Identificēšanās ar pasaku tēlu

Vai jūsu draugu lokā arī ir kāds, kurš domājas esam galvenais varonis no kādas populāras filmas?

baluba  Nu i slimiķi .....

AivarsN  Agrāk jau viss bija kārtībā. Tikai pēdējā laikā pasakas, filmu scenārijus, videoklipus veido cilvēki, kuriem nav gluži visi mājās.
Ne jau visi fizikas likumi ir kļūdaini. Tikai tie, kuri nodrošina sociālajiem parazītiem varu pār šo pasauli un nedod pilnīgu sapratni par šīs pasaules uzbūvi un darbības principiem. Vergiem iestāsta, ka nekāda maģija, ne citas neizskaidrojamas parādības nepastāv, lai paši neuzkrītoši, tieši ar šīm metodēm varētu visus kontrolēt un ietekmēt, kā vien vēlas. Masonu piramīda ir tikai viena no organizācijām, kuru sociālie parazīti pārņēmuši savā kontrolē. Tās augšējos pakāpienus drīkst ieņemt tikai vienas izredzētās tautas, kā viņiem iestāstīts, pārstāvji. Tieši tāpat viņi ieņem vadošos posteņus valstu valdībās, sabiedriskajās un starptautiskajās organizācijās, reliģiskajās konfesijās, kā arī pilnībā kontrolē zinātniskos institūtus, patentu birojus, izglītības sistēmu, masu medijus un šov biznesu. Viņi visā pasaulē strādā saskaņoti, bet pārējās tautas sanaido, piešujot tām savus noziegumus, lai novērstu uzmanību no sevis un varētu netraucēti valdīt. Tik vienkārši.

LaskovijMerzavec  Tā lūdzu, kur ir reālas magjijas piemērs????

Bellatrixa  ooo [sakārtoja pa vietām savas personības otras puses - sarkangalvītes, ērkšķrozītes un pelnrušķītes un vilku, nosēdās klausīties par maģiju kopā ar Laskoviju] :D

Bellatrixa  bet par jautājumu - neee naFF :)

AivarsN  Vispirms jau ir jāzina maģijas definīcija. Tie nav nekādi tumsonīgi māņi, bet reāla iedarbība uz rupjo matēriju, ar smalkās matērijas palīdzību. Zinātnei, vismaz oficiāli, pazīstama tikai rupjā matērija, ap 10%, bet visa pārējā matērija, kura piepilda Visumu un ir tā pamats, kā atzinuši paši zinātnieki, sastāda vismaz 90% no kopējās matērijas un ir netverama zinātnieku mērinstrumentiem. Tieši šī nezināšana ļauj neuzkrītoši izvietot pa visu planētu PSI ģeneratorus, visas civilizācijas ietekmēšanai, kā arī ietekmīgos amatos strādāt augsta līmeņa melnajiem magiem.
Piemēru? Kāpēc tavs prāts nespēj pats piekļūt Visuma informācijai, ģenētiskajai atmiņai, bet bez jebkādas cenzūras pieņem jeb kuru informāciju, kuru itkā kādi ,,izcili" zinātnieki esot atklājuši un pat pierādījuši? Pasauli pārvalda ne jau tehnoloģijas, bet tieši maģija. Tieši tāpēc inkvizīcija nogalināja miljoniem cilvēku, kuri savā evolūcijā bija sasnieguši augstāku līmeni un varēja ne tikai atmaskot tumsas spēku izmantotās metodes, bet arī stāties tām pretī. Arī vēl šodien, cilvēkiem ar īpašām spējām, atliek vien sadarboties ar okupantiem, vai arī tikt iznīcinātiem, vēl apstrādājot mirstīgās atliekas tā, lai dvēsele pēc iespējas ilgāk nevarētu par jaunu inkarnēties un nākamajās dzīvēs tās ķermeni bojātu ģenētiskas slimības.

Erosa  nu jau pietiks jokot. te bija profili, kas ārstēja miežagraudu ar burmavārdiem, neesat no viena ciema?

Skudiss  Kā šeit ienāku, sajūtos kā pasakā. Visi tādi feini pasaku varoņi uhh. Cik daudz zaudē cilvēki kuru šeit nav.

Epifanija  No kuras trako mājas tiek translēts, šis jautājums? Jā pamanītu kaut mazākās šāda rakstura novirzes no normas, sāktu tīt makšķeres!😂

AivarsN  Ja cilvēks cenšas līdzināties kādam pozitīvam pasaku varonim, tas ir daudz labāk, nekā atdarināt negatīvos, izdomātos filmu varoņus, kuri piekopj kaitīgus ieradumus un ar prātu īpaši nedraudzējas.
Vēl par reālās maģijas piemēriem. Patiesībā katrs no mums ikdienā saskaras ar maģiju un aiz savas nezināšanas, var nodarīt daudz ļauna, ne tikai apkārtējiem cilvēkiem, bet arī dzīvniekiem, augiem, kuri psihisko enerģiju uztver īpaši jūtīgi. Tur arī tā sauktais zaļo pirkstiņu noslēpums. Un kāpēc viena pilnīgi sveša cilvēka tuvumā ir patīkami uzturēties, bet no cita gribas turēties pa gabalu. Tāpēc arī pastiprinātas maga spējas tiek dotas tikai tiem, kuri spēj tās saprast un kontrolēt.
Melnās maģijas Vudu rituālos dzer nogalinātā upura asinis, lai atņemtu kādu daļu enerģijas arī viņa dvēselei. Vai kristiešiem tas neko neatgādina? Abām sektām taču autori tie paši un visas reliģijas balstītas uz melno maģiju.

Erosa  emocionālajiem vampīriem medusmaize ir tie, kas viņos bezcerīgi, nelaimīgi iemīlējušies, te zāles ir saruna tet a tet-jā vai nē, otrajā gadījumā čau!
sevi ar pasaku tēliem nesaistu, bet, tā kā man regulāri tiek nobloķēti niki, varētu vilkt paralēles ar Princesi, kuru ieslodzījis tornī Ļaunais Pūķis! visādi antiņi jāj, jāj, atbrīvot, bet Pūķis-ras-bladāc-pa sensitīvas lokalizācijas vitālajiem punktiem Antiņam-un šamējs kā atjājis, tā aizjāj, nemaz neizjājis P;
Tā kā tā kā. Ja manu cv sakopotu 2h garā materiālā un pievienotu mūziku, tauta ietu skatīties !

LaskovijMerzavec  Tā, kur ir PSI ģenerātori, parādi kaut vienu...///notiekti tiks parādīts HARPS.../

Ir kautviens,kas ir piekluvis ģenetiskai informācijai un kā tad var pierādīt, ka tieši ta ir ģenētiskā informācija, neviss slima suņa murgi?

Ja ir melnie burvji, tad jābūt arī baltajiem burvjiem...kur tad viņi ir? Paslēpušies pie ģenerātoriem? A, jau ar inkvizīciju izkauti, bet inkvizīcija jau bija tikai EU, neviss visā pasaulē, tur arī inkvizīcija padarbojās?

Tātad pa lielam, nav AivarsN - taustāmu pierādijumu,tikai apgalvojumi, tieši tapat apgalvo kristieši, musulmaņi utt...

Tukšmuldēšana un plus kā Hitleram, pie visa vainīgi ebreji...un jā, protams, mani parazīti ir samācijuši un ar kuvaldu pa pieri iedevuši...

AivarsN  Enerģētiskie vampīri ir ļoti izplatīta parādība un ne visiem vampīriem ir materiālais ķermenis. Tik pat labi tās var būt visdažādākā paskata un līmeņa zemākā astrāla būtnes. Tās parasti vislabāk saskata bērni un atbilstoši reaģē, naktī uztrūkstas no miega, kliedz, mēģina atkauties. Tādos gadījumos vecāki bieži vien aizved savas atvases pie psihiatra, bet tas ar tabletēm uzcep bērniem smadzenes, lai neko nejūt un neredz. Tā atkal pasaulē par vienu attīstītāku būtni mazāk, pat bez inkvizīcijas. Arī vēlāk dzīvē, gan skolā, gan darbā, citi cilvēki dēļ savas neizglītotības, pret šiem īpaši apdāvinātiem, izturas ne sevišķi pozitīvi. Tāpēc viņiem nekas cits neatliek, kā noslēgties sevī.
Astrālie parazīti mēdz piestrādāt par sargeņģeļiem. Protams, ne jau gaišu jūtu vadīti. Vienkārši, kurš gan neaizsargās savu ēdienu no sīkākiem parazītiem, vai pat iekļūšanas kādā nelaimes gadījumā? Arī meditējot, cilvēki atslēdz savu aizsarglauku, tā kārdinot katru tuvumā esošo parazītu. Viņi mēdz tajā laikā atsūknēt cilvēka enerģiju, nelielu daļu no tās novirzot atpakaļ uz smadzeņu centru, kurš atbild par labsajūtas radīšanu. Kaifs meditētājam un pusdienas parazītam.

tracer  Man liekas muusdienaas beerniem pie pakaljas tie elfi.ruukji drakoni raganas un vampjiri.glaudiiklju paaudzi tas vairs nenjem...viss pluust un mainaas..pasaule mainaas ljoti strauji...pareizaak sakot degradeejas....visaas jomaas..tagad vadmotiivs kaa apcakareet otru..ja necaiareesi tu tad apcajarees tevi.

edding  Manā paziņu lokā nav. Bet šeit OCHO ir tādi, kuri sevi asociē ar lopiem, dzīvniekiem, putniem. Pieļauju, ka tas ir kas līdzīgs pasaku tēlam.

Erosa  gan vilki, gan parazīti visbīstamākie ir tieši divkājainie!:) četrkājainie vilki ir reāli jaukas būtnes, bet astrālo parazītu nemaz nav, ja vien nesadomā meditēt centra daudzstāvenē piektdienas pēcpusdienā!

AivarsN  Par elektromagnētisko starojumu var piekrist. Viens no iedarbības veidiem varētu būt uztveres notrulināšana. Plus tam vēl milzīga nevajadzīgas, degradējošas informācijas gūzma un dārzenis gatavs, pat bez tabletēm. Man gan tā izskatās, ka dziļākajai bedrei esam tikuši pāri. Vismaz man zināmie jaunieši, ar internetu aizraujas mazāk, nekā jaunieši pirms gadiem desmit. Viņi tagad zibenīgi atrod nepieciešamo informāciju, sazinās ar draugiem un turpina savas jauniešu darīšanas un izklaides, itkā tāda interneta pasaulē nemaz nebūtu. Iespējams, pilsētā jauniešiem vienkārši nav nekā cita ko darīt. Arī ar pieaugušajiem situācija sāk uzlaboties. Ir ļoti daudz jauku, zinātkāru, izdomas bagātu cilvēku, ar kuriem ļoti patīkami diskutēt par visdažādākajām tēmām. 90-to šoks ir pārdzīvots, arvien vairāk cilvēku jau sapratuši šīs pasaules spēles noteikumus, ka nav obligāti jāķēmojas pakaļ sliktajiem, bet, lai arī grūtāk un sarežģītāk, būt par īstu cilvēku, tomēr ir daudz patīkamāk. Parazīti lieliski saprot, ka viņu laiks pagājis, tāpēc aizejot, gatavojas tā efektīgāk aizcirst durvis. Vai viņiem tas izdosies, atkarīgs no mums pašiem.

Erosa  šobrīd mēs esam maza zivtele, kuru tūlīt, tūlīt milzu haizivs aprīs pilnībā. Kā nokļuvām haizivs baseinā? A vnk, mūs pabiedēja, ka citā esot medūzas. Viena vara vispirms nojauca, tad cēla, šī vara vispirms iebaro, pēc tam norij. Citādi tautsaimniecības nogremdēšanu nevaru nosaukt. un šis te viņu lidls ir kā ķirsis uz tortes, perfekti. Drusku jau bija mums vēl tā pārtikas ražošana palikusi, un dabiskāka, kvalitatīvāka, nekā friclandē-to apliecinās katrs, kas bijis gan te, gan tur.

Bazhix  Aivar, cik agrāk? :) Pie visa vainīgs ir tas dranķis ar "ābolu" - Ņūtons? Kurš izgudroja virkni likumu, tajā skaitā gravitācijas likumu (kuru kaut kādi tārpi pārkāpj :D), enerģijas nezūdamības likumu, par kuru viņš zināja, ka pēc 400 gadiem "parazīti" par to prasīs naudu utmldz? :D
Btw, kaut kādi zinātnieki (indieši, ja nemaldos), aprēķinājuši, ka viņi nezina tikai 68% no matērijas. Nevis 90%, kā viens sektants mēģina apgalvot oho. Viņi to pētījumu pat publicējuši žurnālā, atšķirībā no tiem krieviem, kurus var sastapt tikai youtubē ar piebildi, ka neatbild par pateikto :D

Epifanija  Tie kuri spēj izlasīt visus Aivara tekstus un izsekot tiem līdz, arī ir varoņi, bet vēl oponēt - tā nav dzīve, tas ir kino!😂

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu