Vai jums tas ir svarīgi?

Ir cilvēki, kuri mēdz tēmas diskusijās ievīt savus dzīves sasniegumus - nodibinājuši firmas, ieguvuši statusus, nekādu problēmu, skats no augšas ar izbrīnu - kādi jautājumi, man viss čikiniekā! Man arī! Bet es šeit esmu, lai uzdotu jautājumus un saņemtu atbildes uz jautājumiem no dažādiem skatu punktiem, man vienkārši ir interesanti uzzināt citu viedokļus attiecīgajā jautājumā, neizskatu pie kāda sociālā slāņa jūs piederiet vai seksuālās orientācijas, jautājums vai jums tas ir svarīgi?

Vaukskis  ...Man tas nav būtiski !

burleska  Ir ļoti skumji, ka daudzi ideālisti, kas it kā saprot, kā pareizi jādzīvo, patiesībā nedod nekādu labumu apkārtējiem- vārās savā sulā un citus zākā, visu tikai gribot, gribot, gribot no apkārtējiem. Kuri, protams, nav pietiekami labi priekš viņiem. Bet nu nē, bez tā citu (viņuprāt, vergu) saražotā labuma, pārtikas, apģērba un tml., bez pabalstiem no (viņuprāt, sliktās) valsts vai citu nopelnītās naudas (viņuprāt, nepareizajās vietās strādājošie tuvinieki) tak neiztikt... Un kad tāds ideālists māca citus dzīvot harmonijā un nez kur vēl, tad gribās teikt- nu tak ej Tu... Tur, kur Tev patiesībā ir vieta :)

AivarsN  Visa problēma ir tikai izglītības trūkumā. Ļoti daudzi cilvēki saprot, ka pasaule iet uz galu, ilgi tā dzīvot nevarēs. Taču nav ne jausmas, ko vajadzētu mainīt un kā dzīvot. Tieši tāpēc jau ir pārrakstīta vēsture, lai informācija būtu pieejama tikai par okupācijas laika iekārtām, citu par citu sliktāku. Sociālisms bija tikai pāreja uz komunismu, kuram gan bija paredzēts daudz kopīga ar vēdisko iekārtu, bet arī daudz būtisku atšķirību. Vēdiskā iekārta nozīmē brīvu, izglītotu sabiedrību, bez jeb kāda okupācijas režīma, vai slēptiem pārvaldes mehānismiem. Daudzpakāpju vēlēšanās tauta pati izvēlas savus labākos pārstāvjus, kuri spēj uzņemties atbildību par visas tautas labklājību un attīstību. Tikai dēmoniskā pasaulē viss veidots pēc piramīdas pārvaldes principiem, kur katrs augstākstāvošais izmanto zemākos sava pašlabuma gūšanai. Izņēmums pagaidām vēl ir ģimenes, kuras tā pūlas degradēt un iznīcināt, jo atspoguļo dievišķo vadības principu. Tā nav piramīda, bet aplis, kur vadītājs atrodas centrā un uzņemas atbildību par visiem pārējiem. Tuvākajā riņķī ap viņu atrodas atbildīgie par savām nozarēm, nākamie par vēl smalkāku iedalījumu. Tā līdz tālākajiem, kuri atbild tikai par sevi un savu vietu. Piemēram rūpnīcā, tie būtu strādnieki, kuri atbild tikai par savu darba vietu un veicamo darbu. Neviens nav augstāks, vai zemāks, bet ir savā vietā, lai dotu savu ieguldījumu, atbilstoši savām spējām, kopējā labā, saņemot pretī visu to, kas viņam nepieciešams. Tāda sistēma spēj pastāvēt neierobežoti ilgu laika periodu, bez krīzēm, konfliktiem un citām nebūšanām, jo neviens nejūtas pazemots, vai apdalīts. Agrāk, pirms tumsas spēkiem izdevās pakļaut šo planētu, simtiem tūkstošu gadu tāds princips funkcionēja no ģimenes līdz pašiem dieviem ieskaitot. Protams, degradētā un neizglītotā sabiedrībā, ne visi uzreiz ir gatavi tādu sistēmu pieņemt un izturēties pret citiem, tāpat kā pret saviem ģimenes locekļiem. Tam vajadzīgs pārējas period

laukroze  ... nu gan aivariņš laiž, nu nevar tā būt, ka komunisms būtu atrisinājis cilvēces problēmas, utopija, tāpat kā Kampanellas "Saules pilsēta"...cilvēks uz planētas Zemes nonācis , lai attīstītos, kā tu iedomājies, ja viss būs debesmanna attīstība notiks???
pavēro dzīvi, pagaidām redzu, tikai tukšus saukļus,kādi bij arī komunistiem raksturīgi, uz Zemes vnm.notikusi cīna par dzīvi un izdzīvošanu, tā ir būs , kamēr vien šī planēta pastāvēs...

AivarsN  Ļoti iespējams, ka komunisma teorētiķi bija ietekmējušies no Vēdām, kur detalizēti attēlota tā laika iekārta. Arī Staļins par Vēdām zināja ļoti labi. Taču līdzīgi kā noziedznieku, dzērāju, narkomānu grūti atgriezt atpakaļ normālā dzīvē, tāpat arī degradētu, tumsonīgu sabiedrību nevar uzreiz pārvest uz iekārtu, kur viss notiek pēc godīguma un taisnīguma principiem. Tie, kuri to negrib, ir jāpiespiež pakļauties taisnīgām vairākuma interesēm. Nevis kā tagad, kad saujiņa starptautisku noziedznieku, parazitē uz visas pasaules iedzīvotāju rēķina. Dēļ ideoloģijas un netaisnīgiem likumiem, ļoti daudzi, pavisam normāli cilvēki, sāk darboties pēc šo lielo noziedznieku metodēm, tādējādi palīdzot pārējās sabiedrības daļas pakļaušanā.
Cīņa par varu uz Zemes iesākās tikai pēc sociālo parazītu iefiltrēšanās. Tiesa gan, tas sākās ar Atlantīdu, kuras iedzīvotājus parazītiem izdevās pārliecināt, ka tie ir īpašāki un tāpēc tiem jāiekaro un jāpakļauj pārējā pasaule, kura visa vēl dzīvoja pēc Vēdu likumiem. Atlantīda zaudēja un tika nogremdēta, bet neliela daļa šo parazītu izglābās un turpināja iefiltrēties un mudināt cilvēkus citur pasaulē. Tieši tāpēc sākās indiešu Vēdās aprakstītais karš, pirms aptuveni 3700 gadiem, lai izdzītu no Indijas teritorijas nāves kulta pielūdzējus, kuri praktizēja cilvēku upurēšanu. Vēlāk parazīti ieperinājās Ēģiptē un tad jau pakāpeniski kā vēzis pārņēma arvien jaunas zemes, atstājot aiz sevis sabrukušas impērijas. Pēdējos gadsimtos viņi ir pārņēmuši visu planētu un turpina to iznīcināt. Gan ar kariem, gan revolūcijām, gan sociālo netaisnību, liekot cilvēkiem ciest, lai pazeminātu viņu psihisko enerģiju, parazītiem uzņemamā frekvencē. Tieši šī mūsu enerģija ir galvenais iemesls, kāpēc tika okupēta mūsu civilizācija. Tā teikt, degvielas uzpildes stacija visiem apkārtējiem elles mošķiem. Prieka, laimes, mīlestības enerģijai ir pārāk augsta frekvence un tā parazītus dedzina.

burleska  Būtu jau labi, ja visi gribētu reāli strādāt, bet lielākā daļa domā, ka ir tik talantīgi, ka milzīgu ieguldījumu dod jau, uzrakstot dažus komentārus internetā un mājās grīdu reizi nedēļā izmazgājot, un par to tajā izfantazētajā komunismā tad viņiem vajadzētu no valsts saņemt visu nepieciešamo.

eziCmigla  klau,Tu beidz murmināt no savas virtuālās tribīnes. Kāp zemē un skaidrā tekstā pasaki, kad būs tā vienlīdzība un kāda ceļa tā tiks panāktā.
Es, kā degradētāts, tumsonīgās sabiedrības parstāvis...gribu saprast , man rīt uz darbu iet , vai nē.

LaskovijMerzavec  Tā panemam apli un izgriežam vienu nozari ārā.

Sanāk pica.

Smailē, vadonis (dalja vadonja), zem vina nozares apbildigais, talak apaksnozaru atbildigi, rupnicas vaditaji, stradnieki un tā uz leju lidz pasham pēdējam pamperbiksim! Jo zemak, jo skjele platāka.

Sanāk tas pati piramida, ar visuredzošo aci augšā.

Tad ko Tu sludini? Vai aklumā ir vainigs Tavs sliktais izglitibas līmenis?

tracer  Es teiktu taa..imidzsh muusu sapuvushajaa sabiedriibaa ir viss..tas ir sveetais graals.konkretizeeshu..ja auto tad noteikti liels un spiidiigs..ja remonts dziivojlii.tad kaut asinis no deguna kaut cetri atrie krediiti bet lai nebuutu kauns no ciemnjiem..lai visi redzeetu kasds es apsviediigs.un nevuiss cakls bet tieshi apsviediigs.ka maaku naudu taisiit...un paradojss.ja cieminji atnaakot visi tik ah un oh maak izdvest.caklums un darba tikums jau kaa lamuvaards..mees aplaudeejam zagljiem.mahinatoriem.firmaciem kuri savu turiibu ieguust maksaajot saviem darbiniekiem kapeikas...var jau ljurinaat ka maaciities vajadzeeja..ka jaabuut gudram utt.tas nemaina neko.nevienam nav tiesiibu paverdzinaat otru tijai taspeec ka vinsh labticiigaaks naivaaks sirsniigaaks.un ja daudziem shiem veiksmiigajiem biski ar lapstu paraktu zem treknajasm pakaljaam atklastos ka mantojums.privatizaacija.iipasuma tiesiibu atguushana slepjas zem taa visa..un fagadklasree cik vinsh gudrs naudu mask pelniit.ossham jr pazinja kuram 90 gados nokrita no gaisa mantojums.elizabetes ielaa nams.seshstaavu..pats lieliijaas..pie pudeles..nmeenesii no iires majksaam par veikalu un aptiekku lejaa.seshi tuukstoshi latu.pluss par 36 dziivokliem.veel desmi tukstoshi..kopaa.kopaa ieneemumi 16tuukstoshi latu meenesii..normaalam cilveekam taadu naudu gadaa nenopelniit...te luuk arii fakts ka citiem veicas dziivee.citiem nee.un ir tiem kuriem nevaucas ir tiesiibas ar duuri pasiaudrot sho to veiksmiigajam..po ponjatijaaaam kaa saka.likums vienmeer labveeliigs bagaatam..nabagam tik duures jatrenee..

AivarsN  Kad būs tā vienlīdzība? Kad cilvēki paši to vēlēsies. Neviens jau uz paplātes neko klāt nenesīs. Taču kamēr lielākā sabiedrības daļa verdziski pakļausies un negribēs pārmaiņas, tikmēr nekāds laimes lācis nenāks un neko nenesīs. Vienīgi vakcīnu un čipu bez prasīšanas piedāvās un pat par to vēl naudu paprasīs.
Pica nav piramīda, tās centrs ir vienā līmenī ar malām, ja vien cepējs nav ko salaidis dēlī. Tur jau tā būtiskā atšķirība, ka aplī neviens nav augstāks un citus neizmanto, bet tikai uzņemas atbildību, atbilstoši ieņemamajai vietai, lai visi no tā gūtu maksimālu labumu.
Redziet, es tagad atrauju savu laiku, ko varētu veltīt darbam un savas labklājības celšanai, rakstot komentārus pilnīgi svešiem cilvēkiem. Vai es no tā gūstu kādu labumu? Protams ka nē. Taču es esmu ieinteresēts, lai pēc iespējas ātrāk, lielākā sabiedrības daļa beidzot sāktu saprast situāciju, ka nav atlicis daudz laika. Parazītu okupācija tūlīt sasniegs beigu fāzi, kad izejas vairs nebūs. Bez kara, bez revolūcijas, visa pasaule kļūs par vienotu elektronisku koncentrācijas nometni, kurā pilnībā varēs regulēt ieslodzīto uzvedību un skaitu, pēc uzraugu ieskatiem. Tad par atbrīvošanos runāt būs par vēlu un arī vairs nevarēs. Daži varbūt iedomājušies, ka viņu lielais sasniegums naudas un mantas kolekcionēšanā, atbrīvos no ieslodzīto statusa un ļaus kļūt par tā dēvētā zelta miljarda kluba biedru. Tie ir maldi. Tas ir slēgtais klubs, kurā jaunus biedrus neuzņem, jo viņi paši arī vairojas. Tātad, ja neesi šī kluba biedrs jau tagad un nepiedalies viņu sātaniskajos rituālos ar cilvēku upurēšanu, asiņu un adrenohroma rīšanu un tādējādi neesi saņēmis atbalstu no viņu infernālajiem saimniekiem, tad arī nebūsi. Verdzība un iespējams pāragra nāve, vai brīvība un attīstība? Es domāju, ka izvēli nav pārāk grūti izdarīt.

LaskovijMerzavec  Panjem picas gabalu un pagriez ar smailo galu uz augshu, tad redzesi tipisku piramidu , kur augšā ir vadonis, bet apakšā pamperbikši !

AivarsN  No jeb kuras amorfas māsas var izveidot kādu formu vien vēlas. Tieši to arī parazīti izdarīja ar mūsu civilizāciju. Tiesa gan, vispirms viņiem vajadzēja pusi nogalināt, jo izrādīja pretestību. Tā izlases veidā jau vairākus gadsimtus tiek nogalināti labākie mūsu civilizācijas pārstāvji, atstājot pakļāvīgākos, nodevīgākos, dumjākos. Tas nebūt nesekmē evolūciju. Tāpēc jāpārtrauc jo ātrāk, jo labāk.

LaskovijMerzavec  Nekas nav jāveido vai jāmaina.

Tu paskaties no augšas uz savu "iedomāto" apli centrā vadonis un tālāk viņa padotie, vēl talāk padoto-padotie līdz pat pēdejam pamperbiksim. Visi savās vietas, vienā plaknē,

Tagad paņem parastu pamperbiksi - un paskaties uz centru, Tu redzi tēvu, tēvs rūpnīcā, rūpnīcā n līmeņi ar visadiem vadītājiem, rūpnīcas direktors, virs viņa atbildīgais... un kautkur tālu tālu priekš mirdz VADONIS.

ar ko tas atšķiras no ta kas ir tagad???

Heirahijas apakšā pamperbiksis ... augšā mirdz VADONIS.

Piparkuka  Tur nav nekādu vadoņu.
Vai jūs vispār ziniet par to, ka visa pasaule atrodas Anglijas verdzībā, pēc būtības?! Pagaidām, vēl.
Ka puse seno māju ir apbērtas ar zemi- pirmie stāvi tika apbērti. Tikko pa Rīgu gāju- tik smuki redz tos pirmos stāvus, kas agrāk bija to dabiskais līmenis, bet tagad ir- pagrabstāvi vai aizbērti! Un ka to visu no mums slēpj un iznīcināja un nestāsta. Un vēl tik daudzkas...

vaitiesam  Vienkārši drausmīgi, no mums slēpj, ka majas mēdz nosēsties, un vēl tik daudzkas...🤦

eziCmigla  Kur tur , nav to vadoņu ?
Jā,tagad mēs zinàm , parazītu štābiņš ir Anglijā. Nu tagad , es tā uz dullo paņemu valsti..pat Ķīna ir Anglijas verdzība.? Kāpēc ne ASV , ne Vācijas..bet konkrēti Anglijas verdzībā ir pasaule.jo pasaules ļaunama sakne taču ir Geitss @ Co (Rokfelleri..Soross..Rotšildi..ASV un Vācijas..)
Un tieši kāds ir Tavs ieguldījums ( bez klaigāšanas internetā) , lai to ļaunumu izbeigtu..Tavs ieguldìjums , lai cilvēci atbrīvotu no verdzības važām..?

AivarsN  Parazītu metode, visu sagrozīt un sabojāt. Piramīda nozīmē, ka uz katra pakāpiena esošie, izmanto visus zemāk stāvošos tikai savtīgās interesēs, cik vien iespējams, lai tie nesāktu dumpoties un viņu mēģināt gāzt. Tāpat viņš ir spiests samierināties, ka visi tie, kuri atrodas uz piramīdas augstākiem pakāpieniem, tieši tāpat izturās pret viņu. Turpretī aplis ir plakne, kur viss atrodas vienā līmenī. Jo tuvāk centram, jo lielāka atbildība, bet centrā esošais atbild par visu kopumā. Tāds princips pagaidām vēl valda vismaz normālās ģimenēs, lai kā parazīti censtos šo kārtību izkropļot. Ģimenes galva nav augstāks par pārējiem ģimenes locekļiem, bet ir uzņēmies atbildību par visiem. Viņš gādās, lai ģimene būtu nodrošināta, aizsargāta un visiem būs attīstības iespējas. Ģimenes galva labāk pats pacietīs neērtības, nekā ļaus ciest citiem ģimenes locekļiem, kuri viņam uzticās. Vajadzības gadījumā viņš ziedos savu dzīvību, lai aizsargātu savus mīļos. Tieši tāds princips valda brīvā, attīstītā sabiedrībā, kur tauta pēc daudzpakāpju vēlēšanu principa, izvēlas labāko pārstāvi no sava vidus, kuram visa tauta var droši uzticēties. Vadonis savukārt pats izvēlas sev vislabāko komandu, lai sekmīgāk pildītu visas valsts vadības funkcijas. Tagad pamēģiniet iztēloties mūsu cittautieti prezidentu un svešas valsts pilsoni premjeru, kurus tauta nav ne izvirzījusi, ne ievēlējusi, ka viņi būtu gatavi par mums rūpēties, kur nu vēl atdot dzīvību. Viņi kalpo tiem, kuri viņus te iekārtoja, lai saņemtu pelnīto laupījuma daļu un sapņo par paaugstinājumu. Tauta viņu skatījumā, ir tur pašā apakšā pie vaļu kakām.
Tie, kuri sarausuši vairāk materiālo vērtību, tamdēļ nicina tos, kuri dzīvo pieticīgāk, pēc evolūcijas principa, paši sevi pazemina pat zem tiem, par kuriem ņirgājās. Attīstība ir vienīgi caur mīlestību, kura plašākā skaidrojumā nozīmē,- cilvēki ir iepazinuši šīs dievišķās pasaules likumus un prot tos praktiski pielietot jeb kurā dzīves sit

saulite34  Tu lielais vadoni ar spožo dvēseli varbūt savā pagastā kļūsti par darba devēju un maksā tās lielās algas,vismaz būsi kādu labu darbu izdarījis priekš tautas ,nevis te caurām dienām tukšgaitā vāvuļo savus murgojumus.

eziCmigla  Es tikai gribu precizēt. Neparazītu(normāla)ğimene,tas ir vìrs + sieva + bērns/ni ?..un vīrs ir tas , kurš ar zobiem un nagiem , cīnās(nodrošina)ğimenes labklājību, lai ğimene būtu pasargātā utt..un ja vajag, tad ir gatavs par ğimeni atdot dzīvìbu? Un..Vadonis tomēr ir..un vadonim ir sava komanda?.notiek vēlēšanas..tātad bùs gan tie , kas balso par ,gan tie kas balso pret..tātād bùs arì neapmierinātie..kuri mājās un internetā klaigās , ka vadonis nav īstais..vëlēšanas bija cirks..un viņi tika piemānīti.Ko darīs ar tiem klaigātājiem?

AivarsN  Bet tieši tāpēc jau bija daudzpakāpju vēlēšanas, kurās vispirms izvirza pārstāvi no mazākās administratīvās teritorijas, šie pārstāvji izvēl no sava vidus to, kurš jau pārstāvēs lielāku teritoriju un tā beidzot visu novadu pārstāvji izvirza un ievēl valsts vadoni. Nekāda nauda, nekādi oligarhi, ne citi noziedzīgiem grupējumi, savus ārzemju aģentus iebīdīt nevar. Piedevām, tautai tiek dota iespēja savu vadoni atsaukt, ja tas pienācīgi nepilda viņam uzticēto uzdevumu. Tieši tāpēc jau mums ir partokrātiska, pērkama vēlēšanu sistēma, lai tauta ar saviem balsojumiem rezultātu nekādi nevarētu ietekmēt un nav cita varianta, kā balsot par to pašu ļaunumu, tikai nebūtiski mainītā komplektācijā. Lai gan pēdējā laikā valstī jau saimnieko cilvēki, kuri vispār nav saņēmuši nevienu balsi, bet milzīgu nosodījumu no tautas puses. Tāpēc arī tik daudz neapmierināto. Kāpēc lai kāds protestētu pret savu vadoni, kurš tikai tāpēc tur atrodas, lai gādātu par visu labklājību? Vienīgi varbūt sākumā, tā saujiņa pārliecināto parazītu, kuri nekad nav strādājuši, varētu būt neapmierināti, ka atrauti no tik ērtas barotnes. Bet strādāt visas tautas labā, savā izvēlētajā profesijā, noteikti būtu daudz patīkamāk, nekā par vēdera tiesu pie viena parazīta. Tāpēc nebūs vairs ne bezdarbnieku, ne bezpajumtnieku, ne trūcīgo vispār.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu