Kāpēc vīrieši ir tādi cirvji?

Skatos, kaimiņš feisbukā liek tik ceļojumu bildes un selfijus no visām pusēm. Skaidrs, ka vientuļš. Iedomājos, ka varētu palīdzēt viņam un būtu jaukiņi, ka arī mani pavadātu pa Latviju. Gribas atpūsties mazliet tā pa skaisto.
Rakstu viņam - tipa skaistas bildes, es arī gribētu pabraukāt, bet man nav ar ko un kā... tādā garā. Katram būtu skaidrs, ka jāuzaicina mani! Bet ko šis? Saka - nu žēl, ka tev tā nesanāk... !
Nu sakiet, kāpēc tikai tiešā tekstā vīrieši saprot? Kāpēc tādi neattapīgi!

ne_tik_pareizs  Cirvis ir viens no visnoderīgākajiem instrumentiem, atšķirībā no fecbuka

Piparkuka  Vai nu- viņš vienkārši negrib sievietes...... (normāls vīrietis diez vai liks 100 savas bildes visādos rakursos. Nu, ok, liks jau, bet ne tā, ka mega daudz. Narciss arī var būt, nenodarbināts!)

Lapsa18  mēs savs deviņvietīgā busiņā ņēmām daudzveidīgu kompāniju,lai sanāk vairāk maksātāju un valodu pratēju.Mēs ar vīru sastādījām maršrutu,pieteicām viesnīcas,visus naudas izdevumus,kopsummu izdalījām uz galviņām,visi bija ļoti apmierināti.Tā izbraucām Horvātiju,Itāliju,Vāciju.
Jums iesaku,vispirms iepazīstieties ar kaimiņu,tad domājiet kopā ceļot.

runcizs  Ja es gribu PACEĻOT, tad tiešām ceļoju viens, katrā punktā uzturos tieši tik ilgi, cik gribu, nevis atkarībā no kompanjonu garlaikotības pakāpes. Ja ceļojums ir priekšspēles elements, tad pieskaņojos sievišķa vēlmēm, un pat izrādu, ka viņas intereses un temps man patīk, ar cerību, ka vakarā par savu darbu saņemšu kompensāciju. Laikam esmu cirvis, jo pēc autores vecuma kompānijas neizjūtu nepieciešamību ne 1-majā, ne 2-jā gadījumā.

Piparkuka  Ceļojums ir ceļojums, tas ir interesanti un divatā arī interesanti!:) Tempam ir jābūt līdzīgam.

dabasmiilis  Beidzot dāmas sākušas augt savā domāšanā, cik noprotu ,tad cirvis ir paaugstinājums vecajam "kapeiku p..." ?
Tad es arī jutīšos pagodināts saukties par cirvi - noderīgs instruments ,bez tā mežā nav ko darīt!

dabasmiilis  Vīrietis cirvis - sieviete zāģis = saderīga kombinācija! ;)
Vēl tikai mežu vajag ,kur tiem abiem darboties!

SAULEES  Man tik labi nav veicies,abas reizes,kad piedāvāju uz pusēm segt izdevumus ...Man atjautāja vai nevēlos viņu vairs redzēt? Otro reizi piedraudēja aizvest uz Daugavpili un atstāt.....

JurisK  Palasi par zinātnieku eksperimentu ar 2000 pelēm, abu dzimumu, kuras dzīvoja vietā ar pietiekamiem resursiem 3000 pelēm. Pēc kāda laika peļu vīri tik sāka sevi uzpucēt, par seksu neinteresējās. Toties peļu sievas kļuva niknas un agresīvas. Pēc dažām paaudzēm populācija aizgāja bojā. Ja kas - tas pats sagaidot arī cilvekus.

Ievinjata  Varu šoreiz piekrist tiem tiem, kas saka, ka varbūt kaimiņš neredz tevī ceļojumu biedreni vai vispār atpūšas ceļojumos vienatnē. Tur nav ko apvainoties. Vienkārši - meklē tālāk un gan atradīsi!

dabasmiilis  15:51,
Uz to pusi jau arī iet!

Sievietes sevi tā pārpucē un atbaida ar savu uzvedību ,ka vīrieši sāk pāroties savā starpā un pēcnācēji tu-tū!

Cilvēks nedrīkst dzīvot komfortā ,ja komforta par daudz , tad attīstība apstājas un līkne iet uz leju!

iota  Šis atsauca atmiņā vecu anekdoti par Jānīti, gludekli un Anniņu. :))

Chris1986  Nu ja, kā var nesaprast, ka autore piedāvā norēķināties par ceļojumu ar kājstarpi? Laikam, jau viņam tas nav intresanti, tāpēc nepiekrīt

Belle_de_Jour  Varbūt tu viņam vienkārši nepatīc?! :)

SmalkaisStils  Tu viņu neinteresē...vispār liekas tēma ir sacerēta...

LaskovijMerzavec  Nu tiešām, žēl, ka Tev nav pelmeņi.....

Peleks  Es arī pieņemsim neciešu cilvēkus, kas runā "pāri kalniem" neesmu gaišreģis, un uzskatu, ja ko vēlies, to arī pasaki, lai beigās nav kāds pārpratums. Jo redz ceļojumā azigājām, un tas sanāca pārgājiens, nevis ar lidmašīnu no pilsētas uz pilsētu un no pa hoteļiem staigājam.

rokons  Ja personas anketa ir tāda kā autores, tad ko citu gaidīt ir bezcerīgi.

Skudiss  Kaimiņš tas kurš ķipa deputāts. Tad viss tā kā skaidrs.

Ginese  Kaimiņš.kuru tikai Feisbukā zin? Es savus kaimiņus dzīvajā zinu. Ikdienā satiekoties parunājam kas ,ko ,kā....bet ne caur portāliem. (diemžēl,vai par laimi visi precēti). Tā ka,ja kaimiņš, tad ,varb´ūt, reālajā dzīvē sāc ar laipnu sasveicināšanos un tad ar nelielu sarunu.Kaut vai par laika apstākļiem....par viņa ceļojumiem. .un tad jau dzīve rādīs.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu