Kur rodas egocentrisms ?

Kur rodas cilvēkā egocentrisms, empātijas neesamība, centrēšanās uz sevi - viss ap un par mani ? Tāds nesaprot , ka viņā pašā ir iemesls savu attiecību problēmām vai vispār to neesamībai .

Kaskaade  Egoisms zināmā mērā ir pat ļoti vērtīga īpašība- tā ir cilvēka prasme nospraust robežas. Ar egocentrismu ir krietni savādāk- egocentriskam cilvēkam pasaulei jāriņķo ap viņu, bez variantiem. tāds mierīgi aci nepamirkšķinot var pārkāpt pāri mirstošai mātei un aiziet kurp izdomājis.
Gēni, grozi kā gribi, tā ir gēnu kombinācija, bet vide, nu tāda kā audzināšana, skola, draugi tie tik tādi stimulējoši faktori, nevis cēlonis.

Chris1986  "egocentriskam cilvēkam pasaulei jāriņķo ap viņu" - nu, bet kuru tas interesē, ko kurš grib. Te jau ar sieviec gadiem un gadu desmitiem raksta - gribu, lai viņš ir tāds un šitāds! Nu, saulainu taciņu - gribiet mierīgi tālāk! :D

vaitiesam  15:01 nu bet tu taču arī vari nelasīt traucējošos komentārus, un neizrādīt savu stulbumu cenšoties pierādīt, ka esi gudra.

saulite34  vaitiesam,tev pat tai svešajā zemē sēžot pie pilnas siles ir kašķīguma problēma radusies,tā jau ir tava problēma,ja manis rakstīto attiecini uz sevis un lien bez vajadzības kasīties ar savu stulbumu.

vaitiesam  18:52 vai visi kas tev nepiekrīt ir stulbi?
Tas mol tavs vīrs, kad nepiekrīt tevis teiktajam automātiski kļūst par stulbeni, vai tavs bērns, mamma, krustmāte, un visi citi paziņas?

Piparkuka  Katrs arī ir pats par sevi. Un satiek dzīves ceļā tos, kas viņu audzinā.... dažs uz augšu, dažs uz leju. Dažs ienāk kā Guru.

Piparkuka  Nu redz, cik smuki saulīte citus gan apsaukā, gan ļaunumus raksta! :). Cik smuki parādās viss.

Kaskaade  Mazais, esmu mazliet vīlusies, jo biju domājusi, ka esi plaša apvāršņa cilvēks. Žanra klasikā visi mahinatori, afēristi, blēži, narko-,spēļu-, sex-, ect atkarīgie ir egocentriskie vai vēl precizāk sociopāti. Ļoti patīkami cilvēki, gadījumam, ja ne vēl neesi tādus sastapis

kvarts  Sen nav bijis problēmu, varbūt iepazīties....

saulite34  onkuliņ,tak liecies tu mierā ar savu stulbumu un kašķīgo dabu,ej labāk paņirgājies par piparkūciņu kā to tu visu laiku dari,piparkūciņai ļoti patīk vīrieši,kas par viņu ņirgājas.

vaitiesam  20:57 tants ar bagātu vārdu krājumu☝

saulite34  nav jau ko brīnīties,ka šitam kašķīgajam onkuliņam nekā nav,vienīgais dzīves prieciņš paņirgāties par sievietēm un tā viņš tup caurām dienām internetā savu vientulību izrādīdams.

Mikko  Mjaaaaaa 🙄
Jo tãlãk jo trakãk...
Vakar pãlí jauc adresãtus, šodien sirdsapzinja grauž kopã 😆😆😆

Chris1986  njā, kadus 5 vai 10 atpakaļ te tādas skabargas pakljaa kā saulite34 bija vismaz kādas 10. Bet tās neizturēja spriedzi un laikā gaitā atbira. Visu cieņu saulite34, ka spēj cauri gadiem nest stoiciskā mierā savu ļaunuma devu

saulite34  nabaga onkuliņi ,kuriem vienīgā izklaide ir iepazīšanās portāls,kur var savus kašķīgos ļaunos raksturus izrādīt un paņirgāties par sievietēm.

AivarsN  Lai cilvēki spētu novērtēt gaismas un mīlestības priekšrocības, tā sasniedzot evolūcijas augstākos līmeņus, viņiem ir jāiepazīst un arī jāizbauda uz savas ādas, kas ir tumsa un ļaunums.😆

uzplanaledus  Bieži vien ir otrādi- attiecību nav tiem, kas necentrējas uz sevi, nesarauš sev. Empātija arī bieži vien tiek tēlota savu vajadzību realizēšanai.

Mikko  Jaaaaaa te onkuliši tã vien kãro iepazíties ar tantukiem, saulítém, gaisminãm un ramlídzígãm brínumfejãm lai vakaros varétu klausíties vinju burkškéšanã...

Epifanija  Mda, nu saulīte jums te uzspīdejusi!😂 Pēc nika jau vien var spriest, kas zem tā slēpjas, visi jau no tādas 100 km rādiusā aizbēguši, bet šamējā esot saulīte!😂 Nenosmieties!

Mikko  Jap! 🤣
Te tik daudz Saulíšu....
Viena par otru spožãka...
Un vél ménestini 🤣

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu