Identificēšanās ar pasaku tēlu

Vai jūsu draugu lokā arī ir kāds, kurš domājas esam galvenais varonis no kādas populāras filmas?

Bazhix  Aivaram reāli labs iespraudums :) Ivanuška, kurš ar krāsni apkārt braukāja, ir "hey, siri", "Galdiņ klājies" ir par woltu, "Trīs sivēntiņi" ir par tiem briesmīgajiem tornado Karību jūrā... :D
Jā, citplanētieši tiešām eksistē un viņi pierakstīja, kas mūs sagaida nākotnē. Mani satrauc, ka ļoti daudz no pasakās esošā jau šobrīd notiek - gan mājas grozās, gan raganas lido. Diez, kur palika tie citplanētieši, kas tikai līdz šodienai ielūkojās nākotnē? Un kāpēc neskatījās tālāk, jo neticu, ka mūsdienu zinātne ir visu izpētījusi/atklājusi :D

irjauar_  AivarsN: Dažas antigravitācijas platformas apbrīnojami līdzīgas raganu piestām.(c)

Nu nu, pastāsti sīkāk par tām antigravitācijas platformām. Esi speciālists arī šajā sfērā?

uzplanaledus  Nezinu, vai iedomājas esam, bet dažu filmu, multeņu tēli, to varoņu apģērbi, audumi, apdrukas, rotaļļietas, aksesuāri, uzreiz ieņem vietu reālajā dzīvē.

AivarsN  Antigravitācijas noslēpumu atklāja krievu entomologs Grebenņikovs, jau tālajā 1988. gadā, pētot vaboļu spārnu īpatnējo pārklājumu. Vēlāk viņš izgatavoja strādājošu platformu, kuras makets glabājas muzejā. No tā laika, daudzi ir aizrāvušies ar šiem pētījumiem un sasniedz pat vērā ņemamus rezultātus. Ļoti iespējams, ka līdzīgu tehnoloģiju izmanto NLO. Pat ja VW arī ir izdevies radīt reālu prototipu, tad ļoti maz ticams, ka to atļaus ražot, tāpat kā japāņu super motociklu Sumo, auto, kurš darbojas ar ūdeni un neskaitāmas citas aizliegtās tehnoloģijas. Bija jāpaiet 100 gadiem, lai atļautu atjaunot elektro auto ražošanu, tā ka par lidojošiem labāk nesapņot.
https://youtu.be/2QPgakCuiD0

av2  Ja vienreiz klluudies, otreiz tak vairs taa nedari, a? Tas par smago darbu.
Par teeliem no pasakam. Nee, bet no labas filmas varu iespaidoties.....nu ne jau gluzzi iedomaaties , ka esmu filmas varonis, bet kautkaads stimuls/maaciiba ir, no labam filmaam.

Mikko  Te Pa visi ir sapnju Júlíši kuriem liekas ka pasaule bez viniem negriežas 🤣🤣🤣

Aksele  vienai tēzei piekrītu absolūti-Juliannai-tāda ES neraudātu, ja postpadomju vergi apsistu viens otru, atbrīvotos teritorija, citādi vajag tā aplinkus vien, drīz uzliks nodokli par svaigu gaisu
akurāt kā vācu feodāļu laikos
stils fričiem nemainās
90-jos zīgerists dalīja banānus - kā citādi runāt ar aborigēniem? - rītā lidls tos dalīs par pusvelti atkal, lai atņemtu ne tik maksātspējīgajiem vietējiem tirgotājiem klientus, nevis lai atrisinātu pastalu vajadzību pēc banāniem-ŠO VĒLAMS SAPRAST
Smieklīgi, kā tieši pēdējā laikā TV ekrānos panaivas antikrievu mākslas filmas priecē pārīti jukušu latviešu vecīšu, kas nespēj salikt bildi kopā.
un tie latvji, kas piespiedu emigrācijā kopā ar krieviem plecu pie pleca fabrikās kalpo rietumeiropiešiem, lai noģībst no laimes par kaut kādu Georga lentīšu aizliegumu. Tā saucās kūdīšana un darbības imitācija, divi vienā!

Vaukskis  ..Nē!

Skarlete  Vienam Tēvam bija trīs dēli...divi gudri, trešais muļķis... Šie trīs dzīvo katrā vienā cilvēkā. Interesanti, ka tieši "muļķītis" vienmēr dabū princesi.:))

Erosa  kamēr nepaskaidros ar piemēru, tavas metaforas ir tukši vārdi. ok, trīs tēva dēli būtu tās trīs tieksmju grupas, rakstura īpašības kas? un galvenais, kas ir tavuprāt princese? bomārs dabū tādu pašu bomzieni, un tikai.
nē, nu ir noklīdušam avenam citreiz tāda Dieva dāvana kā otra puse ar plaukstošu biznesu aizokeānijā, bet kā jūs domājat, vai viņa diagnoze ļauj saskatīt šo resursu? protams, nē, labāk tusēt ar lētajām meičām, ka tik jaunas:)

Aksele  nus, nepietiek ar to, ka otra puse ir situēta, vēl svarīgāk ir, kā attiecas pret tevi. Vai ir aizvainojumbrīva attieksme jeb gruzd kāda naida oglīte, tad labāk dzīvot sociālā mājā, nevis piedzīvot pie kāda, kas tevi ienīst.))
es te virtuālā vidē 20 gadus ganos (vīru meklēju), un šādas tādas ūdens viļņošanās ir iekritušas acīs, kaut pilna bilde turēja par vajadzīgu atklāties vien pavisam nesen.
Viena nianse uzkrita-kādai dāmai vajadzīgs viņas exis galvenokārt tad, kad šis grasās pārcelties pie citas žubītes, un nevienu minūti ātrāk. Kas nozīmē vāju mīlestības asniņu zem milzīga satrunējuša aizvainojuma celma. Pazīstama situācija iz personīgās pieredzes, asns nokalta uz pavisam. Bet manā gadījumā vīrietis bija mamino zolotco un alfonsa kombinācija, tā ka nav žēl. Lai citiem tāpat beidzās, gan negribu.

Bazhix  Aivar, man jau ar liekas, ka tā fizika, kuru māca skolā par gravitācijas spēku(spēks ir tieši proporcionāls ķermeņu masai un apgriezti proporcionāls attālumam) ir pasakas :) Galu galā mani "pievelk" mazas un smalkas meitenes, nevis "lielās mammas" :D
Varbūt es arī esmu pārklāts ar antigravitācijas pārklājumu? :D

baluba  Lai sekmīgi veicas identificēties i princesēm i antiņiem !

AivarsN  Katrā senajā pasakā iešifrēta kāda dzīves gudrība, vai vēstures notikums, lai nodotu nākamajām paaudzēm. Rausītis simbolizē mūsu Zemi, kuru iebrucējiem neizdevās pakļaut ar spēku, taču viltīgajai lapsai,- ebreju augļotājiem un tirgotājiem, tas izdevās. Akas simbolizēja vārtus uz paralēlajām dimensijām, kurus vēl šodien parazīti cenšas atvērt gan ar asiņainiem rituāliem, gan super dārgām tehnoloģijām, lai iegūtu atbalstu no demoniskās pasaules. Trīs tēva dēli māca, ka vislabākie sasniegumi iegūstami ar netradicionālu pieeju. Ne jau fizikas likumi sekmē izgudrojumus, bet gan paņēmieni kā tos apiet, vai ignorēt, ja tie kļūdaini. Gaismas un radio viļņi izplatās ēterā, nevis tukšumā. Tāpat gravitācija darbojas pēc pavisam citiem likumiem, nevis pievelkot, bet gan piespiežot. Daudzi fizikas likumi ieviesti lai novirzītu zinātni parazītiem vēlamajā, dārgākajā virzienā, nepieļaujot lētāku tehnoloģiju, jeb brīvās enerģijas ieviešanu. Arī naftas krājumi nepārtraukti atjaunojas, jo tā nav radusies no beigtiem dinozauriem.
Dažas mūsdienu pasakas gan atgādina šizofrēniķu murgus.

Bazhix  Aivar, un Tu nopietni tici, ka fizikas likumus ietekmē masoni un katrs no šiem likumiem ir pārkāpjams? :))
Un faktiski fizika, ko pazīstam jau labu brīdi pirms kristietības, ir nepareiza un sadzīvē nepielietojama? :)) Varbūt pasaule arī ir plakana? :)))

Piparkuka  nē.

Spriditis1975  Regulāri piekopju lomu spēlēs un ne tikai filmu varoņus izvēlos, tāpat dakterīšus, santehniķus, elektriķus 😜

Piparkuka  Aivar- kas tas par teikumu: Ne jau visas pasakas sarakstījuši šizofrēniķi ?! ;-o ;)
Skaidrs, ka pasakas ir sakarstījuši ĻOTI un pat ļoti ļoti gudri cilvēki. Tajās ir gan tautas, gan visuma gudrības, vēstures mācības utt utt.
Paskas ir zelts, savā būtībā.
Vēl jau mēs tās neprotam saprast, taču- ir tie, kas zin un saprot un pamazām skaidro. Jāgrib tik sadzirdēt + interesēties!

Piparkuka  Julianna- viss taisnība. Vēl viens gudrais ir, vismaz!

Erosa  neidentificējos ar literāru tēlu un citiem arī neiesaku.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu