai vismaz ar krievu puišiem kopā, lai drošāk.Reiz braucu ar prāmi un auto uz LV ar, šķiet, DFDS vai tml. kompāniju, un leišu džeki bija nedaudz iereibuši, kā rezultātā čupiņa ar vācu tūristiem sēdēja kaktā zem deķa un drebēja. Reiz šķērsoju robežu ar busu, un leišu robežsargi bija tie, kas izkratīja no LV ceļojošos ķīnīzerus pa vīlēm, ne mūsu puskastrāti
Bet savā zemē un Latvijā vācieteļi ir sevišķi neganti. FB apsēduši manu profilu ar savām reklāmām, atslēgt nevaru, sūdzības netiek pieņemtas, atliek tikai tos mēslus noraksturot, kā tie jau nosūdzējuši fb administrācijai, kaut paši piepisās
Latvija ir okupēta
Mans suns ir letiņš!

VECA_PIEPE  "Kur var nostučīt lietuviešus?" (c)

A kapēc gribi stučīt tikai lietuviešus?
Pastaigājies biežāk gar jūras krastu,...Latvijā takš dzīvo arī citu tautību cilvēki- vēlme stučīt piepildīs Tavas cerības!

(riebumā noskurinas, tēmas uzsaukumu lasot)

uzplanaledus  Mēs tiešām nezinām patiesību par notiekošo. Iespējams, ka slimie ar simptomiem staigā apkārt, bet ķer tos, kas bez simptomiem, atgriezušies no ārzemēm, ir kontaktpersonas, jo tiem vieglāk "piešūt" vīrusu.
Pieļauju, ka smagākās saslimšanas jau garām, vīruss ir pussprādzis, taču kādam/iem ir izdevīgi situāciju padarīt vēl briesmīgāku.

AivarsN  Nu kurš tad Latvijā pa visu šo laiku nav paspējis saskarties ar to vīrusu? Visi jau sen to iepazinuši, kurš viegli pārslimoja, kurš vispār nepamanīja. Tikai kovididioti vēl gatavi piedalīties valdības režisētajā teātrī. Normāli cilvēki pieprasa saukt valdību pie atbildības par tīšu ekonomikas graušanu, cilvēktiesību nepamatotu ierobežošanu un citām cūcībām, kuras tā pakalpīgi pilda pēc savu saimnieku rīkojuma.

Puse  visinteresantākais, ka režisori vācija un francija izsakās neitrāli-pozitīvi par da jebko, kas notiek BY, bet viņu baltiešu vaukšķi pēc komandas "fas!" uzbrūk brālēniem baltkrieviem, kaut gan vajadzētu solidarizēties tiem, kas līdzīgā situācijā. Tas būtu vairāk saskaņā ar izdzīvošanas instinktiem, atcerēsimies, ka vairāk aitu apēd gans, nevis vilks. nez ko francūžu pasīvais gribēja? - bija galvaspilsētas pilī viesos ieradies-vai tik ne izvērst diversiju un LV kūdīt uz BY, tā it kā starp citu?

mikeliene  Būtu jāpriecājas ka kāds vēl pie mums brauc,kas tev jūras gaisa vai vietas par maz?! Lai tak cilvēki atpūšas. Ieturi distanci un guli mierīgi,vesels. Es ar to tūdu izslimoju jau pag.gad pēc ziemassvētkiem,kad vēl neviens nezināja to covidu,bet visi simptomi sakrita. Nu jā,pirmās 2-3 dienas jutos patūdīgi,temperatūra utt.,bet jau vecgada vakaru kopīgi pavadījām trīs paaudzes,man blakus sēdēja gan bērni gan pieaugušie un ko,nevienam nekas nepielipa,neviens nesaslima! Izdari secinājums pats! Kāds te tikai no mušas izpūš ziloni! Man patīk tas teiciens kas pa netu staigā,ka to covidu salīdzina ar Dievu,neviens nav viņu redzējis,bet taču tic un runā par viņu.

qwertyjs  Kris, sajauci vienā katlā politisko antipātiju ar attieksmi pret indivīdu. Protams, tas ir fakts, ka leišu politiķiem plēš *irsu baltkrievu AES jautājums, kurā ierindas leiši 100proc. būs luzeri savu politikāņu nostājas dēļ. No tām darbībām izriet attiecību sačakarēsana ar baltkrieviem. Ilgi nebūs jāgaida. Zars, kuru paši zāģē, uzsitīs pa pēcpusi, ka maz neliksies. Tāpat var apgalvot, ka LT uzdarbojas noziedzīgās grupas, kaut vai piemērs ar LV pierobežā nozagto vērtīgo l/s tehniku. Bet, pārsviest savu nepatiku no slimās galvas uz veselo, konkrēti - uz leišu tūristiem, ir nesaprātīgi. Ne visi ir sliktie. Šeitan daudz var redzēt piemērus, ja nepatīk Lukašenko vai Putins , tad automātiski visi baltkrievi vai krievi ir sliktie. Un to raksta cilvēki ar augstākajām izglītībām ??🙈 Nopietni ??🙈

AivarsN  Jā, daudziem tas vēl nav pielecis, ka ne jau kāda tauta ir labāka, vai sliktāka par otru. Visas cūcības, gan starptautiskā līmenī, gan pret pašu tautu, sastrādā tikai viņu valdības, jeb koloniju administrācijas. Lielais vairākums jeb kuras tautas, nekad neko tādu nenodarītu citām tautām, kur nu vēl sev. Sašķelt, sanaidot, lai pakļautu un valdītu. Tāds ir parazītu mērķis. Patiesībā visām tautām ir tikai viens ienaidnieks un tā ir viņu valdība. Tikai tāpēc tautas tiek savstarpēji naidotas, lai nespētu apvienoties un padzīt parazītus, kuri strādā saskaņoti. Tikai tāpēc visā pasaulē vienoti tiek organizēts kovidšovs, lai ierobežotu pulcēšanās brīvību. Tikai kāpēc nav konstatēta masveida saslimšana pēc ilgajiem nemieriem un demolēšanas ASV, pēc vairāk kā miljona ielās izgājušo Berlīnē, nemaz nerunājot par tik ilgajām demonstrācijām Baltkrievijā? Vai nav savādi, ka kovids pēc pusnakts kļūst bīstams maziem krodziņiem, spēļu zālēm ar dažiem apmeklētājiem, bet dienā neizplatās pat milzīgā pūlī? Vampīru cienīgi paradumi. Kāpēc neaiztiek valdības? Elementāri, tie taču savējie!😆

Ausma  vai drīkst pieklājīgi oponēt, AivarN? kas ir tautas, nācijas definīcija? tieši tā! noteikta ļaužu grupa noteiktā reģionā ar noteiktu kopīgu īpašību trendu un vērtībām arīdzan
No kā jāuzmanās strādājot ar/ pie vāciešiem? 1) daudzu acīs tu esi no Krievijas. Kad iebrauc buss no Tallinas, berlīnes dispečers paziņo, ka "iebraucis buss no Krievijas un Tallinas un Rīgas".
2) savstarpējā nācijas iekšējā lojalitāte, kas mierīgi pārkāpj noziedzības robežas, ja vajag. Ja esi aizdevis dusmas vienam fricim, skaiti, ka esi iekustinājis lapseņu pūzni. PP: man vācu kredītkompānija atsaka kredītu, gari visu raksturojot, es atbildu, ka viņu raksturojumi man nav nepieciešami, pēc brīža no pavisam citas kompānijas p.k iekrīt izdevīgs piedāvājums, tikai jāiemaksā 500, un kredīts rokā . (Finance Fox).
Friči ir atriebīgi. Cits piemērs, strādāju Minhenes Pflegeagentur, un vadītājam nepārvarama vēlme draudzēties, kas sakarā ar pēdējā vizuālajām īpašībām, nacionalitāti un virkni citu faktoru nebeidzas rezultatīvi. Nevis darba uzteikums, tas būtu pārāk humāni-nē, kliente ar 160 kg svaru, kura obligāti jācilā bez palīgierīcēm ar visām no tā izrietošajām sekām
nu, un valstiskā līmenī viņi vienmēr LV bijuši bīstami. Vienmēr ar ambīcijām uz zemi Baltijas jūras krastos. Militāras agresijas projekti ir izgāzušies, bet ar viltu iemānot savā kolhozā, tā lieta aizgājusi, nu jau atkal gluži kā senos laikos drīkst saukt latviešus par suņiem un likt viņiem būt par kalpiem pašu zemē. Ar vagaru palīdzību atvērs rail baltic, varēs pa taisno no berlīnes ofisa braukt uz dāču jūrmalā, bet transports neapstāsies/būs par dārgu vietējiem. Viņi vnk zaudēs savus zemes īpašumus, kas šim milzim būs ceļā vai piecietīs troksni, piesārņojumu, imigrantus.

Ausma  Pievērsiet uzmanību-dzelzceļš un itiesību izkarošana pirkt zemju īpašumus Latvijā risinās aptuveni vienlaikus, gluži kā franču puspederasta ciemošanās pie mums vienlaikus ar baltkrievu ´nemieriem". tāpat vienlaikus bija RU galvas un melnā pērtiķa tikšanās Ukrainas kara laikā, tā sakot, jūs, Krievija, pabiedējiet Ukrainu, bet mēs tad jau zināsim, ko ar viņiem darīt, kad tie pārbēgs Rietumu pusē.

LaskovijMerzavec  Ausma, nav nekādas kopības. PAskaties kautvai ASV (viens no spilgtākiem piemēriem). Tur ir visu eiropas tautu pārstāvji, afrikāņu, kīniešu. Nekāda tur viendabīiba, nakāda kopēja vienādā ideoloģija....bet ja kā citas valsts iemīitnieks aiztiksi kādu, tad dabūsi no visiem,

Puse  ziemeļniecisks paskats rtiek sevišķi ienīsts pie svešu nāciju tā paša dzimuma indivīdiem, jo pieprasīts pie pretējā dzimuma. Pa vāciju vispār tikai 3 nēģeri ir, un ar visiem viņiem esmu iepazinusies, viens haiti diktatora dēlēns, viens muzikāls fiziķis, viens vnk uzbāzīgs pārdevējs dēla vecumā. Savukārt, ja runājam par melnajām beibēm, tur ir oij oij oij, tās vienmēr brutāli aizies rindā priekšā, bet ja sēdēs pie kases, apkalpos mani pēdējo D)))

Puse  jā, kur vēl jāuzmanās darbā ar vāciešiem, tiem neko nemaksā sakropļot svešū nacionalitāšu indivīdus fiziski. Krieviņi krīt stroikās no sastatnēm un iet bojā, meitenes lauž mugurkaulus, un tas viss tiek forsēts no friču puses-ja gribi darbu, sakropļojies. a te LV tāadas drošības instrukcijas un šitādas, kaut gan būsim godīgi, ja neesi dzērumā atnācis, nekas tev savā dzimtenē nedraud.

AivarsN  Vienīgā amerikāņu tauta, kura par tādu varētu saukties, ir iznīcināta, bet atlikušie sadzīti rezervācijās vissliktākajās teritorijās, kādas vien varēja atrast. Pārējie ir tikai iebraucēji, gan brīvprātīgie, gan piespiedu kārtā ievestie. Precīzāk gan viņu pēcteči, bet tas jau būtību nemaina. Visai baltajai rasei ir kopīga izcelsme. Atšķirību veido tikai laiks, cik ilgi tā teritorija jau ir atdalīta no vienotās impērijas un ideoloģija, kāda tiek sludināta attiecīgajam reģionam. Tieši tāpat kā pie mums Latvijā, arī citās valstīs ne visi ir citu tautu nīdēji. Ja valdībās būtu tautas vairākuma pārstāvji, tad nebūtu vajadzīgas ne robežas, ne bruņošanās, ne arī bezjēdzīgā distancēšanās dēļ mākslīgi radītām slimībām, kuras patiesībā nekādus draudus nerada. Visticamāk, nemaz nebūtu tādu slimību un arī laboratoriju, kur tās tiek radītas. Šobrīd jeb kurā dzīves sfērā saskatāmas okupācijas pazīmes.

LaskovijMerzavec  Arī indiāņi ir savā laikā ieklīduši tajās zemēs. PIe tam arī nav tauta, bet gan daudzas ciltis, katra ar savu valodu, dieviem un vēl visu ko.

Un es vispār par citu - ka neskatoties uz pilnīgu iekšējo dažādību, pret āŗejo attieksme ir pa lielam vienāda.

Drole  puse/ausma/cinnija > ljenka, tu vienreiz ielidosi par savu hate speech un nekaada izzinja no trakonama neliidzees

vaitiesam  Puse, neber dzīvot melno rajonā, tad nebūsi rindā vienīgā balta, bet ja dzīvo ar arābu, tad klusē un nekunksti par sliktajiem vāciešiem.

AivarsN  Sarkanajai rasei tā teritorija tika iedalīta pirms 40000 gadu, tāpat kā dzeltenajai un melnajai. Kamēr pasaulē valdīja vēdiskā kultūra, neviens citu rasu teritorijā nebāzās un arī rasu sajaukšanās nebija atļauta, dēļ atšķirīgās evolūcijas. Tikai mierīga līdzāspastāvēšana un sadarbība uz savstarpēji izdevīgiem noteikumiem. Tikai sociālie parazīti, jeb tumsas spēki, pēc varas sagrābšanas atsevišķās teritorijās, uzsāka mērķtiecīgu rasu sajaukšanu, sašķelšanu un naidošanu, izprovocējot postošus karus, klimatiskās un ekoloģiskās katastrofas, vairākkārt gandrīz pilnībā iznīcinot visu civilizāciju un attīstībā atmetot atpakaļ gandrīz vai akmens laikmetā.

saulite34  aivaronkuliņš atkal marihuānu būs sapīpējies

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu