Vēsture

Vai vēsture ir zinātne, vai arī vienmēr un tikai bijusi "galma poēzija"? Kura tauta gan atzīs tādu vēsturi, ka ir kko sliktu darījusi un nav bijusi varonīga? Vai vēsture ir katras valsts propagandas ierocis un tikai?

av2  Ir bijis arii daudzkas labs veesturee , skataties, un maacaties no taa labaa . Klluudas nevajadzeetu aizmirst, bet tagad te teelot nezkaadu veestures guru ? Juuties paaraaks/paaraaka par citiem, vai kaa?

AivarsN  Informāciju par civilizācijas ziedu laikiem, kad tā bija brīva, vienota un izglītota, parazīti cenšas iznīcināt jau vairākus gadsimtus. Taču tā kā īlens maisā, vienmēr atradīs vietu kur izspraukties ārā. Zināšanu glabātāji to ir nosargājuši un tagad var atrast pat internetā, tik daudz un regulāri, ka parazītu cenzūra nepaspēj bloķēt. Lai cik ticami sacerēta oficiālā vēsture, tai vienmēr var atrast kur piesieties. Taču iepazīstot īsto vēsturi, jautājumi vairs nerodas, jo viss loģiski un saprotami. Arī intuīcija un pat ģenētiskā atmiņa apstiprina, ka tas viss ir jau zināms un pazīstams. Tā ka, šodien tikai no paša atkarīgs, vai turpināt ticēt ieborētajiem meliem, vai labāk uzzināt patiesību, visā tās krāšņumā, lai pēc tam varētu līdzjūtīgi pasmaidīt par parazītu un viņu pakalpiņu izmisīgajiem centieniem nosargāt savas melu teorijas.

Elektrods  Labāk to zāli tomēr nepīpē !

AivarsN  Labāk tad pīpēt zāli, nekā valkāt sprogainu kažociņu un vientiesīgi blēt.🐑

Vaukskis  ..Jebkurā gadījumā durns !

saulite34  aivaronkuliņam tā vientiesīgā blēšana un tas sprogainais kažociņš laikam ir no tās zālītes pīpēšanas.

Piparkuka  Izdomāta. Kā var saprast, pēdējā variācija ir speciāli izdomāta, viss iepriekšējais speciāli tika un tiek iznīcināta, lai mēs nezinātu.. kas te bija uz Zemes, kā bija un pat- kas mēs esam.

Piparkuka  Elektrods- tu jocīgs esi?! Vai tad nesaproti, ka tagad, kad Ukrainu okupēja un būtībā ekonomiski iznīcināja Angļi ( liberāļi, demokrāti, nato utt., visa “brandža”), tā ir zudusi....?! Kultūra, pašapziņa, patriotisms.

Vaukskis  Krievi būtībā okupēja Ukrainas daļu, nevis briti, izsniegdami savas valstspiederības dokumentus tiem, kas tos vēlas, grivnu vietā ieviešot norēķinus Krievijas rubļos.

Elektrods  Piparkuka, tev Putins pateica, ka "nas tam ņetu" un, ka pie visa NATO vainīga ? Jeb tu to pašu zāli pīpē, ko Aivars ?

AivarsN  Vai tiešām tik grūti saprast, ka PSRS zaudēja aukstajā karā un visas bijušās republikas tika padarītas par veco rietumvalstu kolonijām, līdzīgi kā agrāk tika kolonizēta Āfrika, abas Amerikas, Austrālija un Āzija. Tikai tagad tas tika paveikts smalkāk, bez ieročiem. Vajadzēja tikai iznīcināt, vai pārņemt vietējo ražošanu, tirgu un kontroli pār naudu. Krieviju vada tādi paši, pat vienas tautības kolonijas uzraugi, kā Baltijas valstis. Ar naidīgu politiku tiek kurināts naids starp tautām, kuras vēl ne tik sen bija vienota tauta, varbūt ar nelielām atšķirībām vietējā dialektā un paradumos. Vēl atliek tik atšķelt no Krievijas Baltkrieviju, lai tad jau varētu ķerties klāt autonomajām republikām un tautiņām, kuras jau gadsimtiem ilgi radušas patvērumu Krievijas teritorijā un neviens tās vēl nav iedomājies asimilēt, kā tas vienmēr notiek rietumu pasaulē.

Kaskaade  Nav saprotams, kā valsts spēj iztikt bez tik spīdošiem politiķiem kā jūs

LaskovijMerzavec  AivarsN... vai Tu vispār zini, kā tika uzspiests Latvijai PSRS noteikumi, krievu valoda, komunisms un viss pārējais.

Taiida  Vēsturi raksta uzvarētāji, un zaudētāju viedokli neprasa. Vēl ir vēsture kā zinātne, arheoloģiskie izrakumi, rakstītās liecības, ir mākslas vēsture, modes vēsture, ieroču vēsture utt. Visas saistītas un ietekmē viena otru.

anis  Vēsturi raksta uzvarētāji-tam jāpiekrīt. Bet cietušie mēdz to ļaunprātīgi izmantot -ar Vācijas denacifikāciju Eiropa ir ieguvusi problēmu-vāciešu pazemību,vainas apziņu,ko tagad izmanto visādi,atvainojos ,salašņas. Žīdiem arī,kā vairogs-mēs pārdzīvojām... Tiesa,bet cik ilgi ar to var piesegt savas radītās netaisnības? Vēsture ir bezkaislīga faktu konstatācija,bet interpretācija ir pašu ziņā...

Rasa  mana pieredze rāda, ka vācieši ir un jo sevišķi dāmas ir ļaunvēlīgi, uzpūtīgi lupatlaši kapeikpisēji, kas rātni un pazemīgi bija vienu vienīgu reizi manā dzīvē-uz leišu kūrētā prāmja atklātā Baltijas jūrā, kur ne polizei, ne nato nevar atskriet pēc pirmā bēbīša spiedziena.

Rasa  atcerieties! ja jūs zvanāt pa telefonu vācu iestādei nolūkā atrisināt kādu problēmu un runājat ar a-eiropas akcentu, jūsu lietu telefoniste otrā galā nokompostrēs jau saknē, lūdzot izstāstīt zvana iemeslu sīki kā pie bikts un tad pasteidzoties sniegt noliedzošu atbildi.
tikai ierakstīta vēstule.

Kaskaade  Ak tad rasu arī no vāczemes papjorļi, ak tu neraža.

anis  Interesanti-mūsu birokrāti pie šamējiem mācījušies vai deduktīvi apguvuši pašmācībā?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu