Vai cita nekā vairs nav ?

Lasu un brīnos :) vieni vienīgi kapeņu stāstiņi,lai gan helovīns ir pagājis. Bēres,vīruss,maskas,nāves... Tiešām dzīvē nav nekā priecīga???

Kaskaade  Tas Tramps Sorosu un slepkavu Bilu grasījās iebāzt aizrestēm nesavtīgas mīlestības dēļ pret AivaruN no Dimbu novada.

Ar ko finanšu giganti Tramps, Soross, Geits ect viens no otra atšķiras? Katram ir tikai asinskāre novākt no ceļa konkurentu. Nekādas lirikas, melanholijas, asaru un laucinieku puņķu.

rokons  Ref. 23:45

Ja jau patiesi ir visādi procesi uzsākti un to informāciju viegli atrast, tad jau nav grūti arī informācijas avotus uzrādīt. Citādi lielas šaubas par te rakstītā patiesumu.

LaskovijMerzavec  Iesaku ari tad publicēt otras puses viedoklus:

http://joannenova.com.au/2020/11/software-glitch-in-voting-machine-takes-6000-trump-votes-in-one-cou
nty-used-in-30-states/

Sheit piemeram ir tehniskāk pasniegts kludas celonis, vieta un neprasa balsu parskaitishanu, tikai izlabot apkopojumus!

Drole  >> 09:27

tas nav glitch, bet jau ieprogrammeets; suns aprakts citur - iegooglee #DominionGate

Mikko  Ar nedaudziem iznjémumiem te jauks tikai Kapenes vien ir!
Ierúséjušas un iesúktas oho akaci 🏞️

LaskovijMerzavec  Un kas tad uz to tagu bija jaatrod?

Michiganas kluda. Tad vairakas tabulas, kuriem neatradu avotu, nu tad vèl tipa CNN gluks, kas vairak izdkatas pec fake, jo paradas cipari un zibenigi video apraujas, kaa ari varbut var visu izlaidumu?

Talak jau apnika lasiit, beztolku

Piparkuka  Nuuu- ir Tramps!!! Tagad visa pasaule par to uztraucas, lai Mr. Tramps uzvarētu.
(Ja skataties vai klausaties oficiālās ziņas tad jau gan, gan jau tikai iebiedē visus).

Piparkuka  kaskaade- te parādīji sevi kā globālistu, sātanistu piekritēju. Phe.

Drole  https://youtu.be/Fob-AGgZn44

Dem kontroleetie battleground shtati 2020 lietoja Dominion uzlaboto The Hammer Scorecard (election fraud) versiju (Florida uc shtati, kas kategoriski atteicaas to lietot, nobalsoja par Trampu paarliecinoshi un bez probleemaam)

https://www.bitchute.com/video/S0D43eEueXRX/ (klintonu-obamu-sorosu balsu skaitaamaas mashiinas)

http://thecivillibertarian.blogspot.com/2020/11/hammer-and-scorecard-this-is-how.html

Visi smeejaas, kad Hidens seedeeja savaa pagrabaa un izliida uz piecaam minuuteem, lai sarunaatu senilus murgus. Beidzot visiem ir skaidrs, kaapeec vinjam nevajadzeeja nekaadu kampanju - kreiso plaans bija nozagt veeleeshanas, nevis teereeties kampanjai, ko vinji zaudeetu shaa vai taa.

https://www.breitbart.com/politics/2020/11/08/researchers-question-reliability-of-dominion-voting-sy
stems-election-systems-software/

Skudiss  Ko lai saka helovīns.

LaskovijMerzavec  Drole.... Tu ko esi, taču reāls, NEVIENS tādus datus, ja tie būtu patiesi, neatstātu un vēl uzskatāmā formu veidā, ko var izmantot jebkurš ar basic datorprasmēm....

Paskaties, kādā līmenī tiek kodēts tai pašā ASV... bet šeit bērnu līmenī...

coldlands  Kaut ka pašvaki tu sava tēma runājies.

Drole  https://texags.com/forums/16/topics/3154683

"..software HAMMER and SCORECARD was used to change voting numbers. For those who do not know, this software is for Intel agencies only for use against enemy countries."


https://theamericanreport.org/2020/10/31/biden-using-scorecard-and-the-hammer-to-steal-another-u-s-p
residential-election-just-like-obama-and-biden-did-in-2012/

LaskovijMerzavec  Bet nekas nav pierādīts... un nem vērā, ka itkā Scorecard radītājs bija zināms, jau 2015 gadā, pirms vēlēšanām un tad jautājums, vai tad Trumps nezināja un neparbaudīja sistēmu?

Pa četriem gadiem, pie tam kādēļ tad sistēmu neslēdza iekšā iepriekšējās vēlēšanās? Tad Trumps pat nebūtu ticis par prezidentu un vēl jo vairāk, ka Hilarijai bija vairāk balsu.....

Drole  >>23:22

OMG, US ir Republika! Shtati ir neatkariigi, Tramps nav cars.

US veeleeshanu sisteema spekulee uz labticiigo naivumu. Ne velti klintoni &O tai biznesaa piedalaas vismaz no 2014. gada, ne tikai ChinaJoe
Detalizeetaak Bannona War room -
https://www.woolstangray.eu/the-hammer-and-scorecard-being-used-to-steal-the-usa/


https://www.wired.com/2016/08/americas-voting-machines-arent-ready-election/

Piparkuka  Nu, ja ņem vērā, ka Hilarija ir Čerčila radiniece, kuru Anglija iesūtīja ASV, lai veidotu tur savas "lietiņas", tad viņi darbojas jau kopš vismaz kara laikiem.

coldlands  Ziemassvētku cepum, labāk neko nesaki, raksti par onku un tantu attiecībām.🤦

LaskovijMerzavec  Jā, un sistēmas izstrādātājs nodeva izmeklēšanai 47 diskus ar dokumentiem, kopējā izmēra uz 600 miljoniem lapu.

Pat pieņemot, ka vienā grāmatā ir 300 lapas, kas ir jau pabieza grāmata, tad sanāk 2 miljoni grāmatas... Latvijā laikam visā gadā tik daudz neizdod.

Vaukskis  Tu sajauci, Piparkuka, par radniecību! Vinstona Čērčila attāls radinieks pa mātes kanzasietes līnijiu ir Baraks Obama.

Zinātnieki ir izpētījuši, ka Hilarijai Klintonei ir radniecība ar daudziem cilvēkiem, kuriem ir franču izcelsmes kanādiešu senči, ieskaitot arī popzvaigznes Madonnu, Selīnu Dionu un Alanisu Moriseti, kā arī rakstnieku Džeku Keruaku un Velsas prinča Čārlza sievu Kamillu Pārkeru-Boulzu.

Polarizētā personība Klintone pati kādā intervijā britu laikrakstam "The Guardian" salīdzināja sevi ar kara gadu Čerčilu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu