Laulības šķiršana tiesā

Vai kāds var pastāstīt, kā norisinās laulības šķiršanas process tiesā? Vai tur kaut kas jāstāsta vai vienkārši, ja otrs piekrīt laulību šķirt, tad paziņo lēmumu un viss. Šķiršanās iemesls - alkoholisms, emocionāla vardarbība.......

izpaligs  vienkārši un viss ir pie NOTĀRA ,,,,,tiesā būs viss ar pierādāmiem faktiem ,,, nevis viena tante teica

Reds  "Kāpēc, lai nesamierinātos ar tādiem argumentiem, ja tā ir patiesība un viņš pats to zina? Pie notāra nav dabūjams..." un tur citās vietās arī tavos komentāros - tu mums stāsti ka viņš ir alkoholiķis un pametams un tajā pašā laikā pilnīgi normāls, saprotošs, šķiet pat pozitīvs cilvēks - vajag izlemt līdz galam kā tad ir.

Klausies ko saka Mikko - vismaz 90% sieviešu katrs nākamais vīrietis ir tāds pats kā iepriekšējais. Tikpat bieži tām, kas tiešām grib šķirties, tas nākamais jau ir savaņģots.

Nu žēl ka Latvijā vēl viena ģimene izjuks, feministēm protams medusmaize, viņas sievietes aicina skriet uz tiesu ne par ko nedomājot vispār, bail ka pārdomās un būs par vienu novājinātu sievieti, ko viegli manipulēt, mazāk + gan jau bizness arī nesokas pie pirmajām lielākām problēmām valstī, kad sievietēm nav tendence šķirties.

Erosa  žēl, žēl, visskumjākā parāde uz ohuja ielas, viena laulība iet uz galu...))
žēl būtu tad, ja kaut kā negatīvi ietekmētu tavu dzīvi, red
a tā... neviens nav nomiris, telefoni visiem ir, nespēs sakoļīt citus, saies paši vēlreiz kopā! nemeklēsim problēmas tur, kur to nav
ja vēl tām iepazīšanām nebūtu nejaušības, a to i citreiz saimniecisks raksturs, vēl varētu sēru nopūtiņu izspiest.... bet tagad tfū

Reds  Nu bet es jau to arī rakstu ka dažām te tikai prieks par to situāciju. Un ja visa Latvija izšķirsies un dzīvos bailēs no pretejā dzimuma, tad būs laime pilnīgā.

Erosa  noteikti nav prieks. es tev vēl vairāk pateikt - not applicable
bet tā kā neesmu piedzimusi vakar, zinu, uz kādiem pamatiem tiek slēgta liela, ja ne lielākā daļa laulību. risinājums izriet no cēloņiem

LaskovijMerzavec  Ups, kāda bēdu ieleja... nu ja sievišķis grib šķirties, tad lai šķiras.

NEviens nav solījis, ka dzīvē nebūs šķiršanās, tikšanās un atkal šķiršanās.

av2  Dzeeraajus vispaar vajadzeetu...uz vientullas salas, lai nodzeraas, neviss chakaree dziives visiem cietiem. Kretiini vienkaarssi.
Par jautaajumu, ja nav pretenzijas vienam pret otru nekaadu, 15 minuutees sskkir. No tiesas eekas jau iesiet..katrs uz savu cella pusi.

marija19561956  Ej un dzivo atseviski,esi patstaviga un pec kada laika sniedz skirsanos,izskirs uzreiz,ja esat gados jauna un jums nav dzimumdzives ar savu viru.

Senjora  gaidi, marij, tagad kritiku no dāmām un daiļrunīgus plusus no kungiem, protams, ja tie lasa PA.

Mikko  Pateikšu vienkãrši - Dzívo brívi neko nelaid véjã! 😌

Kaskaade  Nu tas tādēļ, ka droši vien pasūtīji ekonomisko klasi- tikai prasības pieteikumu.
Prieškam tev jāpierāda vīra alkoholisms? Laulību šķirs jebkurā gadījumā un uzturlīdzekļus bērnu uzturam tev nepiešķirs vīra alkoholisma dēļ.
Viņš ir vardarbīgs? Gribi nošķiršanu?

Reds  Tas ir tāpēc ka viņas dzīvo fantāzijā ka tavs vīrs pēkšņi atnāks ar žūksni naudas un par visu samaksās un vēl tavai advokātei dzeramnaudu uzsauks. Tās vājprātīgās feministes, kuras tiek šitādos amatos, ir jāredz dzīvē pirms var noticēt tai augstprātībai un iedomībai.
Un, visticamāk, ka viss jau ir sarunāts un nekādus pierādījumus nevajadzēs. Ne pirmais, ne pēdējais tāds gadījums.

Kaskaade  Tīri vai akadēmiska interese, kurš no plebejiem liek tos mīnusus.

Kaskaade  Nu tad ko tu vēl gribi? Uzturlīdzekļi līdz spriedumam ir, laulība būs šķirta. Vēl nelasi kas rakstīt, ja neko īpašu neprasi tiesā, neko arī nav jāpierāda. Tas psrs laikos bija iemesli jānorāda, lai izšķirtos. Kas ar bērniem, kopīgo mantu?

LaskovijMerzavec  Tāpat tiesa var nedot šķiršanos un uzskatīt, ka nav pietiekošs pamats, kā arī uzklausīt nepilngadīgo bērnu viedokli utt..

JA nemaldos, tad vienīgais, kad tiesa 100% un nevilcinoties iedot sķiršanos, ja reāli kniebies ar citu un paliec no tā stāvoklī.

Erosa  būsim godīgi, kaskādes gadījumā tas nav reāli.

LaskovijMerzavec  Un kas grūti googlē palasīt?

https://lvportals.lv/e-konsultacijas/18261-laulibas-skirsana-tiesa-2019

UN vardarbība ir jāpierāda, arī emocionāla. Reāli pierādijuimi der tikai policijas iesniegumi, izsaukumi, akti.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu