Vai jums tas ir svarīgi?

Ir cilvēki, kuri mēdz tēmas diskusijās ievīt savus dzīves sasniegumus - nodibinājuši firmas, ieguvuši statusus, nekādu problēmu, skats no augšas ar izbrīnu - kādi jautājumi, man viss čikiniekā! Man arī! Bet es šeit esmu, lai uzdotu jautājumus un saņemtu atbildes uz jautājumiem no dažādiem skatu punktiem, man vienkārši ir interesanti uzzināt citu viedokļus attiecīgajā jautājumā, neizskatu pie kāda sociālā slāņa jūs piederiet vai seksuālās orientācijas, jautājums vai jums tas ir svarīgi?

AivarsN  Bet vai es apgalvoju, kā Tu kādu apzodz? Tu tikai esi priekšzīmīgāks vergs par citiem un uzskati ka tas ir normāli un atdarināšanas cienīgs paraugs. Vajadzēja jau arī pamanīt, ka es nebūt nesūdzos par savu dzīvi, jo daudzi ir daudz sliktākā situācijā par mani. Bet man nav vienaldzīgs visas tautas liktenis. Ja visi domās tikai par sevi, tad nonāksim tādā purvā, ka ārā vairs neizkļūt. Parazītiem jau lielāku prieku nevajag, ja vergi pat bez pātagas gatavi nest arvien smagākas nastas un arī sevišķi neiebildīs, ja populācijas ierobežošanai tos vēl vairāk indēs ar pārtiku, medikamentiem, vakcīnām un visbeidzot nočipos kā suņus, lai zina savu vietu un neatver muti bez saimnieku atļaujas. Vai tāda nākotnes perspektīva tevi apmierina? Mani, tāpat kā daudzus citus saprātīgus cilvēkus, pilnīgi noteikti nē.

Skarlete  To "skatu no auKšas" vienmēr var piezemēt paskatoties dziļāk:
Piem. Liela masīna - mazs krāniņš;
AuKsts statuss - izjusts pazemojums;
Naudas raušana - trūcīga bērnība;
Veiksmīgs bizness - vientulība, vienaldzība;
Utjpr...līdz Tu, Epi, saproti ka esi labākā!:)))))))

vaitiesam  Aivar, tu nosauc mani par muļķi jo es negribu saprast vēdisko sabiedrību. Kur tad palika tavs sauklis, ka paēdušais neēdušo nesapratis. Kāpēc centies man uzspiest savu reliģiju, nozakajot manu dzīves veidu?

saulite34  Diez kāds tautai labums no interneta verga,kurš tik ļoti tās savas vēdas pārlasījies,ka vienīgais ko prot,tas ir citus apsaukāt un sevi slavināt.

Kaskaade  Un vēl iestāstiet, ka Aivars nav agresīvi radikāls sektants

Felde  18.55 tikai ssaura pieriite var rakstit tekstus,pats nesaprotot,ko dara!!! :) :) Izlasi,un atrodi vaardu-reizem....
...un man ir 3berni...neesmu stradajusi zem kaada-priekss citiem.......vienmer esmu bijusi uzticiiga,smaidiiga,milossa sieva... Un maajiga,tiira,skaista maaja,silts eediens galdaa... ggimeniski sveetki...Tas viss ir bijis vienmeer!!! Darbs arii ggimenes labaa ir darbs!
Arii ssobrid daudz stradaju,no gaisa nekas nekriit!!! Taapec neciessu slinkus cilveekus!
Nezkapec,mani neizbriina-viiriessi neko isti nelasa,pat anketas,bet piedaavaajas,izdara secinaajumus,un veel raksta komentus-ne pa teemu! :) :)

eziCmigla  Aivar..ko Tu esi izdarījis,bez klaigāšanas no virtuālās tribīnes,lietas labā?..Lai atbrīvotu mūs no verdzības. Un arī tie, kuriem patīk izteikt virtuālo nevienaldzību , par paverdzināto, apmuļkoto tautu.? Ko jūs reālu darat lietas labā ?.Aivar, kā Tu pielieto savas gadu desmitiem uzkrātas,"pareizās"zināšanas.? Un kā tad notiks..tā vienlīdzības dalìšana.? Brīvpratīgi jau tie tumšie spēki to varu..bagātību neatdos..Tad kā ? Revolūcija..?..Ar spēku ? A ko darīs ar tiem , kuri nezog , bet vienkārši "vergo" pa 8 - 9 stundām dienā ? Tie taču arì ir kaut ko iekrājuši , sapirkušies mantiskos labumus. Kaut kāds kaimiņu klaigātājs , kurš savu mùžu nav "vergojis" nāks pie manis un teiks..viss.. ir klāt vēdiskais sociālisms , tagad tev ir jādalās ar mani..a ja es negribēšu dalìties ? Mani lopu vagonā iekšā ? Un uz mùžīgo sasalumu zemi , baltos lāčus ganīt.? Kaut ko atceros..man ome stāstìja par tādu vienlīdzības dalīšanu..nesenā pagātne.
Tad kā , Tavi kosmiskie, gaišie rusiči to vienlìdzìbu dalīs..m.?

uzplanaledus  Tādās vienkārši sarunās nav svarīgi. Var vienkārši lasīt. Bet ir interesanti, kā domā un kā dzīvi saredz, dzīvo, jūt no dažādiem "slāņiem".

eziCmigla  Skarlete..no kurienes tādas padziļinātas zināšanas..? Personīgā pieredze ?

Labāka par ko ? Par tiem.. kuriem skaudība nav aizmālējusi acis..kuri strādā..dzīvo..un nečīkst internetā par to , ka pie visa vainīgi pasaules varenie ? Nu ir varenie..nu i zagļi..ir bijuši vienmēr un laikam jau vienmēr būs. Varbùt Tev ir varianti ,kā tikt no viņiem vaļā ? Nenopostot pilnīgi zemi ? Bez miljardiem cilvēku upuriem , bez kodolkariem..ir ? Tad klāj vaļā..neturi sveci zem pùra.

Bazhix  Aivar, izskaidrosi, ar kuriem cilvēkiem man būtu jādraudzējas, lai mani nepiemeklētu slikta karma. Ar tiem, kas strādā kāda vadībā vai ar tiem, kas nodarbina darbiniekus? :) Pēc Taviem izteikumiem vieni ir vergi, otri ir vergturi un nu es esmu apjucis :)))

Mikko  Bútíbã nekas nav svarígs jo ne Kãdi neietekmé ne manu ikdienas ritmu, ne to ko daru ne kã dzívoju!
Man sen ir viedoklis par šo vietni! 😌

Rasa  nē, man galīgi nav svarīgi, cik krāsainu papīru un kāds statuss domās vai realitātē ir citiem feikiem, kas piedalās diskusijā.
esmu audzināta pēc principa neesi skaudīgs, būsi laimīgs. savas dzīves laikā savukārt nonācu pie secinājuma, ka senu lietu atriebība arī bieži vien ir neekonomiska padarīšana.
cita lieta, nošaut mežacūku, pirms tā saplosa tevi, to atbalstu par 100%.

Dažas mežacūkas tāpēc nemaz neiet plosīties, piemēram, uz Sibīriju, jo tur mednieku daudz, bet Rīgas centrā-mierīgi.

ceru, ka pārāk nenovirzījos no temata:))

siikaa16  Uztaisīt firmu, tas ir sīkums. Viss sākas tikai pēc tam.

Skudiss  Cilvēks kurš tiešām daudz ir sasniedzis šeit neatrodas viņiem vienkārši nav laika. Vai nu strādā vai nu atpūšas. Tātad atliek tirliņi kuri tik tēlo. Labs ir, neatkarīgi cik brabusēts posteļa autors pilnīgi vienaldzīgs viņa viedoklis.

kvarts  kovo ebjot čužoje gore.... kāda jēga pievērst uzmanību maznozīmīgām lietām...

Kaskaade  Domājams kā reiz tas cilvēks, kurš sasniedzis kko, var atļauties sēdēt ar pīpi uz jumta un miera vējos noraudzīties uz pasauli. Vāveres ritenis ir bezizejas variantā vai darbaholija smagā formā, takā par tiem tirliņiem var pastrīdēties, kurš kas ir

Geisha  A man patīk ik pa laikam savu dzīvi kā tādu šķīvi apmest otrādi. Citādi var ar sūnām apaugt. Kad esi no savas komforta zonas izmetis sevi ārā nākas naski šiverēt. Kustība tā ir dzīvība.

av2  Pa lielam , kas notiek virtualajaa pasaulee...man vienalga. Lai gan kaadreiz jau ir intresanti palasiit....tos te fantaazijas lidojumus :)
Kaa ir reaalajaa dziivee? Hmm, jaaa , man tiessaam patiik, ja cilveeki ir ko sasniegussi savaas dziivees ar darbu, ar izdomu, intelektuiaali, vai fiziski straadaajot. .Un katram ir savas dziives, savas idejas, savi sasniegumi ar ko var arii lepoties vinni. Un tas ir lloti OK.
Un man taapeec arii tiessam riebjaas cilveeki, kas ko dara izteikti negodiigaa veidaa...apchakareejot citus , valsti utt. Un ja veel taadi..iedomajas no sevis nezinko... veel saak plaatiities, nu tas ir vienkaarssi pzd.

Talava  nu tad metiet pār bortu tos veiksmīgos paziņas. jūsu atlikusī kompānija būs stulbeņi-lūzeri, līdz kuru līmenim nemanāmi nolaidīsities D:)
vai Kaķīts, tas vienmēr blakus, kā tāds mazais brālīts

Rasa  personīgi man neskauž un es ļoti atbalstu reprezentatīvos izdevumus, tādus kā smuku krēslu iegāde utml
trauksmes zvanus rauju tad un tikai tad, ja redzu, ka kuģis tiek stūrēts uz zemūdens klinti un man pat neinteresē, vai stūrmanis nopirkts vai stulbs po žizņi, es teikšu skaļi, ka drīz tiksim aprīti
tizleņiem un bailuļiem ir atbilstošs liktenis-iznīcība. veikli krāpnieki savukārt veļās pa okupētajām teritorijām kā sniega bumba, astronomiskā ātrumā kļūstot arvien bagātāki

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu