Vai jūs būtu PAR netikumīgo sodīšanu?

Mani iedvesmoja kāds komentārs iepriekšējā tēmā:)))

es tagad tik ar abam rokām pat par tikumisku dzīvesveidu! Kopš man vairs nav tik aktuāli, es pat manabalss Vel parakstītos par kriminālatbildības ieviešanu par ārpuslaulības dzimumsakariem C)

Kā domājat?Vai tas varētu uzlabot visas nācijas tikumību?Jo kas tagad, ja atbildības nekādas un var gulēt ar ko grib.Tad bieži sanāk visādas ziepes no kurām cieš apkrāptās puses.Daudzi vīrieši audzina svešus bērnus vai maksā tiem alimentus.Kamēr citi jākļi mierīgi turpina apsēklot-zinot ka ne pašiem būs jāatbild.Partneris var aplipināt ar kādu venerisko kaiti.Smags morālais trieciens ko izjūt apkrāptā puse un t.t.

Bet...ja būtu kriminālatbildība, tad tak labi padomātu-mesties vai nemesties ar kādu no malas gultā! Tad nu vai staiguļi un staigules būtu jāsoda?Un galvenais KĀ?Apcietinājums, sabiedriskie darbi, naudas sods vai varbūt pēršana ar rīkstēm?:D Ko par to domā Cien.Oho publika?

LaskovijMerzavec  Nu pat nezinu vairs kam ticēt.... vai Avaram, ka eksistē brīvās enerģijas ģenerātori (btw, par kādiem enerģijas veidiem vispar runājam, vai ka eksistē Austrālija...

Par Austrāliju vismaz bildes ir un Zoo ķenguri...

Felde  Vel neesat sapratussi?-Aivars ir slims cilveeks! Un mees te veel kautko analizeejam... :) :) :) Liidz pilnam rublim -pietruukst dazzu kapeicinnu....

irjauar_  Baltajai rasei 9 miljardi gadu? Iedod infas avotu. Zinātnisku, nevis kārtējo interneta varoni-muldētāju.

Man jau likās, ka tu esi plānprātiņš, bet tagad tas ir skaidrs nepārprotami.

LaskovijMerzavec  Felde, tad jau musulmaņi, katoļi, budisti arī ir SLIMI, bez kapeikām..

saulite34  Nezinu,ko fantazētājs domā ar brīvo enerģiju,bet lai cilvēks tiktu pie enerģijas nav vajadzīgi patenti un shēmas,un gadu skaitļi arī katru reizi tai civilizācijai mainās.

Felde  Ir ticiiba,gadsimtiem ilga,kultura,vertibas,ggimeniskaas vertibas..taa nav slimiiba! Tas ir tradiicijas! Tas tiek iemantotas...ar maates pienu...
Ssajaa gadijumaa,cilveekam galvaa ir haoss! Ja ir zinoss,izgliitots,erudiits cilveeks,vinnam ir viedoklis,ssajaa gadijumaa-tiek sagraabstiitas informaacijas,bez maakas salikt paarliecinossus tekstus! Paraziiti,vergi,un liidzvertigi murgi! Kautkas tajaas faazes ir aizgajis pa pieskari! Es nopietni! Ja ar sso cilveku pastraadatu speciaalisti-ar garantiju,tiktu apstiprinaatas novirzes.Nezinu,iespejams,tiessam ssizofrenijas paveids,vai kads trauksmes sindroms. Vinss pats jau to ne juut,ne saprot.

AivarsN  Redziet, man tad vairāku gadu laikā, visas zināšanas ir izdevies apkopot un sistematizēt. Pa lielam viss ir skaidrs, tagad nodarbojos tikai ar detaļām, kuras reizēm var izrādīties ļoti būtiskas. Nepateikšu vairs pirms cik gadiem, bet es arī biju tik pat naivs un dumjš kā jūs vēl tagad. Kad tiku līdz Vēdām, man jau bija uzkrātas pietiekamas priekšzināšanas un nekas no tajās izlasītā nelikās kā pasaka, bet tikai apstiprinājums jau iepriekš zināmajam, ar ļoti daudziem vērtīgiem papildinājumiem. Lasot mūsu civilizācijas vēsturi, aizpildījās visi daudzie baltie plankumi, no tādas atklāsmes reizēm elpa aizraujas. Un ir tāda iekšēja sajūta, ka esi to jau zinājis, vai pat piedzīvojis. Nekādu pretrunu, vai nesakritību, kā reliģiskajās grāmatās. Tieši tāpēc man grūti sakarīgi atbildēt uz jūsu jautājumiem, jo neesat apguvuši pat pašus pamatus. Nav iespējams dažos komentāros apgāzt melus, kurus visu mūžu esat krājuši. No kurienes tad, Felde, tavuprāt nākušas tās garīgās vērtības un tradīcijas, kuras okupanti tā cenšas iznīdēt? No kurienes zinātnieki rāva kosmosa un mūsu Zemes izcelsmi un vecumu, vai ka cilvēki cēlušies no pērtiķa. Varbūt drošāk tomēr uzticēties zināšanām, kuras nāk no pirmsokupācijas laika, kad baltā rase vēl ceļoja uz tālām zvaigznēm un sadarbojās ar citām gaismas civilizācijām?

SmalkaisStils  es būtu par netikumīgo prāta apskaidri un miera iegūšanu.

Pereira  Interesanti!!!Kā gan to visu varētu kontrolēt???Nu smieklīgi!!!

saulite34  Tad jau tā ceļojošā baltā rase būs tam nabaga fantazētājam savedusi tos briesmīgos parazītus un citus briesmoņus no tām tālajām zvaigznēm.

AivarsN  Gaišajiem izdevās ļoti labi nomaskēt savu plānu, padarīt šo planētu par unikālu vietu, kur paātrinātā tempā, cilvēku dvēseles spēj evolucionēt līdz dievu līmenim. Tā pagāja pusmiljons gadu netraucētai attīstībai. Bet tad, pirms vairāk kā 100 tūkstošiem gadu, parazītiskās civilizācijas uzzināja par mūsu Zemi. Viņi ierīkoja bāzi uz viena no Zemes pavadoņiem ( tad tie vēl bija 3) un gaidīja papildspēkus, lai iekarotu mūsu planētu. Tad nu mūsējiem nekas cits neatlika, kā notriekt pavadoni ar visiem kaščejiem. Taču tā krītošās atlūzas izraisīja nopietnu katastrofu, kurā nogrima mūsu senču pirmais apdzīvotais kontinents Daārija, jeb Hiperboreja, kurš vēl redzams Merkatora pārzīmētajās kartēs. Tikai tad mūsu senči sāka pakāpeniski apdzīvot pārējos kontinentus,izspiežot neandertāliešu, no kuriem daži iespējams vēl dzīvo nomaļākajos reģionos. Tie paši sniega cilvēki.

Vaukskis  Tev vajadzētu kādu, kurš tekstus iztulko angliski, un tad mēģināt atrast iespēju piedāvāt scenārijus fantastikas/fantāziju filmu režisoriem, moška sanāktu blokbāsteri ar Foksu Mālderu un Danu Skalliju galvenajās lomās, ja viņi atkal piekristu filmēties, varbūt arī atgrieztos viņu priekšnieks okupants Skiners un pat Cigaretes smeķējošais vīrs-parazīts tāds, kurš tagadējā variantā gan pīpētu "zālīti".. . :)) varētu piepelnīties, gan jau lieka naudiņa noderētu

saulite34  Fantazētājam nav laika pelnīt savu lieku naudiņu,viņš taču ļoti uzsver ,ka ir īsts cilvēks ar spožu dvēseli,kuram patīk skaitīt svešu naudu,un visus tos ,kas ir bagātāki par viņu,tos viņš visādi šeit apsaukā un nicina.

dzozefinaups  Te nu tiesam runa ir par sviestu galva!
Aivaronkul,Jums nepieciesama palidziba.Ko sadi cilveki dara,ja nav interneta?

Felde  Aivar,gariigjm vertibam,paraleeli naak laiciigaas vertiibas!
Tu te murgo vergi..paraziiti...,tie ir bijussi visos gadsimtos! ja jau esi tik zinoss,tad vajadzeetu saprast,ka cilveeka vertiiba ir tik veerta-cik katrs indiviids speejiigs+kuraa gadsimtaa,dzimtaa dzimis! Kurss tad ceela tos templlus,pilis,cietokssnnus! Tagad gaudo-uz meenesi,ka paraziiti aplaupa,apspiezz....
Musdienas ir iespeejas ciiniities,izgliitoties,un,ja jau esi tik gudrs-izciini vietu deputaatos,un ciinies par tautu! Nevis murksskki savus tekstus-diivaanaa zvilnot-olas kasot! :) Slima sunna murgi!
Pietam,cik saprotu,ssajaa dziivee-neko paliekossu neesi radijis,atstaajis,izdarijis! Gvelzis mulkkiibas,noliekot citus!

irjauar_  Civilizācija, kas sasniegusi spēju ceļot Visumā, nonākot uz zemes, degradē līdz akmens laikmeta līmenim, cīnās ar neandertāliešiem, dzīvo alās, pielūdz Sauli. Un tas viss ar mērķi sasniegt dievu līmeni!!! Bravo!

Diemžēl, savulaik saskāros ar šādu problēmu. Man tuvs cilvēks arī reiz paziņoja, ka zina visu un ieguvis kosmisko "svētību". Uz jautājumu, cik zirgspēku ir viņa VW Golfam, viņš pilnā nopietnībā paziņoja, ka divi. Viņa apskaidrību psihiatrs nosauca konkrētā vārdā un uzsāka ārstēšanu. Tagad viss ir kārtībā.

AivarN, padomā par tādu risinājumu! Tev vēl nav par vēlu.

AivarsN  Ar kino nekas nesanāks. Ja jau pat grāmatas, kurās precīzi aprakstīta īstā vēsture, tiek aizliegtas, kur nu vēl kino. Tieši tāpēc jau Holivudā štampo visādus mēslus, arī Youtubē pilns ar pasakām, lai cilvēkiem jauktu galvu un atsistu jeb kuru vēlēšanos izrakties līdz patiesībai.
Verdzību ieviesa tikai kolonizatori. Vai nevienam tas nešķiet dīvaini, ka dažām Eiropas valstīm izdevās kolonizēt, pareizāk vienkārši okupēt gandrīz visu pasauli? Kādu kultūru viņi tur atnesa? Visas krāšņās celtnes tur bija jau pirms tam un pat vēl šodien daudzas no tām ir saglabājušās, par spīti masveidīgajai pilsētu dedzināšanai 18.-19. gadsimtā. Pirms tam visa pasaule bija vienota, par ko liecina identiskais arhitektūras stils jeb kurā kontinentā. Vēdiskajā iekārtā pat sagūstītos ienaidnieka karavīrus uz trim gadiem izmitināja pa ģimenēm, lai dzīvo un strādā kopā ar visiem, tikai bez balss tiesībām. Pēc trim gadiem varēja izvēlēties, vai nu atgriezties dzimtenē, vai palikt uz tādām pašām tiesībām, kā visi valstī dzīvojošie. Valsts vadītājus ievēlēja daudzpakāpju vēlēšanās, lai nevar iefiltrēties negodīgi cilvēki kā šodien demokrātijā. Tikai tāpēc jau vairākas reizes mūsu Zeme tika bombardēta, izraisītas katastrofas, lai iznīcinātu kultūru un zināšanas, atsviežot izdzīvojušos turpat vai akmens laikmetā. Pēdējā lielā iznīcināšana notika vēl 19.gs. sākumā. Par cik bija ieviesta ļoti stingra cenzūra, tad tā laika rakstnieku un dzejnieku darbos, šīs postaža attēlota ar netiešām norādēm, bet saliekot kopā, saprast var. Arī daudzās tā dēvēto ruīnistu gleznas nav autoru fantāzijas, bet dokumentāli kadri pēc antīkās pasaules sagraušanas vēl pāris gadsimtus agrāk. Kad visus šos notikumus sakārto atbilstošā secībā, tad par mūsu vēsturi jautājumu vairs nav. Pirms tikai dažiem gadsimtiem, visa Eiropa runāja vienā valodā, jo bija vienota vēdiskā valsts ar pilnīgām zināšanām, bez jeb kādas okupantu izdomātas reliģijas, paredzētas vergiem. Tūkstoš gadu

saulite34  Fantazētājs arī ir negodīgs cilvēks,kurš labprāt tautai uzsēstos uz kakla kā vadonis.Anketā pat ir uzrakstījis,ka iepazīties nevēlas,sievietes visas ir sliktas un briesmīgas,tikai nezin kāpēc katru dienu pēta anketas un uzbāžas visiem ar vēlmi iepazīties un ar saviem meliem.

AivarsN  Tūkstoš gadus vēsturei pierakstīja klāt, lai Grieķijas, Romas, Ēģiptes vēsturi un Pompejas bojāeju novirzītu tālā pagātnē un nevarētu atrast kopsakarības. Jēzus un viņa ģimenes traģiskā dzīve norisinājās 11.gadsimtā. Kijevu nevis kristīja, bet pievērsa Dionīsa kultam 9.gadsimtā, nokaujot gandrīz visus pieaugušos iedzīvotājus, bet bērnus jau audzinot par paklausīgiem vergiem. Tā dēvētais Mongoļu-tatāru jūgs bija pilsoņu karš, kad vēdiskās civilizācijas armijai izdevās atkarot savas okupantiem zaudētās teritorijas. Mongoļi tur nepiedalījās. Tatāri nav tjurki, bet no somugru grupas. Tās daudzās Sibīrijas tautas, kurām redzams dzeltenās rases piejaukums, agrāk apdzīvoja teritorijas līdz Ķīnas mūrim. Taču kā vēdiskajai impērijai pamazām atšķēla rietumu teritorijas, kuras nodēvēja par Eiropu, tāpat invāzija notika arī no Ķīnas puses. 1775. gadā, Maskavijas un Eiropas algotņu armija sakāva pēdējo vēdiskās impērijas atbalsta centru, tā pabeidzot mūsu civilizācijas okupāciju. Ir bijušas vēl daudzas neatkarības cīņas, taču okupanti visā pasaulē darbojas saskaņoti, atšķirībā no atšķeltajām tautām, kurām nez kāpēc neienāk prātā atkal apvienoties, lai gāztu hibrīdo parazitējošo rasi no troņa, jo ārpuszemes civilizāciju atbalstu, tā ir zaudējusi.

saulite34  Fantazētāju laikam par melošanu un citu cilvēku apsaukāšanu ir izmetuši no visām slēgtajām grupām un no visiem citiem portāliem.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu