Trijstūris

Tā ir sanācis, ka esat attiecībās ar vairākiem pretējā dzimuma partneriem. Izveidojies t.s. trijstūris. Abi(-as) potenciālie(-ās) izredzētie (-ās) ir pa savam labi(-as) . Turpmākā notikumu gaita ir paredzama. Kam prieks, kam asaras. Jautājums ir, - ko jūs izjūtat tai brīdī attiecībā uz to cilvēku, kuru atraidījāt ? Jautājums neattiecas uz precētajiem.

C_hloe  Saulite34, ✋🏻👏
Malacis! 😄

kruela  ....viss ir pavisam vienkārši.....tā kā mums mācīja bērnībā, tā kā mēs mācījām bērnus....un nekas nav mainījies - NEDARI OTRAM TO, KO NEGRIBI LAI NODARĪTU TEV......

ne_meklejumos  Par draņķi paliek dzīvojot dubultu dzīvi, krāpjot un melojos savas neizlēmības vai stulbuma dēļ. Puse sirds nav mīloša sirds, ko atņemot kāds ilgosies vai skums.

SmalkaisStils  lai tās abas izmisušās sievietes kuras samierinās ar tādu situāciju un gaida... kā vīrietis izlems ! Sievietes kuras sevi tā neciena noteikti būs ar mieru uzrīkot duelli saulrietā... kā senos laikos ! :)))

Kaskaade  Uhahaa, sievietei, kurai pašai ir izvēle, nekad nepārdzīvos vīrieša izvēles dēļ

dalay  Jālaiž abas valja lai beidzot isto satiek

janisqwerty  dalay!! Oho pilns ar tadaam ,kuras ..iisto.. gaidot sagaidijusas pensiju ! :):):) Tiesa gan tas netraucee gaidiit talaak ,naakosais liimenis jau ir katafalks !:):):)

dalay  Tāpēc veidojas 3sturi jo vīriešu pa maz , pēc statistikas arī atrak ...... vīrieši

Tessa  ljumpenu trabli parasti beidzas ar giljotinu.

Felde  ..un kaa ar passu? te tuseejot tak arii tas mirklis tuvojas! Tiessam domaa,ka tikai sievietes kautko gaida un meklee? Un cik tad juusu te ir,kuriem gadiem sakaru nav bijis.. :) unvairs nemaz nevariet.... a sievietes-ka tik nolikt...

Mikko  Fai cik fisas te farošas un njemamas 😏
Nez tik kapéc nenjemãs...
Gadiem njemãs, bet nenjemãs 😋

Puse  viegli ir tad, ja Tā Otra acīmredzami nav tā vīrieša vērta. Domāju, visi zin, par kuru savu oponenti es. Grūti ir tad, ja viņi izskatās atbilstošāki, nekā jūs abi.

Mikko  Es labãk pakluséšu! Savãdãk kãdai nervi uzdos! 😏
Sadzersies vínu uz vakaru un rít salaidís ko délí... 😎

uzplanaledus  qwertyjs, atraidītajai saki, ka viņa ir tavs labākais draugs, labākais no labākajiem. Vienmēr labāk ir palikt draugiem, jo šādas attiecības var izvērsties krietni ilgākas ;)

Skudiss  Lai varētu reāli atbildēt uz topika jautājuma ir jāizpildās vairākiem noteikumiem. 1.Jābūt iesaistītam trīstūrī. 2.Jābūt trīsstūra virsotnē lai būtu tas kurš atraida nevis būt atraidītam. 3.Jādzīvo laimīgi ar trīsstūra vienu neatraidīto stūri. Ja izpildās visi noteikumi tad jau var iekomentēt, bet ja reiz tie izpildās kā tad šeit var atrasties. Vai tiešām komentētāji būs tie situācijas noteicēji nu nu.

virietis1973  Viss ir pareizi.Cecīlija ar Zaplīzi lai gaida,kurai tā laimīgā loze kritīs.Nebūtu tā viena ticīgā,teiktu ņemt to,kura labāka gultā.

raina1970  Ja vispār rodas pārdomas no tēmas- abet kuru izvēlēties-- tad īsti īstā nav neviena. Jau spriezot pēc ieprieksējiem autora postiem-- nu nebūs aršana ar to kristīgo madāmu, jo-- nav patiesuma no autora puses, ir tikai velme pēc uzvaras -nu interesanti vienkārši.. un acīmredzot arī otra meitene nav īsti pa prātam, jo ar viņu arī autors- spelējas. Pastāstīt abam, ka ir vel otrs uzmanibas objekts- tas ir -novelt atbildību uz meitenu pleciem, tipa- es te tikai tāsēžu un vēroju, kura nu man kaut ko pierādīs.Vīrietis, kurš šādi uzvedas nav cieņas un uzmanības vērts.

marselis  Jautri ir tad,kad tristuris(cetsturis,daudzsturis) kluvis par dzives stabilu ieradumu.Laikam tas pirmsakuma sajutas ari kaut kur nozud,mainas.

elfu_mazulis  Poliamoras attiecības un nekas nav jāizvēlas. Lielākajai daļai cilvēku gan dalīties nepatīk. Bet maz tas ir tieši autora gadījums, kad visi par :)

Geisha  Mēs visi esam attiecībās. Visi viens no otra atkarīgi. Tā ir tāda īpaša ķēdes reakcija. Un savādak nemaz nevar būt. Ja nu tikai kāds pāris uz neapdzīvotas salas okeānā, bet arī tie ir kaut ka tur uzradušies. Viss sākās no Ādama un Ievas un Dieva. Lūdzu pirmatnējais trijstūris.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu