Kaut kas jautrāks.

Deļ masku nēsāšanas visiem stress. Bet kas jautrs ir atgadījies? Nevar būt,ka tikai negatīvais...

uzplanaledus  Nav jēgas parbaudīties uz covidu, ārsti taču šai ligai nevar palīdzēt. Var tikai ievērot kaut kādu reglamentu un viss.

eziCmigla  Es precizēt par tiem aģentiem..B.Geitsa aģenti, ar kovidu un čipiem..vai Lidlla aģenti ,ar lēto friču preci čemodānos? Un Tu kā , aģents 007.. visus piefiksēji, izsekoji un noziņoji atbildīgajiem dienestiem?
Un tā kā tēma " Kaut kas jautrāks "..Tu kādreiz esi mēģinājusi sekss..? Ja neesi, tad pamēģini. Atrast vīrieti , tīri veselībai . Patstāvīgu sekss draugu. Kaut sagūsti vienu no tiem aģentiem. Lai būtu , kaut kas jautrāks.

rokons  Ko dod sertifikāti, buramvārdi, revolucionāra pārliecība, ja smadzeņu nav. Šitas draņķis pa gaisu lāga nelido, tāpēc izvairīsimies no iespējamas sīkapspļaudīšanas, un neapspļaudīsim citus. Vismaz sliktāk nebūs.
Par maskām pieredze pietiekama, ka vismaz senlaikos lietotās četrkāršās marles maskas ar 4 saitītēm pasargāja pacientus no inficēšanas.
Ja nu gluži neesi mūsdienu vārgais jāņtārpiņš, tad pieredze, ka ap 7 st. var pavadīt darbojoties galvenokārt stāvus operāciju zālē ar padlaiku ventilācijas sistēmu, un joprojām var būt pie dzīvības un ari kaut kādas pieņemamas veselības.

kvarts  man pajāt, masku nenēsāju....

Felde  Piekriitu,kur ir statistika -katru dienu,cik mirussi...no vezza,gripas,sirds asinsvadu slimibaam!
Viendien kada aarste-mana kliente,teica taa-isti nesaprotami liekas tas-kas,kaa,kaadaa veidaa,diennaktii veic 5000 analiizzu!?
Un vel tas,ka viruss izplataas-uzbruk nakts stundaas! Jo ierobezzojumi stajs speekaa naktiis! Liidzigi,kaa ar Ligo nakts tupumu... Ja aizliedzam,tad visu un visiem,lai butu komendantstunda! Kaada jega no netiiram maskam? ja mediciniska maska der 2h,taatad,darbadienaa nepieciessamas taadas 5gb. 5 maksaa 2.99eir. vai tauta to var atllauties? Taas passutas maskas-kuraam izelpojam cauri savu elpas mirtumu-ir nekam nederiigas!kuras ar rokam noraujam nost,iebaazzam kabataas,tad velkam laukaa,bakstam atpakal uz sejas.... Smiekliigi! Taadu masku nedriikst likt atkaartoti!!! ja rokaas nav cimdu,esam paklauti visam,veeroju,ka veikalos ne grozi,ne rati netiek dezinficeeti pec katra..tiessam visi dezinficee rokas? Nesmiidiniet!
Vai nevareetu but,ka LV pelna naudu? pirmas pandemijas laikaa,tik centiigi viss notika,un atduuraamies pie mazas naudinnas,kura nebuus jaatdod,tagad raadam lielaakus raditaajus,jo atkal piesskkirs miljardus....
Manuprat,ja viss buutu taa kaa saka,gudras galvas-ar likumu aizliegtu daudzas lietas,bez iznneemumiem! tai skaitaa-maska maksaatu kaadus 10centus,vai taas bez maksas daliitu visur un visiem! Pie ieejas veikalaa staavetu kaads,un kontroleetu,lai Visi dezinficee rokas,liidziigi,kaa pie cuuku meera-neviens nedriikst ieiet kompleksaa,ja nepaatiet dez.paklaajam!
Citaadi-ssada,dalleja maazzossanaas,tiktiesam liek domat,ka kaads ir gudraks par aitaam....

uzplanaledus  Man somiņā ir 70% spirta pūšamais, uzpūšu uz rokām, pirms masku uzlieku. Noņemu, iebāžu maisiņā, mājās izmazgāju un izgludinu. Man to ir daudz, varu ik pa stundai mainīt.
Maskas vispār nav nekas jauns. Varbūt kāds atceras, ka padomju laikā gripas epidēmijas laikā veikala pārdevējiem bija kaut kādas marles maskas jāvalkā.

Felde  Cik ir taadu,kas vispaar saprot seciibu un nepieciessamiibu-visu to dariit??! Ja cilveeki taisas iet uz passvaldiibam,prasit,lai udens reekkinus atmaksaa...jo redz-rokas jaamazgaa.... Varetu padomat,ka pirms tam cilveki nemazgaajas!
60 grados jamazgaa...kur nu veel gludeklli! :)
Un kaa ar bomzziem,cik tie ir mirussi no viirusa? Un kaa Baltkrievijaa? amoniessi,policija...nekaadu masku,tiem,kas ielaas-simtiem tukstossi... Pie ssadas izplatiibas,vinniem nudien jau greedaam vajadzeeja buut mirusso uz ielaam....

Kencis  14:31 ... baigi piķaina vecene laikam esi, kad tā nobaidījusies no vīrusiem ! :D :D

AivarsN  Pirmkārt jau lai izsludinātu epidēmiju, vai pandēmiju, ir jābūt noteiktam skaitam smagi saslimušo. Pat ar visiem viltus testiem un viltoti statistiku, neizdodas savākt pat 10. daļu no nepieciešamā skaita. ASV iestāde, kura nodarbojas ar masku pārbaudi un atļauju izsniegšanu to lietošanai, ir kategoriski pret masku lietošanu visiem. No vīrusiem neaizsargā pat speciālie respiratori, kur nu vēl tās lupatiņas. Tieši otrādi, palielinātais CO2 daudzums un baktērijas maskā, ievērojami palielina saslimšanas risku. Bet pie sirds, asinsvadu, elpceļu slimībām, hipertonijas, medicīnas masku valkāšana ir kategoriski aizliegta, jo apdraud cilvēku dzīvību. Senā Roma tika izdomāta, lai mūsdienās ieviestu tās likumus.
Mūsu ciematā pat suņi nestaigā uzpurņos, kur nu vēl cilvēki. Tikko biju veikalā, pat pārdevēja masku nelieto, kur nu vēl pircēji.

Mirdzina  Sanāk nesasveicināties ar kaimiņiem, jo neatpazīst.Nez vai tas labi beigsies!

Drole  Dr. : "Masks are completely irrelevant "

https://youtu.be/6HLcg9n-WPs?t=4

Erosa  es uzskatu, ka maskas vajadzētu lietot. pašai somā ir cik tik nevajag, par REĀLO cenu pirktas ārpus LV. mēdzu arī lietot, bet, protams, tikai tad, kad paredzams ciešs kontakts ar svešiem cilvēkiem (biznesa, pakalpojumu:)).
tāpat uzskatu, ka masku valkāšana nepaaugstina saslimstību ar covid, drīzāk NEDAUDZ samazina. medicīnā vispār k brīdi jāizdara izvēle starp mazāko ļaunumu, un lai iet-valkāsim tās maskas.
bet neļausim nopelnīt farmācijas firmeļu spekulantiem, un šūsim paši. Šodien maska maksā 54 centus. Iepakojumā operāciju bloka maskas ir 100. Jūs tiešām ticat, ka hospitālis līdz šim ir noskaitījis zāļu firmu blēžiem 54 eiro ik reizi par katru kasti ar maskām?? Taču nē. Tādā gadījumā hospitālis būtu pircis no Amazon.com vai ebay. Bet šōdien kāds medicīnas preču firmeles darbonis tiks pie mājas pierīgā pateicoties šim visam.
Tāpat aicinu saprast, ka nekas nenotiek bez iemesla.
Šis pandēmijas saasinājums konkrēti LV un tieši šodien ir, protams, ārēji provocēts, inficējot publiku kādā skolā, stadionā vai citviet, kur pateicīga vide izplatībai! Varbūt vairākās vietās vienlaicīgi.
Tieši tāpat kā ķīnā vīruss "izspruka" no vīrusu laboratorijas-tā tagad ir "izsprucis" LV par atbildi uz kaut kādu nepatīkamu soli no LV iedzīvotāju/valdības puses. Varbūt zemi nesteidzāmies atdot fričiem=ES, varbūt lidlam par ilgu jāgaida līdz objektu pieņemšanai, varbūt ķīnīzeriem kaut kas nesanāca ar plānoto ražotni pierīgā utt
BEZ IEMESLA NENOTIEK NEKAS dear sirs & madams

ketija64  Redzēju maskas ar dažādiem uzrakstiem, bet tā kā pagaidām nelieku masku, tad nenopirku! Izvēlos nelikt, staigāju bez, braucu ar sabiedrisko bez, pagaidām ir OK. Slima neesmu nezinu kāpēc jāliek.

Erosa  sepembrī sākās mācības mācību iestādēs, kamēr viss satāvs iekustējās, var jau būt, ka pīķis pienāca oktobrī. bet tik un tā šis NAV brīdis, kad ielaist savā akvārijā ārzemju biznesa haizivis. Lai gaida. Mums covid! Sevišķi nesmuki izskatās, ka tieši tagad uz LV tirgu raujās ES dibinātājvalsts covid regulu smadzenes friči. Un ne jau, lai atrisinātu mūsu problēmas, bet beidzot ātri un efektīgi pārņemtu tirgu.

Witch  TV neskatos, stresa nav. Kad pirmo reizi uzliku masku, bija nevaldāma jautrība. Labi, ka zem maskas neredz. Tās ausis tik smuki atkarājas.. kā var nesmieties :D Un ja nu tā arī paliks atļukušas ?!

Caune  Nav panikas, bet lieku reizi arī cilvēkos negribas iet.
Nezinu vai maskas pasrgā, vai kaitē, bet saviem jauniešiem sašuvu stilīgas, lai viņi neiekuļas konfliktsituācijās un var normāli elpot. Ļoti gaišā piemiņā sasprigtā un uzvilktā atmosfēra, kura bija pavasarī.

siikaa16  Nav panikas un stresa. Pavasarī arī nebija. Tas jau bija gaidāms, ka būs daudz slimie. Vajadzēja ar septembri likt nesāt masku. Man ir ko elpot. Esmu likusi gan medicīniskās maskas, gan pašas uzšūtās.

Letija  Interesantie cilvēki, daži.
Paši atzīstās, ka maska daudzreiz lietota vai ilgstoši lietota un ka tā nepalīdzēs.
Nu taču mainiet tās maskas, šujiet, mazgājiet - darbojieties!
Pati uzliku masku nesen. Iepriekš nebija vajadzības.
Nav nekādas vainas.
Ja strādā ar cilvēkiem un masku valkā visu dienu, var taču iegādāties NE vienreiz lietojamās - un daudz.
Man reizēm šķiet, ka kādi ir sevi pārvērtējuši - kā neaizskaramās personības, kuras, ak vai, zaudēs savu unikalitāti ikreiz, kad būs jāuzliek, piem., maska.

Tādēļ neliek.
Jo.............ir parādījusies iespēja (covid izskatā!), kas varbūt neaplaimo cerēti bieži - iespēja pademonstrēties - kāds es neaizskarams, kā man uz visu (lasīt: uz jums visiem) uzspļaut (var gadīties arī tiešā nozīmē!), es....es....es.
"Personība", tā teikt.

Letija  P.S. Autores stāstiņš ļoti jauks.

Drole  Sheeple slikti ozh...

"The new oral hygiene issue — caused by, you guessed it, wearing a mask all the time to prevent the spread of the coronavirus — is leading to all kinds of dental disasters like decaying teeth, receding gum lines and seriously sour breath.

“We’re seeing inflammation in people’s gums that have been healthy forever, and cavities in people who have never had them before,” says Dr. Rob Ramondi, a dentist and co-founder of One Manhattan Dental. “About 50% of our patients are being impacted by this, [so] we decided to name it ‘mask mouth’ — after ‘meth mouth.’ ”

The term “meth mouth” is widely used by dentists to describe the dental problems that arise among methamphetamine users. Addicts often end up with cracked, black- and brown-stained teeth because the stimulant causes sugar cravings, teeth grinding and jaw clenching. They also often neglect their oral hygiene.

While mask mouth isn’t quite as obvious, if left untreated, the results could be equally harmful.

“Gum disease — or periodontal disease — will eventually lead to strokes and an increased risk of heart attacks,” says Dr. Marc Sclafani, another co-founder of One Manhattan Dental.

He says the stinky syndrome is triggered by face coverings, since wearing a mask increases dryness of the mouth — and a buildup of bad bacteria." https://nypost.com/2020/08/05/mask-mouth-is-a-seriously-stinky-side-effect-of-wearing-masks/

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu