Kad beigsies covids?

Kad beigsies covids un beidzot atcels ierobežojumus?

neratni_stasti  Interesanti, pēc AivaraN teorijas saprotu, ka arī mēris un bakas, kā arī sifiliss un masaliņas, tātad plaši izplatītas slimības pirms pāris gadsimtiem, arī ir bioloģisko labaratoriju radītas? Jebšu tomēr nē, jo mēris un sifiliss tomēr ir baktēriju, ne vīrusu izraisītas slimības? Ok, bankas tomēr ir vīrusa saslimšana. Tad kā tur tomēr ir, a?

Rasa  zin, zin, pusperedasts aksels r
neratni_stasti, covid19 ir radīts laboratorijā uhaņā.

eziCmigla  Viss.. klapējam bodi ciet. Rasa/Talava/Dzintra(1&3) visu salika pa plauktiņiem. Viņai ir pierādījumi, vārdi uzvārdi. Viņa zin,covid19 ir radīts laboratorijā uhaņā. Un kā izrādās, man ir maksājuši nepareizie purni. Rokas nost no A.Merkeles un B.Geitsa.
Es tikai vienu nesapratu, kas tas par pusperedastu aksels r..? Tas no Guns N´ Roses , solists Aksels Rouzs..vai kāds cits..? Un kā tas ir.. pusperedasts, līdz pusītei..vai kā ? vai Один раз не пидарас..?

Bazhix  Aivar, es Tev pilnīgi piekrītu!! Un kapitālistu cūkas par iemīļotā hrentv skatīšanos arī sākuši naudu prasīt - slēpj no parastā cilvēka superizgudrojumus, kurus varētu pa lēto ieviest dzīvē :)
Btw, ja jau varētu pa lēto ieviest - ko Tu gaidi? :) No šī briža dzīves Tev jēga nekāda - ne Tev ir draugi, ne sieva, ne mīļākā - vismaz slavens kļūsi pēc nāves, kad būsu ieviesis revolucionāru figņu bez maksas, kas atvieglos cilvēkiem dzīvi. Nu kā Tesla, ja vien mērkaķis Edisons nebūtu nospēris elektrības patentu, par ko tagad visi maksājam :D

vaitiesam  18:31 izbeidz ieteikt idejas. Mums jau bij viens triperains kartavijs kurš veda mūs uz komunismu, kur visam vajadzēja būt bez maksas, bet ļaunie spēki šo nomušija, tādejādi atņemot mums jauko bērnību, jaunību, un vecumdienas, kuras mēs būtu smuki pļāvusi mauriņu ar sirpi, kalusi pasi sev naglas, lai uzceltu šķūnīti malkai....☝

aivalaiva  Es te tā pazīlēju, man radās, ka beigsies 2021 gada otrajā pusē. Galvenais šo ierakstu izcelt tad, ja tas tā būs 😁😁😁😁😁

AivarsN  Ja varētu, tad sen jau būtu ieviests. Simtiem izcilu izgudrotāju jau atdevuši dzīvības dēļ centieniem ieviest aizliegtās tehnoloģijas. Pat starptautiska līmeņa firmas tiek bargi sodītas par tādiem mēģinājumiem. Toyota piemēram. Visam šajā parazītiskajā sistēmā ir jāmaksā dārgi, lai cilvēki būtu spiesti pēc iespējas vairāk strādāt un paliktu atkarīgi no sistēmas. Tā arī notika civilizācijas pakļaušana, liekot par visu maksāt. Ne pārāk sen ASV un arī kaut kur Eiropā, oficiāli demonstrēja elektromagnētisko ģeneratoru, kurš ražo elektrību daudz vairāk, nekā patērē pats. Kāpēc tas nekur vairāk netiek ieviests? Neviens jau to arī netaisījās ieviest. Vienkārši, oficiāli tika reģistrēts patents, lai neviens cits pasaulē to vairs nedrīkstētu patentēt un ieviest. Šādu mēģinājumu jau bija pārāk daudz un savādāk to nevarēja apturēt. Vispār tas patents parādījās, ja nemaldos 1965.gadā un daži to pat dabūja. Bet, kā vēlāk izrādījās, shēmā speciāli tika ieviestas vairākas kļūdas, lai tā ierīce nedarbotos. Pat Latvijā vienam inženierim izdevās tās kļūdas atrast un novērst, bet tikko tas nonāca ausīs atbilstošām instancēm, tā sākās ļoti nopietnas problēmas. Labākie Teslas izgudrojumi nemaz netika ieviesti, kā elektrības ieguve praktiski no zila gaisa un novadīšana līdz patērētājam bez vadiem, pat ļoti lielā attālumā. Tikai tāpēc, ka nevar pielikt skaitītāju. Vismaz viena izgudrojuma dokumentāciju iznīcināja viņš pats, lai tas nenonāktu militāristu rokās. Tieši tāpēc mēs arvien vēl izmantojam gadsimtu un vēl senākas tehnoloģijas. Vienīgi sakaru jomā ir jūtams progress. Taču tie cilvēkiem būtiski dzīvi neuzlabo, bet ļauj ieviest kontroli. Iedomājieties, kas notiktu, ja uz visas planētas atslēgtu elektrību un pazustu sakari? Vismaz saprātīgākie cilvēki izdzīvotu un ātri pielāgotos jaunajiem apstākļiem. Taču kā viņus vadīt un kontrolēt? Pasaules valdība ar saviem dolāriem varētu mierīgi iet uz poda.

Bazhix  Aivar, saki, ka tika ieviests mūžīgais dzinējs, bet ļaundari no ASV un Eiropas to "noslēpa"? :)

Dzintra  es saprotu tavu ironiju, Aivar, bet realitāte ir tāda, ka pēc ES atspēriena & paplašināšanās visur ir vācija. nu, tas tāpat kā vēzis beigu stadijās pārņem organismu kopumā, tā pievienotajās valstiņās ekonomika stagnē, atskaitot atsevišķus indivīdus. Vietējiem pārvadātājiem un ražotājiem jākonkurē ar vācu biljonāriem, un kā tas beidzas, lūk, jau lietuviešu Eurolines piemērs. Vāciem tiešām pietiek nekaunības kā vēža šūnām līst visur un pārņemt visu nekaunoties ar vietējo vagaru mutēm vēl pasniegt to kā servisu. Kāds serviss? Ekonomika ir cikls, sistēma, deja, ja patīk. Jebkurš viens solis nosaka to, kādu būs iespēja spert nākamam dalībniekam, un būtu labi neignorēt faktu, ka tieši pēc pievienošanas eirokolhozam Latvijā jauni cilvēki krīt kā mušas un dzimst slimi. Nespēj tik vākt ziedojumus, lai paspētu aizbraukt nomirt Šaritē klīnikā, iepriekš viņus bagātinot.

Iesaku katru iezemiešiem izbarošanai paredzēto banānu pārbaudīt uz narkotu uz robežas!
bet, ja pareizi pazīstu fričus, tie jau pret to būs nodrošinājušie D:))

Rasa  labi meklējot, var atrast domubiedrus - kompānijas, kuas tas, kas izputina zemniekus šodien vienā valstī, jau ir paspējis izbesīt/ novājināt/ novest līdz bankrotam citā

Rasa  "Quantum of solace" LV versija ar tomasu zalcbrenneru grīna lomā un pārējo viņa neckarsulmas bandu. ne jau dīters švarcs izdomāja, ka tagad, mol, ieņemsim LV tirgu. btw, neviens vācietis tā neienīst baltiešus un jo sevišķi krievus kā bavārieši. Ir pieredzētas situācijas, kad laikā ierodoties nirnbergas lidostā, aizlidot tomēr nesanāk it kā personīga kavējuma dēļ, jo personāls tevi aizkavē, līdz lidmašīna vairs neņem. visi stāv striķīša otrā pusē, tu - striķīša lidostas pusē, lidmašīna arī vēl pusstundu stāv, tava nauda aviokompānijas kabatā, bet tu mājās netiec. ne šodien. šodien nav tava diena. ta atliek ecoline, pie kura, starp citu, friču flixbuss ir pieķēries šodien-nolūkā novest līdz bankrotam. kas netic, paskatās flixbus mājas lapā berlīne-rīga cenas, kāda labdarība pasažieriem. a mērķis iznīcināt ecolainu un kļūt monopolistiem tirgū, tad jau izdomās, ko ar tiem krievu pasažieriem darīt.
energoresursu piegādes bloķēšana no krievijas baltijai ir tāpēc ka šos resursus vajag vācijai, vismaz tas būtu saskaņā ar šo blēžu domu gājienu. es aš apkritu augšpēdus, lasot presē, ka de un fr nav nekas pret Lukošenko, kamēr paralēli baltu krančiem tika dota pavēle riet uz saviem kaimiņiem baltkrieviem
Dievs vien zin, cik ilgi vāci vērš kūdīšanu, bet beidzot var plūkt augļus. un iegūt gleznaino baltiju.

eziCmigla  Labrīt , Rasa/Talava/Dzintra..Lai Jums visām ,jauka diena..:)

" un būtu labi neignorēt faktu, ka tieši pēc pievienošanas eirokolhozam Latvijā jauni cilvēki krīt kā mušas un dzimst slimi. Nespēj tik vākt ziedojumus, lai paspētu aizbraukt nomirt Šaritē klīnikā, iepriekš viņus bagātinot." (c)..
Varbūt patinam mazliet atpakaļ vēsturi , pavisam mazliet..kādus gadus 60 - 80 ,uz to laiku.. kad cilvēks izdomāja grābstīties gar visādiem ķīmiskajiem elementiem. Visas tās gudrās lietas , kā ātomi , kodoli , dalīšanās..urāni , plutoni ..ķēdes reakcija utt..neesmu speciālists šajā jautājumā, bet kur virzās mana doma Tu saprati..pareiz , mana doma virzās uz kodolatkritumiem un sačakarētos dabu , ekosistēmu un cilvēku veselību. Un tas viss, sākas mazliet pirms "eirokolhoza". Un tajā , mūsu planētas sačakarēšana ļoti aktīvi piedalījās arī Krievija.Protams, arī USA , Vācija , Francija..Svaidīja pa labi un kreisi, visādas bumbas..uz sauszemes , okeānā , cēla atomelektrostacija , būvējā kodolreaktorus utt..un sākumā pat baigi neiespringa kur tos kodolatkritumus likt..kaut kur noraka, kaut kur noslīcināja. Un pēc tā arī panesās vēži , dzima bērni invalīdi utt. Arī Krievijā(PSRS) , arī tur..baigi neiespringa par savu pilsoni, valsts iedzīvotāju. Kāpēc tagad biežāk dzird aicinājumus ziedod..elementāri Vatson, tad mūsdienu tehnoloģijas to ļauj darīt. Nu tie , visi sliktie gadžeti, mums sniedz tādu iespēju.
Un es nezinu, varbūt arī tur pie vainas ir Lidl boss. Es neaizstāvu ne USA , ne Vāciju , ne mēģinu visu vainu velt uz Krieviju. Bet es arī nedzīvoju mūžīgā paranojā un visu laiku neatskatos pār plecu.
Manas domas(neapmaksātas).Neesmu speciālists ne vēsturē, ne ekonomikā , ne fizikā , ne medicīnā. Vienkāršs.. mūsu planētas iedzīvotājs. Tā, ar kaut kādam savām domelēm un skatījumu uz dzīvi.

Kaskaade  Plikadīdas, utubungas un dienaszagļus nekur un neviens necieš, tā ka beidziet gaudot uz mēnesi, pabeidziet beidzot vakarskolu, iegūstiet labu izlgītību un sāciet beidzot strādāt mājās - gdze radzilsja, tam i prigadzilsja.
Nesaprotu, neatbalstu un atsakos smilkstēt līdz, cik visur viss ir slikti.

Piparkuka  "Un atkal labas ziņas. ASV Pensilvānijas štata Federālā tiesa tās tiesneša William Stickman IV personā, kurš, starp citu, ir tieši Trampa administrācijas nozīmēts, ir atzinusi štata gubernatora plāndēmijas laikā ieviestos ierobežojumus par antikonstitucionāliem. Līdz ar to, ir radies pirmais šāds precedents un tas ir ļoti būtisks solis cīņā pret kovida afēristiem."

AivarsN  Kāpēc tik pamatīgi izmainīja Mendeļejeva tabulu, likvidējot Ēteru un inertās gāzes pārvietojot citā ailē? Kāpēc tik ļoti vēl šodien tiek cildinātas Einšteina teorijas, pret kurām toreiz protestēja izcilākie tā laika zinātnieki? Protams, lai izkastrētu zinātni un brīvās enerģijas ieguve nebūtu iespējama pat teorētiski. Kā gan savādāk visu planētu padarītu atkarīgu no naftas, gāzes, kodoldegvielas, arvien dārgākas elektrības? Tā rezultātā daudzas parādības un procesus, mūsdienās vairs nevar zinātniski izskaidrot. Mūžīgais dzinējs būtu pārāk skaļi teikts, jo jeb kura materiāla detaļas reiz nokalpo. Taču bez degvielas ģeneratori ir izgudroti biezā slānī un daudzviet pasaulē tie paklusām tiek izmantoti. Var sameklēt daudz tādas informācijas. Grūtāk būs atrast strādājošu tā shēmu, jo neviens jau nav pašnāvnieks. Taču ja pašam ir jau pamatzināšanas, tad pēc norādēm var dabūt gatavu. Īstajiem vainīgajiem valstis ir tikai privātbodītes, kuras iedzītas kredītu jūgā, lai nevar pretī runāt. Pasaules banka, SVF ir privātās struktūras, ar tiesībām drukāt naudu un izsniegt valstīm uz procentiem. Tām valstīm, kurās viņi dzīvo un pilda galvenos uzdevumus, kredīti tiek piešķirti lielāki, uz zemākiem procentiem. To tik viņi grib, lai pie visa tiktu vainotas kādas konkrētas valstis, bet paši paliktu ēnā balti un pūkaini. Nevainojiet vāciešus, amerikāņus, vai krievus. Kā savulaik teica Staļins, katrai problēmai ir konkrēts vārds, uzvārds un tēva vārds. Bet amerikāņu, vācu, krievu tautas ir tieši tik pat apspiestas un nelaimīgas, kā mēs. Kāpēc visdziļākās bedres un profesionālo izaugsmi apzīmē ar vienu vārdu,- karjera? Tāpēc, ka taisot karjeru, ir jāatsakās no visa cilvēciskā, bet tas ir vistaisnākais ceļš uz elli. Lai gan pagaidām vēl sātanistu kontrolētajā pasaulē, tādus uzskata par veiksminiekiem un ar dzīvi apmierinātiem.

eziCmigla  Labā ziņa kam..? Ar ko , šī ziņa ir laba ? Ko šī ziņa , dod mums..?
Kaut kur, ellē ratā ASV , Pensilvānijas štatā , tiesnesis pakratīja ar pirkstu un pateica gubernatoram..vecīt nu nedrīkst tā , lai tač viņi dauzās apkārt , lai pulcējas , lai dara ko grib..Un neiet runa par to.. vai ir kovids , vai nav..vai radīts mākslīgi vai daba radīja to..Tiesnesis vienkārši norāda uz ASV Konstitūciju.Un ņemot vērā,kāda ASV ir tiesu sistēma un cik veikli tur juristi,cik naski tur cilvēki uz tiesāšanos un kādas tik tur tiesu prāvas.. tiek pilnā nopietnība izskatītas.
Mazliet piemēri https://www.tvnet.lv/5147438/top10-stulbakas-tiesas-pravas-pasaule

Es neesmu kovidpanikotājs..:) Bet zinu točna, ja man ..maniem tuvajiem , piedāvātu doties pastrādāt Itālijas , Spānijas utt slimnīcas..es teiktu paldies par piparkūkām , man tepat labi..:)

Rasa  09:04 rīben, tevi neviens netur latviešu forumā.

Kaskaade  Un pasaules plušķeni 14:27 tur latviešu forumos blāva cerība atrast ēzeli, kurš kaut pajumti un sakaltušas maizes doniņu iedos par viduvēju menuetiņu 🤣
Nu kas i ko? Aizjājies jau līdz bavārijai stopējot fūres? Ak tad arī tur nav ilgi gaidītās laimes, un par ēdienu un pajumti jāmaksā tāpat kā Jēkabpilī un Skrīveros? Kur tad ir tā tava daudzslavētā laivu piestātne ar visu biznesa projektu, a? m? Plukata ij āfrikā plukata.

AivarsN  Pasaule jau sen ir vienota. Tāpēc taisnības uzvara jeb kurā valstī, ir cerību stariņš visai pasaulei. Ja agrāk par to vēl varēja šaubīties, tad pavērojiet tagad, cik iztapīgi visu valstu valdības atbalsta Bila un mafijas rīkoto kovidšova plāndēmiju! Kad visu valstu tautas beigs ienīst viena otru un kopīgi pavērsīsies pret īstajiem starptautiskajiem noziedzniekiem, kuri tiranizē visu pasauli, tad tā saujiņa neliešu paliks viena pati pret visas pasaules tautām un bruņotajiem spēkiem. Tikai tāpēc tā rīdīšana un vainas novelšana uz konkrētām valstīm, kuru politiku patiesībā nosaka vieni un tie paši nelieši, bet valstu valdības ir tikai viņu nopirkti koloniju pārvaldnieki.

ube  Cik gan nabadzīgi ir cilvēki, kam visu laiku ir ko ienīst.... :))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu