Vai vienmēr vajag zināt visu patiesību?

Ja to uzzinot var iestāties dzīve pirms un pēc.Kādai manai draudzenei bija laimīga ģimenes dzīve,mīlošs,uzticīgs vīrs,nu vismaz viņa pati bija par to pilnīgi pārliecināta.Bet tad labi cilvēki tā sakot atvēra acis,ka tam vīram ir vēl viena sieviete un pat ar bērnu kas sadzīvots viņu kopdzīves laikā.Kā arī ka vīrs visu šo laiku ik pa laikam tikās ar to sievieti,kad it kā devās komandējumos.Tagad par to visu ir šokā un nezina ko darīt.Jo ir kopēji mazi bērni un protams iedzīve.Vīrs gatavs dzīvot tāpat kā agrāk uz divām ģimenēm,bet draudzenei gan nekas vairs nebūs kā agrāk.Saka ka labāk nebūtu par to zinājusi.Nez ko darītu citas sievietes tādā situācijā?Izšķirtos vai tomēr paliktu bērnu un iedzīves dēļ?Un ja pat paliktu.Vai varētu vēl likties kopīgā gultā?Par cik viņai ir mazi bērni,tad finansiāli ir atkarīga no vīra.

neratni_stasti  No sākta gala nepatīk teikums "labi cilvēki atvēra acis". Ēeeee, nez, pa manam viņi ir drīzāk ļauni un skaudīgi cilvēki, nevis labi cilvēki, ja, redzot sievietes atkarību no vīra, uzskatīja par labu darbu celt ārā viņa sānsoļus un sabojāt visu konstrukciju. Kurš no tā ieguva, ko? Tikai tad, ja sieva pati pieķer, tur var kādu labumu redzēt, bet, ja viņai to atnes uz paplātes un iegrūž degunā, nekā laba es tur neredzu. Tikai problēmas un pārdzīvojumus radīja.

raina1970  Mans personīgais viedoklis- labāk zināt, nekā minēt, nojaust, domāt, fantazēt..Ar vienu piebildi-- ir jābūt gatavai kaut ko darīt ar so - zināšanu rezultātu. Vai tas būtu- ņemt bērnus un riktēt savu dzīvi pašai, vai palikt tā saucamajā ģimenē- un -salidzinot visus + un - -tomēr turpināt visu to situāciju- tas ir katra paša izvēle.. Es tā nevarētu- un būtu punkts tam visam. Ja, grūti, jā būtu daudz kas jamaina dzīvē un jārisina pašai( acīmredzot jaunā madāma to nav radusi darīt) -bet sirdsmiers un nervi -ir svarīgāki par kādu vīrišķi , kurš tur kaut ko ir sadomājis sadarīt.. Lai tik iet un dara, bet-- cēlā vientulībā, brīvā ērgļa statusā. Bet tā ir mana vīzija par situāciju, kā būt galvenajai varonei-- pašai viņai vien būs jāizdomā. Vienīgais kas-- tā it ka labā doma- ja nezinātu, nebūtu problemu- vot tā ir galīgi garām, būtu, un nekur nav teikts, ka tikai šitās, kas tagad.

Piparkuka  Es arī nesaprotu, kā viņa vēl pat var paskatīties uz to! Nezinu, man gribētos viņu sist un sist....:)
jO, KAS GALVENAIS- IR CITS BĒRNS! Viens ir gadījums un izklaide. Otrs ir- bērns, dzīvošana paralēli.

Geisha  Te ir jāsaliek visi plusi mīnusi. Skatoties kāds vīrietis. Kādas ir jūtas pret vīrieti. Neviens nevar dot pareizo atbildi.
Var dzīvot kā austrumu tautas - sieviete pieņem to, ka vīrs jādala ar citu sievieti un bērniem. Protams, ja vīrietis ir spējīgs visus uzturet gan materiāli, gan dot savu mīlestību, drošību.
Atteikties no mīļotā vīrieša savas lepnības pēc. Kļūt nikna īgņa un pievienoties OHO pulciņam.

Piparkuka  "ņaudēt jau jūs tās, pirmās zemaubes līdējas varat par slikto pasauli, bet likums neaizliedz vīram ieviest citus bērnus´- nu tātad ir jāaizliedz!

dabasmiilis  23:01,
Jo īpaši ,ja vīrietim slikta atmiņa un viņš neatceras katras sievietes vārdu vai jauc/lieto nevietā - tad pārpratumi un skaidrošanās garantēta , reiz tas tiešām varētu apnikt.

ne_meklejumos  Nevaru pateikt kā ir pareizi un kā rīkotos es. Viegli jau pateikt, izmestu no sirds un prāta, bet varbūt to nespētu izdarīt. Es citu ģimenes dzīvē nejaucos, padomus nedodu un par redzēto neziņoju. Katram pašam jājūt kas ar partneri notiek, var noslēpt vienreizēju kreiso soli, bet ne jau dubultas attiecības.

Eda  ups, izrādās te vīrieši arī ir , es jau domāju, ka sieviešu pirts, uzmanās, dāmas:)

aija_69  Cilvēkam ir svarīgi zināt savu dzimtas koku. Aprakstītajā situācijā sievietes bērniem ir pusbrālis vai pusmāsa. Tas ir būtisks fakts, ko dzimtai, bērniem ir jāzin.
Ko darīt? Ja sievai šobrīd ir šoka stāvoklis, rekomendētu paņemt pauzi attiecībās, piem. uz 1000 dienām. Lēnām pārdomāt un saprast, kas ir noticis viņu ģimenē un kāpēc tā noticis? Neveidot histērisku jezgu ar vemšanu uz savu bērnu tēvu, neorganizēt šķiršanās peripetijas un neieviest mīļākos, nesākt jaunu dzīvi. Pauze attiecībās ar vīriešiem.
Šobrīd autores aprakstā sieva tiek pozicionēta kā jaunības ilūzijās dzīvojoša finansiāli atkarīga meitenīte ar bērniem, kas arī tagad saka, ka labāk nebūtu zinājusi un iepazinusi dzīves patiesību.
Mīloša sieviete jūt savu vīru un viņa problēmas. Ideāli, ja abu starpā valda atklātība, nevis vēlme iebāzt galvu smiltīs un labāk nezināt.

Pašreizējās sāpes lieliski varētu remdēt metoties iekšā darbos, mācībās, šādi uzlabojot sievas finansiālo nākotni, pastāvību un paplašinot dzīves pieredzi. Pozīcija: labāk nebūtu zinājusi, raisa bažas par attiecībām ar bērniem pusaudžu vecumā. No sievietes-mammas tiek gaidīta spēja sajust, uzklausīt sev tuvos cilvēkus.

Laiks rādīs, vai šī situācija izveidos dzīvesgudru sievieti ar intuīciju un spēju mīlēt dzīvi un līdzcilvēkus to dažādajās izpausmēs, vai mazā meitene tā arī turpinās dzīvot šoka un ciešanu stāvoklī par sliktajiem vīriešiem, ļauno pasauli u.tt.

Kaskaade  Nu man vismaz 2 diezgan tuvu zināmas sievietes pieņēma, pardzīvoja faktu par savu vīru sānsoļiem, no kuriem radās bērni. Nu neko, piedeva, samierinājās, turpina dzīvot kopā un ilgi jau. Nezinu, kas ir māxla- pārcirst no pleca un palikt pie sasistas siles vai pieņemt un piedot, tiešām nezinu

ZebieksteEs  Labais, sievai šoks par vīra dubulto ģimenes dzīvi, bet te iesaka ieviest mīļāko, iepauzēt attiecībās ar vīriešiem, varētu domāt ka sievai dubultā ģimene, iet mācīties, bet ģimeni nejaukt. Ģimene jau sen kā izjaukta, tās nav, tā ir butaforija, jo vīrieša prāt tas viss bija ok, nekā īpaša. Sievai jādomā ar savu galvu ko darīt, viņas dzīve un viņas lēmumi. Jāprasa sakrālais jautājums, ko jūs visi pîpējat😂?

Felde  Jo vairak sadi gadijumi tiks piedoti,jo vairak taadi notiks! Taaa kaa nesodamiibas sajuuta,attaisnojumi-nu viirietim jau teevina daba... nu ja naudas petiek,lai jau abas ggimenes dziivo... Nu nedomaju,ka jaallauj pret sevi slaucit kaajas!

Dzintare  1. vīrs neuzskata sievu par baigo vērtību
2. taktika atkarīga no tā, vai sieva uzskata vīru par baigo vērtību

Felde  Nedalisim cilveku sievietee vai viirietii! Cilveeks ir sociala butne,ar smadzeneem! Un,ja reiz veido ggimeni,rada bernus,tad jaarekkinas,ka ir atbildiiba uz muuzzu!

Dezyree  Vot, vot, es ar par to pašu.... Draudzenēm, kuras regulāri rakņājas pa drauga/vīra telefonu, kabatām, sporta somu vai mašīnu vienmēr atgādinu, ka "kas meklē tas atrod"!!! Kurš tad tik tiešām grib atrast??? Jo pēc tam ir jāreaģē, jārīkojas, pat ja nolem neko nedarīt, kā agrāk vairs nebūs....
Un pie tam- kāda "nejauša" vajadzība var likt iet uz garāžu un rakties tur pa miskasti un atrast izlietotu gumiju?
Nu to ka vecis izlaidies, dzīvo ar divām, īpaši nemaskējas ja jau visādi "labi cilvēki" uzzina, tas jau cits stāsts. Tas parāda, ka sieva šim nav īpaši dārga.... Ja uz sitienu nav drosmes aiziet, ja jāpaliek, nu tad vismaz no sirds ragus uzlikt vajag😂😂😂. Tā lai neviens neuzzin, bet pašai ap sirdi vieglāk paliks🤣. Vislabāk ar viņa brāli, draugu vai priekšnieku😂😂😂.

Mikko  Šis te noteikti ir no personígãs pieredzes lai pievérstu sev uzmaníbu un iežélinãtu!
Vírietis nav govs kuru var tikai slaukt!

Eda  ko nu dirs felde, kā vakar piedzimusi. lielākā puse laulību ir ballītes nejaušība vai seksuāli saimnieciska savienība, vai abi kopā, iepriekš atvainojos tiem Ilgā Ceļa Kāpās izņēmumiem, kas apstiprina likumību DDD

Quiedadesso  Kurš no mums var pretendēt uz to, ka spēsim otram aizvietot visu pārējo pasauli - pilnīgi pieļauju, ka vīrs patiešām mīl sievu, un ja jau līdz šim ir rūpējies, tad nepārstās to darīt nākotnē. Tomēr attīstītam cilvēkam ir vajadzīgi jauni iespaidi, un ja viņš ir spējīgs nevienu neapdalot tos sev nodrošināt, tad nesaskatu problēmu.
Ko darīt? Vienkārši jāpieņem lēmums - vai nu tā, kā saka Felde vai kā Vecā Piepe tikai bez liekas informēšanas.
Paliek vien jautājums - vai nevajadzētu pārskatīt arī attiecības ar labajiem cilvēkiem, kas bāž degunu svešās lietās.

SmalkaisStils  IR drausmīgi būt atkarīgam no kāda ! šis ir uzskatāms piemērs. sieviete atkarīga no vīra finansiāli. domāju tas arī vīriešus dara vaļīgākus morālē, jo kur tā sieva liksies es viņu uzturu...neko viņa nevar..
cik vēl tādu skumju stāstu kur cieš klusēdamas.
šī veča rīcība parāda arī viņa attieksmi pret savu sievu.. ne jau vienā dienā tas radās. visticamāk tas modelis tika izveidots jau no attiecību sākuma.

Nothernlights  Labāk saldi meli nekā rūgta patiesība... bet kad nonāc tādā apburtajā lokā, tad uz šo jautājumu nav iespējams atbildēt. Cilvēkiem patiesība mēdz kost acīs, bet tā jau būs katra paša izvēle ko pieļaut un ko nē.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu