Kur Vecrīgā Labas vietas , lai aizietu uz randiņu (Jautājums sievietēm)

Jautājums sievietēm, kur ir labas vietas Vecrīgā, lai aizietu uz randiņu,
Uz kurieni jūs vīrieši ved?

Lūgums galīgi lētos un ļoti dārgos variantus nepiedāvāt,
Sakarīgu vidēju līmeni.

kuks10  Ja es ietu ,tad aizvestu uz Tērbatas ielas ,,Ezītis miglā", normāli iedzert plus labas skats pāri ielai, skaistas krāsas. Publika no 30gadieniekiem..pa retam veči āži ,kā es. Būtiski ,ka latviska publika ,nav 90.g.urkas,pa retam kāds ārzemnieks..

aivalaiva  Es randiņā reiz vienu aizvedu uz purvu pastaigāties. Ilgi viņš man pieminēja to - vai ja randiņš nepatiktu, būtu viņu akacī atstājusi? 😁 Tad bijis randiņš Usakova kepkas augšā, skatu torņos utt pēc kā seko maltīte. Pat Vecrīgu nepateikšu daudz, bet ir Rīgā vietas, kur labāk neiet.

Chris1986  Es tik nevaru saprast, kāpēc jāiet dzert uz krogiem ar skanīgiem angliskiem vārdiem par alkoholu pārmaksājot 10kāršu cenu, nekā paņemt Maximā pudeli un iedzert mājās? Kas tajā krogā ar superdārgo alko kāds īpašāks kaifīgāks noreibums rodas?

Bellatrixa  Šobrīd vajadzētu būt Restorānu nedēļai. Var tak papētīt piedāvājumu. Man ļoti patika. Aiziet tur, kur ikdienā neatļautos un pamēģināt ko jaunu, līdz šim neēstu, jaukā atmosfērā un ar jauku sabiedrību.

Skarlete  Mums bija 2 stundu orientēšanās spēle pa Vecrīgu...tiesa gan biļete tika vinnēta un bija jāizspēlē!:))

kvarts  uz zooloģisko dārzu aizved....

Chris1986  jā, pie radiem ..

LaskovijMerzavec  Es tik nevaru saprast, kāpēc jāiet uz veikalu ar skanīgu anglisku vārdu Maxima par alkoholu pārmaksājot 100kāršu cenu, (ar visiem akcīzes nodokļiem) nekā paņemt Tolīka pašdzīto pudeli un izdzert ar Aņku sagādāto uzkodu, turpat tuvākajā vārtrūmē, pie tam pateicībā to izkniebjot..

Chris1986  Jā, Laskovijs arī piedāvā labu variantu - katrā ziņā interesantāk nekā ar svešiem cilvēkiem kopā krogā apreibināties

DanteZ  Sievietes krāso lūpas kad pienāk karš tač. Tagad Corona čumka

DanteZ  Atvainojos, pats vecs ēzelis, jāuzbljauj lai saprastu. Bet paldies par update. A kas ar Baltiem krakliem. Lasu ...

Taiida  Ja runā par vēderpriekiem, man patīk Gan bei. Ir gan Galeria Centrs, gan Galeria Rīga Dzirnavu ielā. Ir gaļēdājiem un zivju ēdājiem izvēle, jūras produkti un vegāniem piedāvājumi, var dabūt samazināto porciju un cenas gana paceļamas.

ieva03  Tagad tikai jāstaigā pa parkiem,pa svaigu gaisu,un bez maskām ,tikai jāievero 2m.un randiņš var notikt,un galvenais bez liekiem izdevumiem.

av2  Uz labu kiino , peec tam uz labu restoraanu, un tad uz labu hoteli .

Spriditis1975  Ja par ēstuvi, tad patika Rozengrālā, Rozena iela 1, kur 13.gs. aura gan telpas, gan apkalpojošais personāls. Abās reizēs personāls bija vēss, nospriedu, ka tā jābūt :) Un jā, ēdiens arī atbilstošs tā laika, cenas samērīgas priekš 1.randa.

Marija_Anna  Sprīdīti1975, priekš Deavida Rozengrāls būs par dārgu. Kaut arī tas ir interesants.
Ja cilvēks šādi plāno randu, tad man iesprūstu kumoss mutē.
Interesanti, dāma arī vispirms izpētīja Double coffe cenas , un tad riskēja uz kokteili ?

Erosa  imho, ja grib ķert izjūtas, tad kompānijā labāk, nekā divvientulībā, un tad jau vienalga, kur. Aziāstus, ķīniešus, turkus necienu, bet paskatīties, ko latvji centrā, Vecrīgā vai Jūrmalā satamborējuši-ar prieku! līdzīga vecuma domubiedru grupa-perfekti! lūdzu nejaukt ar svingeriem. uz māju iet pa vienam vai max, pa 2 :)

Spriditis1975  Nu Dāvidu tad var vest uz Pēterbaznīcu, ui, otrādi, lai viņš ved, nepatiks, tad mūžīgās mīlas vārdā abi lejā no 70 m augstuma un miers mājās.
P.S. Meitenei jau laicīgi jāuzliek parašūts :)

preilene  Hmmm... trešais randiņš.. aicini pie sevis uz mājām vīnu iedzert un filmu apskatīties ;)

Agatem9  Aizved uz Doles salu Mini Zoo, Stārasti. fantastiska vieta. Protams, ja ir auto.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu