Cik ilgi sēdēsiet covida dēļ četrās sienās?

Erosa  no covid mirst ne tieši, bet pastarpināti. covid paņem visas organisma rezerves, nav resursu cīnīties ar vēžu pēdējām stadijām. tāpat covid ir agresīvs vīruss, sevišķi afinitāte uz apakšējiem elpceļiem, tad nu tiem, kam JAU bija problēmas, jāmeklē laikus, ko darīs stundā x. SAS pacientiem arī draud problēmas, elpceļu saslimšana vēl vairāk samazinās jau tā šaubīgo organisma skābekļa apgādi
koroč
problēma tas covids IR
ar problēmu jācīnās, nevis no tās jābaidās
noteikums nr 1-agresīva nebaidos no šī vārda ārstēšana, kamēr vēl vīruss augšstāvos, degunā, rīklē

vaitiesam  Hjuuman, nepatik būtu pārāk jauki teikts, bez agresijas. Pareizak būtu saukt tādus par divkosīgiem smerdeļiem, kas lēkā no viena ierakuma uz otru.

hjuumans  es nevaru tev atbildēt ar "laipnību", jo esmu saistīts ar apsolījumu. bet tu izklaidējies.

LaskovijMerzavec  Kādēļ jāsēž? Dēl kovida, vispār nejūtu ierobežojumus.

NU uzlikt masku veikalā?

Var taču uzjautrināties un nopirkt helovīnu masku...

Vienīgais, ka pasildīties siltajās zemēs nesanāk.

av2  Ha , ha, es neseedu nekaadaas sienaas. Daru savus daraamos taap gandriiz, kaa iepriekss, jo nekad neesmu bijis staraa, par ....da jebko, kur daudz civeeku kopaa salasaas.

AivarsN  Vēl jau nekādus ierobežojumus nejūt. Pagaidām vēl visur var staigāt bez maskām. Jēgas jau no tām maskām tāpat nav, tik traucē brīvi elpot un savairo baktērijas. Cigarešu dūmus taču maska neaiztur, vai ne? Bet vīrusi ir simtām reižu sīkāki par dūmu daļiņām. Vai kādam ir ienācis prātā slēpties no odiem aiz drāšu žoga? Tas būtu daudz efektīvāk, nekā elpojot caur masku, sargāties no vīrusiem. 2.viļņa lokdauns noteikti būs skarbāks, nekā 1.viļņa. Cilvēkus pie pilnīgas pakļāvības pieradina pakāpeniski. Kad pārstās protestēt pret masku valkāšanu, tad jau arī vakcinēsies labprātīgi, vismaz lielais vairums. Tagad tikai pirmie ziediņi. Vēl vairākus gadus var sanākt cīnīties pret augošo teroru. Ļoti daudzi labākus laikus tā arī nepiedzīvos. Nevajadzēja tik viegli atdot pirmās pozīcijas, uzliekot maskas. Turpmāk jau aizstāvēties būs arvien grūtāk.

vaitiesam  18:40 vai tad divkosīgi cilvēki var būt saistīti ar apsolījumiem? Viņi taču ātri spēj mainīt savus uzskatus, vai ne?

Tessa  ja vajadzes sedet, sedešu, lai neapdraudetu citus. masku valkaju, ibo negribu, lai manis del (mazums, esmu nesatajs, kurš to tagad zin?) kads saslimst. un vispar, Stendzinieks labi pateica:
Eriks Stendzenieks is in Kolka, Latvia.
3d
Kamēr viens sēdēju Kolkā, tiešām bija kārdinājums ņírgāties par maskām.
Bet.
BET.
Ja esmu šonedēļ 3x bijis Rīgā, nevalkāšu masku vietējā TOPiņā un kāds Kolkā saslims, mani vienkārši atskaldīs vietējās autoritātes. Valkājiet masku ne dēļ zinātnes, bet, lai netiktu brutāli piekauti no vietējiem zvejniekiem ar dūri 5000 kg. Reāli – lielāka, nekā mana galva. "Ko??? Dēļ tev taga es nevar 14 dien iet iekš jūr?????".
Reizēm vietējie ir labāki motivatori par Viņķeli un Dumpi.

Mikko  Tak séžat kaut gãzmaskãs un ietinaties vél siera plévé! Kur vajag masku tur vajag, bet mãjãs nesédéšu!
Gan jau dietologi un narkologi tiks ar Jums galã péc pandémijas 😏

siikaa16  Cik ilgi vajadzēs, tik sēdēšu, ja būs nepieciešams. Mani sāk jau nogurdināt tā visa dezinformācija. Visi bļāvēji par maskām. Pilns internets ar negāciju. Zinu bļāvēju, ka nav covida. Kad bija kontaktpersona skrēja analīzes nodot. Man viss notiekošais atgādina skolas laiku. Skolotāja teica tā, bet klasē būs kāds, kurš kaut ko kunkstēs un visu darīs pretēji.

Tessa  Miko, nu dietologi un narkologi jau ir vajadziigi tev, jo linolejs neatgriezeniski ir sabojajis tavu neko taja pumpa, ko tu turi uz rumpja, lai putni garam lido.

runcizs  Es nesēžu NEVIENU dienu. Šodien pastrādāju, kabata par 100 EUR smagāka. Rīt strādāšu, visu nedēļu strādāšu, piektdien uz mežu pašizolēties medību tornī. Uzpurni (3M masku ar bioloģiskās aizsardzības filtriem) uzvelku tikai ieejot DEPO pēc materiāliem, vai vakarā Maximā pēc aliņa. Tā kā ofisa krēslā pirdēju dzīves likstas mani neskar.

Julianna  Vergiem šķiet, ka viņi brīvi cilvēki. Ļaudis LABPRĀTĪGI pieņem verga važas. Un to var lasīt daudzu komentāros. Un vēl, šis, it kā mīlnieku saits ir piebāzts ar divkosīgiem aģentiem, kuri te ņemas un peld kā pangasijas netīrajos ūdeņos un nolej infu, vai nu par jūdaša grašiem, vai ar pseido pariotiskām jūtām vadīti..Bet ir patiešām laba ziņa. 10 dienas, kā uzbrauciens no valdošo brigādes, valkāt namordņikus, NEVIENS nav man pārmetis kaut pušplēstu vārdiņu, kur esmu bijusi. Ir Latvijā potenciāls. SMADZEŅU. Varat rakstīt ko gribat manā adresē. Kā teica Ulmanis. Katrs lai paliek savā vietā.Ir kaifs no namordņika, izmantojiet to. Es brīva un dzīvoju pēc saviem likumiem. Jo Satversme kungi un dāmas ir SLĒGTA.

Skudiss  Bāc ko lai daru, jo man nestandarta istaba! Ir piecas sienas. Uh tad vai nu man nav pandēmijā vai arī es esmu labākā situācija. Un tā tauta izīrēju 1/5 sienas tiem kuri negrib sēdet 4 sienās. iemaksas apmērs brīvprātīgs viss tiks nodots labdarībai protams samaksājot valts likmi!

soulrunner  https://aivisvasilevskis.info/2020/10/19/cdc-atzist-sars-cov-2-nespej-inficet-cilveku/

Erosa  Tendenciozs apgalvojums, kam trūkst statistikas. Pieturos pie tā, ka covid spēj gan, bet jābeidz tizloties un jāsāk cīnīties.
Nožēlojami, ja vlasts galvenais epidemiologs spēj tikai skaitīt saslimušos un aicināt izmantot spēļu maskas, bet nemaz nespiež uz to, ko VAR DARĪT, LAI CĪNĪTOS AR VĪRUSU TĀ AGRĪNĀ INFICĒŠANAS STADIJĀ-1. dnn.
Varbūt tieši tāpēc klauns ir tur, kur ir? D

uzplanaledus  Nekas jau faktiski nav mainījies, masku uzlikt man nav problēma.
Bērnībā man bija draudzene, kura neteica: kuru kleitu vilksim? Bet gan: kuru kleitu liksim? Es tagad sarindoju maskas, un izvēlos kuras likšu šodien :) Vai ar arbūziem, vai ar notīm, vai vienkrāsainu, vai ar vēstījumu, paskatos kā piestāv pērējam apģērbam.
Nesaprotu tos, kam maskas nepatīk. It kā bez biksēm liktu staigāt :D

Trakmens  žēl, ka veikalos nevar nopirkt veselo saprātu

tracer  Lai kaa arii mums tas nepatiktu.shis viiruss ir uz palikshanu..kaa meeris savaa laikaa vai dizenteerija vai spaanju gripa utt.meeris piemeeram plosiijaas gadsimtiem ilgi.visiem jau naiva ceriiba ka viiruss tuuliit tuuliit pazudiss.buus jaasadziivo..un par vakciinaam runaajot jau ir signaali ka taa darbosies isu briidi tik..un poteeties katru ceturksni nav reaali.cilveka dabaa ir noliegt acimredzamo..tas ir liidziigi kaa beerniibaa.kad pa tv redzeja kaadu briesmoni vai raganu taa instinktiivi aizspiezh acis.un briesmonis pazuda.tagad ir liidziigi.visi shuumejas par distanci.ka maskas jaaneesaa.ka futbola stadioni sledgti.ka nevares dzerstiities krogos liidz riitam..un shausmiigaakais ka visaam buus anketas jaalabo..buus jasiznjem opcija ka patiik celjot .iet uz dejam un teaatri.bez visa taa sajuta ka sieviete uzreiz nomirst.

eziCmigla  Nu kādas četras sienas? Kas Tev liek, sēdēt četrās sienās? Ko var īdēt.. Tādiem kā Tev, droši vien nekas un nekad nav labi. Tu kaut kur netiec? Uz darbu netiec , uz mežu ,jūru netiec, uz veikalu netiec? Nu ir tas kovids, nu ko padarīs. Nekur jau šis nepazudīs.
Aivar, ko Tu tur murgo? Kādi cigarešu dūmi.? Kas ir teicis, ka maska Tevi pasargā no vīrusa? Ja pareizi esmu sapratis , tad vīruss neplivinās dabā, ka ziedputekšņi vai putekļi. Bet izdalās ar pilienu palīdzību, klepus..šķaudīšana. Un vīrusam ir inkubācijas periods, tātad teorētiski var būt, ka vīruss ir manī, bet es to vēl nejūtu un aizčāpoju uz bodi. Un neuzvelkot to masku uz pāris minūtēm, es varu ieklepoties ,vai nošķaudīties un uzdāvinātām kādām cilvēkam to vīrusu.
Te tantuki kaut ko raud par čipošanu. Žēl tikai ka nesaprot, ka mēs jau principā esam čipoti. Ar savien kontiem facebukos, tviteros,oho utt..ar banku kartēm, sporta klubu, atlaižu , bibliotēku utt kartēm. Ar visiem saviem telefoniem, internetiem. Visi tie viedie pulksteņi un aproces un ja kādam ir kaut kādi implanti, vai kardiostimulatori , tad tur vispār nav ko runāt. Mēs paši, apzināti jau esam sevi čipojuši.

Bet aleluja..vietējie dīvān dakteri ir izdomājuši , kā pret to cīnīties..tātad, ņemam 50 gr memory water + svēto ūdeni ,sajaucam izdzeram. Uzvelkam folija cepurīti un skaitam mantru. 108 reizes , sakam vārdu Tramps.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu