Kā lai nosauc šādu radijumu par cilvēku,vai vīrieti?

Mana draudzene reiz iepazinās ar vienu tipu kas atradās ieslodzījuma. Abi bija viena vecuma, iedraudzējās. Viņa viņu uzticīgi gaidīja, materiāli palīdzēja turpat 7 gadus. Viņš atbrīvojās un ātri vien to sievieti pameta,jo nu izrādījās ka nevajag viņam tādu.Visi dotie solījumi izcibeja! Kā lai izskaidro šādu rīcību un kā lai nosauc tādu radijumu kas otram var to nodarīt un kapēc gan?

LaskovijMerzavec  Arī cietumniekos, bomžos, krapniekos, slepkavās, maniakos kāds atrod skaistumu.

Ja kas man bērnības draugs arī dabūja pasēdēt cietumā, un nejau pāris dienas, bet gadus... dēļ kukuļiem. Viņu sieva un bērni noteikti gaidīja.

Cietumnieki arī ir dažādi...

Lola1976  Forma piedodi. Bet vairākās diskusijās lasu jūsu tekstus - ar vīriešiem nemētājas. Un???? Ko??? Tagat mums sievietēm butu jāgrābj visus pec kārtas? Dzērājus, varmākas, kustoņu drāzējus?
Nu beidziet!!!!! Sievietēm jābūt ar mugurkaulu un sākumā jau jāciena sevi.

Senjora  Kustoņu drāzējus ir jānogalina. ātri, eleganti, nesāpīgi, klusi.
Dzērāji, varmākas, maniaki-stiepjami jēdzieni. Es jaunībā divreiz trāpījos uz virinātājiem un vienreiz uz sekotāju, un nekas. Otro virinātāju pat , cerams, izārstēju no netikuma uz ilgu laiku

Lola1976  Nop, bik pārpratums. Nebiju domājusi zoofilus,bet gan tos, kas drāž visus kas kustas. Biju domājusi - vīriešus kāpējus..

Letija  Sievietēm vienkārši nevajadzētu būt dumjām.

Senjora  Taisnību sakot, izārstēju arī sekotāju, paldies Tēt,par ieroču kolekcionēšanu

Erosa  no 1. virinātāja es brutāli aizbēgu LU pagraba gaitenī, pat neiejaukusi šamējam pa trumuli, nu, vismaz ar krēslu, vismaz no attāluma. Otrais virinātājs savu likteni sagaidīja 4. trambulī virzienā no 4. Imantas uz Centru, ļoooti agrā stundā, bet mēs nebijām vienīgie pasažieri. Nolēmu Tagad vai Nekad, piepūtu vaigus un pa visu salonu NOBRĒCOS Virinātājs, neveriet durvis vaļā! gaidīsim mentus. Dmž tā kļocka pie stūres atvēra durvis gan, un "maniaks" pazuda tenteru tenteriem.
Nu, sekotājs piesitās staigājot gar Daugavmalu. Var būt vienu dienu, bet, ja tāds ir jau arī nākamā dienā ,tad trešo iespēju nedevu, aizņēmos smuku "travmatu", ko uzskatāmi arī nodemonstrāju, onkuli neredzēju vairs nekad, nekad...
T´;a ar tām vardēm un sviesta kulšanu P;

Laimnese  Piedod, bet es teikšu, ka Tava draudzene ir zoss. Septiņi gadi nav septiņas dienas. Gan jau viņa nebija vienīgā, kura tika izmantota.

Kaskaade  Šādas aitas gaidītājas un cietumnieku sponsores sauc par zaočņicām. Ikvienā kamerā ir dzejnieks, kurš par čīfiņu vai cigarešu paciņu uzdrukās visžēlīgākās vēstules uz naivo sieviešu prātiem. Apsolīs kāzas rundāles pilī, piecus bērnus un mīlu līdz nāve šķirs apmaiņai pret nelieliem, bet regulāriem naudas pārskaitījumiem un vētrainu sexu garo tikšanos laikā. Nekā uz šīs pasaules nav jauna, bet ja kāda vēl to nezin, nekko darīt, tāda ir skolas maksa.

Mikko  Manuprāt piektdiena ir klãt 🤣
Lídz ar vispãrejo stulbumu, skumjo vientulíbu un no tã izrietošajãm sekãm!
Bet ir labas zãles! Panemiet apsintu un aizmirsísies viss 😎🤣

Spriditis1975  Kādu laiku pēc armijas strādāju IeV resocializācijā. Tad tāda situācija ir labi zināma.
Viņi sēžot kamerā, raksta pa labi un kreisi, sastāsta nebūtības, arī par soda smagumu un izmanto sievietes sava komforta paaugstināšanai — diņģē naudu un ne vienai vien. Aprunā savu vēstuļu draudzenes, iesmej.
Kas mani tad izbrīnīja, ka daudzos gadījumos uz tikšanos atbrauca glītas sievietes un nevis pie Haritonova kaut kāda, bet abižotā.

bumpastiks  Ne nu visādi var būt,bet nu gaidīt 7 gadi??!!PIPEC!Vai tad pašai neviena pa so laiku nebija?

puuuka  Arī cietumnieks ir cilvēks,un ne visi ir vienādi(tavai draudzenei nepaveicās),nekad nevajag nosodīt,jo mēs neviens nezinām par ko šie cilvēki tur sēž.Daudzus ieliek cietumā ne par ko(mūsu valstī nauda dara lielus darbus),nebaidīšos teikt šos vārdus-ne par ko.Citi atsēž laiku kāda cita vietā(mans skolas biedrs atsēdēja 9 gadus sava brāļa vietā).Varu minēt daudz dažādus piemērus.Daudzi sapazīstās internetā ar ieslodzītajiem,daudzi nodibina attiecības un dzīvo laimīgi(zinu vismaz 3 tādus pārus).Reizēm parasts vīrietis,kurš nekad nav bijis cietumā dzīvo dubultdzīvi,uz divām ģimenēm,gadiem un neviens par to pat nenojauš.Protams,lielākā daļa no tiem kas tur sēž ir pilnīgi degradējušies un no viņiem nezin ko var sagaidīt.

Vaukskis  Cietumnieks izrādījies apsviedīgs! Sakarā ar to, ka mūsu dienās dalījums dzimumos vairs nav tik vienkāršs, personu,visticamāk, var nosaukt par vīrieti un sevi par tādu uzskata, vismaz rīkojās pēc cietumnieku vidū izplatīta scenārija, taču citos gadījumo tā var būt pat īpašu radība.. . :)) Vispār var izrādīties dzimumneitrāls! (skat. portāla Jauns.lv rakstu " "Neesmu ne sieviete, ne vīrietis" - Tilda Svintone un citi cilvēki, kuri sevi sauc par dzimumneitrāliem
(https://jauns.lv/raksts/skaistums/325939-neesmu-ne-sieviete-ne-virietis-tilda-svintone-un-citi-cilv
eki-kuri-sevi-sauc-par-dzimumneitraliem)

Nu,mans ieteikums, ka vajag vairāk pirms šāda veida iepazīšanām painteresēties par krimināla rakstura raidījumiem, piemēram, "TVCi" tāds ir "Uzmanību, krāpnieki!", kur citi cilvēki no Krievijas dalās ar reālu pieredzi, kad sastapušies ar negodprātīgu rīcību, krāpniecību un ne tikai; vajag saglabāt "vēsu prātu", nestrebt karstu, tik ļoti nepaļauties solījumiem, demagoģijai! Tā kā lielākā daļa cietumnieku Latvijā ir nelatvieši, tad arī paradumi līdzīgi, lai gan šajā gadījumā tautībai nav izšķirošās nozīmes. Cietuma vide lielākoties samaitā tos, kuri tur spiesti atrasties. Šeit vaininiekam ir piespriest ilgs ieslodzījums, kad viņam iespējams izskaitļot izdevīgākos "gājienus"- dabūt materiālo atbalstu, kas varbūt bija primārais, kādas sievietes uzmanību apstākļos, kad iespējas ir ļoti ierobežotas. Tiekot uz brīvām kājām, aizsitās elpa no variantu daudzveidības.. !

Skudiss  Kā lai nosauc tādu radību kura nepazīstamu veci un vēl neiepazītu dzīvē gaida un materiāli atbalsta. Part sievieti saukt negribās, var aizvainot daiļā dzimuma pārstāves. Varbūt par aitu, bet tās tak dod vilnu skaistām drēbēm. Atliek laikam saukt tik par ..... vienkārši līdzjūtīgi paklusēt. A veci var nosaukt par viltīgu un meistarīgu izmantotāju/krāpnieku utt. Var gadīties viņi tur kopīgi sagatavoja ausu makaronus apmaiņā pret materiālo pateicību. Savukārt ...... bija labi 7 gadi, dzīvot cerības un sapņos. Lūk tagad grūtāk kad nav par ko sapņot.

edding  09:31
"tagad grūtāk kad nav par ko sapņot".
Vēl tak cietumi pilni, ja pameklēs, var atrast. Vai kādu Brazīlijas atvaļināto virsnieku-miljonāru var atbalstīt. Un pasapņot.

hjuumans  ir tāds teiciens: "play stupid games, win stupid prizes."(spēlē stulbas spēles, vinnē stulbas balvas)

ksenija123  Galiga muļke.Ko te teikt.

uzplanaledus  Vispār jebkurš jebkuram var nodarīt da jebko. Tam nemaz nav jābūt cietumniekam. Pie tam pats darītājs bieži vien pat neaizdomājas, ko sadarījis.

av2  Un ja tas cilveeks bija vinnai vieniigais, kas teica labus vaarbus ? Muusdienu pasaulee mees tik maz sakaam labus vaardus. Palasiet komentaarus sseit :) Visaadi var buut dziivee. Un arii ,juust te...varat vienu dienu noklluut cietumaa.
Nevienu neaizstaavu, bet arii nenosodu. Jaa kaads pelniijis tikt nosauktam par mullkki, tad abi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu