Kur rodas egocentrisms ?

Kur rodas cilvēkā egocentrisms, empātijas neesamība, centrēšanās uz sevi - viss ap un par mani ? Tāds nesaprot , ka viņā pašā ir iemesls savu attiecību problēmām vai vispār to neesamībai .

Erosa  13:10 pateica to, par ko jau sen klusībā smējos, vien negribējās tādēļ komentēšanas iespēju tērēt:))
nezinu, kuru personu apriet dota pavēle šoreiz, bet problēma aktuāla, un abiem dzimumiem, btw. Kas netic, paskatās fb, instagram-"viss par un ap mani", retais/retā atšķiras ar labu mentālo veselību un liek attēlus, kuros redzams draugu lokā. Tad gan aktualizējas jautājums, vai visi bildē klātesošie tikpat kaismīgi tiecas pēc lētas popularitātes kā posta avtors/-e.

Pavalgs  Tu nju gan pajautāji !!!!!!

Kristīgā baznīca to dēvē par grēku.

Austrumos par karmu

Es to dēvēju par EsManManīšiem

p.s. Ja sanāk laika, un vēl ir prasme lasīt ( musdienīgs arhaisms ), palasi OSHO ( daudz grāmatu pieejamas publiskās biblotēkās, bet........laba grāmata jātur pa rokai, zem spilvena ;-))) ), OSHO, samērā vienkārši un saprotami izskaidro, no kurienes tas vis cilvēkam rodas, attīstas, ij t.t.

Quiedadesso  "Tāds" patiešām nesaprot un nespēs saprast - viņš tāds ir izveidots, bērnībā ir ticis izmantots kā "kompensātors" kādam no (ar savu dzīvi neapmierinātam) vecākiem, visticamāk bijis vienīgais bērns ģimenē.
Tādus cilvēkus ir grūti vainot, jo viņi patiešām objektīvi nespēj redzēt savu situāciju no malas - problēma bez psihoterapijas nav atrisināma, bet par cik cilvēks pats problēmu neredz... ja vien nepiedzīvos spēcīgu krīzi... ļoti spēcīgu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu