Kur Vecrīgā Labas vietas , lai aizietu uz randiņu (Jautājums sievietēm)

Jautājums sievietēm, kur ir labas vietas Vecrīgā, lai aizietu uz randiņu,
Uz kurieni jūs vīrieši ved?

Lūgums galīgi lētos un ļoti dārgos variantus nepiedāvāt,
Sakarīgu vidēju līmeni.

Lola1976  Man nepatīk restorāni un kafe randiņos. Jūtos neērti. Man patīk brīva atmosfēra. Pastaigas par purviem, takām ar latte kruzi rokās. Pastaiga otrajā randiņā. Pirmajā labāk mašīnā Statoil kafiju iedzert. Tad zināms, vai būs nākamais randiņš. Trešajā, tiešām jau pie sevis...... vīns, suši, vai kas cits gards.

Lola1976  Nu sīkumaini vīrieši. Santīm... ji! Ja skaitat savas kapeiciņas vai bus vērts vai nebūs. Tad varbūt sāksim uzskaitīt, cik sievietei izmaksā randiņš?
Pirmajā randiņā paļubomu, sievietei bus jauna veļa. (tas vai apzināti vai nē, katrai savs iemesls). Manikīrs. Tad kādai zeķubikses jānopērk, žilete, lūpukrāsa un citi sīkumi. Tur salecas nauda. Tikai atšķirībā no jums dažiem labiem, mēs neieciklejamies uz naudu, bet gan strādājam lai pašas nopelnītu.

Virinsh  sieviete apmaksaa randinjus - MURGS!!!
Autoram ---> nav nevienam jaajautaa kur un kaa un cik maksaa - citreiz pasha klaatbuutne otram cilveekam ir svariigaak nekaa kaut kaadi krogi, restoraani utt.
Vienkaarshi dziivo no sirds un viss buus labi (savaa pasaulee).

Mikko  Smiekligas Jús te esat 🤣
Nevaru iedomãties ka skaititu un rékinãtu kaut ko...
Protams ja vispãr bútu vérts ar kãdu kurp doties 😋

Marita  Mikko mēs kā reiz neesam smieklīgas. Nekad nav ienācis prātā rēķināt, cik man izmaksā tikšanās ar vīrieti. Jo mana labsajūta un izskats pa lielam jau ir svarīgāks man pašai. Nedomāju, ka vīrietim ir kaut mazākā nojausma, cik sievietei izmaksā labs zeķu pāris vai jauna kleita. Un nevajag jau arī. Domāju, ka viņam ir vienalga, vai tā ir jauna štāte vai vecāka.

Piparkuka  tracer- nu tāpēc jau ir jāiepazīst un jāsajūt pirms tam! Tad arī satiksies adekvāti un vērtīgi cilvēki un pirmais gājiens būs un labu restorānu/kafejnīcu. Un ziedi un pazīšanās, pakāpeniska....

A benzīntanka kafija- absurdu absurdu absurds! (NĒ, NU PROTAMS, TAS NEIZSLĒDZ BENZĪNTANKUS, JA BRAUC TĀLĀKĀ CEĻOJUMĀ))

Kaskaade  Nu paļubomu līdz randiņam kādam 5ajam jāvelk nevis jauna, bet veca novalkāta apakšveļa, lai galvā nedzimst pāragra vēlme likties slīpus ar katru nošņurkušu garāmgājēju. Un tās zeķes ar mežģīnēm nav domātas tam putnubiedēklim, kurš ieradies uz randiņu, bet sievietes pašas pašapziņai un svinīgajam noskaņojumam. Bet ja reiz tā, kālab tērēties pirms laika un mizot sasvīdušai pirms lokomotīves? Lai papriekš pierāda, ka viņš vsp vērts jaunas apakšveļas un sietiņzeķu uz štrumbantēm

Lola1976  Mikko, palasi visus komentārus. Tad sapratīsi par ko es runāju. Te daudzi skaita.
Nu bet Tev tak nav jāiet uz randiņiem, ja neviena nav vērta. Es gan eju, jo ir ļoti forši un patīkami vīrieši.

Mikko  Jap! Park cik esmu nošnurcis garãmgãjéjs un pie tam vél sasoditi pragmatisks tad lai Jums nerastos lieki izdevumi uzfrišinoties aiztaupu Jums tos 🤣
P. S. Labas zekjubikses varu nopirkt sabojãto vietã 🤣🤣🤣👌

Marita  Kaskaade, es esmu izbrīnīta par Tavu nostāju. Nav jāiet uz randiņu ar katru nošņurkušu garāmgājēju. Un nav katrs vīrietis jāsauc par putnubiedēkli. Īstenībā es savā neilgajā randiņošanas pieredzē nevaru atcerēties nevienu, kuram par godu būtu varējysi uzvilkt vecu novalkātu veļu, kuras man nemaz nav. 😁 Sievietei taču jābūt čujam un ņuham, lai izvēlētos normālu vīrieti. Pie tam es te nedomāju, ka viņam obligāti jābūt pusbiezajam.

Lola1976  Kaskaade, ar ņošņurkušajiem vispar nekur nav jāiet. Tur pat laiku nav jātērē.
Nu nesaki vis, ir vīrieši (es runāju par tiem ar smadzenēm), ļoti labi visu ievēro un novērtē.
Pēc cik ilgi liekas slīpi, tas atkarīgs no pašiem cilvēkiem. Ir buksētāji ir darītāji....

Kaskaade  Dārgās dāmas!
Atsūtītie foto un sarunas pa telefonu/watsap/mesinger vēl negarantē pielūdzēja autentiskumu.

Dārgās dāmas!
Jo ātrāk jums noreibs galva no jaunā pielūdzēja, jo ģeometriskā progresijā straujāk kritīs jūsu vērtība viņa acīs!

Dārgās dāmas!
Sargiet un cieniet sevi! Esiet apdomīgas un prātīgas. 😉

Marita  Kaskade, pavisam noteikti acis un ausis jātur vaļā. Taču es sevi nespētu cienīt, ja tagad mājās ieviestu divas veļas atvilknes. Vienu ar veco veļu speciāli nošņurkušajiem un otru tiem foršajiem. Es katru dienu cenšos būt smuka. Un uz katru randiņu eju ar piepaceltu garastāvokli un cerībās uz labi pavadītu laiku. Skaidrs, ka ne katram pirmajam randiņam seko otrs. Taču godadieva vārds visi vīrieši bija absolūti autentiski. Var jau būt, ka man vienkārši laba karma nopelnīta.😁

Kaskaade  Man mēle kā pātaga. Karma karmai, bet hivs, hepatīti un vēlme papriecāties tikai vienu reizi uz smaidīgiem zobiem nav uzzīmēti.
Nevajag atvilkni, dežūrējošās apenes sevišķajiem gadījumiem nodrošinās morālo disciplīnu savaldīt visus kārdinājumus izģērbties nepārdomāti ātri.
Bētt, visas jau te lielas un gudras pašas 😉

Marita  Vilka baidies, mežā neej. Neviens vēl prezervatīvus nav aizliedzis. Ko tad Kaskade domā, ka sex ar autentisku vīrieti 6. randiņā ir garantija, ka slimības nav iespējamas? Jebšu katru reizi pieprasi dienu vecu izziņu no daktera?

Kaskaade  Nu vai tu domā, ka strīdēšos ar tevi? Protams ka var arī sexot nemaz niku nepavaicājot.
Vīrietis, kurš sācis sievieti cienīt, izziņu katru dienu nēsā kabatā, tas tā pavisam tēlaini runājot. A ar šļorām, nu ko, ja sanāks šaize, zz vnm var nomainīt.

Mikko  Nu tad laipni Jums te izdodas ar tiem foršajiem 😉
Es tã no malas pavérošu un vienkãrši pasmaidíšu 😌

LaskovijMerzavec  Ja patin filmu atpakaļ, tad foršākās sievietes, vismaz kuras atceros, 99% bija tās, kuras netielējās un noteikti nenāca dežūrējošās apenēs...

CoCoSan  Ceru jums skaisti un gudri kopīgie bērni

Erosa  Tev sakasnītis pēc foto.Govīm tīģeri nedzimst.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu