Kad beigsies covids?

Kad beigsies covids un beidzot atcels ierobežojumus?

Vaukskis  Vai vāji izturēt distancēšanos no citiem cilvēkiem, zemēm, galugalā- no darba kādu laiku ?
Tgad ir kaut kā ciādi- nepatīkami, toties atmiņā paliekoši. Nav brīnums, ka ar tik nelielu izplatību Latvijā ļoti daudzi, tajā skaitā es, nepazīst nevienu inficējušos vai no COVID-19 mirušu personu. Labi, ka tā, jo kaitīgi esot arī par daudz zināt !
Nav iespējams noteikti atbildēt, cik ilgi turpināsies saslimstība ar jauno koronavīrusu un vai vispār izdosies to izskaust. Līdzīgi kā ar globālajām klimata pārmaiņām, daudz kas ir atkarīgs no masu kopumā un katra individuālās rīcības. Perfektā pasaulē, kur pietiekoši strikti tiktu sekots socdistancēšanās priekšrakstiem un līdz ar to kopienu transmisija būtu nenozīmīga, nāvējošās infekcijas slimības izplatību izdotos apturēt viens un divi, bet te un tagad.. . :/ Pasaules mērogā COVID-19 ar pietiekošiem naudas līdzekļiem un sadarbību būtu iespējams izskaust drīzāk gadu nekā desmitgadu laikā.

AivarsN  Tas ir ēnu valdības pasūtīts līdzeklis, lai ierobežotu pretošanās kustību, pieradinot pie verdziskas pakļaušanās. Viņu mērķis ir izveidot vienotu elektronisku koncentrācijas nometni, kurā katru ieslodzīto var ne tikai izsekot un kontrolēt, bet arī ietekmēt un pat iznīcināt, kad tas kļuvis nevēlams. Tad jau pretoties būs par vēlu. Izšķirošā neatkarības cīņa ir sākusies. Vai nu sātanisti pilnībā pakļaus visu civilizāciju, vai civilizācija viņus iespundēs cietumā, kur to īstā vieta. Citu variantu nav. Covid19 ir bīstams tikai cilvēkiem ar novājinātu imūnsistēmu, vai slimniekiem ar citām slimībām. Tieši tāpēc tik daudz upuru piemēram Ņujorkā, kur no pusfabrikātu rīšanas, katrs ceturtais cieš no aptaukošanās un arī ļoti daudz cukurslimnieku, pat bērnu vidū. Salīdzinot Baltkrievijā, kur lieto dabīgu pārtiku, pat bez karantīnas ieviešanas, upuru skaits ir daudz mazāks. Vēl pasaulē ir interesanta statistika, ka tieši tajās valstīs un sevišķi pilsētās, kur visattīstītākā medicīna, upuru skaits proporcionāli ir vislielākais. Bez vainas nav arī mobilie sakari. Ilgāk paturot mobilo pie auss, sākas asinsķermenīšu salipšana. Bet Covid19 izraisa trombu veidošanos asinsvados. Tieši tāpēc Uhaņā sākumā cilvēki krita uz ielām. Acīmredzot 5G tika darbināts ar pastiprinātu jaudu. Arī Itālijā un ASV slimniekiem slimnīcās un vecajiem ļaudīm pansionāts, gandrīz nebija izredžu, ja uz jumta 5G antena. Ja tiem politbandītiem rūpētu tautas veselība, tad neliktu smacēties un vairot baktērijas sejas maskās, bet vairāk uzturēties svaigā gaisā, sabiedrībā, sauļoties un ēst vitamīniem bagātu pārtiku, lai nostiprinātu imūnsistēmu, nevis to vājinātu.

Talava  iepriekšējais komentētāj, stādies priekšā ar savu īsto ID un pastāsti, kāpēc tu cīnies par to, lai masas domātu, ka vīruss ir neuzvarams dabas brīnums. Pastāsti, kas un cik tev par to maksā, vai vismaz apsolījis.
Un es speciāli tev veltīšu laiku un sameklēšu internetā vismaz pāris ārstēšanas shēmas, kas pierādījušas efektivitāti pat vissmagākajos gadījumos, un to visu iepostēšu šeit, vienkāršajā valodā. Zāļu latīniskajiem nosaukumiem apsolu piemeklēt kaut kādas latviskas alternatīvas no botānikas arsenāla.
Bet kāpēc lai būtu izdevīgi ārstēt tās valsts pilsoņus, kura paredzēta iznīcināšanai pirms totālas aprīšanas DDD
Kāds viens, divi medicīnas fanātiķi varbūt glābj, pušu plīsdami, bet valstiskā mērogā visi tikai nēsā kabatlakatiņus priekšā degunam, valsts galvu ieskaitot, un tas viss-jā, kā jau nīstie komentatori iepriekš pieminēja-tas viss 21. gs, jūs nepārklausījāties!

Talava  Aivar ar Vauksķī, kur jūs ielīdāt, kad Tālavas tante ar Kārli Ulmani runā.

Bazhix  AivarN, cilvēkam ir tiesības būt stulbam un man Tev tur nav ko pārmest, bet arī stulbumam ir robežas. Covid izraisa trombus asinsvados? Un šo trombu simptomi ir līdzīgi gripai - sauss klepus un paaugstināta temperatūra? :D
Tak reizēm ir derīgi pārlasīt, kāda muļķības Tu pārkopē.. :)

Kaskaade  Nevajag zaimot, Aivars gudrību smeļās no visas cilvēces pirmavotiem- slepenajām vēdām, kuras ir pieejamas tikai gaišiem cilvēkiem.

eziCmigla  Nu, kas man maksā...Tas taču ir skaidrs, Angela Merkele un protams.. kur nu bez Bila Geitsa naudiņas. Pluss garantēta palikšana.. tā saucamajā "zelta miljardā". Pēdējā Bilderbergas grupas sanāksmē, kurā es piedalījos, man par labu darbu.. tika uzdāvinātas Google akcijas(3%) un es oficiāli tiku pieņemts Iluminātu ordenī. Un es protams zinu, kas nogalināja Dž.Kenediju un kur tagad dzīvo Elviss Preslijs un Maikls Džeksons.

AivarsN  Pats jau neizdomāju. Itāļu ārsti, neievērojot aizliegumu, rūpīgi izpētīja Covid19 izraisītos bojājumus vairākiem mirušajiem, lai zinātu kā efektīvāk ārstēt saslimušos. Pie līdzīga secinājuma nonākuši arī krievu mediķi. Nekādus elpināšanas aparātus nevajag. Asinis šķidrinošie līdzekļi, kaut vai tas pats aspirīns, dos daudz labāku rezultātu. Nu un kā jau te pieminēja, antibiotikas. Tas arī izskaidro, kāpēc no Covid19 pastiprināti cieš tieši asinsvadu un sirds slimnieki, sevišķi vecie cilvēki. Tāpēc arī hamburgeru rijējus kovids skar smagāk, dēļ piesārņotajiem asinsvadiem. Cilvēki, kuri lieto veselīgu pārtiku, uzturās svaigā gaisā, ne ar gripu, ne kovidu neslimo. Nav arī pierādījumu, ka gripas vakcīnas kādu pasargātu. Taču ir pietiekami daudz gadījumu, ka tieši pēc vakcinēšanas saslimst ar smagām komplikācijām, lai gan agrāk, kad nevakcinējās, ar gripu arī neslimoja. Tas ir tikai miljardu vērts bizness, bāzēts uz lētticīgiem ļautiņiem. Paprasiet, vai pats Bils Geitss ir kādreiz pret ko vakcinējies, vai vakcinējis savus bērnus. Tur arī būs atbilde vakcīnu ,,efektivitātei" un ,,lietderībai". Ja grib savu imūnsistēmu sačakarēt, tad tik uz priekšu, špricējas nost!

Kaskaade  eziCmiglā, vari lūdzu mani adoptēt? 😅

Piparkuka  Kad beidzot Geitsu arestēs! Cerams, pēc 3.novembra jau daudzkas sāks pārveidoties citādāk....

eziCmigla  Paga, mīļā Kaskaade. Es izsitīšu no B.Geitsa, vēl vienu biļeti uz kosmisko Noasa šķirstu. Un laidīsim mēs ar Tevi, tāles zilajās..:D

Kaskaade  Sarunāts, dārgais, es paļaujos uz tevi un gaidīšu 🤣👍

eziCmigla  Laikam esmu, kaut ko palaidis garām. Kas notiks 3.novembrī? Arestēs manu naudas avotu B.Geitsu? Nu tad varbūt uzreiz visus, Merkeli,Sorosu,Zakerbergu un ko nu tur vēl. Tikai ko tas mums, parastajam mirstīgajam dos..? Daba uzreiz tīrāka, pārtika bez ķīmijas, dzīve bez stresa ? Viņu nauda,īpašumi tiks vienlīdzīgi sadalīti, visiem planētas iedzīvotājiem? Ozona slānī, aizlāpīsies visi caurumi, okeāni kļūs tīri? Pasaulē iestāsies vienlīdzība, beigsies kari ,nebūs bada? Da labi, nebūsim naivi. Varbūt ir vieglāk novilkt folija cepurītes un beigt visur meklēt sazvērestības? Vienkārši dzīvot un baudīt dzīvi. Ar saviem tuvajiem un mīļajiem. Negaudot un nežēloties , par katru problēmu.
Cik no mums ir gatavi atteikties no visiem gadžetiem,auto utt.No visa tā,kas rada piesārņojumu daba,kas rada draudus veselībai? Domāju,ka maz ir tādu un tie kas to ir gribējuši ,jau dzīvo tā un neraksta netā, izmantojot tos.. "velna" izdomātos gadžetus.
Vienkārši jādzīvo un jābauda dzīve. Dzīve tomēr viena un sasodīti īsa.

P.s Vienkārši manas(neapmaksātas) domas. Neuzspiežot kādam, savu viedokli.

Bazhix  Aivar, savukārt Ņujorkas slimnīcā no ~3500 pacientiem tromboze tika konstatēta tikai 16% un, tā kā slimnīcā nonāca pārsvarā veci cilvēki, tad pusei no viņiem tā varēja būt arī jau pirms saslimšanas. Ķīnā no 450 cilvēkiem tika konstatēts 22%. Barselonā ~17% (nav datu no cik). Par Krieviju, Ziemeļkoreju un Baltkrieviju datus nemeklēju - man nav ticības šo datu kvalitātei (arī Ķīnas datiem man nav ticības, bet šie dati bija pirmajā googles lapā). Jā, vecākiem cilvēkiem ārsti iesaka šo pārbaudīt, bet apgalvot, ka covid izraisa trombozi ir, maigi sakot, ļoti, ļoti pārspīlēti (pat tiem, kam ir vidēja un smaga slimības gaita un kas ir nonākuši slimnīcā). Tāpat kā mobilie telefoni, kas sabiezina ausis, ptu, tas ir asinis :D un 5G, ko vienkārši nevar nepieminēt, ja runā par covid :D
P.S. Tad saki, ka elpojamie aparāti ir nevajadzīgi? Un ārsti pasaulē, tajā skaitā Krievijā, nezina ka viss, kas šiem vajadzīgs, ir aspirīns un rozā kaļķa tablete pašiedvesmai? :)

Dzintra  eziMiglā, tev varbūt maksā šie purni?
Hartmut Kappes, Olaf Arnaschus, Radoslaw Liberski un Panu Porkka no "C E - Beteiligungs-GmbH" Stiftsbergstraße 1 74167 Neckarsulm ? CE beteiligungs atbild par invāziju Baltijā!
bet gejropas vadošās lieltirgotavu ķēdes lidla fīrers ir biljonārs Dīteru Švarcs DDD
viņi pamatīgu ekonomisku karu uzsākuši pat gejropai it kā nepievienotajā Somijā-https://jauns.lv/raksts/bizness/397734-pirms-ienaksanas-latvija-lidl-piesaka-cenu-karu-somija
s-leto-partikas-precu-liderim
Vai kādam vēl ir ilūzijas par mūsu tirgotāju un viņu piegādātāju likteni? ašeradens laipni atvēris durvis trojas zirgam.

Talava  mūsu mārtiņu sprūdžu aizmirsu, piedodiet, un piedod arī tu, mārtiņ! lūdzu, lūdzu piedod.

LaskovijMerzavec  Vaukšķis, te pareizi un tieši pateica, kāda starpība, kas Latviju apgādā ar sūdiem zviedrs vai vācietis.

Un arī poļi nav neko labāki, jo pamatā viņu rūpnīcās ražo preci austrumeiropas valstīm, ko pēc tam pārdod maxima,rimi utt...

AivarsN  Visi visu lieliski zina, sevišķi jau PVO spicē. Taču viņi jau neies putināt paši savu biznesu, ļaujot aizsargāties pret viņu sūri grūti radīto vīrusu, ar pavisam vienkāršiem un lētiem līdzekļiem, pat bez viņu palīdzības. Tik vienkārši. Kad tiks likvidētas visas tās bioloģiskās laboratorijas, kuras nodarbojas ar vīrusu selekciju, tad arī pasaulē beigsies regulārās epidēmijas un vajadzība pret tām vakcinēties.
Vai pasaule kļūs labāka pēc noziedznieku apcietināšanas? Vispirms vajadzēs atjaunot izglītības sistēmu, lai cilvēki atkal sāk domāt saprātīgi. Tehniski attīstīties var arī daudz savādāk un pat daudz efektīvāk, nekaitējot cilvēku veselībai un dabai. Tūkstošiem ļoti vērtīgu izgudrojumu jau sen gaida kad tos drīkstēs ieviest. Bet kamēr galvenais pielūgsmes objekts ir nauda, ieviest drīkst tikai visu to dārgāko un neefektīvāko, lai cilvēki būtu spiesti arvien vairāk strādāt, lai tikai nodrošinātu kaut elementāru eksistenci. Viss dabīgais, ko cilvēki varētu paši paņemt no dabas bez maksas, tiek privatizēts un iznīcināts. Jau šur tur pasaulē sāk aizliegt pašiem izaudzēt sev pārtiku, savākt un uzkrāt lietus ūdeni, nepieņemami ir kaut ko paņemt no meža veltēm. Ūdeni, ko daba dod par velti, cilvēki spiesti pirkt par lielu naudu. Dažās valstīs, bundžās, vai automātos jau var nopirkt arī svaigu gaisu.

saulite34  aivaronkuliņam vispār vajadzētu atslēgties no interneta,lai beidzot varētu viņš mierīgi baudīt dabu,dzert ūdeni bez maksas un mierīgi dzīvot harmonijā ar sevi.

ube  Te tā lēni prātoju, ka šitiem sazvērestību teoriju speciālistiem ir traki grūta dzīve. Visu savu laiku jāčeko, ko kurš pret kuru atkal ir sazvērējies. Pat vārdus visiem ļaunajiem zin! Šitā dzīvojot tiek sabeigta nervu sistēma un dāmas strauji savecē. Nabadziņi...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu