Kaut kas jautrāks.

Deļ masku nēsāšanas visiem stress. Bet kas jautrs ir atgadījies? Nevar būt,ka tikai negatīvais...

Lapsa18  Man maska mazliet traucē,jo ir brilles,bet nu ir cilvēki,kuri 8 stundas maskā,tāpēc nečīkstu
Meklēju inyeresantu masku.Masku-aksesuāru.

Spriditis1975  Pašam uznāk dažbrīd smīns, kad ieraugu vergu dvēseles kā senajā Romā, ar uzpurņiem. Mokās, cieš, bet vienalga smacē sevi ar baciļiem un iegalvo, ka veca, netīra maska viņus no kā pasargās. Un tas žēlabainais skats ko met uz mani — “izglābiet mūs!” — mani bēdina. Kā vienā mirklī var cilvēka vaļu noņemt, gribasspēku, iebiedēt un ieviest paaudžu bailes. Pareizi, viegli pakļaut iebiedētās muļķu aitas, kuras veikli uzķeras uz manipulācijām!
Šeit visā krāšņumā Orvela dzīvnieku ferma.

KŪ! Sauksim divas reizes lillā bikšu īpašniekam un vienu reizi dzeltenām biksēm, un viss tas saskaņā ar uzsišanu sev pa vaigiem un pietupieniem.

Var arī nostāties Sommersa ielā pirms ieiešanas DC kā mūsu “lepnais”, nedaudz ieliecies, pakaļu atšautu uz augšu un obligāti piepaceltu, muguru ieliektu uz leju, zodu paceltu rīkojumu saņemšanai.

vaitiesam  Pie mums tik reti izņēmumi staigā maskās.
Stress jums ļaudis no kaut kā cita, piemēram seksa trūkuma, ekonomiskas nestabilitātes....

hjuumans  masku nenēsāju, stresa līmenis ir pierastās robežās.

Julianna  Izrādās, ar valdības rekomendācijam(ārkārtas stāvokļa taču nav!!!!) mēs visi esam uztaisiti par mediķiem, kuriem tā ir ikdiena. Tipa visa LV mediķi, staigā maskās, pieņem dzemdibas, taisa kirurģiskas operācijas. Tas, ka LV nav 100% aitas, kā mūsu kaimiņi, priecē. Pa šiem "brīvības " gadiem izaudzēta jauna paaudze un manējā arīdzan ir nonākusi mēmā sadarbībā ar zagļu režimu.Vecīši iebaidīti ar nāvi. Nešaubos, ja kāds no valdošiem pateiktu, rīt ejiet bez apenem, jo tas aizdzīs kovidu un vēl masu saziņas līdzekļos ievietotu bildes ar dupšiem,sekotāji atrastos. Patērētāju sabiedrība pieņems visas izdzevateļstvas un ņirgas, lai varētu eksistēt. Te dāmas raksta --visam sekoju, izpildu. Trakākais, kad jums smadzenēs ir ielikuši paškontroli. Galvas pelēkā vielas nav, trako fanātisms. Vienā no sabiedriskajiem ziņu portāliem oficiāli (jo dators televizors mums ir oficiālas personas) paziņoju, ka esmu atbrīvojusi sevi no masku valkāšanas. Novēlu arī jums atskurbt un tapt brīviem.

saulite34  Tu taču esi tā slavenā dziedniece,kura pat pa telefonu prot ārstēt cilvēkus no visādām kaitēm,pat te tavus buramvārdus ir iespēja lasīt un tie tavi pasaku dēmoni jau ir beiguši savā starpā cīnīties.Tik slavenai dziedniecei patiešām masku nevajag nēsāt,vēl pazaudēsi savas dziednieces spējas.

Drole  Ir tachu globaalpatriotiski valkaat uzpurnjus, lai atvieglotu sociaalos budzhetus, jo smaceetaaju lietotaaji biezhaak inficeejas.

The CDC study, which surveyed symptomatic COVID-19 patients, has found that 70.6% of respondents reported “always” wearing a mask, while an additional 14.4% say they “often” wear a mask. That means a whopping 85% of infected COVID-19 patients reported habitual mask wearing. Only 3.9% of those infected said they “never” wear a face covering.

Statistika liecina, ka dienas desmit peec rezhiima piespiedu meeru ievieshanas saslimusho skaits strauji progresee.
https://fee.org/articles/5-charts-that-show-sweden-s-strategy-worked-the-lockdowns-failed

The study offers insight into the reality that tens of thousands of Americans are acquiring COVID-19 on a daily basis despite overwhelming adherence to mask wearing. Masks simply aren’t working to “slow the spread” or “stop the spread.”
https://jordanschachtel.substack.com/p/cdc-85-of-covid-19-patients-report



https://www.sott.net/article/438827-A-classic-fallacious-argument-If-masks-dont-work-then-why-do-sur
geons-wear-them

Mikko  Galvenais te kãdam ir nokrist no mãkonjiem un vélams ar galvu pa priekšu 😏
Savãdãk spermotozoídi Pédéjãs pelékãs vielas paliekas izspiedušas! 😌

Vaukskis  Juliana, tās nav rekomendācijas, bet mūsējās valdības rīkojums, kas ir jāizpilda vispārības labad. Ja neatzīst, drīkst pārcelties uz dzīvi citur, kur (vēl) neliek valkāt sejas maskas sabiedriskās vietās, publiskos pasākumos! Kad nomainīsies valdība un yas agri vai vēlu notiks, tiks atceltas konkrētās prasības, varēs atgriezties no ārzemēm vai etniskās dzimtenes. Līdz turpmākajam, kas nepatiks, acīmredzot!

Kencis  Kolchozniece , slaucēja , - Tessa , darbs svaigā ir veselīgs , varbūt prātiņš tad atgriezīsies !
Es nekāds lielais Gobzema fans neesmu, un nebūšu, bet daudz ko viņš runā po djēlu un po ponjatjijām !

kuks10  Viss ir čikiniekā, mans vēl no Polijas brauciena, atradu zilo masku, uzlika uz sejas, un braucu uz centru dzert, bet jāsaka godīgi ,neizturēju pat piecas minūtes, kad to masku ieliku kabatā. Paskatījos, kad lielākā daļa tur virsū, bet deguns ārā. Galvenais, ka krogā covidos neiedarbojas ,jo visi tekterē alkaholu..vakars bija izdevies ,jo kārtīgi izstaigājos., jo biju aizbraucis kaut kur šķērsām..

AliceX  Aizrāvusies esmu ar vairākiem online kursiem no plašās pasaules tālēm. Nu jau trešo kursu apmaksāju.
Super! Kad vēl ir bijis tāds laiks, kad Kalns ir nācis pie Muhameda?

LaskovijMerzavec  Lai nu kas, bet Gobzems neko pa djēlu nerunā, jo tikai virspusēji muld, bez reāliem darbiem, katrā gadījumā, savāca lētu popularitāti uz Maximas upuru rēķina un vēl beigās paņēma pēdu. Tas pats ar kps. Un no valsts pārvaldes vispār 0 sapratnes.

Julianna  Par valdības rīkojumu. Lai ieviestu tādu MASKU REŽĪMU(kurš neeksistē jurispudencē)ir nepieciešams PAMATOJUMS. Kaut vai ārkārtas stāvoklis, kura, reāli nav. Kāpēc nav statistikas par gripas slimniekiem, tuberkulozes, vēža utt. katru dienu??? Ja jums valdība izdos lēmumu iet pakārties? Iesiet ? Runājot par vienu izcili garīgu būtni. Dodu infu. Kā vēdiskais ārsts esmu mācījusies 6 gadus. Ir 11 sertifikāti. Bet! Dzīve ir tas galvenais eksaminators, kurš lemj, vai manas metodes der vai nē, vai man atvēlēt naudas enerģiju. Darba ir pietiekoši un man ir morālais gandarījums palīdzēt un redzēt laimīgus cilvēkus. Sēj saulīt labo šajā planētā un tā atbildēs ar to pašu.

uzplanaledus  Labākais bizness šobrīd ir masku bizness. Lai arī šuvēju ir daudz, noietu var atrast katrs.
Chris1986, es zinu, kur internetā var pasūtīt ;)

uzplanaledus  Bet man patīk maskas :) labs aksesuārs.
Vanga bija pareģojusi, ka Eiropu pārņems musulmaņi. Te nu mēs esam, visi kā musulmaņi :D

Erosa  Drole, covida pandēmija nekādi nevar pieņemties spēkā pēc masku lietošanas pavēles. Cita lieta, ka maskas ir miroņa plāksteris, kas lietot ir jāmāk. Un jāzin, kuras vispār drīkst lietot ilgāk par 2h. Tās ir tās respiratortipa, mazāk liek elpot to, ko pats tikko izelpojis, bet aizsardzība tāpat nevelk uz 50%
Man citplanētieši pačukstēja, ka covid infekcijas pandēmija pieņēmās spēkā tūlīt pēc tam, kad pastalas ar atplestām rokām un demonstrācijām ar karogiem nesagaidīja friču lidla un vvz, kādu vēl biljonkapitāla melno zirdziņu uzvaras gājienu LV tirgū.

Erosa  tas vīruss, iespējams, vnk tika palaists kādā pūlī. Latvijā ieceļo brīvi en-tie aģenti, reiz aiz tādiem ecolainā (!) sēdēju, un ja būtu bišķi mazāka dzīves skola, ij nepiefixētu
a tagad ecolainu sit nost friču flixbuss, leišu eirolainu jau tikko novākuši.

mieru_tikai_mieru  Maskas dēļ principā var nekrāsoties vispār.

saulite34  Par valdības rīkojumu. Lai ieviestu tādu MASKU REŽĪMU(kurš neeksistē jurispudencē)ir nepieciešams PAMATOJUMS[c]

Tie tavi laimīgie tūkstoši cilvēku laikam katru dienu skrien pārbaudīties vai nav saslimuši ar kovidu un tērē valsts naudu un kāpēc tāda sertificēta un vēdiska dziedniece vēl neatrodas valdības rindās,katru dienu tu mums skaitītu savus buramvārdus no tribīnes un mēs visi veselībā un laimē varētu starot.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu