Vai cita nekā vairs nav ?

Lasu un brīnos :) vieni vienīgi kapeņu stāstiņi,lai gan helovīns ir pagājis. Bēres,vīruss,maskas,nāves... Tiešām dzīvē nav nekā priecīga???

LaskovijMerzavec  Jā, pasaule jau paņirgājās, ka ASV ir nīkuļi, trīs dienas skaita balsis, salīdzinot ar Krieviju, kur balsis saskaita jau pirms vēlēšanām un apstiprina jaunievēlētais.

Tikai, maz ticams, ka ja būtu vajadzigs, tad sadrukātu jau pirms tam un atvestu mierīgi....neviss tik aizdomīgi, amerikāņi jau nav krievi, kas ar taporu strādā....

coldlands  A es tagad sambo pa teljuku skatos. Smagsvara tantuki cīnās.
Iedomājos, ej tā pa ielu, pretī tuklite nāk, tu viņai mol hej apalite sirdspuķīte, a viņa paceļ tevi, un aizripini ka bowlinga bumbu pa bruģi.

Kaskaade  Nu jooomajo, kādi talanti iet zudumā, tik zināšanu, tik pieredzes, bet kā netiek uz ASV nobalotēties, tā netiek

DejaVu  piekrītu Krisam un hjūmanam. neesmu politiķe, bet pietiek paskatīties Trampa pretinieku paņēmienus, tos pažobeļu epitetus, ko tie viņam velta, lai intuitīvi nostātos Trampa pusē. Man tiešām nav vajadzīga krāsaino salašņu invāzija LV, nedz viņu blatošana USA.
uzplanaledus, tu iri retro romantiķe/-is. Un tā ir vislielākā kļūda, prognozēt 21. gs. partijas nākotnes uzvedību izejot no tās vadlīnijām 18. gs. Ja nezini, kur skatīties, skaties uz Trampa pretinieku kontingentu un metodēm. Uzvārda kariķēšana, pastulbu aktiereļu iesaistīšana šovā utt
Bet-par tēmu-dzīvē priecīgs ir! Rīt došo pastaigāt pa purvju, -a janu -, pēc tam varbūt paprezentēšu koledžiņā referātiņu, un tad jau brīnišķīgie Ziemassvētki klāt, ko atzīmēt VISU savu vīriešu lokā. Kā jums tas? DDD

hjuumans  "Es kādreiz fanoju par ´Vējiem līdzi", un tur taču demokrāti bija tie labie:)"
komentēju dēļ aizdomām, ka rindas autorei nav īsti priekštata par notikumiem toreiz.
tātad, dienvidnieki - vergturi bija demokrāti, ziemeļnieki - republikāņi. no pašiem štatu sākumiem, demokrātiskā partija bija dienvidu štatu vergturu partija, konfederāti.

cits fakts, bet cieši ar to saistīts, domāju tad arī vnk nav zinām. VISS kuklukslans bija demokrātiskās partijas locekļi, gan dienvidu štatos, gan ziemeļu.
tie bija republikāņi, kas cīnījās par vēlēšanu un vēlāk izglītības tiesībām nēģeriem.
klanam bija trīs fāzes.
pirmā 1870. gadā. pirmos klanus organizēja dienvidienki, kas ar klana palīdzību cīnījās pret republikāņu governoru(štata galva).
otrais klans sākās 1.pas. kara beigās. tā organizators bija viljams džozefs simmonss. demokrāts.
trešais klans parādījās ap 1950. gadu. to organizēja demokrātu politiķi un aktīviski, lai cīnītos ar republikāņu centieniem veikt nēģeru de-segregāciju. tie bija republikāņi dienvidos, kas veidoja un mainīja dienvidu, demokrātu likumus, kas ļāva nēģeriem iet skolā, braukt kopā ar baltajiem transportā utt. dēļ šiem republikāņu centieniem tik izveidots trešais klans.

šābrīža trampa pretinieka baidena viens no tuvākajiem mūža draugiem ir roberts bērds(robert byrd). bērds bija klana līderis rietumvirdžīnijā.

cits fakts. donalds tramps ir PIRMAIS prezidents, kas mēģināja klanu pieskaitīt teroristiskām organizācijām. to nemēgināja darīt neviens demokrāts. nekad.

padomā par šo visu. un to purgu, kas cilvēkiem tiek pilinata ausīs diendienā.

uzplanaledus  hjuumans, nav jau tik svarīgi, kā tieši tas bija. Viss ir radikāli mainījies, un to rakstīju puspajokam.
Tas jau interesanti, ja kāds ir parliecināts, ka zina, ko kāds darījis tālā aizjūras zemē.

hjuumans  šābrīža prezidenta kandidāta tuvākais draugs bija sava štata klana vadītājs un tomēr, tu saki "viss ir radikāli mainījies"?

visu! ko es rakstu, tu vari pārbaudīt trīsdesmit sekunžu laikā. katru teikumu. katru faktu.

zini, kas nav interesanti? ingorance.

Trakmens  nevaig lasīt visādus sviestus.
kartupeļus var palasīt. vai sēnes

siikaa16  21:34
Ieteiktu iepazīties ar ASV prezidenta vēlēšanas sistēmu.
Baidens savās uzrunās aicināja balsot pa pastu, sakarā ar covid-19 izplatību. Tāpēc par viņu ir vairāk sūtīto balsu un Tramps negrib, lai tās ieskaita.
Bet tā kā tu neko nesaproti no viņu vēlēšanas sistēmas un skaiti, cik cilvēki nobalsojuši. Tad atgādināšu, kad 2016.gadā vairāki miljoni cilvēki bija nobalsojuši vairāk par Klintoni nekā par Trampu.

Chris1986  Nu, visu laiku Rietumos kliedza - _Baltkrievijā vēlēšanas viltotas, Baltkrievijā vēlēšanas viltotas_, bet izrādās, ka ne Baltkrievijā vēlēšanas viltotas, bet gan ASV. Un atkārtotas jārīko nevis Baltkrievijā, bet gan ASV. Tā jau vienmēr ir bijis, ka visskaļāk kliedz: "Ķeriet zagli!" paC zaglis

Chris1986  Visnožēlojamākais bija, ka pēkšņi pēc 15 gadu pārtraukuma tieši tagad iznāca Borats2. Atceros, ka pirmais Borats man ļoti patika, varēja izsmieties no sirds. Nokačāju. Bet - ak dies, kāda kakka! Demokrātu partijas priekšvēlēšanu klips ar Holivudas atbalstu - tik lētu apsaukāšanos par poltiskajiem pretiniekiem vēl nebiju redzējis :(

LaskovijMerzavec  JA godīgi, tad Tramps nepatika ar savu neprogrozējamību un nemitīgiem izlēcieniem, kā puišelis, spriežot pēc viņa tvītiem. Kas nu galīgi nav forši ja ņem vērā ASV ļoti agresīvo ārpolitiku.

Vai ir starpība, demokrāti/respublikāni. Ja neesi tur dzīvojošs - noteikti nē, jo neatkarīgi kura partijas prezidents - ASV ar kādu karo.

hjuumans  "Bet tā kā tu neko nesaproti no viņu vēlēšanas sistēmas..."
jā, sīkā, jā... es pirmo reizi tagad no tevis uzzinu par vēlēšanu sistēmu asv./nopūšas.../

tieši tāpēc baidena sumināšana ir tik mānīga. jo galvenais štats ar 20 elektorālās koledžas balsīm ir pensilvānija un tiesi tur vēlēšanu pārkāpumi ir viskliedzošākie. asv augstākā ties piektdien pensilvānijas štatam lika atdalīt visus pēc velēšanu beigu datuma saņemtos biļetenus no pārējiem.
tādā sakarā, ka tieši šie biļeteni deva baidenam izravienu, tie ir tie 600 tūkstoši "atrasto" biļetenu. kas nozīmē, ja šos biļetenus atzīs par nederīgiem, baidenam tutū iet pensilvānija. šobrīd, tiesas darbinieki jau pārbauda mičiganas skaitīšanas sistēmas kļūdas uz "6000" tikai vienā iecirknī. un tas ir iemesls, lai pārskaitītu VISUS mičiganas rezultātus. izskatās, tas pats notiks ar džordžiju un arizonu.
detroita(mičigana) ir ar sevu vēlēšanu rezultātu viltošanas vēsturi asv, šitie personāži tur ir ar JAU esošu kriminālpagātni citās asv velēšanās. tie putni detoritā ir tik netīri, ka tieslietu departaments nosūtīja turp bruņotus(!) aģentus, jo notiek pretdarbība detroitā. viņi pat federāļus atsakas laist dažos iecirkņos klāt biļeteniem! :)
pakaļa DEG!

rokons  Te esošās kaislības ar virkni spēcīgu apgalvojumu prasās pēc atsauces uz informācijas pirmavotiem, citādi nāk prātā teiciens - viena tante teica.
Neko neapstrīdu, neko neapgalvoju, maza man pieredze darbā ASV, bet šoreiz tur vēlēšanas bijušas ar lielu aktivitāti.
Kā tur notika vēlēšanu kampaņa 20gs 90. gados, labi atceros, Visādi viens otru konkurenti āķēja.
Gan paši debatēs, gan ar mediju starpniecību, Tiesa, neta tad nebija, visu TV izplatīja, drusku arī avīzes

fargo_pa  rokon, par kādiem informācijas pirmavotiem var būt runa situācijā, kad ir ierosinātas vairāk kā desmit krimināllietas un desmitiem civillietu un viena puse apsūdz, otra noliedz? ir liecinieki. šo cilvēku liecības var atrast minūtes, divu minūšu laikā, JA ir vēlme.

interesanti, bet pensilvānijas demokrāti lūdza augstāko tiesu neizskatīt vēlēšanu skaitīšanas pārkāpumus. augstākā tiesa lūgumu noraidīja. viela pārdomām.

Drole  Izraadaas, publika savos priekshstatos par US politisko ainavu kaveejas vismaz gadus piecdesmit senaa pagaatnee...

https://youtu.be/VBysRWDu0Ug StevenCrowder par ´battleground states´
https://youtu.be/jIX-B3P8kB4 Sidney Powel, naakoshaa FBI direktore
https://twitter.com/GoJackFlynn/status/1325507454583648257 Sorosa kontroleetaas balsoshanas mashiinas ar ieprogrammeetiem ´glitch´iem

https://youtu.be/o2QwmCpFPBk Trampa to-do saraksts 2016-2024

Drole  >>>>>>>>>2020-11-08 22:38

Trampa progrozējamība pusgadsimta garumaa

https://youtu.be/nAgJAxkALyc

AivarsN  Spriežot pēc komentāriem un vērtējumiem, rodas iespaids, ka te vismaz puse ir Sorosa stipendiāti. Tieši tāpēc tas naids un jau pazīstamā apmelošanas kampaņa pret Trampu, kurš ne tikai masu slepkavu Bilu, bet arī starptautisko noziedznieku Sorosu, beigu beigās var iebāzt aiz restēm.

Drole  >> 2020-11-08 22:23

Ieteiktu iepazīties ar ASV prezidenta vēlēšanas sistēmu.

https://youtu.be/6idYZ25Qq6w

https://youtu.be/YFYMHdctZg4

https://youtu.be/g_a7dQXilCo

https://youtu.be/ZVWvZFWBE9Y

https://youtu.be/2zLfBRgeFFo

https://youtu.be/MA8a2g6tTp0

Drole  Ieteiktu iepazīties ar ASV prezidenta vēlēšanas sistēmu detalizeetaak.

https://youtu.be/ux0Qn2gc_ko

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu