Trijstūris

Tā ir sanācis, ka esat attiecībās ar vairākiem pretējā dzimuma partneriem. Izveidojies t.s. trijstūris. Abi(-as) potenciālie(-ās) izredzētie (-ās) ir pa savam labi(-as) . Turpmākā notikumu gaita ir paredzama. Kam prieks, kam asaras. Jautājums ir, - ko jūs izjūtat tai brīdī attiecībā uz to cilvēku, kuru atraidījāt ? Jautājums neattiecas uz precētajiem.

C_hloe  Sviests!
Iepazīšanās nav attiecības.
/un man tik sviestaini nav gadījies, par večiem gan ir dzirdēts, pie tam, ja ar jzvēlēto nav kā bija domāts, tad atgriežas pie “pamestās”. Tev pašam kauns nav par šo sarakstīto sviestu? It kā pieaudzis vīrietis....

ketija64  Tā kā gala izvēle vienmēr ir sievietei ,tad pastāv variants,ka abas būtnes atsaka :)

saulite34  Tām sievietēm pastāsti,ka tu starp viņām nevari izšķirties kura labāka,viņas tev ātri šo problēmu atrisinās,it sevišķi tā,kura to seksu grib tikai pēc kāzām.

Chris1986  Nu, katram jāizmanto savs resurs - ja kādam dieviņš devis labu izskatu un raitu valodu, tad tam ir jāiztrāž pēc iespējas vairāk mātīšu, kas uz to ķeras. Ja kāds ir mazs, resns ar pliku pļešku, tam ir jārealizējas kvantu fizikas jomā

C_hloe  Tev ir vēlme iznest kā savu privāto dzīvi, tā satiktās sievietes publiskai apspriedei. Bet Tev tas nav jāgaida no visiem.
Kas ir filma, tavā izpratnē, nav ne jausmas.

Ausma  nav sanācis būt attiecībās vienlaikus ar vairākiem pretējā dzimuma pārstāvjiem. bet tas jau sievietes viedoklis, ko mēs te LV varam izvēlēties, un morāle arī runā pretī. (Vīrs atgriežas no komandējuma stāsta sievai
-Ierados es viesnīcas nummurā- a tur gultā guļ kaila sieviete- iedomājies, kāda situācija...
Sieva padomā un saka:
-Kad atgriezos mājās no tavas pavadīšanas- iegāju guļamistabā- a tur gultā guļ kails vīrietis- iedomājies, kāda situācija...
- Nu tu man te nejauc situāciju ar maucību!)

Saulītes koments lika smieties skaļi.

Pierdzes nav, bet viedoklis ir-viens kandidāts/-e ir par milimetru priekšā, to arī ņem, ja vispār ir jāņem. Varbūt nav? Ja nezin, ko darīt, nedara neko!

Reds  "ar vairākiem pretējā dzimuma partneriem" - pag, pag trijstūris var būt tikai ja esi attiecībās ar divām. Un tur tā problēma arī beidzas - ko tur atraidīt? Rokas taču tev ir divas.

Saprastu, ja būtu 5 meitenes un tad visas grib, lai viņas ved aiz dupša. Vot tad būtu "Kam prieks, kam asaras." Bet te - nezin ko iesākt ar trīsstūri. Eh, jūs amatieri.

DanaL  No personīgās pieredzes varu teikt, ka tādām attiecībām nav nākotnes ne ar vienu, ne otru. Sākas muļķiga, nekur nevedoša salīdzināšana, meli, lai attaisnotu savu nevarēšanu tikties, utt. Beigās vēl tiem abiem atveras acis, "izgrūstās" savā starpā un nāk demonstrēt savas zilās acis vai traumētās ribas, utt.

Nekas tur nesanāk. Nesaprotu, kā tie neuzticīgie lauleņi spēj visu laiku mānīties, izgudrot visādas shēmas tā, lai pašiem tas viss neapriebjas.

Mikko  Ja šis te viss sviests neattiecas uz precétãm tad te nebútu kam diskutét! 😏
Nu iznemot vienu Romas pãvesta pãrstãvi 😜

dalay  Vai tiešām tādi vel eksistē 2vas brīvdienas , parejas darbdienas nosmejos , nav brinums ka kadu pieker 😁 kā tā var kā tā var 🤔

ketija64  Ja tā, tad met kauliņu, uz kuru krīt lielāks cipars, to arī ņem! 😉 Bet, no sieviešu puses pārsteigums nāk tad, kad vismazāk gaidi, tā kā viss vēl priekšā!

saulite34  Tad jau tev abas vajag precēt,ja viņas ir tik pieticīgas,laikam abas cer ,ka paspēs vēl vilcienu aizejošo noķert.

ne_meklejumos  Ja cilvēks iet pie sirds, ejam tālāk bez liekajiem. Ja nav mans, tad sveiki un eju tālāk pretim nākamam. Vienlaicīgi testēt vairākus, nav mans variants. Tā atraidīšana jau gluži vienkārša, par ko izsamist un asaru liet, ja neklapē.

Bellatrixa  Ai, ai, dažs tik pūkains un balts. Kaut vai situācija, kad iemīlies A, ar lielo burtu iemīlies, bet tam otram tu nenozīmē to pašu, kaut kad ir jāiet tālāk, iepazīsties ar "plāksteri" B, ir labs un jauks, ir randiņi, bet sirds ta to B negrib un un A ilgi vēl atrodas šajā vienādojumā. Kaut kad ir no B jāatvadas un jāsāpina, jo ātrāk, jo labāk. Un tas nav patīkami, ja vien nepatīk sāpināt cilvēkus un lauzt sirdis kā piparkūkas.

saulite34  Tai atraidītajai būs vismaz iespēja satikt savā dzīvē daudz labāku,gudrāku un interesantāku vīrieti.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu