Cik ilgi sēdēsiet covida dēļ četrās sienās?

Mikko  Wow 😍
Nu re kã Tu sevi atklãji Tessa 🤣
Tagad es zinu kas Tu esi 😉
Žél ka Tev linolejs jâpípé!
Labãk uzvelc kãdu kãsi!
Vismaz piepildíties ar ko vertígu!!!
Turpinãt baidities un tupét mãjãs!
Gaiss tiraks bús 😉

LaskovijMerzavec  /...tessa linoleju nepīpē, viņa linoleju šņauc (rulli vienā šnaucienā) un tad iet goves slaukt.../

AivarsN  No vīrusa varētu izsargāties tikai tad, ja visi staigātu ķīmiskās aizsardzības kostīmos. Taču masku ieviešana nav nekas vairāk, kā lokdauns. Kā daudzus gadus mierīgi sadzīvojam ar dažādām gripām un citām vīrusu slimībām, kuras nav mazāk bīstamas, tā arī par šo, nav nekāda pamata stresot.
Laikam jau dažiem ar domāšanu un loģiku pavisam bēdīgi. Laikam no masku nēsāšanas skābeklis smadzenēm nepiekļūst pietiekamā daudzumā. Vai tiešām nepielec, ka pagaidām caur dažādām sakaru ierīcēm mūs tikai izspiego. Taču ar čipu jau varēs ietekmēt visdažādākajos veidos un katru individuāli. Bet laikam jau vienam otram biorobotam tas būtu pilnīgi lieki.

enia  Es nevaru ilgstoši būt maskā, tāpēc uz nenoteiktu laiku nestrādāju un arī ienākumu nav. Ir iekrājumi, tomēr esošā situācija neapmierina, ka valsts piekoptās stratēģijas dēļ palieku bez ienākumiem. Četrās sienās nesēžu, šobrīd pastaigas, dabas takas, bet kā beigsies labais laiks, tad jā, būs praktiski četras sienas, veikals un bibliotēka, kur ieskriet-izskriet.

saulite34  Lauku onkuliņam kārtējā histērijas lēkme,kā saskatās un saklausās tās visas interneta tenkas,tā skābeklis no smadzenēm atslēdzas,pats jau ir pārvērties par sačipotu biorobotu,kuram ir interneta atkarība.

Erosa  enia,stādi kokus:) Iekrājumi domāti slimības gadījumam, nevis 5 gadus ilgstošam lohotronam. Turās, latvji, tie 1%, kas mani piecieš un tie 99% ar!(((

Bazhix  Kurš sēž, kurš nē :)
Pirms mēneša biju Grieķijā, pēc mēneša braukšu uz citām siltām zemēm sildīties (paldies darba devējam, ka atļauj strādāt attālināti, kas nozīmē, ka pat iesprūšana kaut kur nav nekas briesmīgs). Man dzīvē nekas nav mainījies izņemot to, ka vietām ir jāuzvelk maska. Un ceļojumus jāplāno ar domu, ka tos var pārcelt uz kādu citu datumu :)

Erosa  apsoli uztaisīt selfiju, bazhix. mēs, te visas oho pujenes, ar nepacietību gaidīsim.

Erosa  sajuti aprīļa pieskārienu oktobra beigās?:)nu, tas bija pēdējais šots. Tagad gan ej dirst uz pavisam, un nemaisies kā peļa šu pa putraimiem, ja vairs neizskaties top.

antikrize  Pašreizējā situācija ļoti iespaido radošos cilvēkus. Aktieri, mūziķi, citi mākslinieki ir neapskaužamā situācijā. Parastajiem cilvēkiem, kuriem tikai darbs-mājas-veikals, protams nekas nav mainījies.

Erosa  tad var teikt, ka vētra nonesusi vajadzību piramīdas virsotni, pamatus atstājot-veselība, ēdiens...
Visi laupītāji jau pirms aplupīšanas iebiedē, bet tikai advancētie to māk izdarīt caur 3. personām jeb vietējiem aģentiem, iepriekš izpētot rūpīgi vietējo situāciju
haende hoch

LaskovijMerzavec  Būsim reāli, ka visi ir tā pārijušies, ka nelielas problēmas jau brēc.

Kad PSRS sabruka, cenas uzleca griestos un alga nemaksāja. Un nekas visi izdzīvoja. Neviens nepukstēja par kkādām maskām, bija laimīgio, ka desu veikalā varēja nopirkt...

Mikko  Galvenais iepípét linoleju un viss ir bumbãs..

Kencis  LaskovijMerzavec > tikai nevajag pizdjeķ , krievu laikos tāpat bija desas veikalos, gan arī piena produkti un viss pārējais , un tirgos bija gaļa un visu ko varēja nopirkt no zemniekiem, bet tagad nav vairs tāds Āgenskalna un Matīsa tirgus !

LaskovijMerzavec  Kencis - protams, ka bija - tikai uz īsu brīdi un ne visiem.

Nebija jābūt gaišreģim, ja redzēja cilvēkus veikalā, tad tur bija desa un cīsiņi, savukārt, pēc noskumušajiem ģimjiem, ka nedabūja. Un vēl varēja atrauties smagi, ja ielīdi desu rindā pa vidu....

Kā arī tirgū, pirmkārt tur pa blatu varēja tikt tirgoties, otrkārt Tevi apsvēra, treškārt cenas ari nebija pensionāriem draudzīgas.

Relita  Vakara ziņas informē: 146 ārstējas slimnīcā, 8 no tiem ļoti smagi, kapacitāte 250 gultas. Matemātika vienkārša.....turpināt cepties par masku valkāšanu vai nevalkāšanu ir smieklīga....

Erosa  A KĀPĒC KAPACITĀTE IR 250 GULTAS? mēs taču esam attīstītajā eiropā, kas mūžīgajiem bērniem pastalniekiem izskatījās kā māte, bet izrādījās-ak vai, pamāte. Friči=ES tizli imitē cīņu ar pandēmiju, bet atskriet sagrābt Rīgas zemesgabalus, un uzreiz 10 gan var neskatoties uz/ pateicoties pandēmijai!

dabasmiilis  Īsti eksperti jau pirms sezonas zina, kurš ar ko slimos un cik gultas nepieciešamas. Par visu ir padomāts.

Bellatrixa  Neredzu, ka būtu jāsēž 4 sienās. To masku uzvilkt, ja vajag?! Nu, pasaules gals, ne... Es nesaku, ka man to patīk valkāt. Bet parunāsim tomēr, kad tiksim pie tā, ka maska jāvelk, tikko izgājis no mājas, tagad taču esam salīdzinoši brīvi, un, protams, komandantstunda. Tad varēs pīkstēt :)

Mikko  Ak redz kur tã vaina 😉
Runã ka govij no pakalpuses kepu neprasa jo var iedot! Zibenígi iedot 👌🤣🤣🤣

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu