Vai jūs būtu PAR netikumīgo sodīšanu?

Mani iedvesmoja kāds komentārs iepriekšējā tēmā:)))

es tagad tik ar abam rokām pat par tikumisku dzīvesveidu! Kopš man vairs nav tik aktuāli, es pat manabalss Vel parakstītos par kriminālatbildības ieviešanu par ārpuslaulības dzimumsakariem C)

Kā domājat?Vai tas varētu uzlabot visas nācijas tikumību?Jo kas tagad, ja atbildības nekādas un var gulēt ar ko grib.Tad bieži sanāk visādas ziepes no kurām cieš apkrāptās puses.Daudzi vīrieši audzina svešus bērnus vai maksā tiem alimentus.Kamēr citi jākļi mierīgi turpina apsēklot-zinot ka ne pašiem būs jāatbild.Partneris var aplipināt ar kādu venerisko kaiti.Smags morālais trieciens ko izjūt apkrāptā puse un t.t.

Bet...ja būtu kriminālatbildība, tad tak labi padomātu-mesties vai nemesties ar kādu no malas gultā! Tad nu vai staiguļi un staigules būtu jāsoda?Un galvenais KĀ?Apcietinājums, sabiedriskie darbi, naudas sods vai varbūt pēršana ar rīkstēm?:D Ko par to domā Cien.Oho publika?

samba4u  Visi jānostrādina 3 darbos, tad nebūs jaudas skraidīt apkārt, lai palaidnības strādātu.
Izlaidība iet roku rokā ar pārāk labu dzīvi, no bezdarbības pa sienām rāpo, nezina kur spēku/enerģiju likt.

AivarsN  Irjauar, ja starptautiska līmeņa advokātu grupu, īstus, nevis nopirktus zinātniekus sauc par idiņiem, tad jau sevi laikam iecel Dieva vietā? Vai vienkārši atbalsti to mūsu varnešu kliķi, kurai par genocīdu pret mūsu tautu ir labi samaksāts. Es neesmu jurists un tāpēc nevaru nosaukt pa punktiem, kāds sods paredzēts par genocīdu pret tautām, iedzīvošanās nolūkā un elektroniskā fašisma ieviešanā. Es nezinu no galvas to punktu, pēc kura pienākas sods par masu slepkavībām un cilvēku padarīšanu par invalīdiem uz mūžu, par skolēnu atstāšanu bez izglītības, valsts ekonomikas sagraušanu, atstājot cilvēkus bez iztikas līdzekļiem. Man nav tik būtiski, kādi cipariņi pie tiem pantiem. Man ir svarīgi, lai cilvēki saprastu, ka pret viņiem tiek izdarīts organizēts noziegums un tāpēc vismaz lai neatbalsta noziedzniekus. Tieši tāpēc ieteicu šo video, lai arī visneticīgākie un piekasīgākie varētu pārliecināties, kas patiesībā notiek, ar visiem labāko profesionāļu savāktajiem pierādījumiem un formulējumiem. Ja tiešām grūtības ar krievu valodu, tad pie lētajām maskām ir latvieša apkopoti materiāli. Taču ja problēmas ar uztveri vispār, vai no tās afēras algu saņem, tad protams, nav vērts te ko pierādīt.

AivarsN  Laikam jau kovidafēra un genocīds pret savu tautu, ja vien savu, ir ļoti ienesīgs bizness, skatoties pēc īkšķīšiem.

irjauar_  AivarN, "īstais zinātnieks" Reiner Fuellmich ir tāds pats, kā latviešiem Gobzems. Viņa bizness ir skaļās skandālu lietas uz cietušo rēķina.Tāpēc pārāk necērt par nopirktajiem zinātniekiem.
Tev, ka tikai krieviski lasošajamam kremļa apoloģētam varu ieteikt kaut ko par Einšteinu:
https://lenta.ru/news/2020/10/09/relativity/
Tev taču pret Lenta.ru nevajadzētu būt iebildumu. Putionīdiem Lenta.ru ir autoritatīvs avots.

Starp citu. Tu citā rubrikā kaut ko klepoji, ka pēdējā laikā nekas nav izgudrots. Tad lūk, ja nebūtu relativitātes teorijas, mums nebūtu Globālās pozicionēšanas sistēmas (GPS). Tāds sīks piemēriņš.

Vaukskis  irjauar_, bravo! Skatījumu skaits tak viltus ziņām jāvairo, lai tās itin kā putas tiktu uznestas "Google" informatīvās jūras viļņu augšpusē, respektīvi, parādītos vispopulārakās meklētājprogrammas skatītāko topā, tad nu dažs labs kovidididiots cenšas!

AivarsN  Kurš tad vēl šaubās par mūsdienu zinātni, kura ir pilnīgi atkarīga no pasūtītāja? Vai tā farmācija, mobilie sakari, pārtikas ražošana, vai jeb kura nozare. Kādus pētījumu rezultātus sponsori pieprasa, tādus arī zinātnieki spiesti uztaisīt, ja negrib pazaudēt karjeru un darbu vispār. Tikai daži bezbailīgie iedrošinās publicēt īstos pētījumu rezultātus, par ko tiek vajāti, bet publicēto informāciju, cenzūra bloķē kā viltus ziņas. Taču jeb kuri visnekaunīgākie meli un nevērtīga informācija, var gadiem netraucēti jaukt galvu interneta lietotājiem. Un kas tas par tādu sensacionālu atklājumu? Vēl precīzāk izmērīja to, ko skolā jau maniem vecākiem mācīja? Kaut ko patiešām nopietnu, šajā gadsimtā izgudrotu var kāds piedāvāt?
Neliels labojums. Par kovididiotiem sauc lētticīgos ļautiņus, kuri tai afērai tic, nēsā maskas un gaida vakcīnas, nevis izglītotos un saprātīgos, kuri ļoti labi saprot noziedznieku plānus, neatbalsta tos un arī citus aicina izvairīties. Tāds iespaids, ka vienam otram, mūsu valdības sprediķošana televīzijā, pilnībā aizstāj baznīcas apmeklēšanu.🤗

saulite34  pasaku stāstnieks jau sen visus sprediķotājus ir pārspējis ar savu spožo dvēseli,sevis slavināšanu un citu cilvēku nicināšanu un kā izlasa internetā kādu jaunu pasaku ,tā tūlīt te tiek pasniegta kā vienīgā un īstā patiesība.

Vaukskis  Liels labojums! Pēc noklusējuma par kovididiotiem dēvē cilvēkus, kuri apgalvo, ka infekcijas problemātika ir histērija, ar savu (bez)darbību realizē tiešus apdraudējumu apkārtējo veselībai. Idiotu nelaime ir tā , ka viņi neapzinās , ka ir idioti. Mērķauditorija ir mazattīstīti deģenerāti.

Gabrieela  Kas ir tikumība...??? Tas nav tik vienkārši. Tas ir filozofisks jautājums.

irjauar_  AivarN, tas, ka tu mucā dzīvo, nenozīmē, ka esi Diogēns.

AivarsN  Vai kāds var pasniegt pētījumu rezultātus, kuri pierāda masku valkāšanas lietderību? Taču ir ļoti daudz pierādījumu un arī praktisku gadījumu, kad masku valkāšana rada ne tikai sejas iekaisumus, bet pat izraisa plaušu slimības. Otrkārt, kur ir pētījumi, statistika, ka Covid19 ir bīstamāks par parasto gripu? Statistika ir tieši pretēja. No gripas izraisītajām komplikācijām mirst vairāk, nekā no Covid19, kura statistika vispār ir aiz ausīm pievilkta. Arī izmantotie testi nemaz nebija šim mērķim paredzēti un to rezultāti ir pārāk kļūdaini, lai kaut cik droši noteiktu konkrētā vīrusa klātbūtni. Tā ka, nekompetentiem un rečekistu nozombētajiem cilvēkiem, labāk būtu paklusēt, nevis demonstrēt savu muļķību, par ko arī izpelnījās apzīmējumu kovididioti, jo jau priekšlaicīgi gaidīja un cerēja uz tā otro atnākšanu. Taču atnāca parastās sezonālās elpceļu saslimšanas, kurām ļoti ērti pierakstīt Covid19, lai vairotu masu psihozi.
Kāpēc iepriekšējos gados, kad gripa patiešām pietuvojās epidēmijas apmēriem, netika ieviesti nekādi ierobežojumi? Taču tagad, kad Covid19 ar visu vērienīgo testēšanu nespēj sasniegt pat 10.daļu no tā saslimušo skaita, kas būtu par pamatu aizsardzības pasākumu ieviešanai, tiek ieviests īsts lokdauns, pārkāpjot viselementārākās cilvēku tiesības. Cilvēki, kuri bez domāšanas un kritikas pieņem par absolūto patiesību, jeb kuru informāciju ko propogandē masu medijos, tiešām ir mazattīstīti, reliģiozi deģenerāti, no kuriem sabiedrību varbūt kaut nedaudz atbrīvos viņu tik nepacietīgi gaidītās vakcīnas.

saulite34  Laikam tikai laukos dzīvojošs vientuļš onkuliņš nēsādams masku ,var iedzīvoties sejas iekaisumos un plaušu slimībās,tā arī nesapratu,kāpēc lauku viensētā būtu jānēsā maska un pēc tam jāsūdzas,ka tiek pārkāptas viselementārākās cilvēka tiesības.

AivarsN  Maskas nēsā ķirurgi operācijas laikā un tam tiešām ir nopietni iemesli. Piespiest nēsāt maskas un izolēties veseliem cilvēkiem, tā jau ir reliģija. Taču reliģija tiek uzspiesta, vienīgi tās izgudrotāju savtīgu mērķu realizēšanai. Pret reliģiju var cīnīties vienīgi to atmaskojot un atklājot patiesību. Tieši tāpēc pēdējā laikā tik milzīgi resursi tiek tērēti cenzūrai, lai nepieļautu patiesības izplatīšanos.
https://youtu.be/umLwLNZzzsI

uzplanaledus  Maskas ir viereizlietojamas, kas jāizmet pēc katras lietošanas vai 2 stundām, vai mazgājamās, kuras arī ik pēc 2 stundām jāmaina, un tad jaaizmazgā, un jāizgludina. Ja netīru masku liek uz sejas atkal un atkal, nav brīnums, ka pumpas sametas.
Kovid 1. vilnī es staigāju ar masku, nekādu pumpu vai plaušu problēmu. Tagad distancējos un sabiedrisko transportu izmantoju tikai ārkārtējos gadījumos.

LaskovijMerzavec  Tagad viss kopā saliekas. Ēģiptes piramīdas ir no iepriekšējām civilizācijām, kuras nobendēja Covid

AivarsN  Viss atkarīgs no imūnsistēmas. Cik nu kuram tā stipra, vai novājināta. Maska kā baktēriju perēklis un traucē pilnvērtīgi elpot. Ir cilvēki, kuriem jau pēc 5 minūtēm trūkst elpas un nāk ģībonis. Tāpat ne visiem ir iespēja to regulāri nomainīt, ja visu dienu jāatrodas pūlī.
Ironija neizglītotiem. Cilvēki, kuriem tas tiešām interesē, jau sen ir iepazinušies gan ar īsto civilizācijas vēsturi, gan ar piramīdu galvenajām funkcijām.

LaskovijMerzavec  Jā, īstenās vēstures zinātājs, mūžigā dzinēja noslēpumi glabātājs, parazītu bieds un jautājumu, kur ir piemērs brīvās enerģijas iegūšanas piemērs atsūta video, ar elektrības iegūšanu no vara kīmiskās reakcijas, ko māca pamatskolas fizikas un ķimijas kursos. Laikam parazīti nelasa pamatskolas grāmatas!

saulite34  Kā var sarakstīt īsto civilizācijas vēsturi,ja nevienam nav zināms,kā civilizācija radusies un cik gadi ir tai civilizācijai un tā kā tu pats esi īsts baktēriju perēklis un mazgāties tev arī nav laika,jo fantāzijas jāraksta caurām dienām internetā,tad var gadīties,ka no tavas smakas viņiem patiešām sāk trūkt elpa un ģībonis nāk.

irjauar_  Kārtējais Aivaronkuļa atklāsmju video. Šoreiz ar bulgāru vetārstu galvenajā lomā. Nu kur tādi aivari vispār rodas?

AivarsN  Brīvās enerģijas iegūšanas paņēmienus ar visām shēmām, neviens normāls cilvēks internetā nepublicē. Pārāk daudzi jau tamdēļ zaudējuši dzīvības. Būs vien jāiztiek ar alternatīvajiem variantiem, ja pietrūkst zināšanu un pacietības, lai tādas ierīces izgatavotu pats no netiešajām norādēm un nepilnīgas informācijas. Varbūt paprasi patentu birojā, jo ASV institūts to patentēja un lieto savām vajadzībām.
Jā, mūsu civilizācijas izcelsme patiešām ir miglā tīta, jo baltās rases vecums tiek lēsts ap 9 miljardiem gadu. Taču mazliet vairāk kā 600 tūkstoši gadu, kopš tā ieradās uz šīs planētas, ir pietiekami detalizēti aprakstīti. Lai kā okupanti to centās iznīcināt, šī informācija tomēr ir saglabāta un pateicoties internetam, tagad ir brīvi pieejama katram interesentam.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu