Vai vienmēr vajag zināt visu patiesību?

Ja to uzzinot var iestāties dzīve pirms un pēc.Kādai manai draudzenei bija laimīga ģimenes dzīve,mīlošs,uzticīgs vīrs,nu vismaz viņa pati bija par to pilnīgi pārliecināta.Bet tad labi cilvēki tā sakot atvēra acis,ka tam vīram ir vēl viena sieviete un pat ar bērnu kas sadzīvots viņu kopdzīves laikā.Kā arī ka vīrs visu šo laiku ik pa laikam tikās ar to sievieti,kad it kā devās komandējumos.Tagad par to visu ir šokā un nezina ko darīt.Jo ir kopēji mazi bērni un protams iedzīve.Vīrs gatavs dzīvot tāpat kā agrāk uz divām ģimenēm,bet draudzenei gan nekas vairs nebūs kā agrāk.Saka ka labāk nebūtu par to zinājusi.Nez ko darītu citas sievietes tādā situācijā?Izšķirtos vai tomēr paliktu bērnu un iedzīves dēļ?Un ja pat paliktu.Vai varētu vēl likties kopīgā gultā?Par cik viņai ir mazi bērni,tad finansiāli ir atkarīga no vīra.

Mikko  Te nu der atceréties ka nevajag jaukt rozã brilles ar mílestíbu!
Piekeršanãs kã glãbéjsalminam nav risinãjums!
Bet te jau video pietiek!
Precétãs un ie zinãs pateikt kã labãk....

Lego  Krāpšanas ir bijušas, ir un būs vienmēr un tik ilgi, kamēr cilvēki (gan vìrieši, gan sievietes) turpinās uzskatīt, ka tikai viņi zina, kā ir labāk, kā ir pareizi, kā vajadzētu būt, ko attiecībās var un vajag un ko - nekad un ne par ko. Tik ilgi, kamēr viens otra "kažokā blusas meklēs", savējā tarakānus neredzot. Tas ir rezultāts jeb sekas dzīvei bez Dieva, bez tā, ko Viņš saka par attiecībām starp vīrieti un sievieti, kādām tām būtu jābūt. Paaudzi pēc paaudzes mēs attālināmies no mūsu Radītāja, izvēloties sev citus "kungus" - naudu, mantu, izklaides, izlaidīgu dzīvesveidu u.t.t. Cilvēki ir palikuši tukši un tādu kļūst arvien vairāk, kuriem dzīve aprobežojas tikai ar šīm dziņām. Sakiet, kur te ir vieta pašam galvenajam nosacījumam - mīlestībai? Un es nedomāju to mīlestību, kuru lielākā daļa jauc ar kaisli - ieraudzīja - Oooooo! Jā, es viņu gribu! Neglābjami iemīlējos, man viņu vajag. Protams, mazliet kariķēju, bet domu sapratāt. Nerunāju arī par mīlestību no tēmas "par kaut ko", kad domā, ka mīli, jo viņš/-a dara to un šo, ir tāds un šitāds. Cilvēki mainās gan esot pa vienam, gan dzīvojot kopā. Beigu beigās izrādās, ka tas cilvēks nemaz vairs nav tas, kuru kādreiz pazina. Runāju par mīlestību, ar kuru KATRS cilvēks ir spējīgs mīlēt tikai tad, ja viņa sirdī mājo Dievs. Tā ir tā mīlestība, kura nesāpina, neapvaino, neskauž, nenodod, nezāģē, nelielās, nenoniecina. Tā ir mīlestībs, kura palīdz, atbalsta, piedod... un vēl, un vēl. Tik ilgi, kamēr cilvēki būs ieslīguši savā paštaisnumā un lepnībā, turpināsies šie dzimumu konflikti.

Kaskaade  ^ bet vai zināji, ka visgrūtāk ir mīlēt savu vistuvāko?

Mikko  Dzívot ar dievu nozímé nedzívot vispãr...
Iemãcaties dzívot sev! Ne baznícai vai kam citam.

Lego  Kaskaade, jā, tas ir kā nerakstīts likums, ka ar svešiniekiem mēs esam laipni, pieklājīgi, savaldīgi, atsaucīgi, izpalīdzīgi, bet savas negācijas izgāžam pret saviem tuvākajiem. Draudzenes vīrs, kad sadzēries runā muļķības, ir smieklīgs un ar labu humora izjūtu, bet savējais līdzīgā situācijā ir dzērājs, muļķis un āksts. Svešās mājās trauki plīst uz laimi, bet savējās "rokas aug no d...". Tā varētu minēt neskaitāmus piemērus. Īstenībā tā ir divkosība, teātris, kuru cilvēki spēlē priekš citiem, lai izliktos labāki nekā ir patiesībā. Un tas ir tieši tāpēc, ka dzīvo bez Dieva.

dzozefinaups  07.29 Fantastisks piemers,paldies! Lika padomat. Pati ko tadu nepiekopju,nu,vismaz censos,man ari majas trauki plist uz laimi un daudzkas notiek uz naudu :) bagatibu :) ,dusmas boja skaistumu,bet ja ta padoma,apsoluta patiesiba! Katram mums ir dubultseja,nu vismaz-dubultzods :) Vai tas zud ar Dieva pieskarienu,nu nez,manuprat,saprats mus vada.

Lego  Mikko, tas ko Tu saki par dzīvošanu ar Dievu, ir viens no izplatītākajiem mītiem, kuru dēļ cilvēki neko negrib dzirdēt par Dievu, baidās, ka dzīve kļūs vienmuļa, drūma, respektīvi, līdzināsies dzīvei klosterī. Pilnīgi garām. Ja dzīvot nozīmē - nebeidzami tusiņi līdz bezfilmai, vienas nakts sakari, brīvdienu, dienesta vai kāds cits pagaidu romāns, eksperimenti ar dažādām partnerattiecībām, apreibinošām vielām, azartspēles, dzīšanās pēc mantas u.t.t., tad tiešām žēl to cilvēku. Tā ir nevis dzīvošana, bet mums dotās dzīves izniekošana. Ja gribas domāt tikai par šīm dzīves "baudām", kuras ir primitīvas, fiziskas vēlmes, tas liecina par to, ka cilvēks ir sava ķermeņa un prāta vergs. Visbēdīgākais šajā visā ir tas, ka šis cilvēki ne tikai iznieko savu dzīvību, pakļaujoties savām iegribām, bet arī tad, kad šī "jautrā" dzīve aprausies, viņus negaida nekas labs. Būs grūti noticēt, taču cilvēki, kuri izvēlējušies dzīvot ar Dievu, dzīvo pat ļoti pilnvērtīgu dzīvi, izbaudot to pēc pilnas programmas.

Lego  Dzozefinaups, piekrītu - ar saprātu var uz laiku sevi piespiest kontrolēt savu rīcību, bet tas tiešām ir uz laiku. Agrāk vai vēlēk cilvēks tik un tā "norausies", jo savu būtību viņš nevar pats izmainīt. To patiešām izdara Dievs. Zinu, tam 21.gs, tehnoloģiju laikmetā ir grūti noticēt, taču tā ir patiesība. Dievs izmaina cilvēka būtību, ieliek pilnīgi citu saturu tā, ka tev nevis ar savu saprātu sevi ir jākontrolē, bet tu pats vienkārši tāds esi.

dzozefinaups  Te nu nepiekritisu,lidz savam vecumam esmu nodzivojusi nenoraujoties. Musu gimene nav pienemts pacelt balsi,blaustities,ardities,pazemot kadu. Un tas pat liekas normali! Ja kadreiz piezogas kas nevaldams,allaz aizskaitu lidz 10 !
Neticesi,bet tiesam majas nekad nav bijis kads skandals,kautins,grautins,vai fiziska ietekmesana. Nu nav! Svarigi ir izrunat sapi. Runat! Man ir pieaugusi berni,ari vini savas gimenes ir mierigi,ka vedeklina reiz teica,man pietiek ar acu skatienu,ar kadu vins paskatas,vinai pariet gribesana uz kaski!

Lego  Ticu un ir prieks, ka Jums tas izdodas un pavisam ir vēl šādi piemēri, jo nav jau tā, ka viss ir tikai melns vai balts. Katrs šāds izņēmums ir gandrīz zelta vērts, jo diemžēl tādu ir nospiedošs mazākums. Tomēr šim mazākumam arī ir ļoti, ļoti svarīgi atjaunot saikni ar Dievu, jo viņi, ar mūsu cilvēcisko prātu domājot, pavisam noteikti ir pelnījuši, ka pēc fiziskās dzīves nonāk Dieva valstībā. Par to ir tas stāst, jo svarīgi jau ir arī tas, kas ar mums notiks pēctam. Kamēr esam šeit, laiks, kuru dzīvojam, mums šķiet gana ilgs, jo sajūtam to ar savu fizisko ķermeni. Patiesībā tas ir mirklis. Laiks, kurš ir pēc fiziskās dzīves, ir ar pavisam citu mēru.

Quiedadesso  Lego, Jūs ļoti pareizi atstāstat to, kas jebkuram ir izlasāms daudzos informācijas avotos, tomēr no Jūsu vārdiem var izdarīt secinājumu, ka Jūs pati personīgi Dievu neesat iepazinusi - Dievs mūs informē par visu, kas uz mums attiecas, kas mums būtu darāms un kas ne, tikai ne par to, kas mūs var sagaidīt pēc fiziskās dzīves. Bez tam, viņš nelieto tādus mūsu stereotipus kā morāle, ticība, utml. - viņa ētika ir stipri atšķirīga no cilvēkiem raksturīgās. Vai nu Jūs vienkārši esat noticējusi tam, ko citi par viņu stāsta, vai kontaktējaties ar kaut ko, kas nebūt nav Dievs.
Pēc Jūsu pievestajiem piemēriem var arī sākt aizdomāties par to, ka iespējams Jums pašai nemaz neizdodas īstenot dzīvē tās paradigmas, kuras šeit deklarējat. Psiholoģijā šo aizsargmehānismu sauc par projekciju.

Mikko  Protams! Vajag tikai visur piesaukt dievu un dzívé viss nokãrtosies! 😏
Starpcitu uz tusiniem neeju...
Kaut kã tã 😌

dzilums  ja par aprakstīto situāciju, tad ir jāškiras. nestādos priekšā, kā var dzīvot ar cilvēku, kas reizē dzīvo ar kādu citu. Cilvēkam ar veselīgu pašnovērtējumu tas nebūs pieņemami.
bet ja par to "zināt/nezināt", tad tas ko es nezinu, priekš manis nepastāv. Attiecīgi man netraucē.

Lego  Quiedadesso, šo visu rakstīju tieši tāpēc, ka esmu Dievu iepazinusi un turpinu iepazīt nevis no tā, ko citi stāsta, bet no tā, ko var lasīt Bībelē un ko pati esmu piedzīvojusi.

Kristaps89  Jus pasas visu ta sarezgijat 2021-01-05

Vik  Mēs esam dzirdējuši, tikai vienas puses versiju, un neko nezinām, - kāpēc tāda situācija ir izveidojusies. Mēs nezinām, kuri bērni bija pirmie un kuri otrie. Un kāpēc viņi ir?
Tāpēc, atbildot uz jautājumu: "Vai vienmēr vajag zināt visu patiesību", atbilde ir - Jā, un pēc iespējas smalkāk. Un tikai tā varēs irdarīt pareizos secinājumus, atbilsoši arī pieņemt lēmumus
2021-01-05

sintuxxaa  es pis sitais forums, ko tik te neredzesi, bet godigi situacija tiesam sausmiga, es pat nezinu ko vinai ieteikt. 2021-01-08

Maariite  Es domāju, kā to sieva varēja nejust, ka nav vienīgā... 2021-01-08

dzilums  vīriets vai sieviete esot ilgstošās attiecībās ne vienmēr saņem pilnu komplektu no vēlmu saraksta. Nesakrīt brīvā laika pavadīšanas vēlmes? - dodas vienatnē spēlēt tenisu, ceļo, spēlē kārtis vai iet uz teātri ar draudzenēm/draugiem nevis ar otro pusīti. Tas nenozīmē, ka jāškirās, jo iespējams visās citās jomās viss ir ok. Tas pats arī ar seksu. varbūt vīrs vai sieva ir super cilvēks kuru negribas zaudēt un ar kuru kopā dzīve ir lieliska. tik vien, ka vienam seksu gribās katru dienu, bet otram reizi mēnesī. Viens no abiem atrod risinājmu sānsolī, tai pat laikā saglabājot attiecības un turpinot mīlēt savu otro pusīti. Tas tāds prioritāšu in sirdsapizņas nestspējas jautājums...
Un "Labajiem cilvēkiem" vajadzētu koncentrēties uz savu dzīvi nevis bāzt degunu svešā, kurru viņi nepārzina...
2021-01-08

ne_tik_pareizs  Vajag sapazīties izlīgt un baudīt dzīvi,ja reiz tā sanācis. Gadu tūkstošiem ir bijis tā,ka vīrietim ir vairākas sievas. 2021-01-09

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu