Kad beigsies covids?

Kad beigsies covids un beidzot atcels ierobežojumus?

neratni_stasti  Paklau, autorīt, kādi ierobežojumi Tevi šobrīd vajā? Grūti pastāvēt 2 m attālumā veikala rindā, lai gan nu jau neviens diži tā nestāv, labi ja 1 m attālumā. Kādi vēl ir Tavi ierobežojumi, nju, tie, kas jau apnikuši un kas Tev traucē dzīvot pilnu krūti?

Kaskaade  Nu kā tu tā zini, kas man izlocīsies, ja varu ij tiltiņu, ij špagatu uztaisīt 😜 pašam drošvien balkons un aizdusa traucē poliklīnikā uz otro stāvu uzkāpt analīzes nodot 🤣👍

Reds  Nekad - gripa cik ilgi cilvēcei ir pazīstama? Un joprojām nav beigusies, ar kovidu tas pats. Nav jau mēris, ko būtu jāizskauž līdz pēdejam. Cik ilgi valdības tēlos ka apkāt plosās mēris, nevis gripas paveids? - Cik tauta ļaus tik ilgi tēlos. Cik ilgi Eiropa piemaksās pāris miljardus viņiem par tēlošanu , tik arī tēlos. Un jo liberālaka valdība būs savēlēta, jo naskāk un pārliecinātāk stāstīs visādas muļķibas par kovidu, par rasismu, par to ka vajag uzņemt migrantus un visu pārējo pēc pasūtījuma.

ermis  Fantastisks scenārijs.. fantastiski līdzekļi.. fantastiski efektīvs veids kā manipulēt ar cilvēku masām. Un pierādīt ka covid nav neviens nevar un ja var tad nedrīkst.
Tie kas tic.. pat arī tie kuri redz slimos, uzdodiet sev jautājumus par 10 un 20 gadu vecu vēsturi. Bija tādi bronhīti tādi klepi un vīrusi ka maz nelikās un mira vēl vairāk.
Tas teātris kas notiek ir fantastisks.
Pat ja vīruss būtu tad nespēja to izārstēt 21 gs ir muļķības.
Tāda izplatība starp 20 cilv.. kuri kādu satika itkā un saslima.. bet joprojām pilni veikali un ielas visur visi satiekas bet citi veseli un citi slimi.
Te varētu dienām cepties par šo visu..
Bet nu davai apzinamies savu šo nolemtību.
Jo šoteiz šis ir karš pret kuru nav ieroču.
Kaut nu tikai mērķi tam būtu daudzmaz pieņamami. Tapēc labāk ievērojam distanci un dezinficējam rokas un gaidam kā tas beigsies.

vaitiesam  Kāds naher balkons, mīlas rokturīši ir, bet tikai tik daudz, kur tantam būtu seksa laika ieķerties, lai es viņu ar grūdieniem pagulte neiedzītu.☝

av2  Kas , ko , par ko runa? Es te domaaju ilgi, vai poteeties priekss ssiissezonas gripas,ko nekad neesmu dariijis. Jo galu galaa, buusim godiigi , no taas karoti tiessam noliek cilveeki .
Labi, labi, par covidu. Zinu personiigi kaadus 3-4, kas izslimoja, un 2 kas nomira. Bet, kaa likums nomira ar savaam hroniskajaam kaiteem.
Kad tas drankkis beigsies? reaali...ta kad? Jaa, ja vakciinas darbosies, vienalga vajadzees kaadus gadus 2, lai buutu miers maajaas.

siikaa16  Agrāk vai vēlāk mēs visi pekas atstiepsim.

ermis  Nu kā var būt cilvēki tik glupi vot tas ir tas kas pārsteidz.
Protams ka jāievēro viss, mēs esam likumpaklausīgi pilsoņi.
Ne mēs virzam pasaules politiku. Neticu ka Te oho kāds ir kuram kaut būtu piekļuve valsts noslēpumam kur nu vēl vairāk. Jo apmērs runā par ko vairāk..
Tapēc tie kas autorei ko pārmet papētiet lietas vairāk.
Dakteru teikto.. kuri tomēr pieklusa, zinātnieku un daudzu daomājošu cilvēku viedokli un salieciet bildi priekš sevis paši.
Pirms ticat visam ko dzirdat TV.
Šis ir kļuvis arī par laiku kad daudzi arī publiski saka vienu bet zin un tic kam citam.
Laiks kad pranks ir vienkārši veids kā kārtot jautājumus, biznesā, politikā.. un tas ir normāli.
Daram ko vajag. Arī man nav grūti ievērot 2m. Ir ok.
Bet nu nevajag mums atkārtot tās publiskās muļķības
Visu cieņu autorei par tēmu.

VECA_PIEPE  uz to #19:01
"...gribēju prasīt, kad beigs mūsu valdība mērkaķoties līdzi ES=fričiem ar maskām." (c)

Mīļais cilvēks, kurā gadsimtā esi pamodies, no kura koka esi nokāpis un ar kuru no savām rokām- labo/kreiso, Tu no zemes akmeni esi pacēlis,...uz kuru pusi taisies ar to mest un kuram ar to trāpīt?

Mikko  Valsts noslépums ir tã pati naudinjas nozúméšana!
Tai tiek klãt tie kuriem ir pieeja noslépumam! 😉
Viss pãréjais ir -
Nu Godígi sakot, nu cik tad es nému?
Nu teiksim tã, ne jau centinus vien,
Bet labãk laikus atlikt šo tému,
Tã Eiropas standartiem nepiedien...

tracer  Ir vai nav kovid.kaada starpiiba?.es redzu tikai vienu atskiriibu..beigsies laiki kad ar trallinaashanu vareeja naudu pelniit..dziedaat.dejot.kratiities.deklameet dzeju..un prlniit nesliktu naudu visi shie kultuuras darbonji..vsjo..buus jaanjem laapsta rokaa..un otra kategoriha.tuurisms itkaa.kas ir tuurisms latvihas izpratnee?.vecriigas krogi tikai..kur cenas vieteejam iedziuvotaajam nesasniedzamas..nu forshi..buus ar deguntinju kakaas iebraukushi tie krodzinieki..nevarees vairs tirgot alus glaazi par 6eiro.buus jastirgo par reaalu cenu un vieteejiem.citaadi pat derdzaas ka sjaistaa vecriiga nebija vieteejiem pa jabatai.tagad vareeshu srii es briivdienaas aizvest beibi uz vecriigu pusdienaas..paldies covid..atsijaas plaanos urbeejus..

Kaskaade  Tracer, domā dāmas baigi kāro alu lakt tai vecrīgā? ne jums večiem dejas interesē, ne daiļslidošana, ne izšuvumi krustdūrienā.

Jā jaaa, dzejo tik tālāk, vaitiesam, divi grūdieni un čpokt, vakars uz ezera un sirdsklauves klāt.

Manis pēc tas covids var palikt uz mūžiem, izklaidēts un mierīgs dzīvesveids ir manā gaumē. Nesaprotu, ko jūs varat gruzīties par covid naudu, mūsu dzīvei dienvidu tilta un parexa pietiks, ko atdot nodokļos, a viņi pārdzīvo par kkādu kovidu, toč cerat tik ilgi nodzīvot?

Maybemay  Covid - 19 ir īsts vīruss, līdzīgi, kā, kad bija citi vīrusi (spāņu gropa u.c.).
Kaut kad bija paklīdušas runas, ka jiftīgais covid - 19 bija sācis mazpamazām zaudēt daļu sava genoma un, attiecīgi, sācis kļut bija ne vairs tik ļoti lipīgs, ne vairs tik ļoti toksis, proti, mazāk toxisks.
Covids-19 ir globalizācijas sekas. Varbūt tomēr nevajadzēja lielum lielāko daļu ražotņu nodot lētajam darba spēkam.
Paši tik piesārņojam Planētu.

uzplanaledus  Beigsies tad, kad visus piespiedu kārtā sapotēs. Bils Geits jau ir paredzējis, kad beigsies.

Dzintra  Pat ja vīruss būtu tad nespēja to izārstēt 21 gs ir muļķības

piekrītu katram vārdam

Bazhix  Epifānija, viss ir tieši pretēji. Lidojot ar lidmašīnu pārbauda(abos galos, ja neveiksmīgi izvēlās galamērķi), kamēr nevienu neinteresē, kur Tu brauc ar mašīnu. Nupat gan lidoju, gan braucu.. :)
P.S. Jāpavada laiks pašizolācijā (resp., uz veikalu drīkst, uz krogu nedrīkst. Diemžēl puišos arī nē, lai gan Tev 10 bada dienas nemaz tik ļoti netraucēs :)), nevis karantīnā (kur nedrīksti iziet no mājas :))

ube  21.gadsimtā vēl ir gana daudz nezināmu un neizārstējamu slimību. Un arī 22.gs. tā vēl būs. Un pie mums tie ierobežojumi nav tik grūti, lai normāls cilvēks nevarētu izturēt. Citādi tie ņaudētāji tādi mīkstmieši vien ir.

Talava  sars grupas vīruss, intracellulārs patogēns, kuru vājina medikamenti, kas paredzēti sars grupas vīrusa vājināšanai, sevišķi smagu komplikāciju gadījumos piepalīdz ar medikamentiem pret malāriju (intracellulārs parazīts) un baktērijas, kuras sarosījušās šajā ekstremāli novājinātajā cilvēka ķermenī, apkaro ar antibiotikām
redz, nav nemaz tik sarežģīti, ja vien godīgi pabeidz skolu un rezidentūru un darbu dabū paša spēkiem.

eziCmigla  Talava..Tu tagad to pašu, tikai vienkāršiem vārdiem. Lai tie oho lietotāji, kuri ir bez M.D titula..nu tie, celtnieki, grāmatveži, pārdevēji.. vienkāršo profesiju pārstāvji, var arī saprast.. ko gribēji pateikt. Viss ir feiks, mēs esam smagi piečakarēti? Zeme tomēr ir plakana?
Ermis..Tu nekautrējies, padalies ar saviem informācijas avotiem. Ja vien pats nesmelies info, no materiāliem.. ar grifu slepeni. Lai mēs, pārējie oho lietotāji.. nepaliekam glupo statusā, lai varam salikt pareizo bildi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu