Kur var nostučīt lietuviešus?

Šodien pie jūras bija liela lietuviešu kompānija ar bērniem utt. Šodien ir otrā diena, kopš no Lietuvas iebraukušajiem ir jāievēro 10 dienu pašizolācija. Kur viņus var nostučīt un kāds sods viņiem paredzēts?

taizelis22  Netaisos šķirot,labs europists,globālists,neomarksists,nēģeris ir BEIGTS!!!!Neatkarīgi no tautības.

LaskovijMerzavec  Cītīgi pieraksta - vediskā apzinja nepieljauj citas rases iznkiebsanu, atljauta tikai regulara asins nolaišana un kniebsana vienas krasas ietvaros

Puse  ļoti labs komentārs taizelim.

Puse  Drole, aizej nolaizi fričiem pakaļu. Kamēr pļauj viņiem piederošo mauriņu, par kuru tavi senči lēja asinis. Lai gan ja tā būtu bijis, tad jau tev tāda muļķīga dziesmiņa nebūtu. Visos laikos ir bijuši gan uzņēmīgie, gan pagultē pirdēji

AivarsN  Kāpēc atkal vajag visu sajaukt vietām? Rasu sajaukšanās netika pieļauta dēļ pārāk lielas ģenētiskās un evolucionārās atšķirības. Tikai parazīti speciāli veica dažādu rasu krustošanu, lai radītu labākus, paklausīgākus vergus ar evolucionārām novirzēm. Ādams un Ieva, visticamāk bija pirmais ģenētiskais eksperiments starprases radīšanā, kurai tad arī tika dots uzdevums pakļaut pārējo civilizāciju.
Vēdiskā civilizācija bija vienota un dzīvoja pēc vieniem un tiem pašiem likumiem, kuri veicināja vispārējo attīstību un labklājību. Visi kari uz Zemes ir notikuši tikai pretojoties okupantiem, vai vēlāk to izraisīti, savstarpēji sanaidojot no vienotās impērijas atšķeltās teritorijas. Tas process nav beidzies līdz šai dienai. Kā uzskatāms piemērs, Ukraina.
Augsto kultūras un izglītības līmeni pirmsokupācijas laikā, nevar pat salīdzināt ar mūsdienu degradēto. Taču zemāko punktu jau nesen sasniedzām un ir jau vērojama neliela augšupeja, kaut arī tā vēl nav skārusi pārāk lielu sabiedrības daļu.

taizelis22  Tihuinovska tikusies ar Rinku,nekāda pašizolācija nebūs,ko tagad stučīt!!DDD

RSQuattro  Visi tādi likumpaklausīgi. Sen jau visi covid ierobežojumi bija jāatceļ. Nav nekādas pandēmijas. Nav vairs mirušo. Ir lielāka iespēja, ka Tevi uz gājēju pārejas kāds auto notrieks - nevis, ka saslimsi ar covid.

Cilvēku stulbumam tiešām nav robežu...

Vaukskis  Nevajag nostučit atsevišķus nezināmus cilvēkus, bet gan atjaunot sauszemes robežkontroli ar vīrusa testēšanu uz iekšējām robežām, lai "atsistu" vēlmi braukāt apkārt atpūtas dēļ ! Ierobežot ceļošanu bez pamatotas vajadzības ne tikai lietuviešiem, kamēr PVO nepaziņos, ka pandēmija ir cauri

AivarsN  PVO par pandēmijas beigšanos paziņos tikai tad, kad visi būs savakcinēti un nočipoti. Ja cilvēki kā aitas turpinās pakļauties katra noziedzīgā grupējuma rīkojumam, tad drīz vien jau atjēgsimies vienotā koncentrācijas nometnē. Jo vairāk boikotēsim un atmaskosim noziedznieku plānus, jo ātrāk atgūsim brīvību, bet viņi nonāks cietumā, kur tiem īstā vieta.

ne_tik_pareizs  oho PA.( tas protams ir ļoti nežēlīgs sods)

Vaukskis  Ja jau būs vakcinēti, tad jau labi, jo mazāka iespēja saslimt ar jauno koronavīrusu nākotnē. Par to čipošanu.. .Vai tad tādēļ cilvēce kopumā atstieps kājas ? Cilvēkiem taču piemīt spēja pielāgoties teju viskautkam ! Atceros, kad Latvijā tika ieviestas eID kartes, portāla "TVNet" komentāros bija rakstīts, ka, nu tādas jau vajag tikai lopiem, lai tiktu saskaitīti, ka tas esot kaut kas līdzīgs Sātana izgudrojumam, apmēram tamlīdzīgas blēņas. Radās sajūta, ka speciāli itkā tika aizmirsts, ka pašiem jau sen ir pases (varu saderēt!), lielākoties ar biometriskajiem rādītājiem, un šitiem fantazētājiem dokumenta dēļ, visticamāk, navkļuvis dzīvē ne sliktāk, ne labāk. Nepierastais biedē.. .

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu