Kur Vecrīgā Labas vietas , lai aizietu uz randiņu (Jautājums sievietēm)

Jautājums sievietēm, kur ir labas vietas Vecrīgā, lai aizietu uz randiņu,
Uz kurieni jūs vīrieši ved?

Lūgums galīgi lētos un ļoti dārgos variantus nepiedāvāt,
Sakarīgu vidēju līmeni.

persejs  ja iet runa par bāriem vai klubiem, tad man lieka, ka tādu nav....Es pats esmu džeza cienītājs un labprāt gribētu atrast kādu foršu vietu kurā pie galdiņiem varētu normālu džezu izbaudīt....

MrAction  Es aizvestu uz mezu.

Pavalgs  Ved uz medicīnas muzeju................... goč pendel..................tici man .......................pāri paliks tikai pašas, pašas, izturīgākās.

p.s. Bijušais ZAGs ( taga Krievijas vēstniecība ) turpat blakus.

Ērti, lēti, izdevīgi ;-))))))))))))))))

Piparkuka  "Tinto" pie Splendid Palace. Ideāla vieta...
Pirmais, kas nāk prātā un ir ļoti labs.

ZebieksteEs  Džezu varēja baudīt Minox bārà, ja vecā atmiņa neviļ.

Piparkuka  Ir vēl, starp citu, ļooti jauks restorāniņš ļoti mazā ieliņā netālu no Universālveikala- Gleznotāju ielā. Vienmēr tur, ejot garām, ļoti gribētos iet un pasēdēt... Pie tam tur bija vienmēr reklāmiņa- ienāciet pie mums un glāze vīna par brīvu!:)

Kaskaade  Nu ko jūs tā mokaties autora dēļ, vienalga par to pasākumu būs jāmaksā dāmai.

av2  Jaa, uz mezzu arii dereetu. lai lasa seenes :))

dabasmiilis  Tava pirmā problēma ,ka to prasi sievietēm... Kungi noteikti šajā jomā ir zinošāki un atbalstošāki , padalīsies ar visiem slepenajiem striptīzbāriem un pieņemamajām cenām, neieteiks pasūtīt dārgus burbuļūdeņus un kažokādas.

ZebieksteEs  Izskatās, ka te daudziem bērnudārza skaudība😂

Cindarella  Nu nezinu,ja ir pašam sava mašīna...var izdomāt interesantāku randiņu pasākumu,kā iet uz restorāniem.Var izbraukt pie dabas un baudīt rudeni...nepiespiestā atmosfērā...manā gadījumā kungs pieteica...apģērbies tā lai nav auksti...izbraucām ārpus Rīgas,izstaigājāmies un kungs bija sarūpējis visu jaukai papiknikošanai...vienkāršas gardas sviestmaizes,termosi ar siltu tēju un kafiju...vēl daži našķīši...vienkārši un jauki pavadīts laiks.

Marita  Cidarella Nu ko tu! Te taču kungi skaita izmaksas lidz centam. Cik izies naudas benzīnam, cik našķīšiem. Un vēl tas pa tukšo patērētais laiks. Un ja vēl sieviete nav pirmā svaiguma! 😁 Lētāk un vienkāršāk ir tase kafijas.

tracer  Taa kaa taadi beerni.abi dzimumi..vienam dzimumam seekla iemetusies galvaa.otram dzimumam mendelsons galvaa..gribat realitaati?ja sieviete smuka.vinjai katru otro dienu randinsh..vai nebuutu biski dumji vest uz restoraanu sievieti kad zemapzinjaa juuti ka nebuus nekas?daudz taadu randinju turistrs savairojies..runa nav par skopumu.runa ir par taadu sievieshu slaku kuras uzsjata ka viirietis ir vinjai paraadaa jau no briuzha jad vinja atnaak uz randinju.iesaku visiem zaljaniem gurkjiem..jau sarajstee jafuju dzert benziintankaa...ar piebildi kulturaalu..ja buus simpaatijas tad uz restoraanu..savaadaak sanask dzirdit un eedinaat pilniigi sveshas tantes.kuras stulbi smaidiit un teiks varbuut....restoraans kino un teaatris tikai sievietei kurai tu interesee..kameer nav patikshanas nekaadu teerinju..lai jet straadaat

Belle_de_Jour  persejs, M/Darbnīca.

ESENI  Marita,pilnīgi piekrītu Tavam tekstam !:))Un galvenais lai mēs izskatāmies ka no žurnāla vāka!Tikai žēl ,ka paši ne pirkstiņa nepakustina lai iekarotu tādu sievieti,piedāvājums viņiem pa pilno ,kāpēc tērēties ,kā kāds rakstīja kandža un desas gabals ,pietiek!:)))

Cindarella  Marita...man tad laikam paveicās.😀

Kaskaade  No šī aspekta piekrītu tev, tracer, par visiem 100.
Tāpat apbrīnoju sievietes, kuras šniceles vai prosecco glāzes dēļ gatavas tērēt savu laiku ar vīrieti, kurš neimponē.

Marita  Cindarella Ja ir pacietība, tad arī šeit var atrast normālus vīriešus, kas nav ne tik nabagi, ne tik skopi. Un kuriem pašiem patīk forši pavadīt laiku.

Cindarella  Marita...piekrītu,bet patiešām šis randiņošanas pasākums bija ļoti jauks ko patīkami atcerēties....

Erosa  nez, kādu otru pusi šitās randiņošanas ptičkas meklē-tādu pašu m vai pretstatu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu