Identificēšanās ar pasaku tēlu

Vai jūsu draugu lokā arī ir kāds, kurš domājas esam galvenais varonis no kādas populāras filmas?

baluba  Pridurki ..... mīļie cilvēki ...... jums jāatpūuuuuušas .... ....

Mikko  Jaunã paaudze - Vieddrãżi uz stãvdrãžiem.. 🤣

AivarsN  Vai esi Ņūtona laikabiedrs, ja tik droši zini, kad un ko viņš atklāja, ja vispār atklāja? Un ko viņa likums pierāda? Tikai tā dēvētās gravitācijas sekas, bet ne jau tās dabu. Nesen tāda bauma paklīda, ka zinātnieki atklājuši tos gravitronus, vai kā tur, kas vainīgi pie gravitācijas. Bet tā arī palika šis spēks neizskaidrots. Vai tie indieši ar bīdmēru Visumu izmērīja, ja var aprēķināt procentus? Interesanti, kā viņi to tumšo matēriju, jeb pareizāk ēteru mērīja? Pēc ožas, vai kā?😃
Kā noteica tā masu? Diez vai Mendeļejevs savā tabulā to tik precīzi bija norādījis. Ēters nepārtraukti sintezējas rupjajā matērijā, tāpat notiek arī pretējs process. Kāds vēl nahren enerģijas nezūdamības likums? Tesla pateica, ka mēs burtiski peldam neizsīkstošas enerģijas okeānā. Vajag tikai to paņemt, ko viņš arī darīja. Tikai kam tas interesē, ja nevar pielikt skaitītāju? Tikai tāpēc jau uz skatuves parādījās Einšteins ar savām pasūtījuma teorijām, lai aizliegtu eksperimentus ar ēteru, kas izraisīja lielu sašutumu tā laika zinātnieku aprindās. Bet vai tad zinātniekiem kāda teikšana? Pēdējā laikā vispār tikai naudu tērē, bet neko principiāli jaunu nav izgudrojuši. Tjūnē tās pašas vecās 100-150 gadu tehnoloģijas, lai parazīti par tām varētu nokāst lielāku piķi. Izņēmums vienīgi bezvadu tehnoloģijas, elektroniskā fašisma ieviešanai.
Ja gribi īstu zinātni par mūsu Visumu un tā daudzveidību ,,Неоднородная Вселенная". Man, kā parastam cilvēkam, tā bija pārāk smaga literatūra, lai izlasītu visu līdz galam. Taču interesanta gan.

Bazhix  Aivar, Tu tak tici, ka var ceļot laikā.. :D Lai arī ne tas, ka to var teorētiski izdarīt, ne tas, ka to teorētiski nevar izdarīt, nav pierādīts :)
Btw, kur tad tie gravitoni slēpjas? Pie neitrona vai kaut kur citur? :)
Nu pag. Resp., Ņūtons kļūdījās un nav tāda likuma? Pie kam, Tesla jau nav pretrunā ar enerģijas nezūdamības likumu. Tikai tā paņemšana nav tik vienkārša (piemēram, kodolenerģija :)), kā te visādi sludinātāji mēģina iegalvot :) Varbūt pirms sazvērestību bīdīšanas iepazīsties ar to, ko pasaule par labu un pareizu ir atzinusi jau 400 gadus :)
Un skaitītāju var arī Teslas enerģijai pielikt - pie patērētāja (dators, rūteris, radio vai nu kur Tu to informāciju smelies :))

Kaskaade  Abas viena otru vērtas, ko hloja, to cinnija. Bet galvenais, ka viņām tik daudz kā kopīga 😅👍

eziCmigla  Es labprāt , pārvērstos par vienu filmu varoni. To kurš atceļo no nākotnes. Uzvilktu ādas jaku , uzliktu saulenes. Paķertu elektriķu plaķenes, uzlēktu uz Javas , aizbrauktu pie Aivara un atslēgtu viņu no elektrības , no interneta. Izvilktu pagalmā , lai sakasa lapas un nopļauj ,pirms ziemas, mauriņu. Un ar vārdiem..I´ll be back( ja vēl izdomāsi , ložņāt pa netu) aizlaistos atpakaļ uz nākotni, izmantojot gravicapu, kas ir uzstādīts uz pepeļca.
(Lai man nepiesien autortiesību pārkāpumu.. paskaidroju. Viens filmu varonis, ir no ASV filmas Terminators. Gravicapa - ierīce,ar kuras palīdzību , pepeļec (kosmiskais kuģis) veic starp galaktiskus lidojumus. PSRS filma Kin-dza-dza).

AivarsN  Runa nav par ceļošanu laikā, nav man tādas informācijas. Taču okupētā teritorijā nešaubīgi ticēt tam, ka kāds ,,izcils" zinātnieks kaut ko teicis, vai atklājis pirms 400 gadiem, ir nekas vairāk, kā reliģija. Par tiem gravitroniem, jeb kā tos tur sauca, runāja tieši mūsdienu ,,izcilie zinātnieki", lai aiz ausīm pievilktu gravitācijas teoriju, kurai tādu nopietnu pierādījumu nemaz nav. Brīvo enerģiju var iegūt katrā mājsaimniecībā, no zemes, gaisa, magnētiem, ja vien ir atbilstošas zināšanas un var to turēt slepenībā. Jo šīs tehnoloģijas ieviešot masveidā, milzīgās energo kompānijas nāktos likvidēt un tā cilvēki iegūtu enerģētisku neatkarību. Globālisti drīzāk izprovocēs jaunu kodolkaru, lai atkal visu nonullētu, kā ne reizi jau to ir darījuši, nekā atļaus tādas tehnoloģijas.

Erosa  ar Gaļinu Sergejevnu no Papiny Dochki

Bazhix  Aivar, izlasi savu pirmo ierakstu šajā pašā topikā un tad kaut ko stāsti par "man nav informācijas par ceļošanu laikā" :) Vai arī tas, ko Tu stāsti, ir derīgs tieši vienu dienu un tad zaudē aktualitāti?
Okupētā teritorijā fizikas likumi mainās (galu galā, es to mācījos vēl no PSRS sarakstītajām grāmatām, jo interneta, kur būtu "gaišāko krievu pētījumi" vēl nebija :) Ja jau tie pētījumi būtu tik nozīmīgi, to visur bāztu kā sasniegumu, sevišķi, ka PSRS bija uzstādīts mērķis par visas savienības elektrifikāciju :) Laikam jau tomēr taisnība būs Ņūtonam, nevis kaut kādiem "memory water" tipa krāpniekiem :)

Kaskaade  Ojjjj, ezīccc, tas varonis būtu miljons!!!! 🤣👍

AivarsN  Es taču jokodams prasīju, vai esi dzīvojis tajā laikā, ja vari būt tik pārliecināts? Nosacīta neatkarība no globālistiem žīdiem, PSRS bija tikai Staļina laikā. Pārējā PSRS pastāvēšanas laikā, pie varas bija pasaules ebreju mafija. Tieši tāpēc, ievērojamākie PSRS zinātnieku sasniegumi tika atdoti ārzemniekiem, bet paši zinātnieki bieži vien nogalināti. Tam ir ļoti daudz pierādījumu. Kaut vai mobilais telefons, kuru prezentēja PSRS laikrakstos ap 7 gadus pirms ļoti līdzīgā Motorolas brīnuma. Vispār elektronikā PSRS bija vadībā, kamēr netika dots rīkojums atmest savas izstrādes un kopēt no ASV. Ja paskatās 60.-70.gadu PSRS zinātnieku sensacionālos atklājumus tā laika presē un TV, par kuriem tūlīt pēc tam tika noklusēts, tad vispār šoks. Viņi pat bija atklājuši ētera virpuļu formu un izgatavojuši atbilstošas antenas, tā enerģijas iegūšanai. Pasaule jau neskaitāmas reizes gandrīz pilnīgi tikusi iznīcināta, attīstību atmetot atpakaļ gandrīz akmens laikmetā. Tie, kuri to izdarīja, nekur nav pazaudējuši, ne informāciju, ne senās tehnoloģijas, kuras pakāpeniski atļauj ieviest atkārtoti. Tās fantastiskās zināšanas arī nodrošina iespēju turēt pakļautībā un padarīt par nedomājošām aitām, lielāko daļu cilvēces. Cilvēki masveidā mostas un tūlīt parazītus pilnībā izskaitļots. Tieši tāpēc tas lokdauns ar kovidafēru, sekojošo vakcinēšanu un čipošanu, lai pārvērstu visu pasauli par elektronisku cietumu, kurā vairs nebūs iespējams pretoties. Cik šis kaščeju plāns ir reāls, atkarīgs vienīgi no aitu pamošanās ātruma un iesaistīšanās vispārējā pretošanās kustībā. Vadoties pēc Oho komentāriem, cilvēkiem ir visai maz izredžu.

AivarsN  Nu jau arī pie mums, ne tikai Ķīnā.
Mostaties, aitas, mostaties!

eziCmigla  Tak Tu opreģeļis.."Cilvēki masveidā mostas un tūlīt parazītus pilnībā izskaitļots"(c) vai "Vadoties pēc Oho komentāriem, cilvēkiem ir visai maz izredžu"(c)...Un Staļins tādiem mākoņstūmējiem , ātri atrastu reālu darbu. Sibīrijā sniegu tīrīt, vai vāveres ganīt taigā.

AivarsN  Un kas te tik grūti saprotams? Citos soctīklos un Youtubes komentāros ir pavisam cita, daudz pozitīvāka aina. Tur ir ļoti daudz patstāvīgi domājošu cilvēku, kuri kopīgiem spēkiem meklē atbildes uz jautājumiem. Šeit tikai dažiem tas interesē un tad arī vairāk komunicē privātajās sarakstēs, nevis PA. Vairums vēl dzīvo pagājušajā gadsimtā, neko neredzot un nezinot. Varbūt jau bariem skrien vakcinēties. Par Staļinu ir sarežģīta tēma. Viņš pamatīgi izjauca žīdu plānus. Tāpēc arī ir visvairāk apmelotais un ķengātais vadonis pēc Ivana bargā.

hjuumans  ir bijuši visādi - gudri, negudri, čīkstuļi un alfas, bet pa īstam tarēta galvā, man liekas, neviena.

irjauar_  AivarsN, liki vilties. Cerēju uz zinātnisku komentāru par "antigravitācijas" platformām. Kaut ko par laiktelpas izliekuma deformācijām, stīgu teoriju vai LIGO gravitācijas viļņu laboratorijas jaunākajiem atklājumiem. Pretī saņēmu kaut kādu idiņa video no Youtubes humora apcirkņiem.

Vai tu tiešām dzīvē esi kaut ko zinātnisku izlasījis? Nu kaut vai vienu lapaspusi? Man sāk likties, ka tu savas "zināšanas" izurbini no deguna vai vēl tumšākas vietas. Nu neklājas tavā vecumā sevi tā apkaunot, tēlojot zintnieku iepazīšanās portālā.

LaskovijMerzavec  Lai citiem paliek ceļošana laikā...

Vai nevarētu parādīt, kā iegūstama enerģija? Noderētu, vismaz dārza mājas apsildei?

Nju, AivarsN, parādi kko lietderīgu...

Kaskaade  Lm, pat neceri, tev zem loga neaug tas, kas ceļ debesīs pat dārza māju

AivarsN  Kā jau rakstīju, te nav jēgas ko nopietnu rakstīt, vai ieteikt. No dziļi reliģioziem cilvēkiem labāk turēties pa gabalu. Ja kovidpases ieviešana un masku nēsāšana, bez jeb kāda pamatojuma dažiem šķiet vajadzīga un pat nepieciešama, tad to nevar nosaukt savādāk, kā par reliģisku fanātismu. Ja vien daži te paši nepiestrādā par draudzes avju ganiem.
Ja par enerģijas ieguvi. Varbūt vēl gatavu shēmu, vai pat ģeneratoru uzdāvināt? Kas grib, tas atrod. Santa klausi - pašnāvnieki pat Youtubē nav manīti.
Pēdējās zinātniskās grāmatas ,,Сущность и разум", ,, Неоднородная Вселенная". Taču tās ir zināmā pretrunā ar jūsu reliģiju un tāpēc jau tādu grāmatu lasīšana jums laikam skaitās liela ķecerība.

Mikko  Vél ménesis Covidbulshita un vãverítes rãdísies visiem! 👌
Man prieks ka lénãm júdzaties nost 🤣

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu