Kā lai nosauc šādu radijumu par cilvēku,vai vīrieti?

Mana draudzene reiz iepazinās ar vienu tipu kas atradās ieslodzījuma. Abi bija viena vecuma, iedraudzējās. Viņa viņu uzticīgi gaidīja, materiāli palīdzēja turpat 7 gadus. Viņš atbrīvojās un ātri vien to sievieti pameta,jo nu izrādījās ka nevajag viņam tādu.Visi dotie solījumi izcibeja! Kā lai izskaidro šādu rīcību un kā lai nosauc tādu radijumu kas otram var to nodarīt un kapēc gan?

Pereira  Nav jābūt cietumniekam,lai neturētu savu solījumu!!Es savā dzīvē esmu sastapusi tikai vienu vīrieti,kurš turēja un tur solījumu.Tas ir mans vīrs!!Ir ļoti daudz vīriešu kas spēj aizmālēt acis un sievietes tic!!!Diemžēl tā notiek!

virietis1973  Normāla,nedaudz panaiva sieviete.Ja šeit pārsvarā spieto slīpētas un pārgudras Cecīlijas,tas nenozīmē ka tādām jābūt visām.Nu cerēja cilvēks,nu nesanāca,nu neko.

kosrem  Es uz sieviešu cietumu nesu paciņas. Īsi pirms atbrīvošanās saņēmu ziņu, ka esmu dzērājs un nejēga, viņas draudzene esot mani redzējusi uz ielas piedzērušu, tāpēc attiecības pārtrauc. Kaut gan alkoholu nelietoju kopš 1985 gada, 35 gadi ne pilītes. Neko daudz nezaudēju. Cik tad tur aizgāja šampūnos un auglīšos. Vismaz palīdzēju nevainīgi cietušajai.

Mikko  No comments.

Kaskaade  Nebeidzu vien nobrīnīties par cilvēku vientiesību. Kam jānotiek cilvēka galvā, lai vientiesīgi ticētu, ka cietumos sēž bez vainas vainīgie, ka šiem cilvēkiem ir kas svēts. Cietums ir morāli kroplīgo vai iznīcināto cilvēku getto. Uz ko ļaudis cer, sūtot naudu un pienesumus uz cietumu? - ka viņi izglābs kādu netaisni notiesāto dvēselīti???? Ko tādu var izdomāt tikai mazohisti un staigājošie provokatori-upuri.

kosrem  Kaskaade,- jaunībā pats dabūju pasēdēt. Nu ir skumīgi ja Tev neviens neraksta, nenes paciņu un nav naudiņas kontā. Labi, ka termiņš bija neliels un cietums nāca man par labu.

Senjora  Cietumā sēž ne jau ļaunie (tad mums te būtu par vismaz vienu dāmu mazāk:)), nedz arī labie, bet-likumpārkāpēji. Nu, lai nekad, nekad nepārkāptu likumu, ir ļooti jālaipo-kaut vai ielu pāriesim tikai pie zaļā.

duukainiite  Cilvēki konservi...
https://m.facebook.com/groups/1218951194844933?view=permalink&id=4364611883612166

Mikko  Arí slikta reklãma ir reklãma. 😌

duukainiite  Gadījās būt ekskursijā Brasas cietumā.
Tur par šo jautājumu daudz stāstīja.
Tā cietumā ir vesela biznesa līnija - ausu pūderēšana sievietēm tur - ārā.
Ir izplatītas kāzas cietumā, jo tas ieslodzītajam dod tiesības 24 stundas gadā pavadīt ar sievu cietuma brīvajā galā - cietuma viesnīcā.
Un tādu gadījumu ir daudz, bet katrs jau izkrāso savu dzīvi, kā māk.
Dēļ tā ir vērts pacensties, tāpēc pūdervēstules raksta profesionāļi...
+ sieviete var vienpusēji bez otras puses piekrišanas izšķirties no tāda vīra.
Pašai ir gadījies braukt uz Jēkabpils ķurmi ar siltiem pīrādziņiem uz tikšanos ar caur vēstulēm iepazītu ieslodzīto...man ar vienu tikšanos pietika, lai galvā ieslēgtos emergency lampiņas... 😜

Kaskaade  Kosrem, pirmais gājiens un termiņš mazs, tādēļ nepaguvi amatu dabūt rokā

Lovetta  vīrieti nosauksim par zeku...bet sieviešī par duru

Erosa  Domāju, dūkainīt, ka problēma ir tajā, ka cietums atradās Jēkabpilī. Vienkārši nākošreiz brauc uz Jelgavu.

Erosa  p.p.s. cilvēku-konservu teorija netur kritiku tā vienkāršā iemesla dēļ, ka konservi pilnīgi vienmēr ir brīvprātīgie. Saimnieks gluži vienkārši ir viņu labākais ķēriens, tāpēc konservi, nabadziņi, turās klāt ar visām četrām. Latvijas gadījumā demogrāfisko īpatnību dēļ tās kā likums, ir dāmas. Bet vainot citus savās izvēlēs ir slimi. Apgriezieties par 180 grādiem, konservi, un....tipu tapu.
Labāk parunāsim par metodēm, kādas lieto konservi saimniekorganisma noturēšanai. Būs interesanti.

Senjora  skatos, jauni spēki virtuālajā bastionā. kurš intrigants ta jūs te ievilka un pārliecināja cīnīties par svešām problēmām, hm?:)

Senjora  nu, protams, tas var mainīties & risinot svešas problēmas pilnīgi noteikti tiksiet pie savējām
čiv riv!

Mikko  Aga!
Pietiek te filozofét kã bútu ja man bútu.. 😏
Marš ekskursijã uz cietumu! 👉

RSQuattro  Nav ne jausmas kā, lai nosauc tādu sievieti, kura 7 gadus uztur svešu vīrieti un vēl pie tam cietumnieku.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu